Resident Evil 5
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Azért valahol ti se vagytok százasok nekem ha ennyire nem jön be egy játék 1-2 óra után uninstall / sorolhatnám mert volt egy pár /
Azért valahol ti se vagytok százasok nekem ha ennyire nem jön be egy játék 1-2 óra után uninstall / sorolhatnám mert volt egy pár /
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"hogy ennyire "ikúlájt" hülyéknek készült,"
Erre van igény :-(
Erre van igény :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne is mond, a Tomb Raider féle barlangos rész egyszerûen szánalmas, hogy picsba lehet ilyet, egy biohazard játékba beletenni, sok agytrösztnek még a napfényes rejtvény is gondot okozott, pedig a többi helyen szinte hozzád vágták a továbbjutást?? jelentõ kulcsot, jah, hogy ennyire "ikúlájt" hülyéknek készült, akkor már értem az idióta lövöldözést, mely a játék végigjátszása során rá jössz, hogy semmi értelme nem volt.
Inkább elõkaparom a régi részeket, vagy a myst részeket, én szeretem az agytornát, remélem a silent hill-t nem cseszik szét<#eplus2>#eplus2>
Inkább elõkaparom a régi részeket, vagy a myst részeket, én szeretem az agytornát, remélem a silent hill-t nem cseszik szét<#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
<#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Grafika 5 csillag? Muhahahahahahaha... kedves "Vasárnap" <#idiota>#idiota> nevû cikkíró, hát nem ám csak konzolon kellene játszani. Pécén ennél már sokkal szebbeket is láttunk.
Mindenre majdnem max és a végén kijön az öt csillag. "Monnyon' le!"
Ez a RE már nem az a RE, hanem egy amcsibroáf lövölde, gyenge Tomb Raider feelinggel, a hangulata pedig szinte teljesen elveszett. Nincs kiszolgáltatottság és félelem érzés... menni-lõni klón lett belõle. Béke poraira.
A 4. rész is már elment akció irányba, az 5. ezen csak tovább rontott, de a 4. részben legalább egy másik szereplõ szemszögébõl is megismerhettük az eseményeket /Ada/ -ezzel is növelve a játék szavatosságát-, addig az 5. részen egyszer végigmegy az ember /nagyjából 15 óra lassú tempóban, normalon/ és ennyi.
A co-op mód kétségkívül sokat javít az összképen, de ez a játék messze van a tökéletestõl, elég csak az ultragáz iszonyú lineáris pályatervezést megnézni.
Vagy abba belegondolni, hogy egy lépést nem lehet megtenni célzás közben.
A játékban sokszor erõt vett rajtam a Call of Duty feeling... ami rettenetes, mert ebben a játékban nem ezt kellene érezni.
A golyószórós néger melákokra szavakat nem találok, ahogy a vadmotoros "zombikra" sem.
Sehol sem érdemel ez 5 csillagot.
Mindenre majdnem max és a végén kijön az öt csillag. "Monnyon' le!"
Ez a RE már nem az a RE, hanem egy amcsibroáf lövölde, gyenge Tomb Raider feelinggel, a hangulata pedig szinte teljesen elveszett. Nincs kiszolgáltatottság és félelem érzés... menni-lõni klón lett belõle. Béke poraira.
A 4. rész is már elment akció irányba, az 5. ezen csak tovább rontott, de a 4. részben legalább egy másik szereplõ szemszögébõl is megismerhettük az eseményeket /Ada/ -ezzel is növelve a játék szavatosságát-, addig az 5. részen egyszer végigmegy az ember /nagyjából 15 óra lassú tempóban, normalon/ és ennyi.
A co-op mód kétségkívül sokat javít az összképen, de ez a játék messze van a tökéletestõl, elég csak az ultragáz iszonyú lineáris pályatervezést megnézni.
Vagy abba belegondolni, hogy egy lépést nem lehet megtenni célzás közben.
A játékban sokszor erõt vett rajtam a Call of Duty feeling... ami rettenetes, mert ebben a játékban nem ezt kellene érezni.
A golyószórós néger melákokra szavakat nem találok, ahogy a vadmotoros "zombikra" sem.
Sehol sem érdemel ez 5 csillagot.
Jó (lenne) a játék, ha nem agyament lövöldét csináltak volna belõle, a régi nagy fanok is többször kipörgetnék, de így elég volt kétszer is, a harmadik kezdés már annyira unalmas volt, hogy rövid úton landolt a trash-be.
Ha itt az 5 pont a maximum, akkor nálam ez 1.5/5, a grafika nem minden, resi saga-hoz semmi köze sajnos.
Ha itt az 5 pont a maximum, akkor nálam ez 1.5/5, a grafika nem minden, resi saga-hoz semmi köze sajnos.
What about the forests?
← ElőzőOldal 2 / 2