1537
A nap kérdése
-
pista89 #577 tükörképem
mégse -
ba32107 #576 Ez jó kérdés... szerintem olyan igazán ijesztőt még nem láttam. Mondjuk hogy ami a legdurvább volt eddig, az egy karambol éppen előttem, hóesésben éjszaka hazafelé menet. -
#575 Mi volt a legijesztőbb dolog, amit valaha láttál? -
pista89 #574 barátok közt -
#573 valóságshow -
#572 Kedvenc adom a paprika tv,es bar nem tok fozni,szeretem nezni amiket csinalnak :D
Reszt nem vennek egyikben sem,a felnott kor elonye hogy semmit sem muszaj. -
#571 Nincs tehetségem és nem vagyok olyan jó fej, hogy valóság izékban megállnám a helyem.
Szal valami főzős.
-
#570 akkor viszek hörcsögöt is, hogy a kiskerékben szaladgálva termeljen nekem áramot ;)
//bocs Ability hogy keresztbe irok :) -
#569 Celeb vagyok ments ki innen -
ba32107 #568 High Stakes Poker -
#567 Barátnőkeresősben :-) -
#566 Szörvájvör -
#565 Leginkább melyik reality műsorban vennél részt, ha muszáj lenne?
Pl.: főzőműsorok (Hal a tortán, Pokol konyhája, ...), tehetségkutató műsorok, Big Brother klónok, túlélős valóságshow, stb...
Valami testhezállót válassz, ha nincs tehetséged, akkor ne a tehetségkutató műsorokat válaszd ki. Maga a műsor mindegy melyik, lehet külföldi is, stb... -
#564 Aztán ha lemerült az aksi, a tornyot használhatod vadászlesnek. :]] -
#563 rádióállomásomat.
pontos koordinátámat ahol vagyok.
és egy kommunikációs eszközt. -
#562 a laptopomat, mobilnettel és egy átjátszó tornyot -
#561 egy fénykép
mikroszkóp,
s hozzá a kezdőcsomag :-)(de ha azt lehet egynek venni akkor még
egy emléktárgyat -
#560 nincsenek olyan személyes dolgaim, amikre egy lakatlan szigeten szükségem lenne :/ -
#559 füzet+toll, egy plüss, könyv -
#558 Azért ha egy repülő vagy hajószerencsétlenségről van szó, akkor valószínáleg találsz ilyen jellegű eszközöket. Valami egyedibbet, személyesebbet mondjatok má'. :) -
#557 bozótvágó kést, kést, tűzkövet... meg egy baltát... bár ha tudom, hogy túlélő leszek egy lakatlan szigeten viszek váltógatyát :D -
#556 Nem emlékszem, hogy volt-e már ez a kérdés, ha volt, akkor jelezzétek, a topik kereső foscsy.
Ha túlélő lennél egy lakatlan szigeten, akkor melyik 3 db tárgyat vinnéd magaddal feltétlen? -
#555 kitérdekel :| -
#554 miért a 'vacsora' az étel? akkor inkább már gumicukor -
#553 én is nagyon válogatós vagyok,de ez akkor se mentség.a gumicukor az nem étel,biztos van amit szeretsz enni :) -
Jimmyke #552 A lóbab is hús! -
#551 Nincs kimondott kedvencem, mert nagyon válogatós vagyok. Azt meg legalább megeszem :D -
#550 -
#549 Gumicukor -
#548 akkor nem eszek :/ -
#547 es ha nincs vacsora? -
#546 Rántott sajt sültkrumlivan vagy rizzsel és tartármártással,sajtburger,mexikói pizza -
#545 a vacsora -
#544 rántott sajt + sült krumpli :D -
#543 Sonkás-kukoricás pizza, sajtos lángos. -
#542 talán a Brassói aprópecsenye
vagy a tejbegríz
vagy kakaós csiga
vagy gordon bleu
jajj, nem tudom -
#541 Halászlé -
#540 rántott sertéscomb sült burgonyával -
#539 Hmmm egy komplett étlapot fel tudnék sorolni...
de ha ki kell emelni egyet, akkor hmmm, grillcsirke, krumplipüré, káposztasalátával, nyamm. -
#538 rakott krumpli ^^