619
RIP SlágerRádió
  • Jeti48
    Na most ha ezt valaki elmagyarázná nekem szépen h ez miért jó az ORTT-nek, azt megköszönném. Eléggé láma vok a politikához, javítsatok ki ha férreértettem, de akk most ezzel még ráadásul el is bukik egy nagycsomó pénzt az ORTT? Nem látom benne a logikát...
    Szerintem néhány szarházi találta ki az egészet, akit bántottak az iskolában, és most vissza akarja fizetni a normális embereknek ezt azzal, hogy megfosztja őket kedvenc rádióadóiktól. Hát de nem? Én pl nem tok mást elképzelni...
    Ja meg am ki fogja hallgatni azt a politikai szart? Most azzal induljon a reggelem h felidegesítem magam a magyar politikai...dolgokon?
  • tigeroo
    értem én, dartonitához hasonló embereket hogy "szarfos" stb...

de ilyenkor a különböző érdekek miatt, mi csak bábok vagyunk...

ömlik a szar a médián keresztül, kollektív népbudítás...erre...na mind1
  • CrazyCharlie
    Nem örülök neki, hogy megszűnik két(!) országos rádióadó. Magam részéről a Slágert hallgatom (abban is leginkább a Bumerángot) és valahogy sosem tűnt zavarónak a sok ismétlődés. Vezetés közben, a számítógép előtt ülve tökéletesen megfelelt háttérnek!

Nem az első eset, hogy az ORTT kuratóriuma bizonyítja alkalmatlanságát/gerinctelenségét/pénzéhségét. Gondoljunk csak az RTL Klub és a TV2 "kibeszélőshow"-i körüli anomáliákra, vagy akár egyes filmek/sorozatok korhatár besorolására.

Hogy mi áll a döntés hátterében, arról sokat lehetne vitatkozni valószínű és kevésbé életképes verziókkal előhozakodni; szerintem egyezzünk meg abban, hogy e döntés szakmilag és jogszabályilag teljességgel megalapozatlan.

Sajnálom a Sláger és a Danubius munkatársait
  • Jeti48
    Télleg elég szar zenéket nyomtak rajtuk, de azért a reggeli hülyüléseket meg az ilyesmiket azért szerettem, jó volt hallgatni őket :/
    Ja meg most akkor mire fogok kelni reggelenként b*sszákmeg?!
    Na mind1, legalább a rádió1 még meglesz, azon úgyis jobb zenék vannak.
  • lampard99
    Na vegre 1. barom!!!
  • dartonita
    Ideje volt.Egyik szarabb mint a masik.
  • The FlashBack
    szánalmas, és vérlázító ami ebben az országban folyik. röhelyes. ORTT? politikai műsor? hallgassátok akkor kedves ORTT munkatársai! kíváncsi lennék hány ember járt jol ezzel a döntéssel. pénz beszél. szánalmas. és akkor mi vagyunk az EU tagjai. ezt az országot nem lehet mélyebbre süllyeszteni. innen addig kell elmenni amig lehetőség van rá. normális, civiliált, kultúrált helyre. sajnos europában majdnem bárhová. hihetetlen.
  • lampard99
    nem itt az a baj hogy nem a pénz beszelt. Itt a politika, ha pénz beszlt volna akkor az a kerdes felse merült volna hogy a slager vagy a Danubius kapja meg a jogot:)
  • Kovács legény
    szarvicc
  • Kovács legény
    tüntetéssel semmit nem lehet elérni
    pár paraszt aki szarik a témára még csatlakozik is és nekikezd a monnyonleszövegnek és már szedi is a macskaköveket...
  • tigeroo
    pénz beszél. hihetetlen ez az ortt is...

gondolom megvették kilóra a vezetőket minden oldalon...

vicc ami itt megy az országban
  • lampard99
    igazabol ez csak a jeghegy csucsa a hab a tortan. Nagyon kivancsi leszek hogy mi lesz a Slager party utan, egy csöndes tuntetst az ortt ele meg erne
  • PeeTeR
    igen tudom de meg mindig jobb mint ulni es nezni hogy megy vegbe az egesz anelkul hogy barmit is megprobalnek tenni :) nem kell hogy megvaltoztassam de legalabb elmondhatom hogy megprobaltam...
  • lampard99
    csak az a baj az össze fogasal hogy semmi nem lesz belöle mehetünk tüntetni csinalhatunk népszavazt ha fejünk tetjére alva mondjuk akkor se fognak mit csinalni :S ebben az orszagaban nem volt rendszer vátás!!!
  • PeeTeR
    csodalatos :) talan ez egyszer sikerul ugy ossze hozni ket "ellentetes" csapatot hogy nem flame lesz hanem kozos osszefogas.
  • Dean Winchester
    ezt én írtam már,hogy RIP Sláger és danubius lehetne a cím...
  • Monoton
    Irtam mar moditopikba.
  • PeeTeR
    nem lehet a ket radioadonak egy kozos topicja? ez azert nem egeszen amd vs. intel baromsag.
  • Dean Winchester
    ezeket nem ide akartad ugye?:D
  • Zephyr Retiring
    hát uram-ot azért mégsem mondhattam
    ahhoz minimum úriemberként kellett volna nyilatkoznod..

de a felbújtásoddal csak magadat minősítetted cimbora..

ha pedig anyázni szeretnél, tedd személyesen, ne itt legyen nagy a képed..
    ha gondolod, dobom a címem privibe

jah, a hazaútra már nem lesz gondod..

na szewa öcsi
  • BBeno2
    Jens Mustermann alias Kahn.. német válogatott stb.
  • BBeno2
    Westermann hülyeséget úgy kell megcsinálni mint 09-ben???

kitörölni azt a file-t valahol és kész ?

( ezzel arra akartam utalni, hogy valaki írja le légyszi hol is találom azt a file-t amit ki kell deletelni. ) :D
  • Dean Winchester
    jaja
  • Higany
    Tökéletesen igazad van!
  • Dean Winchester
    jaja
  • lampard99
    igen de ök ugy szamolnak hogy 5.5 6 millio emeber ugyan ugy halgatni fogja pedig pondt nem SÖT!
  • BBeno2
    köszönöm a válaszokat. így már világos. és egyben szánalmas is, hogyha az emberek szarnak a politikára akkor ki kell túrni azt , ami a(ebben az esetben ) leghallgatottabb... majd azt hiszik, hogy ezek után mindenki politikát fog hallgatni és mézesmadzagokat húznak el előttünk...
    nevetséges.
  • BaliBoy
    Azért mert a Sláger és a Danubius országos frekvenciát használ. Ennek az a lényege, hogy az ország területének nagy részén ugyan azon a frekvencián érhető el az adott rádió. Ilyen frekvenciákból nincs sok ezért nagyon értékes mivel így lehet elérni a legnagyobb lefedettséget. Ellenkező esetben rendkívül nehéz megoldani az országos lefedettséget mert térségenként kellene más-más frekvenciákat megvenni. És ugyebár egy kereskedelmi alapokon működő rádiónak az a célja, hogy minél több emberhez jusson el mivel így növelheti reklámbevételeit. Ezért ilyen értékes ez a frekvencia és ezért ilyen nagy a felhajtás. És a politikai erőknek is pont ezért kellenek ezek a frekvenciák. Önreklámra, parasztvakításra.
  • Daza500
    Öcsi neked a jó édes.
  • lampard99
    Azert mert az orszagban van egy számú rádió aminel nem lehet több mert a piacnak nincs szüksége rá és nem bírná el. Minden frekvenciara pályázatott írnak ki amire lehet pályázni pl 3-4 eve a 103,9 ra is lehett pályázni. Másik sávot meg nem lehet venni ugy emert nem eladok és csak pályázatok urjan lehet hozza jutni.
  • Dean Winchester
    :S

hát mit mondjak? csodálkozunk ha a fociban bunda van,csodálozunk,hogy a rendőrségen és egyéb helyen mennyire korruptak az emberek
    akkor ezen mért lepődünk meg,hogy két klasszis "együttes" kiesik a "bajnokságból"
    az egész rendszer úgy sz**r ahogy van
  • lampard99
    Majtényi lemondott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BBeno2
    valaki magyarázza már el, hogy az miért nem megoldható, hogy vesznek egy másik frekvenciát?? most a sugárzás jogát vették el tőlük vagy tulképpen mi miatt nem működhet tovább a sláger rádió???

az hogy egy cégnév váltás után vennének egy új frekvenciát és működnének tovább " másik név" rádió néven az miért nem megoldható?
  • tomcat1
    Végre! Egyszer minden a helyére kerül...
  • Zephyr Retiring
    gratula öcsi, csak így tovább..

majd látogatunk a sitten
  • cherubim06
    Nem tudok "felismerhetetlen" kárt mondani.
    Ha a "felmérhetetlen" szó jelentését összekevered a fentivel akkor azt hiszem meg is van a válasz....
  • TDantes
    Mondj már egy ilyen felismerhetetlen kárt.
  • Christiansen
    hát igen. a barátok közt is örül, ha 2-3 millió megvan, pláne egy rádió..
  • Daza500
    Inkább menjünk és gyújtsuk fel a Rádió 1 székházát...
  • BaLTáSGYiLKoS
    "Határozottan körvonalazódik a betegség elterjedtsége és súlyossága. Mondom én, felmérhetetlen a kár."

Az összes radiot nem hallgatjak ennyien.

csunya gonosz, biztosan meghamisitott adatok

"A realista azt festi, amit lat.
    A szurrealista azt festi, amit érez.
    A kommunista azt festi, amit hall."

Lehet valasztani!