Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
namost,fõként disztópikus,sci-fi és poszt-apok amit olvasok de ajánlom mindenkinek 'justin Cronin - A szabadulás' könyvét.
http://moly.hu/konyvek/justin-cronin-a-szabadulas
Van benne járvány,zombi/vámpír lények(nem csillogó mellkasú 😊 ) és a jövõ bemutatása.
irgalmatlanul leköt és három részes.a második rész most jelent meg magyarul a harmadik 2014ben lesz kész.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://www.superherohype.com/news/articles/176453-new-international-featurette-for-world-war-z
Egy jó dumát mondanak a filmben...
"Mother Nature is a serial killer. No one does better than her." 😊
Asszem nekem is be kell újítani, de megint tízezreket tudnék költeni könyvekre.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amúgy tényleg kurvajó <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
http://www.libri.hu/konyv/max_brooks.zombi-tulelo-kezikonyv-1.html
A World War Z elõtt 3 évvel írta. Ez inkább amolyan kis kézikönyv zombi apokalipszis esetére de nagyon hangulatos.
Legyen már június! 😊
E!
Ez walking dead licencel azért ütõsebb lenne.
Jó persze akkor kapnánk egy vérbeli zombis,nyitott világot ha R*-tól jönne,ráhúznák egy GTA-ra,vagy esetleg akik a Batman játékokat csinálják.
De pl RDR Undead Nightmare is kurva jó volt,persze ez nem lesz akkora,de szerintem letölthetõ játéknak bõven megfelel,sok apróságra figyeltek,pankrációs mozgásra meg azt mondanám hogy valszeg én is olyanokkal próbálkoznék,mivel nincs harcmûvészeti képzettségem,csak amit tévében látok,pankráció ezekhez képest egyszerûbb és hatásosabb ilyen helyzetben😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Nekem mondjuk a pankrációs múvoknál felszaladt a szemöldököm.. 😄
Ahhoz képest elég nagy a tartalom,már amennyire látszik,elvileg júniusban jön,tehát summer of arcade keretein belül.
A plakát jó bár ha nem tudnánk, hogy a zombik jönnének, akkor izomból még 2-3 katasztrófahelyzetet fel tudnék sorolni. Bár az égõ város felett körözõ helikopterek mindig is a gyengéim voltak. A tipikus (A káosz de még van rend) beállítás.

Ilyen HBO-s minisorozatban lehetett volna legjobban feldolgozni. De érdekelni fog ez a nagy költségvetésû zombiapokalipszis is. Ha olyen lesz végig mint a 2004-es Dawn of the Dead elsõ 10 perce akkor már megérte megnézni. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Meg egy plakát.

Most már valamivel többet is megtudunk a sztoriból.
lassan azt hittem süllyesztõbe kerül a film annyira nagy a csend.köszi a linket!
http://www.movie-list.com/trailers.php?id=worldwarz
Van x-ray kill,többféle zombi,ha nem fejessel ölsz akkor feltámadnak,1-4 játékos coop,8-10 eurót simán megér szerintem.
Természetesen a város közepén,a teraszon ahol mászkálunk egy madár se jár,de nekem a legnagyobb hóban is ki kell mennem a teraszra és arrébb rakni az eleséget mondván:"már megint hülye helyre raktad azért nem jönnek a madarak😄 )
De ezt elfogadnám
Nos akkor én kifaragok pár széklábat ha nem bánjátok
De van nála jobb is,fõleg abból az idõbõl ezt aláírom
A jelenet meg 😄DDD
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...