619
RIP SlágerRádió
-
#499 mivel nem tudom, melyik nótáról van most szó, így nem mondok semmit,
de remélem tisztában vagy vele, hogy valaha bill kapitány is tag volt a hbb-ben.. -
xido #498 Jó van..meg is volt az első baki
Hobo blues band-konferálják fel,erre felcsendül Deák Bill apó:))) -
xido #497 Szegény Ganxsta hajnali 6kor ébren:)
Neo fm-en ő nyitja a reggelt egyelőre -
xido #496 Nahát..Gombos Edina mondja a reggeli 6 órai híreket..
hattyúhalált de jó volt eljátszani:) -
xido #495 Sláger online
nincs hisztike,csak nem kocsiban hallhatjátok a "változatos és cseppet sem unásig ismétlődő" zenéket...
szerény véleményem szerint a rádiókat,az összeset..a műsorvezetők dobnak fel és visznek el a hátukon,akár szeretjük őket akár nem,a zenék folytonos repetitívségétől rosszul lehet lenni,de a saját zenei gyűjtemény ezért van ám,ha zenét akarunk hallgatni és nem "éteri dumákat" -
janika1972 #494 A Borost meg a Bochkort nem kell sajnálni,elöbb utóbb feltünnek valahol,hiszen jó pénzért mindent lehet.Amugy nem volt szép tölük,miközben fél országot mozgósitották,addig tárgyaltak az uj csatornákkal!Erröl ennyit!A Sláger rádió meg már csak öróluk szólt,másról nem! -
#493 thx -
#492 NeoFM
ClassFM -
#491 milyen zenék mennek a két új rádión? -
#490 elég profinak néznek ki az sql warning-ok -
#489 Éljen a Class rádió honlapja:
http://classradio.hu/
:DD -
Holy #488 hiaba kapnak 1 frekit bizonyos hatosugarral, azzal nem fognak sokat elerni... fogja oket x ember hallgatni, de 10ed annyi sem, mint regen
orszagos lefedettseget tobb frekvenciaval szerezni pedig nem egy konnyu feladat... nem 1 es nem 2 ev kemeny munkaja :) -
Holy #487 ebben nincs igazad
ezek a radiok mint tudjuk nem egy frekvencian mukodtek orszagszerte.. lenyeg hogy teljes a lefedettseg, es alapvetoen felfuttatott radiokrol beszelunk
diszkos mivoltom reven kb ugy tudnam neked ezt elmagyarazni, hogy ha pl tiesto zenel elottem, tombol 10ezer ember arra amit csinal, es rogton utana beallok, azt az emberek egy darabig ugyanugy elvezni fognak amit en csinalok... az mar egy masik kerdes, hogy egy konnyeden el tudom rontani :) -
#486 Addig valószínűleg nem amíg, nem lesznek újra országosak. De ha megvan az akarat, akkor újra azzá válhatnak. -
#485 Sztem a hallgatottság nem frekvenciafüggő, hanem rádiófüggő. Ezért mondtam azt, hogy ha a sláger frekit szerez, akkor a hallgatóinak egy jórésze átteker oda. -
#484 Persze, mert akik egy rádióhoz hozzá voltak szokva, azok az elején már csak dacból is utálni fogják. -
Holy #483 hat egy atlagos frekin (mint pl a roxy) hidd el a slagernek sem lesznek ilyen programjai :) -
Holy #482 az a legnagyobb problema, hogy az emberekben meg csak fel sem merul annak a lehetosege, hogy ez a 2 radio jo lesz.. pedig ez nem kizart dolog -
#481 Megszerezni és megtartani két külön dolog. :)
Mikor lesz annyi nyereményjáték akármelyiken, vagy karitatív program/gyűjtés, vagy olyan koncert szervezés mint mondjuk a legutóbbi slágeres, vagy olyan, hogy a műsorvezetők élő adásban kitalálják, hogy kilátogatnának Afrikába és a műsoridő végére már le is van zsírozva a vezetéssel, vagy élő közvetítés például egy F1-es autó és egy vadászgép küzdelméről a helyszínről...............................................................................................................................................stb.
Remélem érthető mire gondolok. :) -
Holy #480 nem csak addig fog nekik kedvezni...
alapvetoen megkaptak az orszag 2 leghallgatottabb frekvenciajat...
bochkor vagy sebestyen oly mind1... -
#479 Nem kell változtatni a dolgon, szereznek másik frekit...Bochkorék is anno ugyebár a Danubiusból jöttek át a slágerre, olyan feliratú plakátokkal volt tele a város, hogy "tekerjen át velünk ön is". Ha a sláger talál frekit, tuti hogy tele lesz a plakátjaikkal a város. -
#478 Amig nem indul újra a sláger (és esetleg a danubius) addig az új adóknak kedvez a dolog, mert mégiscsak van 1-2 millió ember, aki most vagy ezt hallgatja, vagy mondjuk a juventus pl. elszipkáz belőle valamennyit. Kérdés, hogy mennyi idő alatt tud frekvenciát szerezni a sláger. Más lenne a helyzet, ha egyből tudták volna folytatni, éjfél után pár perccel egy másik sávon.
Egyébként is Bochkorék jövője szinte garantált, akár a Slágeren lesznek, akár máshol. A reggeli sávban ők termelik ki az egyik legnagyobb hallgatószámot, idióta az a rádió, aki nem próbál utánuk két kézzel kapkodni. -
Holy #477 ez a lenyeg :)
zeneileg szerintem szinte semmit nem fognak valtozni :) valami jofajta reggeli musorral pedig ugyis elo fog rukkolni vmelyik ado, mert tudjak hogy a jonepnek szuksege van erre :)
felfujtak nagyon ezt a dolgot... pedig mar egy parszor volt arra pelda, hogy mas nyerte el egy adott radio frekijet
jo nyilvan ezek nagy multtal rendelkezo radiok, de azert csaknem kene tulzasba esni :) -
#476 Csak éppen a rádiózás nem erről szól. Csak az újkori. Sajnos. Ha csak zenét akarok hallgatni akkor nem kapcsolok be rádiót. Van egy elég nagy archívumom, van miből válogatni. Az igazi rádiózás a műsorkészítésről szól. Ahol vannak bemondók és műsorvezetők, akik szórakoztatják a zenélés mellett az embereket. És ebben nem fogják tudni felvenni a kesztyűt az új rádiók erre fogadni merek. -
Holy #475 a roxynak semmifele anyagi gonajai nincsenek, jofajta ukran uzletemberek allnak mogotte :) szoval abban hiaba remenykedtek hogy eladjak a frekijet a slagernek :)
lezarult egy korszak, ezt vagy elfogadjuk, vagy nem... de teljesen mind1, ugyis vannak es meg hetekig lesznek is olyanok, akik alairasgyujtessel meg hasonlo lazadozassal azt hiszik, hogy valtoztathatnak ezen az egeszen :) persze marhara nem fognak -
#474 Neo fm-en egyik kedvenc régi számom, a stuck in the middle with you :D -
#473 Egyébként a 2 új rádió nem rossz, egyenlőre változatosnak tűnik és olyan számokat is nyomatnak épp, amit ritkán hallani. -
#472 Egyébként a hírekből is úgy tűnik, hogy a Sláger nagyon meg akar maradni, míg a danubiusnál pont az ellenkezője zajlik, mennek átfele a munkatársai az új rádiókhoz. -
#471 Így egyszerűbb:
http://www.slager.hu/slager.pls
;) -
#470 aki nagyon hiányolja a slágert, kattintson ide, és az oldalon a sláger logora -
#469 Remélem is mert ez az 1 rádió amit eddig hallgattam meg tudtam is hallgatni. -
#468 A Roxy állítólag súlyos anyagi gondokkal küzd, nem lenne csoda ha kapnának az alkalmon és jó pénzért átadnák a frekit a Slágernek -
#467 Egyébként sláger megy online... -
#466 Lóf*szt volt ennyi...Sláger sztem simán talál egy új frekit, és ha talál, akkor az összes volt hallgatója (főleg a Bumerángot hallgatók) húznak át a másik frekire, és a neo fm-nek hirtelen lecsökken a hallgatottság a béka segge alá...hacsak nem tudnak valamivel előrukkolni. -
#465 Köszönöm a Slágeres stáb közel 12 éves munkáját. -
#464 pápá -
#463 Over. :S -
#462 hát ennyi volt... -
ldavid #461 tankcsapda vs. himnusz -