252
Nem merek a párom előtt wc-re menni és fingani...
  • stp4trick
    feleségem nagybátyját a mentő vitte el 35 évvel ezelőtt, mert nem mert fingani, az akkor már felesége előtt, olyan bélcsavarodást kapott, hogy egy hétig kórházban volt

amúgy a fingás csak nálunk probléma, holland-német területen teljesen természetes akár beszéd közben is elengedni egy galambot, akár kevésbé ismerős emberek előtt is - persze nem zárt térben
  • BenceYCE
    Teljesen mindegy, hogy milyen gyorsan eszik, mert a zabáláskor bent rekedt levegő javarészt felül távozik. Vannak szeles kaják amiket tökmindegy, hogy fiú vagy lány eszik meg. Csak a lányok kínosan ügyelnek arra, hogy a női imázs megmaradjon. A szerelem az elérhetetlenségről szól, vallja egy lány ismerősöm. A férfiakat meg az idomok érdeklik. Ez ösztönös. Tehetsz ugyan ellene, de a tény az még tény marad, az evolúció során nem ugyan azokkal a kihívásokkal kellett szembe néznünk mint a nőknek. Kicsit alpáribban fogalmazott egy úgyszintén lány ismerősöm aki nem mellesleg tanár. Minden nő kurva szerinte. Sajnos be kellett lássam, hogy a mai nők vannak olyan céltudatosak, hogy bizony az elérhetetlenséget olykor célzottan irányítják. Egy régi vicc idevág. Vigyázni kell a nőkkel, mert náluk a világ vagyonának fele és az összes pina! :) Sajnos miattunk férfiak miatt ilyenek. Lehetnének Ők is könnyebb vérűek, de akkor már elhasználtnak titulálnánk Őket. Sajnos a globalizáció hozta magával a női karrierizmust és egy mai nő már nem ér rá gyereket szülni/nevelni. A legfontosabb dologtól megfosztották, miszerint Ő a család összetartó ereje. Ami a legviccesebb, hogy régen az egyenjogúságukért küzdöttek, hogy dolgozhassanak, most meg nem lehetőség, hanem egy átlag nő számára kötelező, ha nem akar éhen dögleni. Persze a háztartás és a gyerek is megmaradt Neki, tehát nem jártak túl jól :)
  • BenceYCE
    Az a helyzet, hogy ha a Te vérmérsékleted ilyen, akkor hosszú távon csak egy hasonló emberrel bírod ki társas kapcsolatban. Ha pedig mindketten ilyenek vagytok, inkább hanyagold a bélgázokat a másik előtt. Viszont egy dolgot tudnod kell. Lehettek Ti férj meg feleség is, de ettől még csak kapcsolatod lesz, társad nem. Embere válogatja, hogy ki mennyire kitárulkozó, de hidd el a 4 hónapos kapcsolatodba bőven belefér még ezen oldalad hanyagolása. Később látni fogod a szülését is, ahol minden keveredik mindennel és nagy ívben fogsz tojni rá, hogy mit gondol erről a párod, mert ez is az élet velejárója. Azt hiszem ha ilyeneket írsz, akkor eléggé beleeshettél a leányzóba. Szerintem az Ő vérmérsékletét vedd alapul. Ha másképp nem tudod elkerülni a kellemetlen helyzeteket, rakjátok át a találkát pl másik időpontra. Próbálj utána járni, hogy mitől fújódsz fel. Vannak általános dolgok, de van olyan is ami egyénenként változik. Ha többet akar veled lenni, azt úgyis látni fogod. Ekkor már Nála is probléma lehet ebből. Aljas dolog, de valóban megetetheted egy felfújós kajával és jókat röhöghetsz magadban, hogy mindketten ugyan attól a problémától szenvedtek. :) Másrészről nem kell az orrára kötni ha nem akarod eleinte, hogy miért mész ki a wc-re, de illedelmesen távozhatsz rövid időkre a mellékhelyiségbe. Hidd el, hogy taplóságnak számít vagy sem, a legtöbb ide írkáló embernek igaza van, csak nem olyan konzervatívak, mint Te. Egyszerűen letesztelik a másikat, hosszú és bonyadalmas beszélgetéseket előzve meg ezzel. Másrészről vizsgáld meg a dolgokat a saját szemszögedből és a párod szemszögéből is. Ő is ember. Neki is vannak szükségletei. Az én párom is szégyellős és csak azért meri végső esetben elengedni, mert tudja, hogy én már megtettem és nem vagyok szégyellős előtte. Csak egy férfinál ez is, mint sok minden más is elnézhetőbb mint egy úrilánynál. Mondhatnék nagy általánosságokat, hogy inkább ez jöjjön ki mint a mentő, vagy hogy pont ugyan olyan büdöset szarik mint Te, de ez a probléma inkább csak egy kivetülése egy másiknak. Egyszerűen nem tudod, hogy mennyire engedd el magad a másik társaságába. Azt tanácsolom, hogy szépen fokozatosan haladj az úton. Másrészt azt is tudnod kell, hogy ha nemmersz megnyílni a másik előtt, akkor ez később sokkalta nagyobb problémákat is szülhet. Ezekre mondták az előttem szólok, hogy természetes dolgok. Ennél sokkal összetettebb és bonyolultabb dolgokkal is meg kell majd küzdjetek, és akkor úgy fogsz erre tekinteni, mint az élet természetes velejárója. Nem baj ha nem viselkedsz állat módjára, mert hiszen nem is erre neveltek a szüleid, de a puding próbája az evés. Ha pedig el akarsz igazodni az életben, az a legjobb ha élsz. Kicsivel több tapasztalattal meg rájössz, hogy kevés időt kaptál ezen a földön ahhoz, hogy mindig hülyeségeken vívódj. A dolog majd adja magát. Előbb utóbb egyikőtök büdöset fog érezni. Lehetsz tapintatos vagy lehet Ő tapintatos, de rá is kérdezhetsz, hogy nem-e Neki sikerült rétivirág illatot szórnia. Beszélgessetek és beszélgessetek, mert különben sosem nyíltok meg egymás előtt. Felszínes kapcsolat meg általában csak egészségügyi kapcsolatként működik. Ha társadnak akarod, nem elég ha a csajod lesz. A barátodnak és egyben a társadnak kell majd lennie. A haverok/barátok előtt meg gondolom nem kérdéses a dolog.
  • Looooser
    hát akkor nagyon elba***tt csajod lehetett XD

amúgy nekem egyszer egy lány elmagyarázta hogy ők azért nem pukiznak, mert nem habzsolva esznek mint mi fiúk és nem kerül le annyi levegő a gyomrukba, mire én: bocs meg húznád az ujjam?
    végül tök jót nevettünk:D

am ez nem IQ light beszélgetés....
  • zagar
    Ezzel nem értek egyet ha emiatt dobna valaki hát tegye meg akkor nem is hozzám való. Ne hogy már csak akkor szeressen egy nő ha tiszta friss vagy meg fel vagy öltözve normálisan stb...
  • zagar
    Egyet értek veled. Azért kérdeztem itt, mert azt hittem lesz olyan ember aki volt már ilyen helyzetbe. de sajna rájöttem egy két normális ember van itt a többi csak bunkóskodik.
  • Ben C
    Ne hallgass rájuk.

Ne fingj a kapcsolatban, mert dobni fog. Higgy nekem, tapasztalatból beszélek.
  • bosco05 #125
    nem azért mondom, de a topicnyitónál jóval betegebb emberek fikázódnak itt :D
  • Nuki
    Beszéld meg vele, úgyis meg fogja mondani hogy feleslegesen aggódsz.
  • REPS0L
    :DDDDDDDD
  • StephenKing
    Ott a pont!!
  • savior
    kezdetnek az is eleg lenne, ha megneznetek 1-2 olyan filmet, amiben fingos poenok is vannak, es kozosen rohognetek rajta egyet. utana pedig mar batrabban mernetek egymas elott csinalni.
    habar elottem az is rejtely, hogy aki nem mer a partnere elott fingani, az hogy nyomja a farkat a szajaba, vagy hogy bassza meg?
  • vzajcev
    Na itt az oktató múvi

• DarkHorSe
    púzzál le béjbeee
  • kocsisgabor9999
    Egyszer beszarsz az sem lesz kellemes.
  • kifli
    nem, nem gondolkoztam ilyeneken :D
  • zsutyesz
    Fart song :DD
  • Vlala #115
    Feltehetően azért kérdezte meg anonim jelleggel egy fórumon, mert tényleg gátlásos, és az életben, szemtől szemben nem merné megkérdezni; fél, hogy kiröhögik.
  • halevala
    Bazz, megelőztél
  • halevala
    Bocsi, de a humorérzéked otthon hagytad?
    Hogy lehet mindent komolyan venni? De komolyan....
  • zsutyesz
    És neked pl. miért kell halálosan komolyan venni ezt az egészet? Inkább olvasd el a hozzászólásokat és nevess egy jót!
  • csgj
    Komolyan mondom, itt az intelligencia, erkölcsiség és etika aprócska, halvány fokát sem látni lassan... (Mármint magán az SG fórumon, úgy általában.) A témanyitó viszont úgy tűnik, mintha halálosan komolyan gondolná a problémáját. De hát istenem, ki kíváncsi erre??? Most tényleg, normális dolog ilyeneket egyáltalán megkérdezni? Szerintem mindenki megtalálja a gondolataiban a választ az ehhez hasonló bajokra. Eleve ez olyan probléma, amelynek épeszű, jó érzésű ember nem nyit témát. Egyes reagálásokról ne is beszéljünk! IQ negatív...

Persze a nyelvtan megint más kérdés. Hm... szóval igen, érdekesen néz ki így a téma címe.
  • halevala
    Szerintem ha kopog a szar és recseg a fing, az inkább magányos élmény legyen
  • zyppy
    már nincs IM-Net
  • Daza500
    Menj inkább az IM-Net fórumára, ott biztos tudnak neked segíteni.
  • StephenKing
    Most ha jól értem te szarni sem mersz elmenni ha a barátnőd ott van?? Akkor mi a jó francot csinálsz?? Te görcsölsz az ilyen dolgokon a barátnőd közben meg vígan kulázik a budin vagy ő is ilyen gátlásos fajta és hazajártok a szülői házba üriteni??
  • Benito
    szerintem ne kockàztass!Ebböl vàlàs is lehet.
  • öregember
    tényleg ennyi beteg ember sg-zik ?
  • RS
  • renegade02
    "Komolyan kérdezem hogy beszabadultak az SG-re a retardált, félnótás elmebetegek?"
    igen
    falcon87 vagyok am D:
  • renegade02
    FÁŰCSPFLFLPÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
    bocs
  • Loál János #101
    Ejbazmeg.
  • zsutyesz
    nem is igaz!
  • poppe
    na aki egész 7végén töltött káposztát zabál, szerintem hallgasson :D
  • zsutyesz