2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
Prof William #2212 Én a főhős monológján röhögtem ennél a résznél, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!milyen veszélyes már a világ nekik zombiknak ezért mozognak hordában. Mert hát a 90-éves nagymamától a 5 éves kisunokáig is mindenki az ő fejüket akarja szétlőni. :) -
#2211 abszolúte!
ha olyan rész van amit a férfiember gyomra esetleg nem fogad be,pont két korty sörnyi idő az is.És nincs béldarab rágás meg szemkihúzás se.
A zenék tényleg érdekesen vannak kiválasztva ahogy Calver írta.És az említett Scorpion részt tényleg többször visszapörgettem röhögve.
a rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2210 a mondandó végéből kiindulva kompromisszum köteles a film?:D -
#2209 na most végeztem vele(félbe kellett hagynom) nem volt annyira nyálas,sőt!
nekem tetszett,persze kielemezhetném hogy mennyi "baki" volt de totál felesleges.Barátnővel,asszonnyal kell megnézni és mindenki jól jár. -
#2208 az első fél óra totál korrekt.
Malkovich kezét lehet rajta érezni.(ha jól láttam elején kiírták a nevét is) -
#2207 hát ez az, hogy nem roham alatt van, hanem... na majd meglátod.
mindenesetre én veszettül röhögtem rajta, meg van még pár ilyen elvont soundtrack választás, sajnos trailer zenéi nem kerültek be a filmbe :C -
#2206 Scorpions miatt biztos megnézem.
Remek választás :D
(sose gondoltam volna hogy Z roham alatt ezt rakjam be,pedig tipikus rage zene)
köszönöm a választ! -
#2205 nekem bejött, legyen mondjuk 7/10, de vedd hozzá h nem szoktam finomkodni pontokkal. olyasmi, mint amit a trailer (ami szvsz kibebaszottjó) sugall, enyhén érzik rajta h könyvadaptáció, egy hosszú történetet próbáltak belezsúfolni másfél órába, és sok minden a vágószoba padlóján végezte, amit tvtropes meg is erősített... meg az elején eltalálták a sebességet, aztán csöppet túlzottan felpörgött és kaotikus lett az egész. szóval van benne pár (szvsz nagyon amatőr) hiba, de szórakoztató és kellően humoros is.
na meg ahol a zombihorda vonulása alá ezt vágják be mint zene, az rossz nem lehet (van még pár hasonló zeneválasztás, de ezen valami kegyetlenül röhögtem) -
#2204 Írj majd róla milyen volt.
A bemutató alapján inkább kibököm a szemem,de ha jó vagy viccesre lehet venni, akkor megnézem :) -
#2203 Igen. Deszkákból, szögekből lehet elvileg craftolni mindenféle szirszart (barikád, fal, akár faházat is), amit utána le lehet festeni meg minden :DD Legalapabb a szöges bézbóz ütő :D
Multit tervezik, de csak akkor, amikor az alap singleplayer már 100%-os. -
#2202 Remelem lesz multi! -
#2201 Lehet elvileg epiteni is? Csak mert annyi mindent talaltam...brutal ez a cucc:) -
#2200 Kilépés után tudod folytatni legközelebb. De klasszikus értelemben vett save nincs. -
#2199 hehe kurvanagy!:D
ráálltam most kicsit:D eddig nem ment több 15 óránál:)
Tehát ment mikor kilépek és onnan folytatom ? vagy nem lehet folytatni? -
#2198 Sehogy. Kilépéskor menti ahol vagy. Visszatöltés nincs :)
Most sikerült elhúznom egy karakterrel 4 napig! :DD Ultra geci ez a verzió. Az 1.5-el volt olyan játékom, ahol éltem vagy 3 hónapig, itt meg alig bírom túlélni az első két napot.. Vagy beszopok egy riasztót, vagy rossz irányba futok, és beszaladok véletlenül 40 zombi közé menekülés közben, vagy eleve már fegyvert sem találok, amivel megvédhetném magam :DD
A mostani csávóval viszont találtam egy pisztolyt, hát az sem egyszerű.. :D Megharaptak, szóval gondoltam last stand jelleggel lepuffantok amennyit tudok, aztán halál... A stukkerből először ki kell szedni a tárat, utána a tárat be kell tölteni, majd amikor kész visszapattintani a stukkerba :DDD (ja igen, és még csőre is kell tölteni)
Beszarok. :DD -
#2197 na ez már sokkal jobb:) köszi!
viszont menteni még mindig nem tudom hogy kell -
#2196 Most hogy megvetted, gondolom a 1.5d-vel játszol, amit desuráról szedtél.. Szépen felballagsz a fórumra, és leszeded a legfrissebb beta buildet, majd ezzel játszol nagy megelégedésedre :DD Azt hiszem ez is kér kulcsot, de a desurásat be tudod írni. Én meg most jól nekiülök, és megpróbálok túlélni 2 napnál tovább :DDD -
#2195 még 1 kérdés zomboiddal kapcsolatban.
támadni csak ilyen bénán lehet még vagy én nem vágom hogy kell?
az y-t kell nyomogatni meg az egérgombot? mert csak akkor veszi elő a fegyvert. másik hogy mindig felém fordulva találja csak el a zombikat:S -
#2194 szép csendben megjegyzem, h
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Warm Bodies 2013 720p WEB-DL X264-WEBiOS
/ördögi kézdörzsölgetés -
#2193 na megvettem:)
menteni lehet valahogy? -
#2192 ezen a desura-n keresztül lehet megvenni?:) -
#2191 Sztori (még) nincs. Kb olyan mint a minecraft, vagy a don't starve.
Induláskor ledob valami random helyen, aztán hajrá, maradj életben.. Ami nem fog sikerülni :DD
-
#2190 rendben, várom az infókat akkor!!!:)
A story ról lehet tudni valamit?:)
tehát vannak küldetések, ilyesmik? -
#2189 Sajnos még nem volt időm játszani az új verzióval, csak kb 10 percet.. Nézz youtube videókat, nagyon sokat fejlődött az 1.5 óta.. Holnap ráfekszem kicsit, aztán lehet beszámolok bővebben. :) -
#2188 Van az oldalon egy demo, az sem rossz de alig van benne valami, ahoz kepest utosebb akkor? Mert megvennem:) -
#2187 Új verzsön, odabac nagyon. Ha kiköhögsz érte 10 dolcsit, kódod is lesz hozzá :D -
#2186 OMG OMG, az első rész nagy kedvenc! Telón és PC-n is!
Várós! -
#2185 Akit esetleg érdekel júliusban jön a Plants vs Zombies 2.része.
Csak teaser van még:
Addig meg be lehet időnként kerülni a facebookos PvZ Adventures zárt bétájára.Nyugi amúgy én se szoktam facebookon játszani.
Jó lett,aranyos nagyon,sajnos nem nagyon bírja a régi laptopom a nagy akciókat:( -
#2184 zomboiddal mizu?
azt írják az oldalon hogy van teszt változat, vmi 2.91 de leszedem és kódot kér -
#2183 kösz a tippet! -
#2182 mostanság ismét falom a könyveket.nincs semmi a tv-ben,sokat ültem a gép előtt így ez tűnt a leghasznosabbnak elalvás előtt.
namost,főként disztópikus,sci-fi és poszt-apok amit olvasok de ajánlom mindenkinek 'justin Cronin - A szabadulás' könyvét.
http://moly.hu/konyvek/justin-cronin-a-szabadulas
Van benne járvány,zombi/vámpír lények(nem csillogó mellkasú :) ) és a jövő bemutatása.
irgalmatlanul leköt és három részes.a második rész most jelent meg magyarul a harmadik 2014ben lesz kész. -
Prof William #2181 Pitt, Foster meg Enos beszélgetek az új filmből 1-2 villanásnyi extra jelenettel kísérve...
http://www.superherohype.com/news/articles/176453-new-international-featurette-for-world-war-z
Egy jó dumát mondanak a filmben...
"Mother Nature is a serial killer. No one does better than her." :) -
#2180 fel se tűnt volna.Meg ez nem a humiari,itt nem harapunk(haha) az ilyenért :)
Asszem nekem is be kell újítani, de megint tízezreket tudnék költeni könyvekre. -
#2179 (hogy én mit fogok kapni a hiányzó 'a' betű miatt, már most érzem a törődést :p ) -
#2178 Óóó, most..vegyem meg magyrul is? :) -
#2177 Tök jópofa :)) WWZ előzménykönyve gyakorlatilag.. -
#2176 most adták ki? lolwut, én még valamikor 2005 környékén nyálaztam magam végig rajta eredeti nyelven (és már akkor is két éves volt)
amúgy tényleg kurvajó -
Prof William #2175 Elkerülte a figyelmemet eddig de Max Brooks másik zombikkal foglalkozó könyvét is kiadták 2012 végén.
http://www.libri.hu/konyv/max_brooks.zombi-tulelo-kezikonyv-1.html
A World War Z előtt 3 évvel írta. Ez inkább amolyan kis kézikönyv zombi apokalipszis esetére de nagyon hangulatos. -
#2174 ok köszi! E!:D -
Prof William #2173 Közben érdekes módon mintha változna a World War Z megítélése. A sajtónak meg pár szerencsésnek már mutattak részleteket a filmből és abban egyetértenek, hogy bár könyvre nem fog hasonlítani, de egy pörgős-izgalmas zombimozinak néz ki olyan léptékkel amire eddig nem volt példa.
Legyen már június! :)