619
RIP SlágerRádió
-
#579 Én leszaroma zenéket, reggel beszélgetős műsor legyen kevés zenével, sok dumával. dumakanyar is hajnalba tök jó volt. unalmas a téma? berakok mp3-at vagy petőfit. ha kicsit duma érdekel, vagy hírek, útlezárások? slágerba mindig küldtek sms-eket, és nem csak pestről. most ilyen NEM lesz. ha le van zárva az út amerre mész, és sehol semmi info róla, így jártál szisztéma lesz. -
Most döbbenek csak rá, hogy milyen szinten tájékozatlanok az emberek.
Lásd az utóbbi két hozzászólást. Remélem nem vagytok szavazó korban. -
#577 Szerintem nem a Bocsiék állása miatta aggódtak a hallgatók. Hanem az általad is említett zenék miatt. Aki nem érez szimpátiát a 2 új rádió iránt annak kötelező csatlakoznia ehhez az iwiw klubbhoz: NEO & Class -
Jimboo23 #576 borzalom hogy mekkora rinyát csinálnak ebből az egészből. mindenkinek megmaradt kb az állása, csak éppen máshonnan kapják a fizetésüket. és még vannak emberek akik képesek hetek óta ezen siránkozni.
KÉSZ.
még jó, hogy van akinek ennyi felesleges vegyértéke és ideje van. csakcsak találni még olyan rádiót az éterben aki játszik eddát, nem kell sírni.
-
bannerba vele! -
#574 Akkor az xD -
#573 Az ORTT elnöke az ügyészséghez fordult
2009. november 23., hétfő 12:54
Majtényi László szerint az ORTT-nek azonnal fel kell mondania a két új rádió sugárzási engedélyét. Mivel erre a testület nem hajlandó, az ORTT november 30-án távozó elnöke a legfőbb ügyész segítségét kéri.
Majtényi László, az ORTT november végén leköszönő elnöke az országos kereskedelmi rádiók véleménye szerint törvénysértő pályáztatása kapcsán törvényességi vizsgálatot és ügyészi intézkedést kezdeményezve már megkereste Kovács Tamás legfőbb ügyészt.
A törvénysértő műsorszolgáltatási szerződéseket közigazgatási hatáskörben kellene az ORTT-nek azonnali hatállyal felmondania, véli Majtényi, ennek megtörténtéig a médiahatóság törvényt sért, és mivel az ügyészi törvényességi felügyelet kiterjed az ORTT-re, a mulasztás megszüntetése érdekében ügyészi intézkedést vár az elnök.
Majtényi az országos rádiós frekvenciákra kiírt pályázat eredményhirdetése után egy nappal mondott le, hogy így tiltakozzon az Advenio és az FM1- konzorcium véleménye szerint törvénytelen győzelme ellen. Majtényi szerint a két céget ki kellett volna zárni a pályázatból.
hirdetés
Tiltakozásul nem is írta alá az új rádiókkal kötött koncessziós szerződést, helyette ezt az ORTT fideszes delegálta, Szalai Annamária tette meg. Majtényi november 30-ai hatállyal távozik a posztról, de akár már ma megnevezhetik utódját.
Levélben köszönte meg Majtényi munkáját Bajnai Gordon miniszterelnök. Azt írta, Majtényi László elnöksége garancia volt a pártatlanságra, a szakmai tisztességre és a közérdek szolgálatára. "Lemondása pedig figyelmeztetés - jelzése annak, hogy mindezek az értékek nem kielégítő mértékben érvényesültek az ORTT működésében, úgy, ahogy az elvárható lenne egy fontos közintézménytől" - áll a dokumentumban.
Az ORTT elnöki posztjára Sólyom László köztársasági elnök és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök közösen javasolta Majtényi László korábbi adatvédelmi biztost. Majtényi Lászlót 2008. március 31-én választotta meg az Országgyűlés az Országos Rádió és Televízió Testület elnökének. Igennel az MSZP-, az SZDSZ- és az MDF-frakció, valamint Gyenesei István független képviselő szavazott, a Fidesz-KDNP-frakció és Tóth András független képviselő tartózkodott; a nem gombot négy fideszes és egy MSZP-s képviselő nyomta meg.
Gordonka is elmehet a 3,14csába... -
#572 ORTT. Az ORFK-nak mi köze lenne a dologhoz? :D -
#571 Ezt szerintem feleslegesen mondod neki(k). Ha eddig nem tűnt fel. -
#570 "Sajtóközlemény
A Sláger Rádió amerikai tulajdonosa, az Emmis Corporation, a mai napon nehéz döntést hozott: jelenleg nem kívánja folytatni az analóg műsorszolgáltatást Magyarországon. "Nagyon fájdalmas döntés ez számomra is. Borzasztóan sajnálom, és nem csak az Emmis és a Sláger Rádió dolgozói miatt, hanem amiatt is, hogy Magyarország egy olyan állam, ahol ilyen helyzet kialakulhat" - mondta Jeff Smulyan, az Emmis tulajdonosa és CEO-ja.
A Sláger Rádió engedélye november 18-án lejárt. A rádió vezetői még az utolsó napon is reménykedtek abban, hogy tovább építhetik a legerősebb rádiós márkát.
"Annyira sok hallgató állt mellénk, mindenki minket szeretett volna hallgatni. Ezért is tartottuk kötelességünknek, hogy ha eleinte nem is országos frekvencián, de szóljunk valahol. Az elmúlt napokban napi 150.000 ember hallgatott minket csak az interneten. Megható leveleket kaptunk, és sokan ajánlották segítségüket ügyfeleink közül is. Ez úton köszönöm nekik is!"- mondta Heal Edina a rádió vezérigazgatója.
FIGYELEM!!! A Sláger Rádió semmiféle gyűjtést nem szervez a hallgatók között! A Sláger Rádió nem financiális problémák miatt került ebbe a helyzetbe, kérünk mindenkit, hogy - saját érdekében - semmiféle adományozási céllal ne fizessen be számlaszámokra, vagy egyéb helyekre pénzt!!! "
slager.hu -
#569 A sláger rádió még mindig megy, de csak online adásban lehet őket látni.Amúgy a sláger túlajdonosa amcsi, és ez az űgy már az Amerikai Egyesült Államok nagy "bírái" előtt van.Így lehet arra számítani hogy az ORFK büntetést kap(pénzbüntetés vagy vlami ilyesmi). -
katkit #568 szerintem senkinek nem azzal van a baja,hogy hiányzik neki x szám, hanem az elvekkel. -
#567 elmondanám neked, hogy éppen a 80-as és 90-es években voltak a legjobb zenék ..és rengeteg olyan vinyl is megjelent, amiről itthon még csak nem is hallottunk. jobbnál jobbak. hidd el nekem -
#566 ez a rádió is sláger volt..
és fogja ma is még a slágereket -
#565 Annak volt a legjobb akinek pont a kedvenc számait játszották le...(mindig)
Gondolom azért lehetett mert akkoriban még a 60-70 évek majd most a 80-as 90-es évek zenéjét sugározták és ezekből kevés olyan zene volt ami (talán) hallgatható.Mostanság elég ritka a jó zene...... -
#564 Felesleges itt veszekedni. Lényeg a lényeg, az, hogy a Danubius és a Sláger naggyábol 30-40 számot játszott le egy héten ez tény. Ezt vagy elfogadjátok vagy nem, de ez tény. Ha valakinek ez a 40 szám hiányzik én komolyan mondom, hogy összeszedem őket és feltöltöm valahova... A pirítóst és a bumerángot siratni egy dolog, ezt megértem, de a zenei felhozatal miatt búslakodni?! Nem véletlenül jelentek meg a 20 számos válogatás cdről szóló poénok az interneten. Itt is rengetegen írták, hogy jók voltak a reggeli műsorok, csak a zene lehetett volna változatosabb. Az, hogy a zene minden volt csak változatos nem, az vitathatatlan tény. Nyugodt szívvel írom le, aki mást állít az vagy nagyon keveset hallgatta a két rádiót, vagy egy idióta. -
upet #563 persze ez csak magánvélemény csak az utóbbi három hsz-ra:) -
#562 "ami nem baj, mert ez a világ rendje."
Hadd személyeskedjek: Jó nagy hülye vagy! -
upet #561 Nincs, de még ezt ...
Nőlj föl, szubjektív és végtelen szűk látókörű vagy, amolyan szemellenzős, megvezetett. Idézetedből a "magunktól" szót úgy értelmezem hogy bizonyos helyzetekben hallgatták (a fantáziádra bízom hogy kitaláld mik ezek). politika: 2 tipust érdekel, akit érdek fűz hozzá ill. aki megvezetett, nem "két párt beleokád az arcodba" hanem mind, ami nem baj, mert ez a világ rendje. "Álreggel" ááá, hadjuk ... :)
-
#560 ".....de azért az első nap alapján kijelenthető, hogy talán lesz itt valamiféle előrelépés, mert ugyan mi magunktól sosem hallgattunk sem Danubius, sem Sláger Rádiót, de ma mindkét új adón hallottunk olyan számokat, amik az elődökön nem lettek volna elképzelhetők...."
Nincs miről beszélnünk! -
#559 Már tegnap mondtam, hogy nem érdekelnek a dolgaid. Felőlem akármilyen álreggel írhatod. -
#558 Hát ha szerinted nincs azzal gond, hogy két párt beleokádja az arcodba a mocskos propagandájukat akkor nincs miről beszélnünk. Senkivel sincs!
Bocsit meg Borost amúgy is lesz@rom. Nem féltem őket sem anyagilag sem máshogy. Eddig sem, ezután sem. -
upet #557 nőjjé fel ne ríjjá itt általában nem értek velük eggyett ez kivétel
(tudom, úgysem olvasod el:) -
ZsirosKenyer #556 tisztában vagyok a dologgal, de én azt hittem ezt már feldolgozta mindenki.
Amióta világ a világ a politika mindent befolyásol. Ugyanez a helyzet a tv-kkel, az újságokkal, de mehetünk messzebbre, nem kizárt, hogy az egész média egy bizonyos csoport kezében van, de ezt már szerintem kár boncolgatni itt.
egy szó mint száz, gyakorlatilag hasonló zenei kínálattal, ugyanazokat az arcokat fogjátok hallanni a 2 új rádióban. Akkor meg mi a baj?
Most hogy Bochkorék szabadok, gondolom még kivárnak 1-2 hetet nehogy árulónak tűnjenek, aztán vissza fognak térni ne aggódjatok. -
#555 http://index.hu/kultur/media/2009/10/28/partalku_miatt_hallgat_a_danubius_es_a_slager/
Ha ez alapján sem érted, akkor nyomatékosan szeretnélek megkérni téged, hogy - ha már szavazó korban vagy - hagyd ki a jövő évi választásokat! -
ZsirosKenyer #554 én ezekután sem értem.
Belehallgattam az új rádiókba, kicsit erőltetettek, ugyanis lehet érezni hogym indenkinek meg akarnak felelni, ezért egy klaxons után bevágnak egy gagyi babygabi szerű szart, de összességében még mindig jobb zene megy rajtuk mint az előző 2 rádión.
Az, hogy az amcsik elháborodnak meg egy jó nagy kamu duma. A sláger tulaja egy gigamega amcsi befeketető volt, aztán biztos volt pár spanja az indianai képviselők között, és leszólt neki khogy elég sok pénzt buknak ezzel (főleg ha a cégük is indianiai), ezért aztán felháborodtak. Szerintem azt sem tudják hol van Magyarország, aztán hirtelen ilyen nagy hangsúllyal elítélnek vmit amiről azt sem tudják hogy mi??
kamu -
#553 A Sláger rádió is a legelején hallgathatatlan szutyok volt...csak 60-70-es éveket játszottak, amivel nincs semmi bajom, de egész nap már unalmas lett volna őket hallgatni. Aztán az évek folyamán rájöttek, hogy ez így nem igazán jó, ezért már elkezdték a 80-as, 90-es éveket és a napjaink zenéjét (persze a napjaink zenéje alatt inkább régebbi előadók mai számait kell érteni) is tolni, akkor váltak egyre népszerűbbé. Nem 2 nap alatt lettek kurva híresek, évek kellettek hozzá, hogy lenyomják a danubiust.
A Bumeráng nem egyenlő ugyan a Sláger rádióval, csak k*rvára az a húzóműsora. Ha valaki megkérdez téged, hogy mondj 1 sláger rádiós műsorvezetőt, garantálom, hogy 100 emberből 95 egyből a bochkor-boros páros fogja mondani... -
#552 [URL=http://index.hu/kultur/2009/11/20/kivivtuk_a_kulfold_haragjat/]Na tessék: "Kivívtuk a külföld haragját"[/URL]
A cikk nagyon ajánlatos mindazoknak akik még mindig nem értik, hogy mire van ez a nagy felháborodás!
És egyébként mindezt alátámasztja az is, hogy a bejelentés napján - aki figyelemmel követi az árfolyamokat - hatalmasat zuhant a forint árfolyama. (okt 22 - nov 2 időszak alatt 14 ft-ot gyengült a forint a euro-hoz képest. A Bejelentés napján 5 ft-ot. (USD is)) -
#551 A Neo hallgathatatlan szutyok... És szerinted a Bumeráng egyenlő volt a Sláger rádióval? Nagyon nem... -
#550 Háát a slager sok hallgatót vonz(-ott) magához az elmúlt 10-11 évben...még most az interneten keresztül..... -
#549 Én kérdeztem!
Azt hittem új! -
#548 de -
#547 Nem csak amolyan best of válogatás volt? -
#546 Volt. -
#545 Ma neten volt bumeráng? -
#544 Nézzétek meg a Class fm-et...ugyanazok a műsorvezetők ugyanabban az időpontban, max kicsit kiegészülve 1-2 emberrel. Jó, Balázsék még nincsenek, de már szerződtetve vannak, reggel a rádióban is mondta Argyelán Kriszta, hogy az ő reggeli műsora csak ideiglenes és hogy nemsokára megint lesz Piritós (max más névvel). Pár nap/pár hét szerencsétlenkedés még kb. és utána meg sem fogjátok mondani, hogy nem a danubius szól, ha nem tudnátok, hogy mi történt. -
#543 Minek van vége srácok? Max a "Sláger rádió"-nak mint névnek. Bochkorék szabadok, pár napon/héten belül megegyeznek vmelyik rádióval (szerintem a Neo FM-el), és onnantól kezdve az egész ugyanaz, mint eddig, csak más néven fut és más tulajjal. -
#542 "Sajtóközlemény
A Sláger Rádió amerikai tulajdonosa, az Emmis Corporation, a mai napon nehéz döntést hozott: jelenleg nem kívánja folytatni az analóg műsorszolgáltatást Magyarországon. "Nagyon fájdalmas döntés ez számomra is. Borzasztóan sajnálom, és nem csak az Emmis és a Sláger Rádió dolgozói miatt, hanem amiatt is, hogy Magyarország egy olyan állam, ahol ilyen helyzet kialakulhat" - mondta Jeff Smulyan, az Emmis tulajdonosa és CEO-ja.
A Sláger Rádió engedélye november 18-án lejárt. A rádió vezetői még az utolsó napon is reménykedtek abban, hogy tovább építhetik a legerősebb rádiós márkát.
"Annyira sok hallgató állt mellénk, mindenki minket szeretett volna hallgatni. Ezért is tartottuk kötelességünknek, hogy ha eleinte nem is országos frekvencián, de szóljunk valahol. Az elmúlt napokban napi 150.000 ember hallgatott minket csak az interneten. Megható leveleket kaptunk, és sokan ajánlották segítségüket ügyfeleink közül is. Ez úton köszönöm nekik is!"- mondta Heal Edina a rádió vezérigazgatója."
Ez volt az egyetlen rádió amit hallgatni lehetett és hallgattam. Hát ennyi. -
#541 Gyorshír! Vége a Sláger Rádiónak
Elhagyja a magyar piacot a tulajdonos, miután nem sikerült megállapodni a kiszemelt frekvencia kibérléséről.
A Sláger Rádiót működtető társaság amerikai tulajdonosa kivonul Magyarországról, ami azt jelenti hogy a kereskedelmi rádió végleg megszűnt.
A Világgazdaság Online információi szerint kivonul a magyar piacról a Sláger Rádió tulajdonosa, miután péntek estig nem sikerült megállapodni a Roxy Rádió frekvenciájának kibérléséről.
A Sláger Rádió tulajdonosi köréből származó információnk szerint a tulajdonos EMMS felállt a tárgyalóasztaltól, péntek este, miután a Roxy Rádió tulajdonosai által megnevezett összeget túl magasnak találták a frekvencia kibérléséért.
A lap értesüléseink szerint a tárgyalások szerdán már végső fázisukban voltak, ám a szerződéseket végül nem írták alá. A megbeszélések csütörtökön és pénteken is folytatódtak, információink szerint a két fél és ügyvédeik egész nap tárgyaltak.
Most már tényleg vége... -
#540 Sokan szeretik és utálják az egyes rádiókat/műsorait.Akinek nem tetszik ne hallgassa, gondolom egyesek csak egy picit belehallgatnak egyes rádiók műsorába és egyből meg jön a véleménye(amikor egy műsorban rossz tulajdonságukat mutatják amikor nem is olyanok) semmi esélyt se ad annak inkább gyorsan sávot is keresnek...