Amire büszke vagyok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
15-6 évesen te már gondolom 24/7 melóztál... azthiszem hogy amíg tanuló vagyok, addig ez így is lesz 😊
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Középfokú nyelvvizsgám van
éppen angol elõrehozott érettségit csinálok (10.osztály)
azthiszem minden dolgom úgy alakítom, ahogy én szeretném
Vannak barátaim, sok ember bízik bennem
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
E ö'öm, é bodottá. Ö'öm é bódottá.
No, én ne tuom.
Õ titüllet a, mintitülletá, õ tudná.
Ha õ tipartotta, maj totta-tipartodda.
Mia? Ha otta kell neki gyere, a vahol valami ná, nem?
Tata. valahaá, tata-börtön.
Há mia? Tí pí tá, ké há év. Mia?
Leüli a vétén.
Heáááááá !
A faládáé ü' nem?
Nem máté.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
itt van róla videó<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
meghódítottál egy helyes lányt, több nyelven beszélsz, vettél egy új kocsit, jól rajzolsz, meglett az 5. diplomád, CS-ben elsõ helyen végeztél, Mauritius-on voltál nyaralni, végre anyu nélkül egyedül vásároltál be a családnak stb...
Amit lehet azt kérjük fotóval dokumentálni: az elõbbi példa felsorolást követve: lány fényképe, nyelvvizsga papírok, a ferrarid forgalmija és slusszkulcsa, nyelvvizsga papírok, diploma kép, printscreen a CS-bõl, (nevet le lehet takarni, ahol szükséges, de látszódjon, hogy a tied)
Értelemszerûen nem kell fotót mellékelni pl. a sportban nyújtott eredményekrõl, elég csupán közölni. Maximum a neten fellelhetõ kapcsolódó linket lehet beszúrni, hogy a csapat amiben játszol elsõ helyen végzett. De a lényeg, hogy ahol megoldható, ott bizonyítanod kell, hogy amire büszke vagy, az a tied, te küzdöttél meg érte.
(ha valami annyira hihetetlen mint pl. ferrari van a tulajdonodban, akkor a többiek kérhetik, hogy tegyél be róla úgy képet, hogy a szervízkönyve a motorháztetõn figyel kinyitva a 3. oldalon; ergo valami sepciális beállítás ami igazol)
www.chem.yale.edu/