109
de fiúk esetében - miért nincs nálunk?
  • Carlos
    Beképzelt buzi vagy az az igazság!
    Remélem elkap egyszer egy 2 méteres néger...
  • Balazs1986
    Annak meg külön örülök, hogy indultunk valahonnan, d eaztán ezek szerint tök mindegy mi a téma, mert abból azonnal buziskodás, sőt már pedofil is, szóval lényeg, hogy cseszegessük a másikat hozzáállás lesz, aztán maga a téma már mellékes.
  • Balazs1986
    Abban igazad van, hogy egy meleg fiú számára sokkal vonzóbb egy hetero fiú, na de ettől függetlenül nem hiszem, hogy dugdosná is kapsból ... szerinted igen?
  • Balazs1986
    Azért hihetetlenek vagytok, egyre jobban, szóval már meleg is meg pedofil is vagyok kapásból, ez király.
    Most mégis miylen szót használjak egy 20-25 év körüli fiúra? Nem igaz.

A fotók sorsáról nekem jobb ötletem van ... ismét dúl a képmutatás, dehogy "szánalmas.com", legalább a csajszinak van min elaludnia este. Olyan szép testet mint az enyém, úgyse nagyon lát. hiihi

Ezt a ruha boltos dolgot ismét nem értem, ne haragudj, de pont, hogy nagyon is márkás, igen drága férfi ruhák vannak, vegyél csak magadnak egy D&G övet aztán majd hanyatt vágódsz, szóval ez is olyan tévhit, mint itt nagyon sok minden.

Az utolsó meg rendkívül vicces, miért dugnék hetero fiúkat? Tény, hogy aki a fiú/férfi-modell szakmában van kicsit mélyebben, az tudja, hogy bizony elég szép számban vannak meleg srácok, ez nem is kétséges senki számára, de azért ne általánosítsunk.

Na ebből az indítókérdésemből már úgyse lesz sosem értelmes topic, mert annyi zöldséget össze hordtok, de azért köszi.
    Meg egy kicsit olvassatok figyelmesebben, mert én LÁNYra értettem, hogy villogtatják a vakukat, nem pedig "fajbélimre", nagyon ügyes vagy.

És mire leltem én az iwiw-en ... nem fogjátok elhinni. Létezik olyan, hogy "Erotikus munkát vállaló fiúk klubja", és gyorsan érdeklődtem is, na kérem, itt amegoldás, tele van elég klassz srácokkal, akik vállalnak aktmodellkedést. Ezek szerint csak baromi rossz helyen keresik sokan.
  • V43 1105
    Tudom tudom, te nem vagy meleg.. csak hetero fiúkat dugsz
  • Looooser
    Drága kérdező, ez egy olyan kérdés, amire akkor tudunk majd mi értelmesen válaszolni, amikor kiderül számunkra is hogy miért van az hogy ha be megyünk egy átlagos cipő vagy egy átlagos ruha boltba, miért találjuk magunkat abban a helyzetben, hogy a megvásárolható termékek 97%-női a maradék 3%a férfi és ennek a 3% nak a 66%-a miért gagyi? na ha ennek a kérdésnek meg lesz a válasza akkor majd meglesz annak is hogy miért kevés a férfi akt modell
  • Kovács legény
    "fiú" "srác"
    te nem simán homo vagy hanem pedofil is, menj el orvoshoz...

és az hogy más fajtabélid lefényképezi a pöcsödet nem a férfiakat minősíti.
    "Már nem is folytatom az elmélkedést, mi is lesz azokkal a képekkel ..."
    gondolom a szánalmas.com-ra töltődnek fel
  • Carlos
    Szóval egy pasi nem jön be? Méghogy nem vagy géj... bukta.
  • Balazs1986
    Nos, a két belinkelt kép pedig nem jön be .... bukta.
  • Balazs1986
    Hát ez már tiszta diliház. Már miért buziskodnék? Azért mert igenis meg tudom állapítani egy srácról, hogy jól néz-e ki vagysem, még nem izgat szexuálisan, azaz mégse vagyok géj. Az ész megáll.

Na aztán az olyan álszent, nagyrészt "csajszi-hozzáállásra" meg. hogy "jaj nekünk az olyan mint egy darab alma és semmi különös", na bocsi, csak egy megjegyzés: ha semmi különös, akkor miért tapasztalom azt folyamatosan, hogy rajzolás közben villannak a fényképezős telefonok vakui? De amúgy persze nektek semleges, tudom én ... az ész megáll komolyan. Figyelj, ti is emberből vagytok, szóval nyilván nem semleges, ezt kár is erőltetni, de legalább ilyen álszent megjegyzéskeet ne tennétek sokszor! Már nem is folytatom az elmélkedést, mi is lesz azokkal a képekkel ...., én nagyon nem vagyok szégyenlős, és figyeld meg, egyszer nagyon beszólok Nektek egy ilyen vakuvillanáskor ... hahaha
  • Lacee86
    Te is inkább mennél betonozni, mint itt buziskodsz!
  • Különc
    Szegény Yates xD
  • Emmegki
    Azért nincsenek férfiaktok mert nincs rá igény.
    Mert a nőket nem érdeklik úgy, mint a férfiakat a női aktok. Ilyen a természet, ilyenek nemi szerepek.
  • Dark Angel 666
  • Narusco
    ÁÁÁÁ epic win :D:D
  • Csabesz6
    :DDDDDDDDDD gecinagy topik
  • stp4trick
    képet buxi:)
  • Willenbrock
    Igen,munka közben már csak a formaértelmezéssel foglalkozik az ember meg az arányokkal és tónusokkal stb,de én valahogy szívesebben fogtam neki a munkának akkor ha formás is volt a modell mint akkor amikor alaktalan tömbszerű és aránytalan teste volt.Azért valljuk be csak végigméri az ember a modellt férfiszemmel is ha az egy fiatal lány,de amint elkezdi a rajzot már tényleg nem arra figyel.
  • Különc
    Nem kicsi
  • D00M
  • offkorzreg
    te bizony sajnos homok vagy
  • Carlos
  • Kovács legény
    "egy fiú miért ne tudná megmondani tök ösztönsösen is egy másik fiúról, hogy jó-e az alakja ?"
    egy férfi sosem mond ilyet egy másiknak, max annyit hogy "fasza az új kabátod..."
    de azt már nem mondjuk hogy "jaj cuki lett az új hajad fodrásznál voltál?" kivéve akkor ha szar lett és basztatni lehet vele.

Tehát férfiakat megkérdezni arról, hogy "Te nem akarod a seggemet nézni az újságokban?" mondjuk ki köcsögség. Úgyhogy ne csodálkozz a reakciókon.
  • Kovács legény
    Művészsulikba jártam és voltak akt modellek férfi-nő fiatal-öreg vegyesen.
    De rajzolás/festésnél nem aktot lát az ember hanem formát tónusokat stb. annyira izgatja fel az embert mintha egy almát rajzolna...
    Tv-ben szórakozóhelyeken újságokban én sem lennék kiváncsi rá
  • Carlos

Eleinte csak poénnak szántam a géj dolgot, de mostmár tuti, hogy az vagy.
  • Carlos
    Nem kicsit, nagyon...
  • Különc
    Lol, itt nem kapsz vazelin kupont... Búza
  • plu604
    Te, én annyira de annyira irigylem a problémáidat...
  • [HUN]Crassus
    valaki tüntesse már el ezt a nyomorékot....
  • maffioso
    én sok vagyok akkor mer nem nagyon hiszem
    legyél már férfiasabb ha heteronak vallod magad...és akkor nem "piszkálodunk" és nem fiu leszel hanem férfi...ennyi
  • Balazs1986
    De most komolyan itt mindenki csak piszkálódik? :-(

Jó hát, akkor is maradok HETERO (ti kényszerítetek, hogy kiemeljem)aktmodell, ha már így benne vagyok a témában, csak sajnálom, hogy ez nálunk ilen furcsaság-számba megy.
    (ezért tudjátok, elnézem olykor pár csajszika tekintetét, amelyik éppen engem rajzol, hát izé, alig tudja levenni, és nem mert én oyyan baromi jó srác vagyok ... na jó azélrt is ...:-D )

Amúgy utolsónak mondom, figyelj, én egy másik modellsrácról simán megmondom, hogy jó alakja van vagy sem, de most mi ebben a furcsa? És mindezt HETERO fiúként meg tudom mondani, még ha sokan nem is hiszik, de ez nálunk felér egy csodával ... eszméletlen, pedig ugyan már egy fiú miért ne tudná megmondani tök ösztönsösen is egy másik fiúról, hogy jó-e az alakja ? Ez igen furcsa elgondolás.
  • erieskrisz
    Mert ha egy fiu, férfi meglát egy pucér csávot egyböl az van hogy buzi az ürge, ha meg nöt lát meztelenül mit mond na mit addig basznám mig élne vagy ehez hasonlot.Egyébként meg a nök bevalják szerintem hogy a másik nönek mijen jó alakja van na most ez egy férfiröl nem igazán mondhato ell.Tehát ezért van szerintem több nöi model mint férfi
  • [HUN]Crassus
    azért,mert BUZI vagy
  • Willenbrock
    Csak a külső számít.Ezzel teljesen egyetértek,de azért a társadalom működése miatt kell egy kis ruha a jó nőkre is,a csúnyáknak viszont rendelettel kéne tiltani a krumliszsáknál többet láttató ruhákat:D
  • Csirke4
    Jelentkezek én értem! :D
    Amúgy a középsulis kémiatanárunk is föltette a kérdést, hogy valyon miért (igen elipszilonnal) van több meztelen női test a világban. Dehát a férfiakra mondják mindig, hogy inkább külsőre keresnek párt, sokkal nagyobb %-ban mint a nők (elméletileg) ezért nyílván sokkal nagyobb %-ban lesznek női testek mindenfelé, majd később a kedves társadalom (többnyire a legalja hulladék söpredékfos mint pl a topic hozzászólóinak magas %-a) a hozzáállásával mégjobban növeli a különbséget és ittisvagyunk.

Én pl személy szerint még a mostani sok női meztelen testel se vagyok megelégedve, szerintem a jól kinéző lányok méreteire nem kéne ruhákat gyártani, inkább jobb fűtés kéne a közintézményekbe, hagy járjanak csak meztelenül. Ki pártolja ezt az ötletet?
  • kuci06
    NE DOBÁÁÁD A B-
  • öregember

jól szóltál :)
  • karajjj
    pont ezt akartam írni
  • maffioso
    azér a "ne legyetek ilyen csunyák" meg "buxi" kifejezés eléggé jelzés értékü:D
  • öregember
    elmegy vájárnak a bányába, ott mind1 milyen az arca XD