A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
1. mért kell a templomra villámhárító hamár az Úr háza? (általában azt mondják, hogy templom nem az Úr háza, s mittudomén ki is jött onnan jézus vagy mifene)
2.ha nem az akkor mért hagyja hogy a papok az õ hírnevével visszaéljenek, és hamis hitben hagyják az embert?
3. azt mondják isten az 5 ik vagy hanyadik napon teremtette a napot, akkor elõtte lévõ napoknál honnan tudta hogy vége a napnak? s ugyebár tudjuk, hogy mikor lett a naptár feltalálva :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
-foglalkozás, tevékenység-zene: Lantos :-)
kis segítség Nektek :-)
Azt tudom hogy kakast jelent
Senkinek sem kell nevet beírni, csak egy kategóriát. Szavazós topikban is lesz hamarosan ez a kérdés. Itt csak szimplán érdekes lehet, illetve segít felmérni a szükséges kategóriákat. Amik eddig vannak:
Munka, foglalkozás, szakma (pl.: Kovács András)
Ország, város, település (pl.: Magyar András)
Egyéb földrajzi helyiség, tulajdonság (pl.: Szamosközi/Keleti András)
Állat és növényvilág
Anyag- és tárgynevek (pl.: Réz/Bugyi András)
Személyes jellemzõkbõl eredõ (pl.: Kis/Görbe András)
(mert nem elég hogy ronda vagyok, akkor még eszem se lenne meg kézügyességem se!)
meztelenül mászkálnék a lakásban és azon gondolkodnék, mit vegyek fel a sok nõi ruha közül, hogy ne nézzenek buzinak
aztán persze kipróbálnám, h milyen csajt dugni
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
második héten: ugyanaz mint az elsõn,csak találni egy lezbi csajt 😄