1537
A nap kérdése
-
pista89 #617 megcsináltatnám az EA-vel a mama2 Worlds at War játékot -
#616 Egészségügyi dolgomat elintézném -
#615 Kicsit hanyagoltam mostanában a topikot, de megpróbálok mostantól minden nap kérdést betenni. Lehet már írtam előtte is ilyet, de mindig volt valami.
Mai kérdés: mit vennél a lottó 5-ösön?
ui.: volt már ez a kérdés? Valami dereng, de nem tudom eldöntei. -
#614 Volt régen egy sorozat talán Látogatok volt a címe, abban valami albínó emberek voltak a földönkívüliek vagy mi (hál' isten már nem emlékszem rá), nah és azok éjszaka támadtak a sötétben, emiatt féltem sötétben haza menni (,mert elrabolnak és megkínoznak :( és albínó leszek ) -
#613 Sötétben volt egy olyan kényszerképzetem, hogy kinyílik előttem egy pirosan világító szempár, aztán annak a tulajdonosa rámugrik és szétcincál. Néha még most is eszembe jut. :| -
#612 a nővérem. manapság is néha rámjön a félelem, például amikor hazalátogat -
#611 Nem volt semmi ami félelemérzetet váltott volna ki bennem. -
#610 semmi -
pista89 #609 mama2 :(((((((((((((((((((( -
#608 [nagy][b]Volt valamilyen gyerekkori félelmed? Például: ágy alatt rejtőzködő szörny. :][/b][/nagy] -
#607 -
#606 az meg ki? -
#605 biztos másik álnéven van -
#604 idegileg kikészítettem, elmenekült -
#603 felfalták a disznóevő csirkefejű, mókustestű, tollashátú, homárkarmú szibériai elefántok. amúgy ki az? -
pista89 #602 Mai kérdés : Hová tűnt mama2?
úgyis ittvan, bújkál a disznó. -
#601 Majd összekapom már magam, de ötletem sincs sok és időm sem agyalni rajta. :/ Más is rakhat be kérdést ha gondolja. -
#600 mé nincs naponta kérdés? legyen a hónap kérdése akkor :DDD
ték -
#599 semmi! nem szokásom -
#598 elfelejtettem :| -
ba32107 #597 loool -
#596 Nem mondom meg -
#595 új élet.. többet járok bulizni, tanulok, kevesebbet kockulok, csajozok, stb.. erre fel még ki sem jártam a házból idén :D -
#594 nem volt semmi mert hülyeség -
#593 nem volt semmi -
#592 nem volt -
ba32107 #591 Semmi :D -
#590 Mi volt a szilveszteri fogadalmad? -
#589 heffi -
#588 A tükör -
makkinz #587 Az a labirintusos játék amiben beugrik az a fej... na attól egy hétig rettegtem a monitoroktól... -
#586 Élő torzszülött.
Nem tudom az volt-e ijesztőbb, amit láttam, vagy hogy ilyenek is születhetnek... -
#585 Egy végrehajtói felszólítás-na az kicsit ijesztő volt:) -
#584 nem tudom melyik topikban van.. valamikor nyáron volt sry! -
#583 Egy vonaton rejszoló bácsi. -
#582 linkt -
#581 egy kb. fél napos halott kisbaba a szemétben.. aszem még képet is raktam ide az sg-re... na az durva volt! -
#580 sg.hu -
#579 az internet sötét oldalai... -
#578 hulla