A nap kérdése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
s erre mit mond a másik fél? :-DDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

dartonita
Az nyomdafesteket nemigazan tur.

zsutyesz
Ne röhögjél már! <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

tigerbácsi
hova tûnik a fehér szín a hóból ha elolvad? :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
kusspicsába! :-)

Ability
Mi a leggyakoribb szó, amit szex közben mondasz a párodnak?

// ÍÍíííííírjatok már ötleteket -.-"
tudod urban legend<#idiota>

Jóvan fiacskám, neszomorkodj😊
Énnekem a bor után vérzett az orrom, mer megnevettettek, de lehet hogy csak a veresbor jött felxD

every damn day

triplet
bocs hogy megszolaltam<#wow3>

Á, most minek szósz bele? Vicces, nem?

every damn day

triplet
már nem azért de én úgy tom hogy a 95% szesztõl meghalt volna és nem csak az orra vérzet volna.

1ik spanom ivott vmi 95 %-os szeszt gyereknek elindult az orravére tõleD:
A legdurvább az a színtiszta víz volt! Se széndioxid, se egy kis bor...😄

every damn day

fujjge..ii😄DSDDD
Heffi
Egyszer azt mondták kóstoljam meg a házi koktéljukat, meg is ittam, aztán kiderült hogy csípöspaprikás, borsos, cukros, mézes kóla volt..

Lehet nem hangzik vészesnek, de annyit mondok hogy ne próbáljátok ki ://

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Ability
Tequila minusz, az másik menet volt. -.-"
Ability
Nekem olyan volt, hogy haverokkal mentünk a szomszéd, közeli városban egy nagyobb folyóparti szórakozóhelyre, és a tiszagáton haladtunk bicóval. Idõnként megálltunk mondjuk egy zsilipkapus létesítménynél, a gátról benyúlik jó messzre, ilyen kis szar függõhídon kell átmenni, és ott a magasban ilyen placcon leültünk és ittunk. Vettünk mindent, sör, pezsgõ, vörösbor, ouzo, tequila, vodka, ABSZINT (80%-os). Aztán amikor kezdet fogyni, akkor valaki elõkapott egy félig tele levõ kólásflakont és elkezdte szépen a maradékokat beletölteni és azt ittuk olyan allin1 sztájölben. 😄 Hát nagyon szarul csúszott, de rendesen beálltam, aztán a célpontnál egész sokáig jól elvoltam, majd amikor visszamentem az asztalhoz valaki kitette a maradék 80%-os abszintot. Kisérõ nem volt. Abba csak úgy natúron beleittunk, és ott lett végem. Én még soha életemben nem voltam olyan rosszul, azt hittem ott halok meg, fújtattam mint egy állat, kapkodtam a levegõt. Hazaút érdekes volt, megyünk át a hídon és iyen nagyon szûk kis helyen kellett menni, ahol józanul is figyelni kell, mert melletted a szalagkorlát támasztása van ilyen kiálló hegyes vasdarabokkal. Többiek nézik, hogy megyek, figyelnek, aztán csodálkoznak hogy lazán egyenesen végig tudok menni, aztán a legutolsó kiálló szarnak csak belemnetem és majdnem kiborultam az útra. 😄 Aztán a Tesco elõtt meg nem tudtam megállni és nekimentem havernak, borulás. Aztán aludtam kb. 4 órát, másnap még mindig részeg voltam, aztán olyan 24 óra múlva kezdtem magam kicsit jobban érezni. Másnap meg mesélik, hogy jön csaj és "Sziiiiiaaa Jani!" én meg azt sem tudom hol vagyok, aztán odajön és próbál kommunikációt létesíteni én meg fel sem fogtam hogy egyáltalán áll elõttem valaki. 😄 De a mellettem levõ sráccal beszélgettem, de a csaj mintha nem is létezett volna. És így lazán magyarázok valami faszságot havernak, csaj meg nem érti mivan és így mindenki mondja, hogy "rá figyelj már" én meg mondom kire, nincs itt senki. 😄
tigerbácsi
mi mikor szegények voltunk koleszba, a kalinka vodkát fõztük le kotyogósos kávéfõzõn, kávéval. az ütõs volt melegen :-)

ám a kevert piából: 2 féle rum, 2 féle whiskey 2 féle tequila hígításnak 1 feles vilmos pálesz. az összeöntött mennyiségek felesbõl jöttek össze.

tigerbácsi
köszy! :-(

ém én emígy ismertem JATEklubban.

whisky+hubertus+vodka <#szomoru1>
...szellemifogyatékos
Ability
Mi a legmerészebb, legfelforgatóbb kavart pia amit már megitattak veled?

Ilyenre gondolok, hogy haverok összekeverik a pezsgõt a vörösborra és öntenek hozzá ouzo-t és társai. 😛
tigerbácsi
jaja offolsz itt össz - vissza! éne már Neked egy ban! :-DDDDD

tommygear
ja jóvan 😄 failman vagyok
tigerbácsi
hádde az nem kérdés! az szavazás!

tommygear
hát én arról beszélek 😄
tigerbácsi
wtf? :-DDDD nem emlékszem ilyen kérdésre fent a szavazóba van csak ua régóta :-)

tigerbácsi
az él :-D szegeden :-DDDD

szefós! szegedi fogyatékosok :-DDD

tommygear
na nehogymár vagy 2 hete is ez volt 😄
tommygear
szefó
tigerbácsi
jah 10:30 óta :-D

tommygear
he itt még mindig ez a kérdés van? <#idiota><#wow3>
gyermeteg

tigerbácsi
csak az ki büszke rá!

CoolX
semmit.. így is sokat hallok,idegesítõ amikor mondják hogy lol meg wtf
magyarul beszéljen ha magyar

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Heffi
ték

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

tigerbácsi
wtf?

más nem jut eszembe mit használnék :-(

Ability
Melyik netes szlenget, káromkordást kellene köznevesíteni, hogy teljesen beivódjon a hétköznapi beszédbe?
CoolX
na jó de ez a nyúl egész nap baszik kijönni a lyukból
SZÓSZERINT!!!!😄DDDD

Heffi
Ott meg megesz a róka...

CoolX
vegetáriánus én se... de nem házinyúl hanem ami az erdõben él

tigerbácsi
azt nem mondtam, hogy a fajfenntartási szerepem nem töltöm be mellesleg, csak arra gondoltam milyen jó lenne egy új maradandót létrehozni :-) s képzeld részt vehetnél benne :-.D

kutya

PesSim
Ez jó, bár semmi pénzért nem lennék vegetáriánus 😊
és még fiatalon levágnak és megnyúznak! 😊

CoolX
nyúl.... vegetáriánus élet,sok szex xD

kolibri

dartonita
Valami ami repul es ragadoz.

triplet
én is.

<#idiota>

zsutyesz
te a saját fajod fenntartásával foglalkozz 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;