Ahoy#37
Te olvastad mit írtam egyáltalán? Le kéne venni a zöld szemüveged, és elolvasni újra ;) Nem kéne belemagyarázni mások véleményébe a hülyeségedet...Másrészt én nem vagyok olyan elvakult vérpistike mint te, én csak örülnék ha nvidia kiadna egy jó kártyát, és árverseny alakulna ki! Ha őd ad jobb kártyát amivel dolgozni is lehet + még játszani is, akkor miért ne?
Egyelőre viszont lófaszsincs nekik, csak egy műanyag szardarab, különben működő rendszert mutattak volna.Szerintem lesz itt semmi jövő tavaszig.
Mivel úgyis meggyanusítasz hogy fizetett ATI "drukker" vagyok, ezért előrelátóan azt mondom:
"Nekünk" már van egy boltok polcain lévő (szerintem baráti kezdőáron) kijött sorozatunk, ami a tesztek alapján odapirítja videó transcodingban a CUDA-s GeForce-okat, sőt még egy tuningolt i7-et is. Játékban meg, tesztek magukért beszélnek. Idle fogyasztás 27 Watt terhelten is 4890 szintje...Ez a valóság!
"Nekünk" tavaszig: árcsökkentés, zsír driverek, spec hűtők, EE modellek, 57xx sorozat, 5870 X2, 5890, DX11-s gémek kijönenek. Mikor nVidia kiadja ezt a 6 + 8 csatis kombájnt... Hát nem is tudom :/