22
-
caprocorno #22 Kedves BlueGold! Kipróbáltam. Első ránézésre talán egy hajszállal gyorsabb is. Memóriát nagyjából ugyan annyit használ mint a Chrome. DE! Tudsz magyarázatot arra, hogy míg a Chrome ha betöltötte az oldalt, a processzor visszaáll alapra, aztán már csak egyészen pici (max 10%) kilengéseket produkál ezzel szemben a Iron betöltés után még vagy 15-20 mp-ig 100%-on járatja a procit, és utánna it folyamatosan 70-78%-os használatra felugrik időnként. Lehet, hogy van rá ésszerű magyarázat. Ha van, szeretném tudni, hogy mi az! -
caprocorno #21 Már úgy hiányoztál! Egyre hosszabb a reakcióidőd. Hiába,öregszel te is -
#20 @irgumburgum: te vagy az, hottold, SCeine, Matula Lukaski, Ordas Farkas, arrakistor, vajon kiki? Azt hittük már elvesztél. -
#19 "Az IE-n belül is futtatható a Google Chrome"
Nem tudtuk mi hiányzik... a "két kedvencem" amugy is a "leggyorsabb" és "legjobb" böngészők... a firefox flashblock és egyéb hasznos kiegészítőjét és az Opera beépített Mail-jét is lemossák a pályáról
ja és gondolom beépített trójai még véletlenül sincs benne -
#18 -
#17 Az IE esetében természetesen a jobb felső sarokban levő X gomb a megfelelő. -
#16 "azonnal megfagy, ha a nem megfelelő gombokra kattintunk..." - Mér'? Melyik a megfelelő gomb??? -
#15 -
vmiki88 #14 ie 6-ot felejtsük már el
Elavult szar. Én már az oldalaimra nem is optializálok ie 6-ra. Minek? -
BlueGold #13 "Ki olyan hülye", hogy telepiti azt az "Adaware"-vel és nyomkövető cuccokkal telepakolt "Csodát"? Amikor van választási lehetősége : Crome Google nélkül -
#12 Én is az ie6 tábort erősítem, cégnél az van és nincs telepítési jogom, meg sokszor otthon is azt indítom el mert régi gépem van és gyorsabban bejön mint a firefox, tehát kedves webfejlesztők, csak szorgalmasan támogassátok az ie6ot is! -
Epikurosz #11 Ki olyan hülye, hogy beirkálja a cf:-et, amikor egyszerűen telepíteni lehet a Gúgli Chrome-ot? -
nenad #10 ez mekkora lépés, LOL -
#9 És éppen ez teszi értelmetlenné az egészet. Mint ahogy eddig nem vehette figyelembe egy webfejlesztő sem az IE6-ot, ezután sem dőlhet hátra senki, hogy leszámoltak az ie6-al, mert ha valaki lusta volt váltani, akkor lusta lesz ezt a cuccot is telepíteni. Akkor lenne értelme ha a google -t megnyitva automatikusan települne :) -
#8 ehhez nem csak te kellesz, hanem a weblap készítője is, mivel az oldal header-ébe be kell írni egy meta-t, és csak akkor használja a chorme-ot -
zidder #7 már fel is raktam... nem érzek látványos változást sebességben (IE8 Winxp). -
Balintos #6 gondolom tele lesz biztonsági résekkel -
#5 Ha nem teszik kötelezővé, a kutya nem fogja használni! A beszűkült agyú rendszergazdák magasról sz.nak arra hogy Katika a 3.-on a windows 2000 beépített ie5.5-ös verziójában is ez fusson! -
Ahoy #4 ezdeszar :D:D:D viva la chrome :)))
-
RCH #3 >tartogatnak-e valamilyen technikai, avagy jogi ellenlépést
Inkabb javitsak ki a szarjaikat! Ha mar egyszer sikeresen letoltak az felhasznalok millioinak a torkan az MSIE-t, akkor az legalabb mukodjon a szabvanyok szerint. Utana lehet puposkodni, de addig kuss. -
#2 :D -
#1 Hehe. Az IE annyira szar, hogy azon már ez sem segít. :D