252
Nem merek a párom előtt wc-re menni és fingani...
  • BenceYCE
    Szerintem ajándékozzatok Neki zsebkendőt :)
  • BenceYCE
    Ugye?! Én is így vagyok vele. Több köze van ennek a realitáshoz mint hogy éppen mekkora FPS-t tudtam elérni.
  • BenceYCE
    Kicsit GÁZ a családod nem? Na jó ez csak egy kis fanyar humor volt, ne szívd mellre :)
  • zsutyesz
    mennyivel jobb lenne, ha fingana! :DDD
  • bakvarnyu
    Itt a melóhelyen egyik 50 körüli nő sose nem fújja ki az orrát mert drága a papirzsebkendő csak visszaszívkálja a taknyot na azt még gecire idegesítő hallgatni egész nap.
  • bosco05 #167
    Francokat :D , amúgy épp most jön egy fingós game, az Air power II. Kíváncsi vagyok, hogy fog futni 4850-es Atin meg e8400-on. Nomeg vajon elindul majd Sevenen? Ha valaki tud valamit a betaról írhatna, nekem memóriahibával fagy az intro után... Meg állítólag konzolon szebb lesz, szal lehet veszek egyet, csak nemtudom, hogy melyik a jobb, az xbox vagy a ps3? Meg lehet DLC-be jön a mod hozzá, állítólag az utolsó küldetésben csaj mellett kell úgy beszarni, hogy közben randizol. Elég fail cucc...
  • savior
    amugy ez az elso topik, ami valami ertelmes dologrol szol. kicsit tobb ertelme van ezt kitargyalni, mint mondjuk egy jatekot, vagy egy videokartyat, esetleg nehany vicces kepet.
  • savior
    az en csaladomban a gyerekneveles resze, hogy anyam elottem fingik nagyokat. igy aztan termeszetesnek veszem.
  • bosco05 #164
    meg azse ah nem tuddo leirnih a nevedeth
  • matyi0323
    Az élet olyan, mint a szarás: ha menni kell hát menni kell! :D:D:D
    Nincs ebben semmi gáz.
  • Heffi
    Mivel nem jó undorító disznónak lenni...
    De persze van akinek ez tetszik
  • Heffi
    Na most már sírok ezeken a hozzászólásokon
  • BenceYCE
    Így van, kulturáltabban oldják meg mint mi.
  • BenceYCE
    Hozzád hasonlóan én is hálás vagyok Édesanyámnak, de Őt is a kényszer vitte rá, hogy minél előbb a saját lábunkra tudjon állítani minket.

A srác részéről valóban ciki a dolog, de ezt tudjuk be a szülei és a környezete hibájának. Nem Ő tehet róla, hogy alapvető dolgokról tabu beszélni. Ezzel a hozzáállással az előző rendszerben fiatal lányok maradtak terhesek, mert azt se tudták mi az a szex. Se a szülei el nem mondták, se a férje, aki honnét is tudta volna. Kicsit House-os ez a dolog, az szokott arcot karmolni alapvető dolgok ismeretének hiányán. :)
  • DeerHunter01
    beléd fog szorulni a szar és nyüsziteni fogsz mint a kutya :D
    úgyhogy inkább azt ajánlom hogy ha szarni kell menjél a budira egyből
  • F1re
    azért annyira ne biztassátok itt a népet :D mert azse joh ha 1. randin összeszarjátok magatokat a csaj elött :D
  • rumkola
  • poppe
    de csak nem már a párod előtt
  • pyrohun #154
    loool :D
    én szoktam fogat is mosni :d
  • Rundstedt17
    Mi van?
  • zsutyesz
    hát, nem szívesen lennék akkor veletek a szobában :D
  • Narxis
    lol XD
  • Kazuma92
    Uhh ez a topik!:D Úgy rámjött a szarás tőle hogy az eszméletlen.
    Eleinte énsenagyon mertem fingani bnőm előtt, aztán az első úgy durrant el hogy befogtam a fülét:D Aztán mondta hogy nyugodtan fingjak akár minden másodpercbe, és ezt alátámasztotta azzal hogy durrantott ő is egyet. Azóta csak röhögünk az ieneken:D És ez a kapcsolatunknak nagyon az elején volt még. Szerintem nyugodtan szarhatsz, foshatsz, finghatsz, böföghetsz, leköpheted a fogaid között aszalódó kajamaradékkal, és még a csúzlival és ellőhetsz egy kuladarabot a darts közepére, idővel semmi sem lesz feltünő.
    Erre született a mondás: "Fingj a barátnőd előtt mert a nők is szoktak, ne félj, durrantsd el nyugodtan, és szarni is elmehetsz, addig majd ő tv-zik"
    u.i: nemszokásom kajamaradékot köpködni a bnőmre xD
  • rumkola
    mi pukiversenyt is szoktunk rendezni
    :D
  • poppe
    ja, de azt félóránként :D
  • halevala
    Mos mér montok ilyen hülyeségeket, a lányok nem pukiznak, nem is nyomiznak kakkanatot. Ők csak pisikélnek, én úgy hallottam.
  • zsutyesz
    "amúgy nekem egyszer egy lány elmagyarázta hogy ők azért nem pukiznak, mert nem habzsolva esznek mint mi fiúk és nem kerül le annyi levegő a gyomrukba" - ez mekkora baromság :D

A lányok is pukiznak, csak éppen nem a pasik előtt, mindössze ennyi a különbség.
  • Solid Snake
    Szelek szárnyán
  • immovable
    Még él ez a topik? :O És hogy pörög. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • halevala
    Gecc, elvetted a kedvem örökre a seggnyalástől
  • poppe
    a fing az nem a gyomrodból jön, az a böfike :)
    a fing eleve a beleidben keletkezik, az ott lebomló kaja miatt, és az már csak alul tud távozni. ez meg nem függ attól, h milyen gyorsan eszel, mert sok kaja csak a belekben bomlik igazán, vagy ott jár gáztermelődéssel a lebomlás
  • Met
    képzeld ha a seggét nyalod, egyből le is tüdőzöd
  • Dynamic
    Nagyon szép dolog a tolerancia(?), de csak akkor ha a realitások talaján maradunk. Ha a gondolatod mentén viszonyulnánk minden problémához, akkor ugye elnéző mosollyal kéne nyugtáznunk azt is, ha pl. a 2 gyerekes családanya képtelen elkészíteni egy vajas kenyeret, az apuka meg nem tudja, hogy kell körmöt vágni, mert hát ugye a "szocializálódás meg a környezet"... Persze abban igazad van, hogy a környezet sokat számít. Engem pl. kifejezetten zavarnak az ilyen pipogya emberek, mert anyám 7 éves koromban kis sámlin odaállított a mosatlanhoz és onnantól kezdve szinte mindenben önellátó lettem. Oké, ez egy másik véglet(ugyanakkor ezért hálás is vagyok neki).
    Másrészt azt is totál megértem, hogy pár hónapos kapcsolat után még nem fog hangosakat durrogtatni. De könyörgöm, ezzel mindenki így van! Akkor még is mi a fenét vár tőlünk? Otthon a családban eddig, hogy oldotta meg? Kiment az erkélyre/udvarra, ha többen voltak visszatartotta, ha egyedül maradt kiengedte...stb. Tényleg nem érzed cikinek, hogy le kell menni ilyen szintre?
  • huntofa
    volt egyszer olyan , amikor nyaltam a csajt a puncijánál , akkor elfingta magát. És büdös volt, kellemetlen volt hogy az orrom alá fingott , de folytattam az aktust. Igaz a farkam az kicsit lelankadt... Szóval a lányok is fingnak és szarnak , nem kell aggódni.
  • BenceYCE
    És most azzal, hogy ilyen szépen megfogalmazott építő jellegű kritikát írtál mit vársz mi fog változni? Vagy netán megkönnyebbültél? Vedd észre, hogy egy olyan korban élünk ahol az emberek szocializálódás helyett kockulnak. Kérdezd meg inkább, hogy miért nem a tulajdon Édesanyját vagy Édesapját kérdezte! Mi az oka annak, hogy hamarabb jön fel ide ilyen bensőséges kérdést feltenni, mint hogy olyan ember(eke)t kérdezzen meg akik sosem akarnának Neki rosszat? 25 év! Ez csak egy állapot. Van aki hamarabb kerül mély vízbe, van aki később. Persze be lehet hozatni a lemaradást egy irdatlan pofonnal is, csak nem biztos, hogy ez építő jellegű hozzáállás lenne. Mindemellett mindenkinek más a normális. Neki, mivel tudja, hogy a fing büdös, és a másik orra alá fingani nem épp kapcsolatépítő tett, ezért problémát érez. Ezzel szemben az itt hozzászólók többsége még kérkedik is azzal, hogy a nőnek, akit állítólag mindennél jobban szeret, azzal próbál imponálni, hogy a kapcsolat előrehaladásnának érdekeire hivatkozva kifingja a hitvesi ágyból. Beszélgessünk már akkor erről a kérdésről, hogy ki a normális és ki nem! Szükséges dolog, de engedtessék már meg, a szükségességet az ember nem szokta körbevihogni. 10 évvel ezelőtt még én is ökörködtem rajta, de azt hiszem Te legfeljebb lereagálod a srác baját, nem pedig megoldod vagy segítesz Neki megoldani. Hülye téma egy nem oda illő helyen, de a kérdés mégis helyén való. Ráadásul készpénznek veszed, hogy 25 éves, pedig a legtöbb siheder csak az idősebbekre akar hasonlítani, és ezért bármit megtesz. Még egy fórumreg során is inkább ad meg 5-10 évvel idősebb életkort, csak ne kezeljék gyereknek. Te talán demonstrálod is a gyerekeidnek a nejeden, hogy hogyan kell levenni egy nőt a lábáról ilyen mélyszántású gondolatokkal és a fiaddal még körbe is röhögöd a nejed? Problémamegoldást keresett itt, Te meg előadod a keményt teljesen feleslegesen. Más emberek vagyunk, más környezet nevelt minket. Ettől még törekedni kell a jobbra, szebbre. Inkább örülj neki, hogy Téged az életre neveltek és gördülékenyebben veszed az akadályokat. Szerintem zárható topic. Túl gyerekes a banda ezen téma kitárgyalásához.
  • Dynamic
    Honnan tudod, hogy ki a normális, ha te magad sem vagy az? Már ne is haragudj, de 25 évesen, hogy tudsz ilyen gyermeteg baromságon fennakadni. Mi lesz majd akkor, ha náthás leszel és folyni fog az orrod, reggel szájszaggal ébredsz vagy ki kell mosni valakinek a szaros gatyádat? Majd akkor is idejössz topikot nyitni, hogy jaj-jaj most mit csináljak? Istenem, tényleg ilyen mulya vagy? Csodálkozom, hogy valaki összeköltözött veled.
  • OrioN the S
    Csajnál szarás: szarási stratégia jó előre kigondolás, emiatt reggel 6-kor ébredés, majd szarás összekötése a reggeli zuhanyozással, remélve ez idő alatt szarszag elillanás

Voltbaratnő báttyal állandó fingóverseny, emiatt csajnak agyáramenés. Előkészület: hagymásbab, tojás, kukorica, spenót és köménymag (kanállal!!!) zabálás. Pár óra múlva hatás jelentkezés, katarktikus több órás versenyzés, ágyon vigyorogva oldalt-fekvés, akcióban egyiklábfelemelés, siker, ezután hangerő-, hangszín- és szag-kategorizálás, elégedett röhögés. Végül már barátnőmegnyugodás, sőt résztvevés-próbálás(!!!), gyenge eredmény után ismét ellenzés. Barátnőapuka másik szobában bűzmegérzés(!), átjövés, "Azért moderáljátok magatokat!"-mondás, zavarodott nevetgélés, versenyhév lecsillapodás.

Később új ötlettel előállás: zacskóbafingás, hermetikus lezárás-próbálás, később elővevés, megszagolás. Javaslás: Kádba ülés, dunsztosüveg fogás, fingás, felfelé vánszorgó buborék(ok) felfogása fejjel lefelé fordított üveggel, víz alatt tető rácsavarás. Felcímkézés (esetleg szalicil), eltevés (spájz!) FINGMEGGYÚJTÁS, próbálkozások. Farmer fasznál kiszakadás helyen kijövés, lángnyelv.
  • OrioN the S
    rohogj melle :D lehet o is rohog :D
  • jaszy
    Vicc ez az egész?
  • BenceYCE
    Hát ez sem jó megoldás. Azért nem tart semeddig sem odafigyelni, hogy mit eszik, másrészről meg a mellékhelyiséget gondolom nem mikrofonozta be az asszony. Az előttem szóló állítólagosan taplók viszont jó kérdést tettek fel. Egy hasmenés sem múlik tüsszentéses wc mázolás nélkül. Azt meg lehet érteni? Tehát nem az a baj, hogy előbb utóbb elengedi magát az ember a társa előtt, hanem a módja. Nem biztos, hogy a kierőltetettre már azt mondja a másik, hogy az is szükségszerű, volt tehát elnézi. Azért ezt közös paplan alatt a másiknak háttal eljátszani már inkább kibaszás egy nővel. Mi férfiak jót nevetgélünk rajta, de azért nem ezzel fogjuk meghódítani sokadjára párunk szívét.