Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monopoly towert de vennék... 😄 De alig ér valamit a bevétele az itteni utcákon, egy ilyen milliárdos utcában esetleg... 😄

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

Gyárakat hogyan kaphatok?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

király irjátok be azt hogy monopoly az utca keresõbe 😄 nagyon jó lehet az ott élõ gyerekeknek

~)dC(~Soul* |SoFII|

ajánlom nektek is,h ogy ha marad egy pár százezer a tarsolyban és már sok a bevétel, akkor építsetek egy halom kis házat egy utcába, majd egyenként szedegessétek le és vissza... Közben jön a chance kártya 😊 Már ha kell

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

Azért kell okosan költekezni, de egyébként jobb is így, a nem hardcore játékos is legalább érvényesülni.

nem lehetne, hogy az e betût is kiírd az n és az m közé? Mert látom ez ilyen új divat és nem csak te csinálod és nagyon idegesítõ :S

Nekem 6, mindegyik full beépítve. Kicsit jobb így a játék, hogy gyorsabb.
Pénzt csak az épületeimbõl tudok szerezni? Mert ha van pénzem, mindig elköltöm, aztán várhatok egy napot.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Zetorg
2 😄

nektek hány utcátok van körülbelül nekem 8 de sztem ez már sok vagy tévedek? 😊

Lol nm is tudtam hogy szekszárdon vettem egy utcát pedig ott volt az utcák közt is csak nm figyeltem hogy hol van 😄

~)dC(~Soul* |SoFII|

jhetedikj
Hai!

Ó jeeee,ha reset lesz akkor én is ott leszek az élmezõnybe az biztos,most localon feljöttem a 4. helyre.😊

anno 1987

Palinko
elég ha a témában van annyi 😊

pár véleményt írnék a többieknek:
valóban érdemes kissebb városokban szétnézni külföldön is, mert 1 000 000 utcákat szép számmal lehet találni, és konkurencia sem lesz egy ideig még 😄
türelmetlen vagyok

~)dC(~Soul* |SoFII|

Na jó segítek taylor hol keresgél próbáld meg celldömölkön

~)dC(~Soul* |SoFII|

minek adod el, ha van még másik bevételi forrás? Addig baszkódj, amíg nem kapsz demolish chance kártyát és kész.

én tudok nem egy kisvárost itt ahol lehet milliós utcákat venni és észre se vette még senki

remélem, nincs kedvem megint bénázni, bár nem sok idõ persze

aha de azért olvass vissza sokminden le van irva amit már kérdeztek mások is ok ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

Nincs ám de nekem is vannak tuti tippeim ha valaki akar külföldön keresgélni 😊

neked van 500 hsz? Csak mert a feltétel az, hogy a leendõ házigazdának legyen annyi szerintem 😄

Taylor10
köszönöm a segítséget.amúgy ez ingyenes??

nincs

~)dC(~Soul* |SoFII|

Na várj már régen regisztráltam😄 úgyhogy lehet rosszat írok de elsõkén be kell írni egy város nevét hogy keressél utcákat akkor majd kijön egy sor hogy milyen utcák vannak ami lila azokat tudod megvenni utána meg jön a regi.

~)dC(~Soul* |SoFII|

Zetorg
<#zavart2>

HKS
oh akkor kezdhetem elõröl

Palinko
mivel megvan az 500 hsz, érdekelne, hogy van valakinek valami ellenvetése hogy házigazda legyek?
500?

Ha valaki segít mondok egy helyet ahol még csak pár utcát vettek meg .

~)dC(~Soul* |SoFII|

Taylor10
faluba lehet utcát venni??ja és hogy lehet megvenni meg regisztrálni??

eladtam a jól keresõ utcámat mert gyárat raktak rá vettem egy közepest most 337 ezret keresek vel <#violent><#pardon1>

~)dC(~Soul* |SoFII|

Zetorg
regek maradnak?

Törlik az összes eddigi adatot, mindenki 1. szintrõl és 3 millió dollárral indul

HKS
bocsi a hülye kérdésért de új vagyok még itt de mi az hogy reset ? server down ?

ez az 😊 akk még fel tok törni 😊

~)dC(~Soul* |SoFII|

ja köv hét közepén? jeee

addig csiszolom a taktikámat legalább

We are expecting that it will be in the middle of next week. We will give everyone at least 24 hours notice before we make the switch. Stay tuned for more details.
jövõ hét közepén

Prucsokot és Lutzowot szivassátok mert a legnagyobb utcámra gyárat és még épültet is romboltak 😞 😞 (:<#help><#help><#help><#wilting><#falbav><#schmoll2>

~)dC(~Soul* |SoFII|

á a blogon írják is, hogy reset lesz, bazmeg és pont ma, amikor nem fogok ráérni

Zetorg
Yes.

That's the answer to everyone's question about whether or not we are going to restart the game. Once we are comfortable with how the game is performing we will reset the game.

We are expecting that it will be in the middle of next week. We will give everyone at least 24 hours notice before we make the switch. Stay tuned for more details.

HKS
az szép 😄

mikor?

bazz az elsõ helyezett az egészben egy csávó, akinek van vagy 731 utcája, de szinte mind hazardos 😄

má nm 😞 de elöbb még igen 😄

~)dC(~Soul* |SoFII|

úgylátszik reset lesz 😞

de localon

~)dC(~Soul* |SoFII|

nm én darkmaster vok

~)dC(~Soul* |SoFII|

Menyi hozzászólás kell még ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

Top10-be vagy?

Zetorg
te vagy maros ugye?

veszel egy utcát regizel kapsz 3 millát aztán megin veszel egy utcát építkezel és holnap megin veszel vmit

~)dC(~Soul* |SoFII|