1582
  • gelesztas
    mikor lesz már 2 óra ? :D
  • jhetedikj
    Előbb találtam egy helyet ahol rákerestem és kiadott 12db! eladó 1.000.000 értékű utcát!!
  • road96
    figy all akinek utca kell ajánlom great falls-ra keressen rá még van kb. 10 darab üres utca tulaj nuku nekem meg nicns zsém emg venni.
  • jhetedikj
    Van kezdésnek 3 milliód,veszel belőle egy utcát 1 misi, ezt telerakod 75.000,50.000 házakkal aminek teljesen megkapod az értékét(természetesen az utca olyan hosszú legyen ahova kiférnek). Második nap ezért fogsz kapni 2.100.000-et(100.000 maga az utca értéke)+ a napi 1 millió. Itt tartunk eddig 6.100.000 pontnál és ha kapsz valami kártyát akkor több is lehet,de kevesebb is. Most én a pozitívat néztem.:):)

Szerintem ezzel már sokat segítettem a következő induláshoz!:D:D

szóval ez lehetséges

Én se így csináltam az elején, úgyhogy nekem is még csak ~14m van.
  • 1st3nf4sz4tm444
    akkor rossz a taktika, mert még én is jobban csinálhattam volna és 16,5 millióm van :)
  • VRSDM
    lehet az én taktikám a szar
    de csalás nélkül most ott tartok hogy kövi fizunál 6milliót kapok.
    minden nap vettem minden lenulláztam magam a lehető legtöbbet hozó alapon.
    mégis alig csak 8.8 millió pontom van.
  • 1st3nf4sz4tm444
    ugyan már, hogy fogsz te a kezdőtőkéddel ugyanannyit keresni, mint amennyi volt, venni kéne utcákat is meg házakat is, max chance kártyával, de az se annyira sanszos
  • jhetedikj
    Azt az állat az nagyon durva!! Akkr viszont lehetséges,hogy van ennyi pluszba is,nekem eddig 500k volt a legnagyobb nyereményem.

Na én is számolgattam egy kicsit,szerintem ez lehetséges,ha nem tesz keresztbe senki:

Szept9. 3m

Szept10. 6-6.5m

Szept11. 12-13m

Szept12. 22-25m

Szept13. 41-46m

Én most a max 500k-s chance kártyával számoltam,de ha van ilyen milló fölött is akkor kicsit nagyobb lehet a szórás.:)
  • Fabio Capello
    Nekem most pont jól jött egy Demolish kártya, vmi köcsög gyárat épített az egyik utcámba :/
  • Mighty
    És amit a chance kártyák elvesznek? Nekem ma volt egy 1.1 millás büntetésem a buzi könyvelőm miatt...
  • jhetedikj
    Van ennél jobb stratégia is, meg szerintem a napi + 1 millió nincs ebbe beleszámolva és amit a chance kártyák adnak.:)
  • 1st3nf4sz4tm444
    igen, pont a mai napra vetítettem magam elé kb ennyi bevételt eredetileg, csak 1 napomat elbaszták, azóta már tudok pár trükköt a kibaszások ellen

btw elég jó volt tanulásnak ez a hét, legközelebb máshogy csinálok pár dolgot... pl utcákat is már jóformán nem találok sehol se Magyarhonba meg máshol se nagyon (bnőm tesójának mutattam az oldalt és 10 percig kerestem 500k-nál nagyobb utcát, hát nem volt.....)
  • ByB
    Most nekem is annyi.

Ma reggel 19 milliot kaptam.
  • 1st3nf4sz4tm444
    szerintem meg kb így:

kb olyan gyorsasággal lehet a kezdőtőkéből (HA SENKI NEM BASZTATJA A MÁSIKAT), hogy

Szeptember 9:
    3 millió
    Szeptember 10:
    5 millió
    Szeptember 11:
    7,5-8 millió
    Szeptember 12:
    15 millió
    Szeptember 13:
    28 millió
  • jhetedikj
    De egyébként ha bemegyek a profilodba akkor nekem 36,5 millót ír ki. Ez valami bug lehet?

Ha már az első nap megtudtad venni az utcákat amikor akadozott a rendszer akkor ez már reális szentem, de hogy az első hogyan hozott össze több mint dupla annyit ez rejtély...
  • ByB
    Ahogy érzed.:D
  • 1st3nf4sz4tm444
    ennyi nap alatt reálisnak olyan 30 milliót számoltam, szóval nem baj, ha le cheaterezünk?
  • ByB
    2. vagyok 40 millioval.
  • jhetedikj
    Te hányadik vagy?:O

#682,#683 Aha értem kösz.:) Nekem attól függtlenül nem írja ki, hogy azok most ajánlatok, lehet csak annak aki tudna vele vmit csinálni.
  • 1st3nf4sz4tm444
    hát venni akarszegy utcát és pénzen kívül utcákat is belerakhatsz az ajánlatba

namármost ha megnézed az első helyezett utcáit, írja is, hogy azok egy aukcióban most ajánlat tételek, így nem szabad hozzányúlnod
  • Mighty
    Úgy, hogy ajánlatot tesz egy másik utcára pénzt és saját utcáját felajánlva.
  • Mighty
    Ezt most már vágom. Vajon, ha van két bónusz épületem, akkor is le lehet rombolni az egyiket?
  • jhetedikj
    Ezt nem vágom,nem látok semmi olyasmit,hogy felajánlotta volna... hol lehet ilyent csinálni??
  • ByB
    Akkor azért bánt mindenki engem, mert az elsőt most nem lehet bántani.:D
  • 1st3nf4sz4tm444
    hm fura, most meg olyat művel a game, hogy az utolsó pénzes tranzakcióm mintha vissza menne? Ma már másodjára volt, hogy mikor visszamentem, az utolsó kiadott pénz újra a számlán volt.
  • 1st3nf4sz4tm444
    első helyezett magyar valami furát csinál, tehát most első, de semmijét nem lehet bántani, mert... mert felajánlotta aukcióban az utcáit! hogy baszná meg és tuti egy álregjének és amíg nincs végeredmény az aukción addig kész.
  • jhetedikj
    Chance kártya:

time to clean this city up! And another player. Build a sawage works on any player's streets and stop their rent. Seems the smell has someting to do with it?

Ő elbaszt a 800k-t hozó utcámat én beraktam neki a 3 millás utcájába.:DD
  • 1st3nf4sz4tm444
    lerombolhatják a bónuszt :C

én most bár vesztettem ezzel kis pénzt, de megintcsak variáltam az épületekkel, hogy kapjak demolition kártyát (sőt eladtam az épületeimet egy utcában és eladtam azt, majd visszavásároltam, így eltűnt a több hazard is, sőt maradt annyi lóvé, hogy aztán kaptam bónuszt is)
  • jhetedikj
    Disaster!

MONOSTORILAURA has sabotage Park Ave!

Még szerencse,hogy a legszarabb utcámat találta meg, kár hogy nem lehet privát üzit küldeni.

Most én is amerikába gengszterkedem.:)
  • FZoleee
    Nem feltétlenül, keress rá: Kennedy Dr, Bloomfield, New Jersey, ez az enyém :D
  • FZoleee
    és? telerakod előtte 50k-s házakkal... aztán baszhatják, nincs hely (és még bevétel is lesz utána) :D
  • Garfield
    Azért azt tegyük hozzá, hogy szépek azok az utcák, de a többség azokra hajt, másrészt Amerikában gondolom, igencsak nagy lendülettel játszanak, szóval az ottani ilyen utcák tulajait rövid időn belül szétszopatják, így érdemes meggondolni, hogy ott veszel egy ilyen utcát vagy mondjuk Dél-Zimbabwéban keresgélsz inkább.
  • Zomil
    én kb. összevissza veszem az utcákat van egy pár külföldi utcám is :)
    bár érdemes kisebb szigeteken venni utcákat azokra ritkábban figyelnek
  • Mighty
    Velem ez történt. Valaki leromolta a bonus épületet aztán kaptam két börtönt. Ráadásul a legtöbb bevételt hozó utcámban :(
  • a.carkey
    Két levelet kaptam: 1 rombolás, 1 építés.
    Az egyik helyen - ezek szerint - lehet rombolni, de a másikon kis háznak sem volt hely, nemhogy gyárnak. :D
  • Palinko
    igen de mérlegelni kell hogy azért ott nagyobb a konkurencia aki majd gyárakat rakosgat bele, nem mindég előny a nagy utca :) sztem az eldugott helyek a legjobbak. bár igaz ha mindenki eldugottra figyelne már nem is lenn eldugott :D
  • tenkenorman
    Emberek. Amerikába érdemes költözni. 1.000.000 a max. és olyan hosszú utcákat veszel mint itt egy város.
  • Palinko
    elméletileg kéne kapj levelet a rombolásról is, a gyár építésről biztos kapsz.
  • a.carkey
    Azt kiírja, ha rombolnak, ugye?

Szóval, ha nincs több hely még kisháznak sem, akkor miként tud valaki gyárat felhúzni nemlétező helyen? Mert nekem ezt pl. nem sikerül soha másnál meglépni ...
  • Fabio Capello
    nocsak, ismerős arc :)