Monopoly City Streets
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért az sem olyan pici mégse lehet 1 utcát se venni 😊
amugy nem értem miota elkezdödött a játék egy chance kártyát se kaptam, azt olvastam itt sg-n, h épület/utca stb. vásárlás/eladás után van esély, h kapjak, ha csak simán otthagyom a böngészöt akkor nem kapok ugye?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
~)dC(~Soul* |SoFII|
ergó tényleg lehetne még vegyíteni.
pl. cégek / szervezetek / szövetségek alakításával.
ott csetelések stb. egybõl feldobná az egészet.
u dont have to listen anybody else but me
ezt naponta megnézem csomóször.
végignézem az utcáimat, megnézem nincs-e valami dózerolni való stb. : )
nomeg új helyek uránt kémlelek
u dont have to listen anybody else but me
1. uillingi 1,192,443,505,000 $
😊
Száz milliód mi, meg két három hét? 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Na pont ez az,hogy valaki itt van 6 óránként valaki csak egy nap 5 percre.😄
Amúgy azért minél több ideig van valaki játékban annál több lesz a pénze is, így kicsit mindig növekszik az idõ amit eltölthetsz vele. Teszem azt 2-3 hete már megy a játék, akkor már lesz 50-100 milliód(ez csak saját becslés😊) naponta azt azért nem hiszem,hogy 5 perc elkölteni.
anno 1987
Nem szeretnék én sem elõtte ülni egész nap, hanem hogy a játék ne csak napi 5 percrõl szóljon, hanem aki többet rá akar szánni, annak is legyen meg a lehetõsége.
Például:
- 6 óránként fizessék ki az aktuális helyzetnek megfelelõen a bérleti díjak egynegyedét, amibõl így változatlan körülmények közt 24 óránként kijön a napi díj; viszont aki visszamegy többször, a folyamatosan upgrade-elheti a házakat és õ a következõ fizetésnél már többet kaphatna kicsivel, mert akkor már az új házak után is járna;
- fizetés idõarányosan folyamatos legyen;
Ezek most csak hasraütéses ötletek voltak, melyek révén a napi egyszer 5 percrõl többszöri 5 perc lehet.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Elég undorító dolognak találom azt is, ha valaki csalással ér el sikereket a tisztességes játékosokkal szemben, remélem bannolják az összeset!
anno 1987
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
~)dC(~Soul* |SoFII|
amugy lehet pontos napot es orat tudni hogy mikor lessz a restart ?
És ne törd a fejed a csaláson inkább élvezd a játékot vagy mittudomén... :@
Én tegnap itt ültem éjjel és 2-kor jött meg a pénz.
minden esetre en nagyon szeretnem tudni hogy azt hogy csinalta
anno 1987
~)dC(~Soul* |SoFII|
anno 1987
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
anno 1987
Ez a lol, hogy ez a falu kb 400 fõs és 10-15 utcát meg lehet benne venni, a legdrágábbat kb 800 ezerért, az olcsóbbak meg 2-300 ezerbe kerülnek. A falu közelében lévõ kisvárosban pedig egyáltalán nem lehet utcát venni...
Valaki más is felfedezte a falut aztán jó lenne minél elõbb lecsapni az utcákra 😛
Néztem több vidéki kisvárost, ahol kb 1 utca eladó 1-200 ezerért, és találtam egy olyan kis sz@r falut is, ahol az utolsó méter aszfalt is eladó, ráadásul az utcák 1/3-a ilyen 500-800 ezer pízbe kerül. <#fejvakaras>#fejvakaras>