1582
  • Zetorg
    Please check back tomorrow as we are planning to have details about the date and time of the restart of the game.
  • jhetedikj
    Én már csak azért sem venném ki! Lehet csak én vagyok ilyen szadista, de had szívassam már a legjobbakat.:DD

Ha én leszek ott úgyis engem fognak ezt el kell fogadni.:)
  • Zetorg
    na még 1,7 milla

kezdek besokalni. két nap alatt elbuktam 10 millát
  • Garfield
    Én speciel kivenném a toplistákat, mert csak arra jó, hogy mindenféle lelkileg sérült azok alapján élje ki a defektusait. A gyár meg a börtön szerintem arra van, hogy ha valakinek meg akarom szerezni az utcáját, akkor a vételi ajánlaton kívül mással is rá tudjam venni, nem pedig arra, hogy kibasszak a másikkal pusztán azért, mert jobban áll.

u.i.: Persze hozzátartozik, hogy másfelől ez a játék az egyéni teljesítményről szól, nem pedig a kollektívről...
  • Zetorg
    a kurva annyát 4,8 milla bünti :@
  • hatasu
    -30 millánál tartok, és szinte minden utcámban van gyár vagy börtön :D:D kellett nekem ennyire jónak lennem, asszem a reset után nem leszek national top1...
  • Mighty
    Majd fogsz, nyugi.
  • Láma!
    lol, kaptam kicsit több mint 7 millát ma. épitkezés közben pedig 6 szerencsekártyát:DDD

3 lehuzo épület, 1 iskola, egy 500.000-res és egy 100.000res ajándék. veszteni még nem vesztettem semmit :D
  • a.carkey
    Vsz szintemelkedés alapján nő a szopási veszély is. L1en nem vesztettem, L2n már 500kt is, most meg 2.5 milla. :)
  • Garfield
    most erre mit mondjak? :D így jártál, és hidd el, sokan vannak így
  • l33t
    ahahah és ki nem szarja le
  • hatasu
    2.5 milla miatt fáj a fejetek? :D nekem ma már 20 millámat vitte el így ez a szar game :D
  • Mighty
    Mondjuk az lehet, hogy a hosszú autópályákat így lehet megvenni. Viszont az tény, hogy óriási különbségek vannak 1 millás és 1 millás utcák között.
  • a.carkey
    Bocs, két és fél millás, nem másfél ...
  • a.carkey
    Amúgy, ma én is megkaptam a magam ki másfél millás büntijét. Köszönet a készítőknek!
  • a.carkey
    Honnan tudod, hogy nem így van? Mondjuk level 11-től lehet sugárutakat venni. :)
  • Mighty
    Egyébként azt tudtátok, hogy ha egy utcába letesznek egy vagy több hazard épületet és te ezután raksz bonuszt, akkor újra normál utcaként üzemel? Nekem volt egy utcám, amibe két hazardot tettek és egy bónusz feloldotta.
  • Mighty
    Végül csak 3 kisebb illetve kevés pénzt hozó utcámat építették be hazard épületekkel. A legdrágábbikat megmentettem a napfordulóra, de reggel újra kapott egy börtönt. Este/éjjel majd pár bónusz épületet felhúzok. Remélem nem kapok megint -3 millás chance kártyát.

Bár 1-2 nap és reset lesz.

Igazából azt nem értem, hogy miért max 1 millás utcák vannak. A több km-es sugárutakat nyugodtan lehetne 3+ milláért adni illetve szinthez kötni.
  • Palinko
    most én is észrevettem azt az érdekes dolgot, hogy se kis házat se nagy házat nem tudtam már építeni, mert tele az utca, de pár toronyházra még volt hely :D
  • gelesztas
    elvileg holnap kiderül, hogy mikor indul újra a játék
  • VRSDM
    amúgy nem chat kéne
    hanem egy sima " send message " gomb a felhasználók adatlapjához.
    mert speciel jólenne tárgyalni néhány kis köcsöggel aki rendwszerint szivat. hogy jólenne ha leállna vagy bedózerolom a fél utcáját :D
  • VRSDM
  • Palinko
    firefoxxal nyomom, de már visszaállt a gyorsaság :) de nem jó a toplistába kerülni ma volt vagy ezer rombolás meg börtön, szerencsére volt pénzem az eladott börtönös utcákból és kaptam annyi kártyát hogy rendbe álljak, de már a bónusz épületeim megint porig rombolva. rászállnak az emberre ha jól áll. pedig csak localban állok "jól".
  • Lullaby
    Mivel Google cucc, Chrome legjobb rá (:
  • a.carkey
    IEvel szopás, más böngészővel megy.
  • FZoleee
    nem volt az egész nap, és ez csak egy játék...
  • Palinko
    emígy megint haldoklanak a szerverek...
  • Palinko
    de jobb lenne higgadtan megbeszélni... nekem sem szimpatikus ez a fajta kartellosodás, és ha akarták volna a fejlesztők lennének klánok. akkor remélem majd tesznek érte hogy ne legyen egyáltalán ilyesmi.
  • Zetorg
  • hatasu
    most erre mit mondjak? :D így jártál, és hidd el, sokan vannak így
  • n3whous3
    részemről meg -fav a topik meg új felhasználónév még a reset előtt
  • Mighty
    Már előre félek, mi történt velem egész nap...
  • n3whous3
    Szerintem az alap, hogy az első 10 helyezettet baszogatják, nem kéne ezt ennyire sértésnek venni. Pont azért vannak a szemétségek, hogy kibassz a többivel. Amúgy meg én szerintem csináltam 1 valamit, erre te meg még 2 makimajom rombolt nálam 2-3x aztán egy faszkalap (f. zolika barátunk) meg egész nap művelte a dolgát.
  • triplet
    milyen chat-en vagtok? mehetek én is?
  • VRSDM
    hogyan tudok egy embert felvenni spy módba ha ledózerolt egy házat?
    oké hogy tudom hogy SAJT a neve.
    de hiába nyomom az értesítő levélben akárhova, csak az utcámat dobja ki, az adatlapját nem : |
  • hatasu
    ha te newhouse vagy a játékban is, akkor csak azt tudom mondani, hogy te kezdél nálam rombolni, mi pedig (10-15en) pedig mivel eggyütt regeltünk a játékba, azért eggyüt nyomjuk, segítjuk egymást
    chaten lódunk egész nap, és ha kijön valakinek valami kártya, akkor megkérdezzük kinek hova kell :D ezért tartunk ott most, ahol

hatasu
  • Garfield
    Már bocs, de ezt hogy számoltad ki? Például milyen bérleti díjakkal számoltál? Új utcák ára?
  • Zetorg
    az gáz
  • Zetorg
    de miért vennél kis házakat mindig?
    ott van a monopoly tower 100 milláért. majdnem 5 millát hoz egy nap...
  • sonajdoba
    strategiailag kicsit szamigaltam :D ha minden nap a jovedelemre 50k ill 75k -s hazakba vesszunk akkor 10 nap alatt akkor 1535 milla uti a markunk. ebbe en nem szamoltam semmi bonuszt es meg az utca utan jovo osszeget sem. remelem jol szamoltam

de mi annak a valoszinusege hogy talalunk akkor utcat ha meg 2-3- utzarol is legyen szo hogy 50k-s hazbol 30700-darabot ill 75k-s hazbol 20467 darabot epitsunk. ehez meg hozzajon az ido is ki kepes annyik kattintgatni folyamatosan nap mint nap :):)

szerintetek mennyire valos amit en szamoltam vagy egyaltalan kivitelezheto-e ?