Szellentés párkapcsolatba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleinte énsenagyon mertem fingani bnõm elõtt, aztán az elsõ úgy durrant el hogy befogtam a fülét😄 Aztán mondta hogy nyugodtan fingjak akár minden másodpercbe, és ezt alátámasztotta azzal hogy durrantott õ is egyet. Azóta csak röhögünk az ieneken😄 És ez a kapcsolatunknak nagyon az elején volt még. Szerintem nyugodtan szarhatsz, foshatsz, finghatsz, böföghetsz, leköpheted a fogaid között aszalódó kajamaradékkal, és még a csúzlival és ellõhetsz egy kuladarabot a darts közepére, idõvel semmi sem lesz feltünõ.
Erre született a mondás: "Fingj a barátnõd elõtt mert a nõk is szoktak, ne félj, durrantsd el nyugodtan, és szarni is elmehetsz, addig majd õ tv-zik"
u.i: nemszokásom kajamaradékot köpködni a bnõmre xD
😄
fotográfik kolomp edisön :D
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A lányok is pukiznak, csak éppen nem a pasik elõtt, mindössze ennyi a különbség.
Ale Alonso! poppe fan club™
a fing eleve a beleidben keletkezik, az ott lebomló kaja miatt, és az már csak alul tud távozni. ez meg nem függ attól, h milyen gyorsan eszel, mert sok kaja csak a belekben bomlik igazán, vagy ott jár gáztermelõdéssel a lebomlás
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Másrészt azt is totál megértem, hogy pár hónapos kapcsolat után még nem fog hangosakat durrogtatni. De könyörgöm, ezzel mindenki így van! Akkor még is mi a fenét vár tõlünk? Otthon a családban eddig, hogy oldotta meg? Kiment az erkélyre/udvarra, ha többen voltak visszatartotta, ha egyedül maradt kiengedte...stb. Tényleg nem érzed cikinek, hogy le kell menni ilyen szintre?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Voltbaratnõ báttyal állandó fingóverseny, emiatt csajnak agyáramenés. Elõkészület: hagymásbab, tojás, kukorica, spenót és köménymag (kanállal!!!) zabálás. Pár óra múlva hatás jelentkezés, katarktikus több órás versenyzés, ágyon vigyorogva oldalt-fekvés, akcióban egyiklábfelemelés, siker, ezután hangerõ-, hangszín- és szag-kategorizálás, elégedett röhögés. Végül már barátnõmegnyugodás, sõt résztvevés-próbálás(!!!), gyenge eredmény után ismét ellenzés. Barátnõapuka másik szobában bûzmegérzés(!), átjövés, "Azért moderáljátok magatokat!"-mondás, zavarodott nevetgélés, versenyhév lecsillapodás.
Késõbb új ötlettel elõállás: zacskóbafingás, hermetikus lezárás-próbálás, késõbb elõvevés, megszagolás. Javaslás: Kádba ülés, dunsztosüveg fogás, fingás, felfelé vánszorgó buborék(ok) felfogása fejjel lefelé fordított üveggel, víz alatt tetõ rácsavarás. Felcímkézés (esetleg szalicil), eltevés (spájz!) FINGMEGGYÚJTÁS, próbálkozások. Farmer fasznál kiszakadás helyen kijövés, lángnyelv.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
amúgy a fingás csak nálunk probléma, holland-német területen teljesen természetes akár beszéd közben is elengedni egy galambot, akár kevésbé ismerõs emberek elõtt is - persze nem zárt térben
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
amúgy nekem egyszer egy lány elmagyarázta hogy õk azért nem pukiznak, mert nem habzsolva esznek mint mi fiúk és nem kerül le annyi levegõ a gyomrukba, mire én: bocs meg húznád az ujjam?
végül tök jót nevettünk😄
am ez nem IQ light beszélgetés....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ne fingj a kapcsolatban, mert dobni fog. Higgy nekem, tapasztalatból beszélek.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
habar elottem az is rejtely, hogy aki nem mer a partnere elott fingani, az hogy nyomja a farkat a szajaba, vagy hogy bassza meg?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Hogy lehet mindent komolyan venni? De komolyan....
Persze a nyelvtan megint más kérdés. Hm... szóval igen, érdekesen néz ki így a téma címe.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.