56
-
A Wolverine-ben is egész jól mutatott :-) Már licencelhető a CryEngine 3, most mindenki rákattan arra és nem lesz gép ami elbírná. Ezért jó az UE3, mert az szép is, meg alacsony a hardverigénye is, szerintem legalábbis :-)
IMYke2.0.0.0
A Batmannel nem játszottam, de amúgy egyetértek. Sajnos a Capcom változott azóta, és inkább a könnyebben emészthető akció felé vitte el az irányt és elmaradt a régi jó horror hangulat és nehéz fejtörők. Manapság sajnos erre van igény, és ezek között a játékok közt egész jó szórakozás a RE5. -
Unreal Broáf Engine 3 

UT3ban meg Batmanben jól néz ki de amúgy kaki :\ -
Batman-nel nyomulgatok - de mély szánalom az a játék.
A Resident Evil 5-öt [bizonyosan IQ-Light vagyok, de ez van] minden nehézségi szinten végigjátszottam, feloldottam mindent, elolvastam mindent, és több, mint 33 órát "öltem" bele - nem bántam meg.
A sorozat ennek a résznek köszönhetően fogott meg - és persze, tudom, hogy alapvetően másról szól, de könyörgöm, nézzük meg MIKOR IS KÉSZÜLTEK a korábbi részek, mik voltak akkoriban a tendenciák Capcom-nál és a világban...!
A játék nem 100%-os, de az biztos, hogy NÁLAM messze jobb, mint az előre Év Játékának kikiáltott dilettáns Batman.
[Próbálja meg valaki pl. abban a két kötélen lógó őrt időre megmenteni...! S közben minden átjátszást újra-meg-újra végignézni...]
-
Unreal Engine 3, ami manapság a játékok nagy részét hajtja. Ilyenek pl. Gears of War, Bioshock 1-2, Blacksite - Area 51, Medal of Honor Airborne, Brothers in Arms - Hell's Highway, Stranglehold, Rise of the Argonauts, Mass Effect 1-2, Rainbow Six Vegas 1-2 stb stb. -
vszeg unreal engine 3 akar lenni... -
UE3, ez mi is?
thx -
A játéknak nem sok köze van a RE sorozathoz, de mint coop akciójáték igenis jól sikerült, azért ezt el kell ismerni. Persze hogy léteznek sokkal szebb játékok, de akkor is nagyon jól néz ki a program, ezt is el kell ismerni. Nem egy UE3, de akkor is szép.
Mellesleg a cikkíró Mr. Vasárnap hardcore PC fan, szóval ez a konzolos beszólás mellé ment :-)
De mindig öröm olvasni a negatív véleményeket is, mert abban is van igazság :-) -
Ez a pontozás mindig szubjektiv én személy szerint inkább erre adnék 90 felet mint a batman-re amibe egy végigjátszás van csak.
A RE5 meg már háromszor kitoltam az extrák miatt tehát a szavatosága nagyon korrekt. -
Ha az összes RE részt végigvitted, akkor a széria kedvelőjeként adsz esélyt az új résznek is.
Nem ennyire remek játék, mint amennyire hypolják... tény, hogy annyira viszont nem is rossz, de a lényeg, hogy 90%-ot nem, 100-at meg főleg nem érdemel.
Mit adna vajon a cikkíró egy MGS4-re, Uncharted 2-re, ha erre ennyit szórt?
-
Mint Biohazard fan, természetesen kíváncsi voltam rá, és a végkifejletre is, de sajnos, Mikami mesterrel a legfőbb vonzereje is távozott, maga az izgalmas és rémisztő kaland. -

Azért valahol ti se vagytok százasok nekem ha ennyire nem jön be egy játék 1-2 óra után uninstall / sorolhatnám mert volt egy pár / -
"hogy ennyire "ikúlájt" hülyéknek készült,"
Erre van igény :-( -
Ne is mond, a Tomb Raider féle barlangos rész egyszerűen szánalmas, hogy picsba lehet ilyet, egy biohazard játékba beletenni, sok agytrösztnek még a napfényes rejtvény is gondot okozott, pedig a többi helyen szinte hozzád vágták a továbbjutást?? jelentő kulcsot, jah, hogy ennyire "ikúlájt" hülyéknek készült, akkor már értem az idióta lövöldözést, mely a játék végigjátszása során rá jössz, hogy semmi értelme nem volt.
Inkább előkaparom a régi részeket, vagy a myst részeket, én szeretem az agytornát, remélem a silent hill-t nem cseszik szét
-
-
Grafika 5 csillag? Muhahahahahahaha... kedves "Vasárnap"
nevű cikkíró, hát nem ám csak konzolon kellene játszani. Pécén ennél már sokkal szebbeket is láttunk.
Mindenre majdnem max és a végén kijön az öt csillag. "Monnyon' le!"
Ez a RE már nem az a RE, hanem egy amcsibroáf lövölde, gyenge Tomb Raider feelinggel, a hangulata pedig szinte teljesen elveszett. Nincs kiszolgáltatottság és félelem érzés... menni-lőni klón lett belőle. Béke poraira.
A 4. rész is már elment akció irányba, az 5. ezen csak tovább rontott, de a 4. részben legalább egy másik szereplő szemszögéből is megismerhettük az eseményeket /Ada/ -ezzel is növelve a játék szavatosságát-, addig az 5. részen egyszer végigmegy az ember /nagyjából 15 óra lassú tempóban, normalon/ és ennyi.
A co-op mód kétségkívül sokat javít az összképen, de ez a játék messze van a tökéletestől, elég csak az ultragáz iszonyú lineáris pályatervezést megnézni.
Vagy abba belegondolni, hogy egy lépést nem lehet megtenni célzás közben.
A játékban sokszor erőt vett rajtam a Call of Duty feeling... ami rettenetes, mert ebben a játékban nem ezt kellene érezni.
A golyószórós néger melákokra szavakat nem találok, ahogy a vadmotoros "zombikra" sem.
Sehol sem érdemel ez 5 csillagot. -
Jó (lenne) a játék, ha nem agyament lövöldét csináltak volna belőle, a régi nagy fanok is többször kipörgetnék, de így elég volt kétszer is, a harmadik kezdés már annyira unalmas volt, hogy rövid úton landolt a trash-be.
Ha itt az 5 pont a maximum, akkor nálam ez 1.5/5, a grafika nem minden, resi saga-hoz semmi köze sajnos.