1537
A nap kérdése
-
#857 Kamion sofőr, ezen vagyok. -
#856 miniszterelnök -
#855 don kú kotoná -
Fbn Lx #854 szintén :D
csapjunk fel kommandósnak, talán még nem késő -
#853 Vadakat terelő juhász -
#852 Nem voltak gyerekkori álmaim. -
Daza500 #851 Transformer -
#850 Sírásó -
#849 tv szerelő -
#848 Egy zenekarban játszanék és híres lennék. -
#847 pilóta (keksz xD) -
#846 kisgyerekként kommandós akartam lenni, 8. - ban mindegy volt, csak köze legyen a vízhez (ez a mostani álmom is) de középsuli 5. évében egy rossz döntés miatt környezetmérnök lettem (vizes ágazatban) szóval valahol tág értelemben abban dolgozom amit szeretek. -
#845 katona -
#844 Ninja -
ba32107 #843 Kommandós :D -
#842 pap -
#841 Új kérdés: Milyen szakmád lenne most, ha a gyerekkori álmaidat valósítod meg? -
#840 mind kinyírtam nemérdekel egyik sem. -
Daza500 #839 Csakhogy ő rohadtul nem a Mikulást ölte meg, hanem a Télapót. :)
A Mikulás Lappföldön él. :) -
Daza500 #838 ...átvettük az oroszoktól a "télapó" szót. -
#837 nem mert pirosat csak a buzik (elnézést a meleg férfiak) hordanak -
#836 és leszel az én személyes télapóm pótlásként? -
#835 legalább lesz mit tüzelni. de hidd el vége! majd meglátod! -
Rundstedt17 #834 mikulást nem lehet megölni ezért szenet fogsz kapni -
#833 beszélj csak múltidőben. -
#832 ...egy ilyen hoki világban szükség van rá. -
#831 -
#830 köcsög volt megérdemelte. -
#829 -
#828 először is számon kértem egy két kihagyott kőr miatt, hogy mért hagyott ki. aztán mivel nem tetszett a válasza, először az egyik ,majd a másik kezét vágtam le, de hogy el ne vérezzen, így le is égettem a sebet. majd mivel a sok feszültséget le kellett vezetnem, mi bennem felgyülemlett, s pont Ő került velem szembe, így a két lábaival is hasonló módon jártam el mint a másik két végtagjával. mivel még ekkor is lélegzett, így kénytelen voltam felfrissíteni anatómiai ismereteim, de mivel nem volt nálam altató, meg érzéstelenítő, így "sajnos" öntudatánál volt mikor megnéztem a gyomor, máj, vese stb elhelyezkedését. még szerencse hogy épp volt nálam egy bicska. mivel sok zsírt találtam, így azt is kicsit (35 kg) megcsapoltam. sajnos tű cérna nem volt nálam, így útjára bocsájtottam felnyitva. mivel nem volt hajlandó elmenni (nem is értem miért) s a haláláért könyörgött így a szívét próbáltam megetetni vele. de csak a száj kinyitásáig jutott. hmmm így utólag azt kell mondanom, gyenge emberke volt. nem volt benne elég élni akarás. -
#827 Mit tettél vele? :( -
#826 helyesbítenék!
létezett. tegnap még. de találkoztunk. -
#825 ismerem -
#824 mert hó a szakálla -
#823 ... az átkosban tilos volt a Mikulás szó használata. -
#822 ...en tudom hol vadasszak :D -
ba32107 #821 nem is. -
#820 az emberek bolondok -
#819 valaki kitalálta. -
#818 A Télapó létezik, mert ...