252
Nem merek a párom előtt wc-re menni és fingani...
-
Hát de ez olyan ciki.
-
Ember ez egy természetes dolog senki nem fogja felbüfögni.Na jó nem az elsö 2 hétben de én 7 éve vagyok a feleségemmel simán beszarok mellette aminek ki kell jönni az jöjjön ki
-
loller -
Ok. xD -
BenceYCE #208 Told ide a Tiédet és megtisztelem, ok? :D -
:DDD -
én beleszarok nagyívbe -
Na, senki sem szellent már párkapcsolatBA? -
BenceYCE #204 .vagy amit nem akarsz
-
lol -
akkor még téged nem dugott meg alaposan egy nő sem, fordítva bárkinek összejöhet, de így?...
amikor igazán akarja a f@szt, na akkor megerőszakol, megb@sz, meg amit akarsz -
Ben C #201 Komolyan beszéltem. Tényleg. Esküszöm. -
hát, azért ha együtt élsz vkivel, ez elég nehezen kivitelezhető... -
megalodon #199 Nagyon jóóó ez a topic!!!!
Erre van a legnagyobb szükség!! ;)
A következő meg az lesz hogy Milyen színű a wc ülőke a csajodnál!
Ha valaki nem mer a párja elött wcre menni és fingani akkor ne tegye ennyi!! -
BenceYCE #198 Akkor ezentúl Fingós Fritz lesz a beceneved, ok?
-
Nem töröljük! -
Engem aztán nem izgat hogy párkapcsolat vagy nem, én orrba-szájba fingok ha kell ha nem oszt kész. Sőt, kifejezetten élvezem is, néha a metrón jó látványosan bepucsitok, és telibefingom a mellettem állót. De állásinterjún szeretek a leginkább fingani, amikor velem szemben ül a karót nyelt fapina, és azt akarja hogy győzzem meg arról, hogy nekem kell adnia az állást. Na ilyenkor egy öblöset fingok, meg huhogok is közben, meg hangosan röhögök és utána már nem kell őt győzködnöm. Néha becsúszik egy kis kaksi is, de az tényleg csak ritkán, de....most komolyan, milyen topik ez? Töröljétek má'... -
BenceYCE #195 Biztos rossz szögből tolják vagy túl görbe a répa
-
BenceYCE #194 Nem értem így a mondatot, kitől idézted az idézőjelek közti részt?
Másrészről ha hasonló különbség lenne és érdekelne, hogy mit érez a másik, akkor tökmindegy lenne, hogy pukizol, fingasz, vagy egyenesen beszarsz, mert illedelmesen elvonultam. De filózhatunk rajta, hogy a puki egy becézett alak, tehát lehet, hogy egyszerűen csak egy óvatosabb változata a fingnak. :D -
Most gondolj bele. 'Szeretkezés' közben 'fingik' a kedves, ráadásul 'onnan'. Hát nem kiábrándító? -
"...te bölcsész vagy?"
Ezek szerint a puki és a fing közt is valami hasonló különbség van? -
Verseghy #191 Erről senki se tehet. Mehet be levegő és mikor kiveszed a farkad kijön. Ezvan..:) -
secretangel #190 Azzal nem lehet mit csinálni! -
ja, bár elég vicces volt múltkor egy dokumentumfilmben, amikor azt mondta a srác: "Sokszor megcsalt már, úgy értem félrekúrt (csaj rászól, h hogy beszél), ok, félreszeretkezett" :DDD -
BenceYCE #188 Hát szerintem ha egy férfit nem csak a saját kielégülése érdekel, hanem foglalkozik azzal is, hogy a másiknak jó legyen, akkor tud ám Ő is szeretkezni. Egyébként meg csak ürít. ;) -
Hú, de örülök, hogy végre nem a tudományosba nyitották ezt a topicot. :D
A fogalmakat kell először tisztázni: A férfiak finganak, és basznak, a nők pukiznak, és szeretkeznek. -
előtte érdemes egy szál jó erős húsos kolbászt bemajszolni és leöblíteni egy fokhagymás lángossal :P -
Big Bad Ryder #185 Csókolózás közbeni büfivel hogy álltok?
-
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj -
mindenkinek ajánlott -
halevala #182 Jaja, a túrós, gombás a kedvecem:DDDD -
elfér az ide :D , de szerintem beszélhetnénk a hüvelygombáról is :) -
halevala #180 Az hagyján, inkább mit tegyek, ha dugás közben a puncija fingik:DDDD
Volt már ilyen:((((
Kicsit lekókattam:)))) -
Sztem nyíljon egy "Mit tegyek, ha dugás közben kell finganom?" című topik is.
-
ennyiih -
1. reggel kell szarni, napi rendszerességgel
2. bab, karalábé, káposzta nem evés
3. fingás esetén odébbsomfordálás, vagy "hugyozni" kimenés.
4. előbb utóbb előtte is prottyantgatás, kivéve ha valami olyat
evés amitől savanyú szag levés. ezesetben hármas pont. -
Nem ismered a bnőm :D. De igazából ez egy természetes dolog, szóval semmi rossz dolog nincs benne. Jobb kint mint bent :D. Ezt akkor mondták amikor 5.es koromban Angol külön órákra jártam és nem bírtam már visszatartani és jött a galamb.
Amúgy a pasik is próbálják takargatni az elején. Na mind1. Egyéniség kérdése. -
halevala #175 Most mit rinyálsz, 1-2 év együttélés után jöhet a házasság. Ha szeretik egymást költözzenek össze akár a második randin. legalább hamarabb kiderül ha gebasz van! Leszarom, vagy miről is volt szó?? Lefingom:DD -
3 hónap után költöztetek össze? Szívből gratulálok -
#167 Valaki?