Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEKEM NEM MENT. Másnál is van, volt igy?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Macseke: alaphelyzetben az A-D gombokkal, lövés közben meg sehogy :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
amúgy a grafika nekem speciell nagyon tetszik, tényleg szép is meg gyors is, adtam volna rá öt csillagot én is
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A játékban NEM ezek a (rettentõ gagyi) öltözékek vannak, mint itt a képen! Jó lenne ha ismertetõben eredeti képek lennének.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
What about the forests?
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor valaki grafikát értékel egy játéknál, az összhatást értékeli. Való igaz, hogy vannak rusnya textúrák is, és hogy nem minden áll 1242362M poligonból. Sõt!
De ezek olyan helyeken vannak, ahol csak azokat zavarja, akik valóban szõrszálakat akarnak hasogatni.
Ez az ára annak, hogy ne csak 10000 ember tudjon játszani a játékkal, és hogy ne kelljen még három évet eltölteni a szemöldökszálak "poligongazadagításával" Béla32 zombinál is. Ezen lehet pampogni, lehet magyarázni, okoskodni, képeket karikázni, de ettõl függetlenül marhaság.
Összhatás tekintetében -ez pedig már csak saját vélemény- megérdemli a játék az öt csillagot, még ha láttunk szebbet is, valóban a felsõ kategóriában van.
Hogy hibátlan, az persze megintcsak erõs túlzás, nagyon részlehajlónak kell lennünk, hogy bármely játék grafikáját hibátlannak nevezzük.
Az legalább igazán jó játék volt, nem is kéne ehhez hasonlítani. Meg is érdemelte a nagy pontszámokat. Volt jó sztori, jó kivitelezés és érdekes is volt <#eljen>#eljen>
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
PS2-öt hasonlítod össze a nextgen konzolokkal grafika terén? Komolyan gondolod?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mellesleg a COD, fõleg a negyedik rész sikere a multinak köszönhetõ elsõsorban. Nem sok COD-os ismerõsömtõl hallom hogy: "húú, a COD 4-ben a csernobilos pályán milyen hangulatos megoldás a fûben lopakodás" stb, hanem: "COD 4 multiban x-eik szintû vagyok és szedem szét a sok lámát csipával". Mellesleg az ötödik rész sokkal hangulatosabb mint a 4, de ez magánvélemény :-) Árkád lövölde az biztos, csak sok hangulatos scriptlelt elemmel.
Sztori miatt legutoljára nekem a Jericho jött be mint FPS.
RE 5 meg jófajta árkád lövölde, jól sikerült multival és szép grafikával.
Persze ettõl még mondhatod a játékra hogy atomgagyi mert ez szubijektív vélemény, csak szerintem nem érdemes realizmust keresni egy árkád shooterben.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem tudsz bebiciklizni a faluba borert v aludni, megsutni egy lotetemet, hallgatni a radiot hogy hol van eppen a front.. ugyanis a katonak nem csak tarat cserelnek. 😉
A CoDnak a realitasa kimerul nehany effekt hangjaban es grafikajaban, ami minden reszben egy picit jobb. Ennyi.
A legtobb jatek csak grafikaban fejlodik, ez teny. Az viszont nem er 5 csillagot.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Utána átment a játék Call of Duty-ba.
Hibátlan grafika? Wrong.
De ha akarod linkelek még vagy 50 képet amin a jó minõségû textúrák mellé ilyen ocsmányakat raktak Capcom-ék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
És megértem azokat, akik azt mondják, hogy a Resident Evil 5 már nem is igazi Resident Evil. Én a Resident Evil 2-vel kezdtem, nagyon tetszett is, de azután, hogy játszottam is ezzel a játékkal, a Resident Evil 5 lett a kedvencem.
Ugyan nekem a korábbi RE részek kimaradtak, így csak a történettel kapcsolatban vannak meg a háttérismereteim, a játékmenet kimaradt, viszont ez az egész számomra roppant primitív hatást keltett.
A left4dead után egész egyszerûen rászoktam, hogy a zombi horda nem egy lassú iq0 tömeg, hanem bizony kapkodni kell az embernek. Ez így nekem eléggé ingerszegény volt. Tény hogy állítólag coop-ban igazán szórakoztató, úgy pedig nem próbáltam.
Én ilyen hent fan vok. 😛
Jólvan na, tulajdonképpen a játék akkor is az iq light kategóriába tartozik, ha az elõzõ részeket veszed figyelembe, persze ezzel nem azt akartam mondani, hogy hülyéknek való, hanem, hogy a RE5 topikban is mennyi ember írta, hogy itt meg ott el van akadva, etc...
Ha már ehhez a játékhoz is végigjátszás kell meg segítség, akkor a jövõben nem is kell várnom, hasonló kaliberû játékot, mint anno a RE 1-2 volt, csak idióta lövöldözést, ahol az agyat maximum 5%-os teljesítménynövekedésre kell bírnunk, hogy egy ilyen játékot végig játszhassunk.
What about the forests?
Hát, ha az UE3 olyan "broáf", akkor vajon miért liszenszelték annyian, és nem a CryTek "Crysis"-szal techdemózott kakiját?
IMYke2.0.0.0
A Batmannel nem játszottam, de amúgy egyetértek. Sajnos a Capcom változott azóta, és inkább a könnyebben emészthetõ akció felé vitte el az irányt és elmaradt a régi jó horror hangulat és nehéz fejtörõk. Manapság sajnos erre van igény, és ezek között a játékok közt egész jó szórakozás a RE5.
UT3ban meg Batmanben jól néz ki de amúgy kaki :\
@
A Resident Evil 5-öt
A sorozat ennek a résznek köszönhetõen fogott meg - és persze, tudom, hogy alapvetõen másról szól, de könyörgöm, nézzük meg MIKOR IS KÉSZÜLTEK a korábbi részek, mik voltak akkoriban a tendenciák Capcom-nál és a világban...!
A játék nem 100%-os, de az biztos, hogy NÁLAM messze jobb, mint az elõre Év Játékának kikiáltott dilettáns Batman.
Mellesleg a cikkíró Mr. Vasárnap hardcore PC fan, szóval ez a konzolos beszólás mellé ment :-)
De mindig öröm olvasni a negatív véleményeket is, mert abban is van igazság :-)
A RE5 meg már háromszor kitoltam az extrák miatt tehát a szavatosága nagyon korrekt.
Nem ennyire remek játék, mint amennyire hypolják... tény, hogy annyira viszont nem is rossz, de a lényeg, hogy 90%-ot nem, 100-at meg fõleg nem érdemel.
Mit adna vajon a cikkíró egy MGS4-re, Uncharted 2-re, ha erre ennyit szórt?