125
Amire büszke vagyok...
-
#5 Nincs mire büszkének lennem. -
Én rád vagyok büszke:) -
#3 [center] -
BBencze #2 én arra vok büszke, hogy megnyitottad a topikot -
#1 A topik célja már a címéből adódik: bemutasd, hogy mire vagy büszke. Bármi lehet. Teszem azt pl:
meghódítottál egy helyes lányt, több nyelven beszélsz, vettél egy új kocsit, jól rajzolsz, meglett az 5. diplomád, CS-ben első helyen végeztél, Mauritius-on voltál nyaralni, végre anyu nélkül egyedül vásároltál be a családnak stb...
Amit lehet azt kérjük fotóval dokumentálni: az előbbi példa felsorolást követve: lány fényképe, nyelvvizsga papírok, a ferrarid forgalmija és slusszkulcsa, nyelvvizsga papírok, diploma kép, printscreen a CS-ből, (nevet le lehet takarni, ahol szükséges, de látszódjon, hogy a tied)
Értelemszerűen nem kell fotót mellékelni pl. a sportban nyújtott eredményekről, elég csupán közölni. Maximum a neten fellelhető kapcsolódó linket lehet beszúrni, hogy a csapat amiben játszol első helyen végzett. De a lényeg, hogy ahol megoldható, ott bizonyítanod kell, hogy amire büszke vagy, az a tied, te küzdöttél meg érte.
(ha valami annyira hihetetlen mint pl. ferrari van a tulajdonodban, akkor a többiek kérhetik, hogy tegyél be róla úgy képet, hogy a szervízkönyve a motorháztetőn figyel kinyitva a 3. oldalon; ergo valami sepciális beállítás ami igazol)