A H1N1 két arca

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"kifagyasztottam wartner féle fagyasztó cuccal,"

na itt basztad el. Ez a wartner szart sem ér az orvosi -270C fokos lehûtéshez képest! A lézer meg parasztvakítás.

Ja persze, annak a tobbezer mg C-vitaminnak meg a 80%-at kipisiled, szoval kurva hasznos tenyleg... Azert vigyaznek azzal a napi 12-22 centrumtablettaval, nem veletlenul napi egy tablettara vannak adagolva benne a cuccok. merthogy nem csak vitaminok, hanem pl jod, kulonbozo femek es egyeb nyomelemek is vannak benne, amikbol meg pont annyira karos a tul sok, mint a tul keves. Vitaminokbol is vannak amiket tul lehet adagolni, ilyen az A, D, E, K-vitamin pl.
Epikurosz: vitamin ha érdekel át is küldök egy képet
röviden : volt egy uszoda szemölcsöm amit az orvostudomány 2* leégetett lézerrel, kifagyasztottam wartner féle fagyasztó cuccal, majd kivágták, majd kenegettem fecskefûvel 4 féle ecsetelõvel kentem, szedtem vitamint(centrum napi 1 tabi), és ott maradt. ezt így 3 évig csináltam.

Majd jött a gondolat mi van akkor ha nekem több vitaminra van szükségem mint másoknak és beszedtem napi 12-22 centrum tablettát és láss csodát leesett a szemölcsöm.

elmondom a centrumban 60mg c vitamin van RDA ajánlása 100 százaléka.(pont ennyit adott Hitler a katonainak hogy ne legyenek skorbutosok)

Szentgyörgyi Albert kezdetben azt mondta : minimum 1000 mg C vitamin egy embernek hogy esélye legyen az egészséges élethez.
Késõbb ezt megcáfolta
kijavította 2000-8000mg c-vitaminra/nap

Lenkei nem ámít a vitaminokkal kapcsolatban, de ezt a scientológiát én sem tudom hova tenni..........
Én meg szeretlek téged. <#puszi>

Kara kánként folytatom tanításom.

Tetsuo
Te csak a Lenkeivel kapcsolatban hallottal vitaminokrol??
Nem mondtam, h olvassal gagyi Lenkeit.. hanem legalabb a wikiben (es forrasaiban, ajanlott linkjeiben) nezz utana, hogyan hataroztak meg a vitamin-szinteket es pl a google-ban v vmely komolyabb taplalkozastudomanyu konyvben, a termeszetes molekulak vs laboratoriumban keszultek..

Nem szeretem Lenkeit es a szcientologiat sem.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

jujj, te meg lenkeis szci vagy...?
Hová tévedtem?
Szegény fejem.<#szomoru1>

Tetsuo
pont azt irta, h nem akar (mas mellett mar lehet h igen 😊,
viszont o meg kib*szottul felreertette a te hsz-edet,

viszont te meg utananezhetnel az emeltdozisu vitaminok jotekony hatasanak, a RDA "fuggetlen" meghatarozasanak, a mesterseges vs termeszetes eredetu vitaminok-nak es a gyomolcsok folyamatos tapertekvesztesenek..

a scientologia nem 100% kamu, csak 99. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

OFF
Jujj, most látom, hogy te fijjú vagy...
Mér akarnál te mellettem nõ lenni, he?
Csak nem?

Nem is lehetnél, mert megennélek. Én naponta 2 nõt eszek meg, késsel, villával.

érdekes képzettársításaid vannak...

nem szívesen lennék nõ melletted....

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

uniu
Lehet, hogy Pheel a TV tavirányíton nyomogatja a büntipontokat és teletexen meg is jeleníti õket 😊)<#idiota><#idiota>

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Mondjuk Amcsiban és Németországban már eljátszották egyszer ezt a forgatókönyvet az eszkimó vallású rockefellerek a történelem során...

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

Bár persze lehet, hogy csak dezinfo.

Egynémely kémek szerint az oltásnak tudod mi a célja? Hogy sterilizálják a magyart... Meredek. Én sem feltétlenül hiszem el! Ez majd úgyis csak utólag fog eldõlni, hogy kinek volt igaza. De az tuti, hogy a Babilonból szalajtott, feketemágiás agybajnai elvtársékból simán kinézem ezt is.<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

A sok vitamin olyan, mint a guminõ: pótszer.

Nem kell ahhoz scinek lenni,
hogy valaki a mega vitamin szedés pártján álljon<#wow3>

Én is emelt dózisban zabálom õket,
sõt a mondhatni leghirhedtebb terjesztõtõl veszem (elérhetõ , hatásos /nekem legalábbis jobban felszívódik/ és viszonylag olcsó ), aki köztudottan szcientológus.
Amig igazán sajnálok, mert állítom, hogy nem lenne ennyi támadásnak kitéve, ha nem lenne az,
pl. konkrétan tudok olyan vitaminkészítményrõl, ami még az õ cuccainál is nagyobb dózist tartalmaz és simán megkapta az OÉTI engedélyt...

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

"hála annak, hogy marékszám szedem 100Xos dózisban a vitaminokat"

szci vagy?

Háth figyelj, majd ha Németországban (fejlett ország, csak azért hoztem föl példának) hullanak az emberkék, akkor majd kezdhetünk félni. Egyelõre csak olyanok haltak meg akiknek még c-vitaminra sincs pénzük, olyan szegények.

NEXUS6
Az a gáz, hogy ez egy nagyon jól eltalált cikk.
Én egész eddig úgy voltam, hogy az utóbbi 2 évben volt egyszer egy 1 hetes megfázásom, pedig mindennap a nyakamba tüsszent vagy 10 ember a 6-oson, (hála annak, hogy marékszám szedem 100Xos dózisban a vitaminokat).

Szal azt gondoltam lexarom, és nem oltatom be magam.

Csak egyrészt nálunk a melóhelyen asszem kötelezõ lesz, másrészt marhára nem akarok abba az 1 %-ba tartozni, akinek az intenzíven a nõvérkék sajnálkozó tekintete közepette szétrohad a tüdeje.

Szal ezekután kb nem tudom.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nagyon beindultatok.
Ez már a járvány tünete?

elég idegesítõ már ez a hisztéria. Nagyon hipeolják ezt a "járványt", pedig sztem semmivel nem veszélyesebb mint egy átlagos influenza...
ez csak szerintem para? 😄
Szerintem ilyen célokat kitûzõ szervezetre ez a jelzõ illik. Nem feltétlenül csak olyan terrorszervezet létezik, amilyen idea bennünk él errõl a fogalomról.

\"Az emberi faj legnagyobb hiányossága: képtelenek vagyunk felfogni az exponenciális függvényt.\" Albert A. Bartlett

Hát 1-2 arcnak itt túl sok ideje van fontoskodni, azt benyaltuk páran az elakadásjelzõt... <#smile> Enemy szúrta a linket...ott van az "ok".

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Chocho
Már megbántuk, hisz a hozzád hasonló jóarcok nem hullottak ki idõben...

Gaming is believing.

kakateve
OMG! Mire kaptál te rögtön ennyi táblát? <#guluszem1><#conf>

Nem kaptam el a csirkeinfluenzát se, ezt se fogom. <#beka2>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

Az a probléma hogy ez nem éppen egy terrorszervezet...
Egy háttér hatalom inkább, ami George Bush-t is csak bábunak használta. Obama is csak egy bábu.

Elnézést, most látom, mire írtad.
Szurkolok Neked, nekem sincs bajom ezzel a szokással 😉

\"Az emberi faj legnagyobb hiányossága: képtelenek vagyunk felfogni az exponenciális függvényt.\" Albert A. Bartlett

Ha rám gondolsz, nekem nem szokásom tenoristázni, csupán az elõzõleg linkelt cikk adta magát, hogy erre gondol.

Na írtam a "Moderátor figyelmébe" topikba, hogy ez a büntihullám ez most wtf.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969
Tudtam én, h gyanús vagy ... <#eplus2>

Jah bazzeg..én is megkaptam az enyémet 😄 Remélem, a VEZETÕKET is jól meg dorgálják, amikor felhangzik a hasonló értelmû mondat a szájukból...és ugye "a MI ÉRDEKÜNKBEN"... <#wow3>

Chocho
Ne... ne verd a fejed... nem éri meg.

Gaming is believing.

Értem és nyilván levélben vagy nyilvánosan megírnia, netán csak egyetlen pontot kiosztania nem jár a hatalomnak ahhoz a semmihez sem fogható, bizsergetõ érzésével.
uniu
Látod milyen veszélyes ha véletlen tenoristákhoz jutna ?😊)
(bizonyára ez a szó sok munkát ad a botoknak akik kifejezéseket keresnek és a hibás találatokat Pheel barátunknak kell manuálisan válogatnia 😊))

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

(Stephen Hawking kerüljön a Tajgetoszra? Ne máááár...)

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Ezt mióta veszik ezt a terroristázást ilyen komolyan? :/ Mekkora kicsinyes hülyeség már.
te állat,örülnél,ha a gyereked,vagy ismerõsöd újszölött gyerekét kitennék a kórház udvarára,ha kibírja 3 napig akkor életerõs,és képes felnõni,ha nem,akkor pedig csak Darwin bácsi elméletét bizoította?
inkább gondold végig mit írsz nyilvános helyekre....-_-

egyébként,szerinten sem csak úgy mutálódott a vírus,valaki biztos segített neki,de akkora pánikot mégsem keltene a média,hogy tudatja az emberiséggel a vírus megállíthatatlanságát.meg ciki is azt mondani,hogy a megfigyelt terrorista csoportot nem sikerült hatástalanítani...

Különben meg nem is akkora a veszély,mint ahogy látszik,de azért érdemes,magunkat erõsíteni,biztos hiányzunk valakinek😛

hát,izé...

"Megint belepofázunk a természetes szelekcióba, és elõbb-utóbb nagyon meg fogjuk bánni..."
Lehet, hogy igazad van, de szerintem inkább akkor szólnánk bele a természetes kiválasztódásba, ha más, túlélésre nem alkalmas fajokat mentenénk meg (bár jóérzésünk, becsületünk általában ezt kívánja). Az ember eddig azért volt életképes, mert használta az eszét mindenhol, ahol tudta. Ezek után mondjunk le errõl a képességünkrõl?
Az viszont tény, hogy a fajon belüli szelekció manapság egyre kevésbé mûködik. Etikus lenne a gyengébbeket veszni hagyni? És ha ezeknek az egyedeknek csak a szervezetük az, amiben gyengék, az eszük viszont a helyén van, akkor nem lenne az emberiség kárára, ha elveszítenénk ilyen társakat? Nehéz kérdések...

Ha valóban van egy ilyen szervezet, ami ezen elvek megvalósítására törekszik, akkor az terrorszervezetnek számít, amit bûntetni kell.
Egyébként szerintem érdekes lenne belegondolni: megvalósítják, a félmilliárdos limitet, és létrehoznak egy egynyelvû, és egy központi irányítás alá tartozó világállamot. Majd telnek az évek, a külön kontinensen élõk kultúrája, nyelve, picit formálódik, majd azt kezdik érezni a helyiek, hogy nincs szükségük a távolból való irányításra: polgálháború tör ki, szétszakad az állam kisebbekre, és minden kezdõdik elölrõl, kb ahol most vagyunk 😄

Logikailag két a média által hasonlatot tevõ egymás utáni állatról elnevezett vírus nem ad okot a kapcsolatra. Azért, mert 1666-ban egyszerre volt pestis és londoni tûzvész, még nem Isten akarata súlytott le a szigetországra. Félre ne értsetek, nem zárom ki a lehetõségét annak, hogy egy nagyhatalom, vagy csoport ki akarja pusztítani a fél emberiséget, csak mert minden reggel felkel a nap, logikailag ne következik, hogy holnap is fel fog. (De mióta ismerjük a Naprendszer mûködését, az elõrejelzések szerint valószínûsíthetjük még pár milliárd évig.)

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Nem emlékszem rá, hogy találkoztunk volna...
<#alien2><#idiota>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

NEXUS6
Én már találkoztam vele, igaza van Usamennek!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

USAMEN kicsit paranójásabb a kelleténél inkább...Lehet, hogy titkon arról álmodik, hogy a háttérbõl irányító 10 méteres 6 lábú élien fejû atyaúristennel is találkozhat, aki irányítja az univerzumot <#alien><#bdead><#alien2>

Én még utánanéztem máshol, mert az angol nem volt egyértelmû, habár a modern 10 parancsolat érdekes...

Viszont az antikrisztus, titkos hatalmi csoport, népességszabályozás, egyértelmü hogy aljas dolgok folynak a háttérben...

És ott van a #3 -as hozzászólás amin én nagyon megakadtam... Tipikus ember aki már jól lakott a média, meg a szennyadók mázesmadzagával, mi több még úgy jött ki a véleménye hogy háth ez mind természetes. Egy a gond hogy ez nem természetes, és ha továbbra is elvakult marad ez a mocskos társadalom, abba bukik bele az emberiség !

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

asztaq , ennyi felkiáltótáblát <#wow3><#vigyor2><#guluszem1>

Sanyix
Én is be akartam írni, dehát elkéstem 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"és mindenki dszedájmászter lesz aztán a sötét oldal elemészti a világot."

Ettol nem kell felni. A sotet oldalon mindig csak ketten vannak: a mester es a tanitvany. <#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>

Viccen kivul ilyen mar volt, a spanyolnatha (h1n1 csalad) is ezt mutatta. Egyebkent nem a lengyengult immunrendszeruek halnak meg tole, hanem az erossek, akiknek a sejtjei tulreagaljak a dolgot. Europaban jelenleg azert kevesbe veszelyes, mert itt mar joreszt kihaltak a genetikai allomanybol a spanyolnathara erzekeny geneket hordozok.
Oldal 1 / 2Következő →