1537
A nap kérdése
-
ba32107 #537 Tejfölös káposztás táska -
#536 Hasab+parizsi szelet -
#535 spagetti -
#534 Kedvenc ételed? -
#533 vatikán -
#532 USA -
#531 szlovákiát.. XDD hát én idősebb vagyok szlovákiánál áljunkmále a létezésévelfele:D -
santakata #530 eggyiket sem:D -
#529 Kína,Japán meg a többi sárga -
#528 Nefelejcs Országot -
#527 tudom, hogy nem egy ország, de... egész ázsiát; a bering-szorostól a szuezi csatornáig. -
#526 -
#525 nem országot, a Földet! -
pista89 #524 magyarország -
#523 Egyiket sem.Nem rombolasban latom a megoldast sosem. -
#522 magyarország. egyértelmű. -
exider #521 Pirézia. -
#520 Melyik országot távolítanád el egy szempillantás alatt a földről, ha lehetőséged lenne rá?
// Nem háború, nem mészárlás ... csak hirtelen nyoma sem lenne. Lehetőleg nem szomszédos ország, illetve egy _teljes_ ország, nem pedig azon belül egy kisebb vallási/etnikai csoport. -
pista89 #519 gyurcsányt -
#518 Az osszes magyar celebet.Kertet asnanak,hazat ujitananak fel,szemetet szednenek.Megtanulnak mit jelent a munka szo ha enni akarnak. -
Daza500 #517 A Miniszterelnököt. Kihúzatnám vele az országot a szarból. -
#516 mondjuk egy istent rabszolgává tenni.... vagy egy Gint.... lehetőségek végtelenjét látom magam előtt.... muahgahaha :D -
Rundstedt17 #515 lényegtelen,de egy tökéletes eszköz lenne :D -
#514 Hát csak hogy itt pont nem erröl volt szó :) -
Rundstedt17 #513 konkrétan én sem a hatalomra vágyom,hanem hogy élhetőbb világot(országot) biztosítanék ahol a bünözőn csattana az ostor és nem az egyszerű emberen tisztára felháborító amiket megengednek és szarba nézik az áldozatot tenni meg senki nem akar csak a húsos fazékhoz kerülni duma persze az van de tettek nuku. -
#512 Mert mit érnék el vele? Ilyen nehéz elhinni hogy egyáltalán nem vágyok hatalomra?:) -
Rundstedt17 #511 nem hiszem hogy valójában visszautasítanátok egy ilyen lehetőséget -
#510 Csak te vagy túl nagyravágyó -
Rundstedt17 #509 ritkaság ez manapság -
Rundstedt17 #508 Adtál egy pofont a szarnak -
#507 Nem szeretek uralkodni,de itt Mo.-n pár vezetőtisztségűt szívesen irányítanék,de Mo.-n kívül is :D -
ba32107 #506 Nekem nem kell rabszolga, nincs bennem semmilyen uralkodási vágy.... elvagyok magamban, nem kell hogy mások dolgozzanak helyettem. -
#505 Senkit, nem szeretek fönökösködni sehol, semikor. -
Rundstedt17 #504 Amatőr vagy
Egy nagyon jó csaj igaz hogy kielégítené testi igényeid de csak azt..
Mondjuk én valami befolyásos embert választanék rabszolgának,mondjuk Obamát USA elnökét titkon én írányitanám háttérből egész amerikát,amerikai katonák segítségével hatalomra kerülnék itt Magyarországon és akár több női rabszolgám is lehetne ha úgy tetszik és annál sokkal több a hatalom íze és pénz és még sok más :D...gondolkozni emberek -
ba32107 #503 Én arról lemaradtam :( -
#502 Már volt szexrabszolgás kérdés. Most közelítsétek meg más irányból a témát. -.-" -
ba32107 #501 Komolyan gondoltad hogy szexuális indíttatás nélkül valakit is érdekel ez a kérdés?
Szex nélkül: senkit
Szexre: khm.... most nem akarok listát írni -
#500 Kit tennél meg személyes rabszolgáddá és miért (nem szexuális indíttatásból) -
#499 -
#498 én inkább mást csinálnék ott a csajokkal