Amire büszke vagyok...

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GhostR1der
és ha anyu tart el akkor mivan?
15-6 évesen te már gondolom 24/7 melóztál... azthiszem hogy amíg tanuló vagyok, addig ez így is lesz 😊

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

SötétBarom
<#wink><#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

erieskrisz
Fiamra pl de még sorolhatnám csak hát szerény ember vagyok <#crazya><#idiota>[/url][/img]

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

morcosqtya
NEM MÁTÉÉ!!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Willenbrock
Nem sikerült az alapfokú nyelvvizsgám 2X-ra sem,forgalmi vezetésen 5X megbuktam,67-rõl 87kg-sikerült híznom 4 év alatt miközben a hajam nagyobb része kihullott.Jelenleg nincs állásom,az elõzõ munkahelyemen sima mezei operátor voltam.

(és anyu eltart)
GhostR1der
7 éve motorozok
Középfokú nyelvvizsgám van
éppen angol elõrehozott érettségit csinálok (10.osztály)
azthiszem minden dolgom úgy alakítom, ahogy én szeretném

Vannak barátaim, sok ember bízik bennem

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Frayer

E ö'öm, é bodottá. Ö'öm é bódottá.

No, én ne tuom.
Õ titüllet a, mintitülletá, õ tudná.
Ha õ tipartotta, maj totta-tipartodda.

Mia? Ha otta kell neki gyere, a vahol valami ná, nem?
Tata. valahaá, tata-börtön.

Há mia? Tí pí tá, ké há év. Mia?
Leüli a vétén.
Heáááááá !

A faládáé ü' nem?
Nem máté.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

kuci06
BÜTTEVADOTTÁ!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Frayer
<#taps> . <#idiota> . <#fogmosas>

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Pepsi Twist
-.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Túléltem a tegnapot.

HTS s3rg1nh00
a múltkor meg is mutattad
itt van róla videó<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

greg benz
Valszeg majd itt SG-n fogom bizonygatni az eredményeimet/tulajdonaimat a vérpistikéknek..ekkora baromságot

Csabesz6
a mákosgubára b@zmeg😄!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

triplet
nem tartottad be a szabályt: KÉPET!

Pepsi Twist
a farkamra

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

n3whous3
ez nem valami meglepõ

púúúúú

Heffi
Nincs mire büszkének lennem.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

MerlinW
<#wilting>

Én rád vagyok büszke😊

[merlinw.org]

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

én arra vok büszke, hogy megnyitottad a topikot <#nyes>
atomabszorpcio
A topik célja már a címébõl adódik: bemutasd, hogy mire vagy büszke. Bármi lehet. Teszem azt pl:
meghódítottál egy helyes lányt, több nyelven beszélsz, vettél egy új kocsit, jól rajzolsz, meglett az 5. diplomád, CS-ben elsõ helyen végeztél, Mauritius-on voltál nyaralni, végre anyu nélkül egyedül vásároltál be a családnak stb...
Amit lehet azt kérjük fotóval dokumentálni: az elõbbi példa felsorolást követve: lány fényképe, nyelvvizsga papírok, a ferrarid forgalmija és slusszkulcsa, nyelvvizsga papírok, diploma kép, printscreen a CS-bõl, (nevet le lehet takarni, ahol szükséges, de látszódjon, hogy a tied)
Értelemszerûen nem kell fotót mellékelni pl. a sportban nyújtott eredményekrõl, elég csupán közölni. Maximum a neten fellelhetõ kapcsolódó linket lehet beszúrni, hogy a csapat amiben játszol elsõ helyen végzett. De a lényeg, hogy ahol megoldható, ott bizonyítanod kell, hogy amire büszke vagy, az a tied, te küzdöttél meg érte.

(ha valami annyira hihetetlen mint pl. ferrari van a tulajdonodban, akkor a többiek kérhetik, hogy tegyél be róla úgy képet, hogy a szervízkönyve a motorháztetõn figyel kinyitva a 3. oldalon; ergo valami sepciális beállítás ami igazol)

www.chem.yale.edu/

← ElőzőOldal 3 / 3