A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap is jöttek, már elõre láttam rajtuk mit akarnak, de valahogy mégis kinyitottam a kaput, mert addig meg nem szólalnának, én meg nem tudtam kik azok, voltam olyan naív, hogy esetleg anya egyik általám még nem látott ismerõse. Belekezdenek, ahogy nyelt egyet és volt fél mp szünet rögtön benyögtem, hogy senki idejét nem akarom rabolni, fõleg nem a sajátomat, nem érdekel a téma. Na erre az egyik köcsög a biciklijét a kapu nyílásához tolta, nehogy becsukjam már elõtte, és elkezdte mondani, hogy a magyarok utálják a cigányokat, a szerbek utálják a magyarokat, mindenki utál mindenkit, és Isten ezt nem fogja tétlenül nézni. A világ legromlottabb helyérõl, amerikából fog indulni a croatoah járvány (!), és 2-3 hét alatt kiírtja az emberiséget. DE!!! Geológusok kimutatták, hogy MO-n Isten rejteget valamit, és a jehovák rájöttek, hogy mi is az. Ez pedig a továbbélés kulcsa, mert mi vagyunk a szent nép, mi élünk a szent helyen, és csak mi élhetjük túl, de persze csak akkor, ha jehova leszek én is. Állok lemeredve, értetlenül nézek, aztán elhajtottam õket.
De frankón nem értem ezeket. Ezeknek még egységes vallásuk sincs. Mindegyik más sztorival jön, csak a világvége közös. Egyik a keresztény vallásból táplálkozik, mások már pogány vallások alapjait meséli, a harmadik már csak mitológiát. Hihetetlen.
De akkor basztam fel magam teljes mértékben, amikor anno sétálunk egy utcán, két nagyhangú nõ paktázik, majd szétválnak, és az utca két végét járták, egyszerre 3 házhoz csöngettek be, aztán amelyik hamarabb kijön azt támadják le. Egyik nõ meg nem járt szenrecsével, senki nem jött ki, na akkor leragadt egy háznál és olyan játszott, hogy 30mp-ig folyamatosan nyomta az amúgy rohadt hangos és fülsértõ csöngõt. A környékbeli kutyák meg megbolondultak tõle. Aztán már rég elhagytuk õket, de hallom még mindig nyomja, majd belekezdett olyan játékba, hogy ki-be nyomkodja random megint vagy fél percit. Hát úgy volt felrúgom. 😄
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
// Remélem autoszim nem haragszik meg érte, de végülis mások elé tárta már a történetet, csak nem ebben a topikban. 😄
Bulikba ilyen lerészegedõs dolgok is vannak, de már nem igazán emlékszek rá. 😄
Anya munkahelyen: bejött valami jó ronda srác. Szivárványszínû kakastarély, hátul meg meghagyva egy hosszú copf. Az öltözködése is "érdekes" volt. Közelített az igénytelenhez. Anya gyorsan odaszól a mellette levõ csajnak, hogy "ki ez a ronda gyerek? életébe nem látott még ilyen csúnyát". Lány válaszol: háátt... õ a barátom. 😄
Ismerõs munkahelyen: van bent egy gyerek és olyat játszik, hogy egy lapra ráteszi a kezét és körberajzolja. Odamegy hozzá ismerõs, nézi a rajzot, értetlenkedik, majd odaszól a gyereknek, hogy ezt õ rajzolta-e. Mondja neki, hogy igen, õ rajzolta. Ismerõs meg vigyorogva kérdi, hogy "hát neked csak 4 ujjad van?". Gyerek meg elnémul, szégyenlõsen mondja, hogy hát igen és felemelte a kezét. :/
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
baja kolesz buli. na arra nem is emlékszem, ám másnap reggel egy hegy mellett ébredtem. nem hiszem hogy túlzok ha azt mondom 150 cm magam s kb ugyanannyi kiló nõstény feküdt mellettem. belül voltam. óvatosan felemeltem a takarót, s viszonylag megnyugodva tapasztaltam, hogy az alsógatya rajtam van. szó szerint átmásztam rajta,amire nem kelt fel. gyorsan összeszedtem a ruhám, kint a folyosón felöltöztem (néztek is rám) aztán elmentem. estig nem mertem visszamenni. ám este részegen megjött a bátorságom, meg az étvágyam. a csaj nem volt sehol, ám a hûtõt kizabálta! :-(
ebben csak az elõzõ este lehetett ciki amire szerencsére nem emlékeztem.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
1.
baja kolesz buli. kimentünk jó részegen egy helyi kocsmába továbbinni, majd valamikor elindultam vissza. ám rossz volt az irány szerintem. másnap reggel 7:30 kor arra ébredtem hogy bevertem a fejem. mikor kikácmálódtam a fekhelyemrõl igencsak megnéztek, ugyanis trabant elsõ kerekei elé feküdtem be, mert a jelek szerint esett. szóval a buli is jól sikerülhetett mert igencsak le volt hányva a felsõm :-) szóval sárosan, lehányva megyek be a suliba mivel 8:00 kor kezdõdött az óra így nem volt idõm letusolni meg átöltözni. 7:59 re értem így is be. muszáj volt bemenni, mert katalógus volt, s nem hiányozhattam többet. szóval bemegyek s csak az elsõ padban volt hely. kaptam papírt tollat. jött a tanár rám néz szóhoz sem jut. mondja az anyagot, majd jelentkezek de nem szólít fel, elindultam kifele, de csak a kukáig jutottam, belehánytam, majd kimentem.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Imerõsök név nélküli története is jöhet ha ti szégyenlõsök vagytok. -.-"
de ha mégis akkor az összes teleshopos
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Aki aktivan figyeli a gagyi kereskedelmi tvket,az pontosan tudja kik ezek.Bar aki azt nezi,az ugyanugy idiota 😄
Legyen mondjuk kiszel 'sotetvagyok' tunci ha mar egyet valasztani kell.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Végre egy jó kérdés! 😛
De amit tényleg mindig mondok az erõteljesen 18 plusszos 😊
every damn day
mire Õ:
1.) IGEEEEEEEEEEEEEEENNNN
2.) IGEEEEEEEEEEEEEEENNNN
😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ha nem megy a tv és Õ nem elég hangos: "bekapcsoljam a tv-t?"