69
-
djhambi #26 Logikailag két a média által hasonlatot tevő egymás utáni állatról elnevezett vírus nem ad okot a kapcsolatra. Azért, mert 1666-ban egyszerre volt pestis és londoni tűzvész, még nem Isten akarata súlytott le a szigetországra. Félre ne értsetek, nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy egy nagyhatalom, vagy csoport ki akarja pusztítani a fél emberiséget, csak mert minden reggel felkel a nap, logikailag ne következik, hogy holnap is fel fog. (De mióta ismerjük a Naprendszer működését, az előrejelzések szerint valószínűsíthetjük még pár milliárd évig.) -
bvalek2 #25 Nem emlékszem rá, hogy találkoztunk volna...
-
#24 Én már találkoztam vele, igaza van Usamennek!
-
who am I 7 #23 USAMEN kicsit paranójásabb a kelleténél inkább...Lehet, hogy titkon arról álmodik, hogy a háttérből irányító 10 méteres 6 lábú élien fejű atyaúristennel is találkozhat, aki irányítja az univerzumot -
USAMEN POWER #21 URL még 1x. -
USAMEN POWER #20 Én még utánanéztem máshol, mert az angol nem volt egyértelmű, habár a modern 10 parancsolat érdekes...
Viszont az antikrisztus, titkos hatalmi csoport, népességszabályozás, egyértelmü hogy aljas dolgok folynak a háttérben...
És ott van a #3 -as hozzászólás amin én nagyon megakadtam... Tipikus ember aki már jól lakott a média, meg a szennyadók mázesmadzagával, mi több még úgy jött ki a véleménye hogy háth ez mind természetes. Egy a gond hogy ez nem természetes, és ha továbbra is elvakult marad ez a mocskos társadalom, abba bukik bele az emberiség ! -
Pares #19 Ez lesz a végkifejlet. (Nagyon remélem, hogy csak vicc...) -
who am I 7 #18 asztaq , ennyi felkiáltótáblát -
#17 Én is be akartam írni, dehát elkéstem :D -
kvp #16 "és mindenki dszedájmászter lesz aztán a sötét oldal elemészti a világot."
Ettol nem kell felni. A sotet oldalon mindig csak ketten vannak: a mester es a tanitvany.
Viccen kivul ilyen mar volt, a spanyolnatha (h1n1 csalad) is ezt mutatta. Egyebkent nem a lengyengult immunrendszeruek halnak meg tole, hanem az erossek, akiknek a sejtjei tulreagaljak a dolgot. Europaban jelenleg azert kevesbe veszelyes, mert itt mar joreszt kihaltak a genetikai allomanybol a spanyolnathara erzekeny geneket hordozok. -
USAMEN POWER #15 A sok halálos áldozzattal nem járt Madárinfluenza után nem sokkal, egy hasonló szlogennel megjelent egy új vírus csak úgy a semmiből, és mi több egy újabb világjárványt okoz...
Egy disznó elkapta az influenzát, a vírus mutálódott, majd kialakult az emberről emberre terjedő változata, ami halált is okozhat.
Ezt a berágott mesét ugye te se hiszed el ?
Mielött leírtad azt a kibebaszott nagy hülyeséget elgondolkozzhattál volna egy picit, mit is nevezel te természetes szelekciónak... -
#14 Majd egyszer elkapja egy aids-es és mutálódik az aids vírus és onnantól kezdve az aids is úgy fog terjedni mint az influenza és itt lesz a világ vége!!!
Vagy lehet, hogy egy vámpír kapja el, és a vámpír vírus mutálódik és mindenki elkapja a vámpírizmust mert úgy fog terjedni mint az influenza és csak Will Smith fogja egyedül túlélni, végül ő sem.
Vagy lehet, hogy mutálja a vérben lévő midoklorián testecskéket és úgy fognak szaporodni mint az influenza és mindenki dszedájmászter lesz aztán a sötét oldal elemészti a világot. -
#13 Óvatosan srác, ez nem vicc!!!
Én is kaptam két büntipontot, ha nem előzöl meg már meglenne e következő, vazze!
-
#12 Így lett kifejlesztve... Fuck, YEAH! -
#11 Az ilyen dumán halok be. Mérd fel környezeted. A komoly betegségeket leszámítva mikor vesznek be gyógyszert? -
Gascan #10 Mivel igy lett kifejlesztve, hogy bizonyos etnikai csoportokat celozzon ezert nem meglepo.. -
who am I 7 #9 max az antibitikumtól éppül le az immun.Egyébként pedig max nyugtató szabad szedeni (ritkán), meg C vitamint...a béres csepp azért nem gyengití le..de elhízol legalább tőle hihi. -
atis78 #8 Ha az embereknek a sok gyógyszertől le épült az immunrendszerük meg is érdemlik az ilyet, nekem valószínű nem lesz több egy megfázásnál. -
Piel #7 Azért mert "magyar" kevésbé súlyosak a fertőzés tünetei? Hmmm... A magyar nép sok-sok nemzetiséggel (török, német, szláv stb.) keveredve fejlődött az utóbbi évszázadok során. De nem valószínű, hogy ez határozza meg, hanem az, hogy milyen géntérképet hordoz magával. Ez pedig jelentheti azt is, hogy a magyarok között csoportok alakulnak ki, vannak akik kevésbé reagálnak a kórra, és vannak akiknél erősebb reakciókat vált ki a vírus. Aszerint - ki mit örökölt? Valahol a kezdetek kezdetén járunk a kór terjedésében, ezért szerintem a nagy koponyák is csak tippelgetnek, mi lesz a végkifejlete. -
Arwenke #6 Jo nagy barom vagy. -
#5 Ha éppen te volnál az, aki áthullik a rostán, vajon önként és dalolva halnál meg annak boldog tudatában, hogy ezzel elősegíted az emberi faj természetes szelekcióját? -
kistanko #3 Megint belepofázunk a természetes szelekcióba, és előbb-utóbb nagyon meg fogjuk bánni... -
eto demerzel #2 meg... de mar dolgozunk ezen a problemam. -
Youri #1 Ez a kor szerintem még mindig mesterséges.
Csak az a vicces, hogy úgy néz ki, hogy a magyarok az a része ennek akik jobban immúnisabbak a korra.