Szellentés párkapcsolatba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
vacsora közben elfingod magad, ha cinkes a helyzet akkor fogd meg a széket és "nyikorgasd" a lábát...
utána kérdezd meg a csajt hogy az övé is ilyen hangos-e?<#idiota>#idiota>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
2009. 09. 30. - Szellentés párkapcsolatba
2009. 08. 15. - Szerelem
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
barátnõjét hallva megbillent megbillent a vécé szélén
jó lesz zagarka ha nem rottyantasz nagyokat !
mert a barátnõd ott hagy mint te vécében a kakidat.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
#17est olvastam éppen mikor emeltem fel a pilóta piskótát, hogy beleharapjak, de egyböl elvette az étvágyam :S:S
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
csupi......... az omnipotens.... csupi forever
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Dehogynem, és sosem finganak, ezt mindenki tudja.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
De mondok egy valószínûleg nem újdonságot,a csajok se rózsaillatút kuláznak😄DD
Mekkora puhapöcs vagy.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
tetszés szerint a wckefével kis szívet is rajzolhatsz a kakiból