Amire büszke vagyok...

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano
A hajamra.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Bruk
Az a gond hogy oszt.fõ buktatott meg az osztálypénz miatt.<#idiota>

#116 Sokszor én is úgy vagyok vele, de csak én szopnám meg.

Banano
Én elõfizetek egy szerverre és feltölt nekem néhány terrát aztán 1-2évig leszarom az arányomat.<#hehe>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Én arra vagyok büszke, hogy nem kell se a Majomparádéra se a Bithumen-re, meg EGYIKRE se regelni, mindig megtalálom a nemzetközi torrentkeresõkkel, amit szeretnék. <#smile>

De nem sajnálom azokat, akiknek egy héten át megy folymatosan a nyomorult gépük az upload miatt, és a gatyájukat ráfizetik a villanyszámlára.

GhostR1der
=D

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

erieskrisz
Nem csak a #115 hsz re reagáltam<#idiota>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

GhostR1der
és erre büszke vagy?

Willenbrock
Szerintem ezt meséld el az ofõdnek is,mert ha így volt az elég durva.

erieskrisz
Egyébként engem általános 8 ban németböl akartak meghuzni mármint a német tanár de inkább megszavazták a tanárok a 2 csak szabaduljanak meg töllem.Elsöben asszem 3 igazgatoi intöm volt<#idiota><#zavart1><#eplus2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Simán nyakon basznám a tanárt azt mehetne sirni az igazgatonak

Bruk
Tavaly azért buktam meg (3 tantárgyból, de a nyáron tanultam és átmentem mindenbõl) mert nem fizettem osztálypénzt. Jó igaz lusta is voltam de a 2-3-as szintet tudtam teljesíteni. Idén minden órán elöl ülök, figyelek, tanulok meg minden.. és így is g*eciznek. Legelsõ nyelvtanórán fénymásolt lapon dolgoztunk, aztán a tanár mondta hogy olvassam fel a feladatot.. haverom hülyeségbõl elvette tõlem a lapot, tanár is látta, mondtam is neki és azt mondta ha nem olvasom föl akkor 1-est kapok.. meg is kaptam. Aztán mondta hogy olvassam fel. Mondom az elõbb hülyének nézett, szívatott azért se csinálom meg. Kaptam még egy karót. Nem vagyok jó gyerek, se nyalizós köcsög, de ezen az éven összeszedtem magam és így is b*sztatnak. Pedig csak meg akarom szerezni a szakmám hogy mehessek minél hamarabb pénzt keresni...

GhostR1der
Angolból érettségizek most tizedikben, énekbõl feleltem, semmit nem tudtam, és négyest kaptam mert megvan máér az osztályzóm angolból. erre gondolsz?😄

Willenbrock
Így van.Egyébként minden téren senki nem lehet a legjobb.Pl aki rajzból nagyon jó vagy tesibõl nem valószínû hogy ugyanolyan kiváló lehet pl. reáltárgyakból is.Inkább az szokott lenni hogy ha látják a tanárok hogy igyekszik valaki és a fontosabb húzótárgyakból jó(matek,kémia,fizika) akkor a többibõl tesznek egy kis engedményt,pl. ha töribõl csak 4-es lenne a dogája akkor felhúzzák 5-ösre stb.Hogy segítsék a továbbtanulást és mert a humántárgyakat a magyaron kívül sehol nem veszik komolyan.Kivéve ha valami mûvészeti suliba megy tovább az ember.Tehát osztályozáskor a jobb átlag érdekében felfelé kerekítenek ha amúgy ígéretesnek tartja a tanári kar többsége a diákot.

Sadist
Simán lehet, felesleges túlhájpolni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jó hely. Mindenki kedves mindenkivel. 😊
stp4trick
sajnos Õ a valóságban él, nem úgy mint Te a Sci-Fi storykkal körítve

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
minden egyéb más jegy nélkül full 5? csak IQ-ból nem lehet
az más ha félévi/évvégi átlaga 5.00, de hogy semmi más jegy nincs mellette...nonszensz

ez egy elméletifizikusnyelvzsenifilmesztétaolimpikon egyvelege

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

morcosqtya
Aki kicsiben csinálja arra lecsap a törvény keze a legteljesebb szigorral <#ejnye1>.. aki nagyban csinálja, az mindig talál kibúvót, kiskaput, és védelmezõket magas körökben...
Ez van.
Ilyen a társadalmi szervezõdés.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

sambauer
igaza van

Turn Me On Dead Man

Narxis
Demagóg idióta.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stp4trick
szakmai 1. és 2. hely országos versenyen, amibõl az ezüst érmes helyezésre büszkébb vagyok, mert hót betegen, telegyógyszerezve (nem aszpirinnel) 20 kg többletsúllyal értem el
igazolás

Shep
Arra vagyok büszke, hogy földig ér a lábam és tudok elengedett kézzel ülni a bilin. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

biomage
Wow nem lett csukva a topik? nem is gondoltam volna. 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bruk
Alap intelligencia kevés ha pofára mennek a dolgok...

Banano
Nálunk nem..aki nem nyal = felel majdnem minden órán.

Christiansen
kapcsolat.hu
<#wilting>

Sadist
Ilyen jegyekért benyalni? Ugyan már. Alap intelligencia bõven elég, hogy valaki ötös legyen középsuliban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Banano
Én se..ilyen jegyekért be kell nyalni a tanároknak keményen..meg azért tanulni is kell már 11-ben.

Amúgy meg iskolai stréber vs PC-s kocka között nincs sok különbség, alkatilag és csúnyaságban xD.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem hiszem el, de te tudod 😊

akkor örülök..gondolom.. 😊

Ebbõl egyiksem igaz. 😊
Akkor nem vagyok stréber. 😊

amúgy: "2.
szleng szótár
Tanulásnak élõ, iskolamániás diák, minden tanár kedvence. Soha sem beszélget óra/elõadás közben, soha sem puskázik, gyakran plusz házi feladatokkal kedveskedik a tanároknak. "

Mitõl stréber a stréber?
nem támadásként írtam, ez tény.. 😄 ha csak nem csodálatos a belefektetett energia és az eredmény közti arány.. 😊

Ezt már sokszor hallottam, és olyan véleményem van a hozzád hasonlókról, hogy le sem írom mert még a moderátor is elpirulna.

:]
stréber

És a suli sem a legkönnyebb. 😊
11. -.-
David2
balkezes vagy?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Banano
Jó hát én is 5-ös voltam még elsõben...

Én erre vagyok büszke.

<#eljen><#hehe>
<#eljen><#hehe>
Joker Brand
grat! szerintem még soha senki nem ment fel elsõként egy szerverre és maradt a játék végéig<#idiota>

Banano
Erre is büszke vagyok valamilyen szinte <#idiota> :

dragon11
<#eljen>

Tinman
Ezt az ultraszánalom vagy a beteges függõség topickba kellett volna<#szomoru1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Frayer
Nagyon jó magyarisztánban élni.
Óriási sebességgel száguldunk a végzetes globalizáció irányába, ahol nincs erkölcsi tartás, se nincs gerinc, nincs nemzet, nincs haza, közösség, család, nincs jó vagy rossz, csak válaszok vannak.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Joker Brand
<#eljen><#taps>

asszem egy országban lakunk😄

Tinman
Hogy egy olyan országban dolgozom becsületesen, ahol az emberek nagy része, lop, csal, hazudik, eltapossa a másikat, vagy éppen ingyenélõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hen-tes
Hogy a munkahelyemen kitartó munka után elõrébb tudtam lépni, és be tudtam bizonyítani, hogy jó vagyok abban amit csinálok.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Oldal 1 / 3Következő →