Az IE-n belül is futtatható a Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves BlueGold! Kipróbáltam. Elsõ ránézésre talán egy hajszállal gyorsabb is. Memóriát nagyjából ugyan annyit használ mint a Chrome. DE! Tudsz magyarázatot arra, hogy míg a Chrome ha betöltötte az oldalt, a processzor visszaáll alapra, aztán már csak egyészen pici (max 10%) kilengéseket produkál ezzel szemben a Iron betöltés után még vagy 15-20 mp-ig 100%-on járatja a procit, és utánna it folyamatosan 70-78%-os használatra felugrik idõnként. Lehet, hogy van rá ésszerû magyarázat. Ha van, szeretném tudni, hogy mi az! <#sniffles>
Már úgy hiányoztál! Egyre hosszabb a reakcióidõd. Hiába,öregszel te is<#vigyor2>
B0nFire
@irgumburgum: te vagy az, hottold, SCeine, Matula Lukaski, Ordas Farkas, arrakistor, vajon kiki? Azt hittük már elvesztél. <#eplus2>

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

irgumburgum
"Az IE-n belül is futtatható a Google Chrome"

<#taps> Nem tudtuk mi hiányzik... a "két kedvencem" amugy is a "leggyorsabb" és "legjobb" böngészõk... <#banplz> a firefox flashblock és egyéb hasznos kiegészítõjét és az Opera beépített Mail-jét is lemossák a pályáról <#eplus2>

ja és gondolom beépített trójai még véletlenül sincs benne <#falbav>

lesz még itt enyje-bejnye és irgum-burgum, sőt a végén még talán dádá is... ugye-ugye qyúrcsány elvtárs? ...hacsak nem hozol egy taliga spanglit a Kossuth térre és le nem gyártassz egy békepipát

B0nFire
<#eljen><#nyes>

Bith
Az IE esetében természetesen a jobb felsõ sarokban levõ X gomb a megfelelõ.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

B0nFire
"azonnal megfagy, ha a nem megfelelõ gombokra kattintunk..." - Mér'? Melyik a megfelelõ gomb??? <#csodalk>

passatgt
<#szomoru1>

ie 6-ot felejtsük már el
Elavult szar. Én már az oldalaimra nem is optializálok ie 6-ra. Minek?
"Ki olyan hülye", hogy telepiti azt az "Adaware"-vel és nyomkövetõ cuccokkal telepakolt "Csodát"? Amikor van választási lehetõsége : Crome Google nélkül
zola2000
Én is az ie6 tábort erõsítem, cégnél az van és nincs telepítési jogom, meg sokszor otthon is azt indítom el mert régi gépem van és gyorsabban bejön mint a firefox, tehát kedves webfejlesztõk, csak szorgalmasan támogassátok az ie6ot is!

A

Ki olyan hülye, hogy beirkálja a cf:-et, amikor egyszerûen telepíteni lehet a Gúgli Chrome-ot?

Kara kánként folytatom tanításom.

ez mekkora lépés, LOL

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

smv
És éppen ez teszi értelmetlenné az egészet. Mint ahogy eddig nem vehette figyelembe egy webfejlesztõ sem az IE6-ot, ezután sem dõlhet hátra senki, hogy leszámoltak az ie6-al, mert ha valaki lusta volt váltani, akkor lusta lesz ezt a cuccot is telepíteni. Akkor lenne értelme ha a google -t megnyitva automatikusan települne 😊

Starcraft + Diablo III - esemve

passatgt
ehhez nem csak te kellesz, hanem a weblap készítõje is, mivel az oldal header-ébe be kell írni egy meta-t, és csak akkor használja a chorme-ot

már fel is raktam... nem érzek látványos változást sebességben (IE8 Winxp).
gondolom tele lesz biztonsági résekkel
Mr.Grent
Ha nem teszik kötelezõvé, a kutya nem fogja használni! A beszûkült agyú rendszergazdák magasról sz.nak arra hogy Katika a 3.-on a windows 2000 beépített ie5.5-ös verziójában is ez fusson!

https://grentmedia.hu

ezdeszar 😄😄😄 viva la chrome 😊))
>tartogatnak-e valamilyen technikai, avagy jogi ellenlépést
Inkabb javitsak ki a szarjaikat! Ha mar egyszer sikeresen letoltak az felhasznalok millioinak a torkan az MSIE-t, akkor az legalabb mukodjon a szabvanyok szerint. Utana lehet puposkodni, de addig kuss.
Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

immovable
Hehe. Az IE annyira szar, hogy azon már ez sem segít. 😄