Monopoly City Streets

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
1. uillingi M 1,192,443,505,000 67%

MUHAHAHA!

Nem lesz ez fizetõs. 3 nap után 3 millából mesélje már el valaki, hogy miként csinál milliárdokat - különösen, hogy atom lassúak voltak a szerverek -, de ez itt már nem is milliárd ... 😄

A medve nem játék.

VRSDM
ha lehetne pénzt csak úgy adni akkor ez a játék lenne a multiregmenyország 😊

u dont have to listen anybody else but me

Vki nem tudna adni kölcsön pénzt holnap vissza fizetek egy 100 ezressel többet ok ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

Bexter
kicsit szopatásnak érzem ezt a szerver ujrainditást...

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Egyébént hol néztél te házakat Ukrajnában? 😄

triplet
Hát akkor így jártam😄

semmit ilyen a véletlen

triplet
De pontosan mit is tettem amiért most fizetnem kell?

FZoleee
228000-et fizetned kell büntetésként 😄
triplet
Ez mi ez?

Taylor10
értem.kösz.

Zetorg
Rajta van az utcám a térképen, de nem tudom megvenni. Miért?
Néhány kisebb utca nem vásárolható meg. Ha ez egy nagyobb utca, jelentsd a hibát és próbálkozz késõbb.

<#whatever>

jhetedikj
Én a stadiont romboltam le neki,meg azóta még egyet.😄😄😄

#569 Némelyik faluban meg lehet venni a Fõ utcát már láttam olyant, aki keres az talál. A kis utcákat még városban se mindig lehet. 😉

anno 1987

Taylor10
falukba mért nem lehet utcát venni??

Zetorg
azt néztem én is... a kártyára az van írva, hogy hazard és bulldoze ellen is véd

viszont én már dózeroltam ellenfél bonusát

a.carkey
De az nem véd rombolás ellen? Mármint a stadion?

A medve nem játék.

Zetorg
lesz. jövõ héten.

Zetorg
ménincs ingame chat?

lesz újraindítás?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Zetorg
nemnem.
reset után megpróbálok szabályosan boldogulni 😛

ja amúgy meg

Népszerû témák
1. Maffiózó
2. Monopoly City Streets

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

de azért gondolom majd csinálsz 2-3 álreget és felvásárolsz szép utcákat, majd amint lesz pénzed átveszed õket a fõregre :_D

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

Zetorg
na jó én nem csalok :$

Palinko
én azért nem haragszok a csalókra mert legalább el lehet bújni és jó utcákat tartani 😄 ha top ban lennék valszeg eddig nem csak 1 gyárat kaptam volna 😄
Zetorg
simán 😄

igen gondolom majd oda vissza dugdosod csak ezért a kábeleket 😄

Zetorg
van pár hálókártyám itthon 😄

akkor meg mac address, az mindenkinek csak egy van , a világon is csak egy van 😄

huahha én is most vesztettem pár ezrest, de eladtam meg visszaraktam ezt azt és lett bonus a másik aranytojás utcámra 😄

Zetorg
lehet

de az ip cím is...biztos többet ér, de kiváncsi lennék hogy mennyi embernek van fix és dinamikus ip-je

jhetedikj
Kaptam egy rombolós kártyát, leromboltam a magyar elsõnek a stadionját.😄

anno 1987

a.carkey
Azért a global milliárdos nevetséges. 😊

A medve nem játék.

miért csökkenne? Csak rövidítené pár perccel a dolgot

én inkább az ip cím ellenõrzést végezném, az egy elég nagy tábort le tudna állítani a csalásról, ha nem is sokat (és tiltólistára azonnal felvenni az összes open proxyt)

Gabor1990
Köszi, ezt megérte, elsõ eladás és újra vétel után kaptam chance cardot😄

Zetorg
csinálhatnának ímél cím szerinti regisztrációt, az is csökkenteni valamivel a multi regeket. meg biztos ki tudnak találni valamit, ha nagyon akarnak.

most már nem kell csalniuk, ha összecsalták pár nap alatt magukat, akkor a bevétel majd' exponenciálisan nõhet. Remélem minden csalási lehetõséget le tudtak csökkenteni és lesz értelme a restartnak

az eredeti ár felét kapod

utca eladásnál is, de ott is csak az utca vételár felét kapod

lol 😄

Gabor1990
Köszi, azt hittem eddig, hogy az vmilyen kórház jele😄. És ha eladom, a vételárhoz képest mennyivel kapok kevesebbet?

Palinko
jah elejében én azt hittem hogy bennfentesek de mindég változik a nevük biztos valahogy csalnak. na de engem a csalás nem érdekel.
Palinko
emígy újraindításkor senkinek nem javaslom a híres utcákat, mint a Wall Street vagy a Pennsylvania Avenue, megnézzük fehérház körül vagy 60 gyár van 😄
rámész az utcádra, megjelenik egy kis piros négyzetben egy kereszt minden utcabeli épületen

namármost rákattintasz és aztán ott lesz rá a menü

A 18-20 millió még reálisnak tûnik nekem, ha sikerül az embernek elkerülni a feltûnést

(de a national 1. helyezett az majdnem tuti kam.)

Gabor1990
Saját házat hogy tudok törölni?

nekem csak 2 millió 79 ezer már nagyon vároma holnapot csak most azon gondolkozom eladjam-e a kis utcáimat amik csak 100k-t érnek...

a.carkey
Bírom ezeket a milliárdos vagyonokat. Tutira nem csaltak ... 😄

A medve nem játék.

FZoleee
2 millió 48 ezer a bevételem 3 utcával, de kva hosszú utcák, még nincsenek beépítve 😄
Zetorg
végre mûködik, hogy rákattintok egy utcára és kiírja az adatait 😄
tegnap még nem ment.

bazmeeeg az mr monopolyé.....

lol a Piccadilly 1 milliárdot ér és 100.000 a rent rajta de még azt se kapj a tulaj, mert 2 hazard is van rajta 😄