RIP SlágerRádió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
legalábbis nekem nem jött le..
www.czekoart.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
melyik rádiót szereted?
www.czekoart.hu
Úgy rühellem a slágert is meg a danubiust is mint a szart. Dõlt belõlük a foslé, nem kár értük. MR2+helyi adók+netrádió, többinek hesspicsába 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
most ott tartunk,hogy ami egy átlag polgárnak jó azt megszüntetik..
ha egy átlagpolgárnak megfelel akkor csökkentik,vagy lehúzzák zsével :S
egyszerûen nevetséges!
ott mennyi részvétel volt.mennyi jótékonysági koncert :S
meg tényleg a sok adó ami bement :S
nem csak hogy a legtöbb ember szerette õket de gyakorlatilag két nyereséges vállalkozásról van szó. Munkahelyekrõl befizetett adókról. Nemcsak a hullámhossz bérlésbõl volt bevétele az államnak. A rendezvények nem kevés adóbevételt jelentettek, belföldi turizmust és ha csak az évi x100000sms utáni adót nézzük az sem két fillér. A jótékonysági akciói a csatornáknak azokat is megszüntik ezzel és még lehetne sorolni.
Ahogy szokták mondani "Cirkusz és kenyér, ez kell a népnek."
Nos nálunk évtizedek óta kenyér helyett morzsa jut és most a cirkuszt is lebontják...
www.czekoart.hu
volt minden,zene,érzelem,tanács,poén..egyszóval minden!
jó amúgy az egész napos rádió nem volt vmi nagy szám,mert 13:00 kor már tudtam,hogy melyik zenét fogják leadni xD
hiszen nap mint nap ugyanaz ment és hát majdnem idõben is sajnos 😞
de a bumerángért kár,egyszerûen fantasztikus volt!
és azt nem értem,hogy miértk ell bezárni egy olyan adót amit a legtöbb ember szeret?????
szinten minden 5.ember slágert hallgat -.-" erre bezárják 😊
azért aki ezt a javaslatot tette vagy erre voksolt nem kicsit befolyásolta az a tény,hogy slágerpárti vagy sem (---vagy van vmi pici érdekeltsége a másik (új) rádióban?:SSSS
szégyen gyalázat!
Viszont bumeráng után mr2, vagy helyi kisrádiók 😊 azok a jók.
szerintem a sláger meg danu helyén most jön egy régipetõfi, bartok, kossuth féle mixrádió.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.czekoart.hu
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nincsenek oldalak. Mindkét "tömörülés" egy oldalon áll, s ez a pénz/hatalom! Valószínû, ha csak az egyik adó lett volna a másik támadná s vica versa, ezért inkább mindkét oldal - nagy egyetértésben - gyarapították szócsövüket a lakosság kárára természetesen.
Positive Mental Attitude
Én sem megyek foci forumokra, azzal, hogy ki a fszt érdekel hogy kikaptak e vagy sem. Tiszteltben tartom, hogy a lakosság felét érdekli.
www.czekoart.hu
mekkora igazságtalanság csak úgy jön a politika és mindent visz ugyan már le ettek fizetve 1000% (szerintem)
A hírekbõl, de fõleg a hírekhez fûzött kommentárból, utánajárás után kiderül. Van egy adott történés, aztán bemondják a pártok nyilatkozatait. Érhetõ módon sosem az egészet, mert az hosszú lenne.
Minidig kiemelnek egy kis részt, na itt lehet fontos dolgokat elhallgatni. Ha megnézed a 2 nagy közéleti csatornát, ott fél órát beszélnek egy olyan hírrõl, amit a slágerben és társaiban 1 perc alatt lerendeznek. Sokszor még a fél óra sem elég nemhogy 1 perc.
"Sztem. egyiksemhez tartoznak."
Na ezt gyorsan felejtsd el 😊 Változó mértékben de mindegyik a -közélettel foglalkozó- média kötõdik valamelyik oldalhoz.
Az összes médiát egy egészséges kételkedéssel és utánajárással kell kezelni.
"Mikor lehet minél többet lenyúlni választási ciklus alatt? Akkor ha a nép minél jobban meg van osztva. Ennyi."
Rossz logika. A pártok nem 1 ciklus alatt akarják lenyúlni a lóvét, hanem a lehetõ leghosszabb idõ alatt. Ahhoz pedig az kell hogy minél több embert meggyõzzenek a saját adóikon keresztül.
Ezért továbbra sem értem, hogy miért engedték be a másik oldal adóját.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
na de ki nem szarja le a véleményeteket? Ha nem tetszik nem kell hallgatni van más helyette most is. 5milló embernek viszont tetszik és amúgyis itt elsõsorban az eljárással van a probléma.
www.czekoart.hu
Meddig bírjuk még ? Nem sokáig !!! Már nem sokáig !
Nekem pl. az sem tetszik, ahogy a Bumeráng ezt lerendezi. Uszítani az embereket, biztos az kell ide. Minden bizonnyal az fogja elõrébb vinni a helyzetet ha megint szétverjük a fõvárost, mi?
Steam acc: kange82
OMG! ezek TUDJÁK, hogy én éppen hallgatom???!?!?!? összeesküvés rlz!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Másik oldalról nézve viszont egyáltalán nem biztos, hogy baj a vérfrissítés! Az sosem baj!
De azért még nincs vége. Majd ha a rádiók beletörõdtek, akkor lesz biztos!
Steam acc: kange82