Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Juliet meg R az nekem is gyanus volt 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Elég jó véleményen vannak róla.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Asszem ott még lootolni is kell
Az alapján lehetne csinálni egy zombis játékot is, nem? Nem portálokat kéne foglalni hanem épületeket a túlélésért, zombi hordák az utcán, stb.
De szép is volna 😊
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Az EA és a PopCap megtörte a csendet és leleplezte a Plants vs Zombies 2: It’s About Time-t, amely - mindenki legnagyobb megelégedésére - free-to-play cím lesz és július 18-án érkezik iOS-es eszközökre.
Habár a Plants vs Zombies 2: It’s About Time alapeseteben ingyenes lesz, az EA mikrotranzakciókból remél bevételt. Vásárolhatunk ingame elemeket, ha túl erõsnek érezzük a vánszorgó zombik "rohamát".
A játék egyfajta idõutazás lesz a történelemben, megfordulunk az ókori Egyiptomban, de a vadnyugaton is, lesznek kalózos pályák és jövõben játszódóak is. Ha nagyon elakadnánk, bármikor segítséget kérhetünk Õrült Dave-tõl, bárki is legyen õ.
"A Plants vs Zombies 2: It’s About Time-ot imádni fogják a rajongók" - fogalmazott a producer, Allen Murray. Kapunk egy csomó új tartalmat, de a fejlõdés a megjelenés után sem áll meg.
A játék július 18-án jelenik meg - elsõ körben iPhone-ra, iPadre és iTochra. Bõvebb részletek a jövõheti E3-on várhatóak.
Forrás:Gamekapocs
Egyben akarom megvenni,teljes áron,nem kérek mikrotranzakciókat.
http://www.darkwoodgame.com/
Zenék meg jók voltak nagyon😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán ott az erkélyes jelenet.
Be nem ugrott volna saját magamtól de most olvastam hogy másvalaki a Romeo névre gyanakszik ezek miatt.
ha olyan rész van amit a férfiember gyomra esetleg nem fogad be,pont két korty sörnyi idõ az is.És nincs béldarab rágás meg szemkihúzás se.
A zenék tényleg érdekesen vannak kiválasztva ahogy Calver írta.És az említett Scorpion részt tényleg többször visszapörgettem röhögve.
a rész:

nekem tetszett,persze kielemezhetném hogy mennyi "baki" volt de totál felesleges.Barátnõvel,asszonnyal kell megnézni és mindenki jól jár.
Malkovich kezét lehet rajta érezni.(ha jól láttam elején kiírták a nevét is)
mindenesetre én veszettül röhögtem rajta, meg van még pár ilyen elvont soundtrack választás, sajnos trailer zenéi nem kerültek be a filmbe :C
"The trees move. Do you not see it?"
Remek választás 😄
(sose gondoltam volna hogy Z roham alatt ezt rakjam be,pedig tipikus rage zene)
köszönöm a választ!
na meg ahol a zombihorda vonulása alá ezt vágják be mint zene, az rossz nem lehet <#idiota>#idiota> (van még pár hasonló zeneválasztás, de ezen valami kegyetlenül röhögtem)
A bemutató alapján inkább kibököm a szemem,de ha jó vagy viccesre lehet venni, akkor megnézem 😊
Multit tervezik, de csak akkor, amikor az alap singleplayer már 100%-os.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ráálltam most kicsit😄 eddig nem ment több 15 óránál😊
Tehát ment mikor kilépek és onnan folytatom ? vagy nem lehet folytatni?
!Forza Ferrari!
Most sikerült elhúznom egy karakterrel 4 napig! 😄D Ultra geci ez a verzió. Az 1.5-el volt olyan játékom, ahol éltem vagy 3 hónapig, itt meg alig bírom túlélni az elsõ két napot.. Vagy beszopok egy riasztót, vagy rossz irányba futok, és beszaladok véletlenül 40 zombi közé menekülés közben, vagy eleve már fegyvert sem találok, amivel megvédhetném magam 😄D
A mostani csávóval viszont találtam egy pisztolyt, hát az sem egyszerû.. 😄 Megharaptak, szóval gondoltam last stand jelleggel lepuffantok amennyit tudok, aztán halál... A stukkerbõl elõször ki kell szedni a tárat, utána a tárat be kell tölteni, majd amikor kész visszapattintani a stukkerba 😄DD (ja igen, és még csõre is kell tölteni)
Beszarok. 😄D
támadni csak ilyen bénán lehet még vagy én nem vágom hogy kell?
az y-t kell nyomogatni meg az egérgombot? mert csak akkor veszi elõ a fegyvert. másik hogy mindig felém fordulva találja csak el a zombikat:S
!Forza Ferrari!
/ördögi kézdörzsölgetés
Induláskor ledob valami random helyen, aztán hajrá, maradj életben.. Ami nem fog sikerülni 😄D
A story ról lehet tudni valamit?😊
tehát vannak küldetések, ilyesmik?
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
Várós!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Csak teaser van még:
Addig meg be lehet idõnként kerülni a facebookos PvZ Adventures zárt bétájára.Nyugi amúgy én se szoktam facebookon játszani.
Jó lett,aranyos nagyon,sajnos nem nagyon bírja a régi laptopom a nagy akciókat😞
azt írják az oldalon hogy van teszt változat, vmi 2.91 de leszedem és kódot kér
!Forza Ferrari!