nVidia: GT300 részletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv. És ha komolyan gondolom akkor mivan? Nem tudod hova tenni ?? Álljál sorba DX11-ért akkor, nekedvaló .

"Szóval kinek is fog jóljönni ez a kártya? Annak a rétegnek, akinek kell a kraft a számításigényes mûveletekhez."
hmmm. kinek is kell a kraft? mindenkinek?
"Filmvágás, utómunka, PS, 3D... Ez a réteg nem túlságosan nagy - másrészt meg el kell hinteniük a CUDA magjait az ilyen professzionális szoftverekben, ami még idõ, és pénz az nVidiának. "
jaja, mert a CUDA kifejlesztése nem volt sem idõ, sem pénz. az könnyen ment, és a nagy dolog az, hogy le kell nyomkodni az emberek torkán. (habár ebben nem túl erõs az nVidia. az AMD-sek azt hiszik, hogy az AMD a szõke herceg, az intel meg az nVidiaa csúnya gonosz boszorkányok, akik nem csinálnak semmit, csak lefizetgetik az embereket. ( ez pont olyan, mint a firefox, a felhasználók nem azért használják, mert az jó, hanem azért, mert a többi szar. ) )
"Játékbeli teljesítményrõl egyelõre nem nagyon esik szó, valószínüleg az emuláció miatt gyengébben (vagy sokkal rosszabb energiahatásfokkal) fog mûködni mint az AMD dx11-es chipjei. Már most látszik a 6-8 tûs csatiból mennyit fog zabálni, és a nagy monolitikus chipet sem egyszerû elõállítani. "
nagyjából támogatja a dx11-et, szinte csak a tesszellátort nem. nem hiszem, hogy az olyan égetõen fontos lenne. és ha a felhasználó kikapcsolja, akkor máris a sok sok kraft, amit emlegettél, az már mind a játék futtatására fog irányulni.
"Az már most látszik, hogy nem a játékokra szakosodott usereknek készül, hanem sokkal általánosabb célokra, ahol kell a kakaó. "
pl.: óvoda.
"Más kérdés, hogy végülis kinek kell ez? Professzionális felhasználóknak, akik dolgoznak a géppel. "
akik dolgoznak a géppel, azok általában szeretnének vele keresni. és sokat. ha elköltik a gépüket drága videókártyákra, akkor nem fognak.
"Játékosoknak ott lesz a Radeon sokkal jobb hatásfokkal. "
hmmm. hogy erre is mondjak valamit: najó nemállok le egy vérpistikével vitatkozni... védd csak az ájemdét. Ezek után igazán leírhatnád, melyik nagynevû cég fõmérnöke vagy, vagy melyik egyetemen vagy mérnök professzor, esetleg milyen kutatásokban veszel részt így mérnökként? No offense, csak megkérdeztem ha már hardware tudásról beszélünk..
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A lényeg hogy olcsó legyen baze, részvényes vagy ? akkor mit vered a nyálad hogy melyik a jobb, mint valami gettóovi baszki
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Érveket illik megcáfolni, nem? Lehülyézni mindg könnyebb a másikat ;) Blood Steven-ek szokása már bocs.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
te nem fizetett ati drukker vagy, hanem szimplán hülye.
Ezek után igazán leírhatnád, melyik nagynevû cég fõmérnöke vagy, vagy melyik egyetemen vagy mérnök professzor, esetleg milyen kutatásokban veszel részt így mérnökként? No offense, csak megkérdeztem ha már hardware tudásról beszélünk..
Azért a te hárdveres tudásodra igen kíváncsi lennék, fõleg hogy milyen egyetem keretei között szeded/szedted össze... Mondjuk egy BME-VIK? Bár ezt erõsen kétlem, mivel nemlenne nagyon idõt játékokkal dedózni, meg VGA huligánként kukákat gyújtogatni egy hallucinált AMD-nVidia mérközés után ;)
Itt lezártam részemrõl, mivel sajnos nekem nincs idõm ilyenekre :)
Egyelõre viszont lófaszsincs nekik, csak egy mûanyag szardarab, különben mûködõ rendszert mutattak volna.Szerintem lesz itt semmi jövõ tavaszig.
Mivel úgyis meggyanusítasz hogy fizetett ATI "drukker" vagyok, ezért elõrelátóan azt mondom:
"Nekünk" már van egy boltok polcain lévõ (szerintem baráti kezdõáron) kijött sorozatunk, ami a tesztek alapján odapirítja videó transcodingban a CUDA-s GeForce-okat, sõt még egy tuningolt i7-et is. Játékban meg, tesztek magukért beszélnek. Idle fogyasztás 27 Watt terhelten is 4890 szintje...Ez a valóság!
"Nekünk" tavaszig: árcsökkentés, zsír driverek, spec hûtõk, EE modellek, 57xx sorozat, 5870 X2, 5890, DX11-s gémek kijönenek. Mikor nVidia kiadja ezt a 6 + 8 csatis kombájnt... Hát nem is tudom :/
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Játékbeli teljesítményrõl egyelõre nem nagyon esik szó, valószínüleg az emuláció miatt gyengébben (vagy sokkal rosszabb energiahatásfokkal) fog mûködni mint az AMD dx11-es chipjei. Már most látszik a 6-8 tûs csatiból mennyit fog zabálni, és a nagy monolitikus chipet sem egyszerû elõállítani.
Az már most látszik, hogy nem a játékokra szakosodott usereknek készül, hanem sokkal általánosabb célokra, ahol kell a kakaó.
Más kérdés, hogy végülis kinek kell ez? Professzionális felhasználóknak, akik dolgoznak a géppel. Játékosoknak ott lesz a Radeon sokkal jobb hatásfokkal.
NA ez a fickó tényleg egy troll<#kocsog>#kocsog>
na errõl beszélt
Magnum PI , már értem, szatirát irt
<#bee1>#bee1>
(gigalol)<#idiota>#idiota>
ahogy eddig
Forza.
(lehet hogy olyan szúnyogra ágyúval lövés féle lesz, mint a gtx-ek)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Még ha nem is GPU, hanem inkább cGPU, várjuk szeretettel, hogy legyen egy kis verseny.
readswift: flameelést be lehet fejezni
(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
prohardver cikk
Ettõl még a (feltételezett) brutális ereje miatt könnyen lehet, hogy így is gyorsabb lesz az Ati kártyájánál.
Én mindig abban reménykedem, hogy 1x az egyik 1x a másik készít jobb/elõremutatóbb kártyát, így megmarad a fejlõdés!
Még a végén azt is beírja valaki, hogy "stipi-stopi én láttam meg elõbb!"
Gondolkodjatok már egy kicsit!
(akire ez nem vonatkozik, az úgyis érti...)
ezt forditgasd le magadnak , aztán találd ki hogy labdába fog e rúgni :D
Azért szánj rá öt percet az életedbõl, hogy ezen kicsit eltöprengesz.
Addig tedd félre kicsit az indulataidat.
Ha ezután még mindíg tartod ezt a kijelentést, akkor lelked rajta.
Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
A Másik kedvenceim azok akik a larabit szellõztették hogy bekerül a playstation4-be. Szegény hülyék <#idiota>#idiota>. Akárcsak a theinquirer charlie , az fényképes IDF beszámolójával, direktben az nvidia térdrekényszeritésérõl <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Azért az alant emlitett hülyegyerekeknek még sok kártyát elad majd az ATi <#mf1>#mf1>
\"The voices are back... Excellent.\"
ez a kártya jól megcsavarja az ati tökeit, majd a szemétdombra irányítja
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1