22
  • caprocorno
    Kedves BlueGold! Kipróbáltam. Első ránézésre talán egy hajszállal gyorsabb is. Memóriát nagyjából ugyan annyit használ mint a Chrome. DE! Tudsz magyarázatot arra, hogy míg a Chrome ha betöltötte az oldalt, a processzor visszaáll alapra, aztán már csak egyészen pici (max 10%) kilengéseket produkál ezzel szemben a Iron betöltés után még vagy 15-20 mp-ig 100%-on járatja a procit, és utánna it folyamatosan 70-78%-os használatra felugrik időnként. Lehet, hogy van rá ésszerű magyarázat. Ha van, szeretném tudni, hogy mi az!
  • caprocorno
    Már úgy hiányoztál! Egyre hosszabb a reakcióidőd. Hiába,öregszel te is
  • B0nFire
    @irgumburgum: te vagy az, hottold, SCeine, Matula Lukaski, Ordas Farkas, arrakistor, vajon kiki? Azt hittük már elvesztél.
  • irgumburgum
    "Az IE-n belül is futtatható a Google Chrome"

Nem tudtuk mi hiányzik... a "két kedvencem" amugy is a "leggyorsabb" és "legjobb" böngészők... a firefox flashblock és egyéb hasznos kiegészítőjét és az Opera beépített Mail-jét is lemossák a pályáról

ja és gondolom beépített trójai még véletlenül sincs benne
  • B0nFire
  • Bith
    Az IE esetében természetesen a jobb felső sarokban levő X gomb a megfelelő.
  • B0nFire
    "azonnal megfagy, ha a nem megfelelő gombokra kattintunk..." - Mér'? Melyik a megfelelő gomb???
  • passatgt
  • vmiki88
    ie 6-ot felejtsük már el
    Elavult szar. Én már az oldalaimra nem is optializálok ie 6-ra. Minek?
  • BlueGold
    "Ki olyan hülye", hogy telepiti azt az "Adaware"-vel és nyomkövető cuccokkal telepakolt "Csodát"? Amikor van választási lehetősége : Crome Google nélkül
  • zola2000
    Én is az ie6 tábort erősítem, cégnél az van és nincs telepítési jogom, meg sokszor otthon is azt indítom el mert régi gépem van és gyorsabban bejön mint a firefox, tehát kedves webfejlesztők, csak szorgalmasan támogassátok az ie6ot is!
  • Epikurosz
    Ki olyan hülye, hogy beirkálja a cf:-et, amikor egyszerűen telepíteni lehet a Gúgli Chrome-ot?
  • nenad
    ez mekkora lépés, LOL
  • smv
    És éppen ez teszi értelmetlenné az egészet. Mint ahogy eddig nem vehette figyelembe egy webfejlesztő sem az IE6-ot, ezután sem dőlhet hátra senki, hogy leszámoltak az ie6-al, mert ha valaki lusta volt váltani, akkor lusta lesz ezt a cuccot is telepíteni. Akkor lenne értelme ha a google -t megnyitva automatikusan települne :)
  • passatgt
    ehhez nem csak te kellesz, hanem a weblap készítője is, mivel az oldal header-ébe be kell írni egy meta-t, és csak akkor használja a chorme-ot
  • zidder
    már fel is raktam... nem érzek látványos változást sebességben (IE8 Winxp).
  • Balintos
    gondolom tele lesz biztonsági résekkel
  • Mr.Grent
    Ha nem teszik kötelezővé, a kutya nem fogja használni! A beszűkült agyú rendszergazdák magasról sz.nak arra hogy Katika a 3.-on a windows 2000 beépített ie5.5-ös verziójában is ez fusson!
  • Ahoy
    ezdeszar :D:D:D viva la chrome :)))
  • RCH
    >tartogatnak-e valamilyen technikai, avagy jogi ellenlépést
    Inkabb javitsak ki a szarjaikat! Ha mar egyszer sikeresen letoltak az felhasznalok millioinak a torkan az MSIE-t, akkor az legalabb mukodjon a szabvanyok szerint. Utana lehet puposkodni, de addig kuss.
  • Narxis
    :D
  • immovable
    Hehe. Az IE annyira szar, hogy azon már ez sem segít. :D