A nap kérdése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonita
focilabda es ovszer

Rage47
hm, jó kis topik, most fedeztem csak fel😊

mikrohullámú sütõ
oneal1
telefon

!Forza Ferrari!

tigerbácsi
a mûvagina. :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Lyukasbogrács
WC papír

A számítógép

Ability
Mi volt az emberi innováció eddigi legnagyobb találmánya?
tommygear
<#phone>
Rettenthetõ
Ha isten valóban a végtelen szeretet, akkor meg tudja bocsátani nekem, hogy nem hiszek benne. Viszlát!

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

nem láttam még egyet sem erre

angelslie

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

PesSim
Nem szoktam beszólni, de én le lettem csúnyázva 😞

angelslie
Soha nem láttam még olyat

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

CoolX
szerencsére itt nem nagyon járnak,úgy hogy még semmit

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

tigerbácsi
hittérítõknek, meg bibliaárusoknak szoktam feltenni a következõ kérdést, hogyha válaszolnak elfogadható szinten mind a 3 kérdésre, akkor hajlandó vagyok megtérülni, illetve 2 bibliát is venni :-)

1. mért kell a templomra villámhárító hamár az Úr háza? (általában azt mondják, hogy templom nem az Úr háza, s mittudomén ki is jött onnan jézus vagy mifene)

2.ha nem az akkor mért hagyja hogy a papok az õ hírnevével visszaéljenek, és hamis hitben hagyják az embert?

3. azt mondják isten az 5 ik vagy hanyadik napon teremtette a napot, akkor elõtte lévõ napoknál honnan tudta hogy vége a napnak? s ugyebár tudjuk, hogy mikor lett a naptár feltalálva :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

dartonita
'Persze,gyertek be!'

Lyukasbogrács
Ability
Mi volt az eddigi lejobb beszólásod egy hittérítõnek, vagy te milyen durva válaszreakciót kaptál tõlük?
Lyukasbogrács
kocsmában biztos, de egy benzinkúton? 😄

alcotb
nekema zanyukám asszondta hogy idegeneknek ne nyissak ajtót!

Minden ugyanaz másképpen.

PesSim
Pár percig pilláznék ... rajzolnék egy térképet hogy jutna el a benzinkútra vagy a kocsmába, ott biztos élveznék a társaságát és ajtó becsuk.

Lyukasbogrács
"Nem veszünk semmit!"

lehánynám

tigerbácsi
megkérdezném mit akar, s ha valami szexuális dolog volna a válasz hívnám számára a mentõket, vagy a hullaházat, majd addig ütném rúgnám még mozog.

tommygear
leköpném
dartonita
😮
kb igy neznek,aztan lehet h megvernem vagy csak megszolitanam felve hogy szia kasza

CoolX
kinevetném,aztán bezárnám az ajtót

Ability
Ha kopogtatás után egy kiéhezett transzvesztitának nyitnál ajtót .... mit tennél?
tommygear
nemtudom
tommygear
szétujjaznám magam egyszerûen és leszbi lennék
Barnabyka
ezt elolvastad?😄

panther112
német - a többieket is csatára hergelõ, dühöngõ/fanatikus katona

Vadnokedli
jobb ha nem megyek bele.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

PesSim
Õsrégi szakmából alakult ki.

tigerbácsi
az elnevezett társadalmi szerepe, helyzete, állapota
-foglalkozás, tevékenység-zene: Lantos :-)

kis segítség Nektek :-)

N o N a m e
passz.. beirtam a családnevem a gúgliba és egy csomó adatot kihajitott rólam.. most állok neki titkosítani 😊
Semmi, teljesen egyedi. Talán a mesterséget rá lehet húzni, ha nagyon akarja az ember 😊

angelslie
Jó kérdés
Azt tudom hogy kakast jelent

aaasdd
lövésem sincs 😄
CoolX
egy ország...

Ability
Nekem egy német város nevébõl ered a vezetéknevem. 😉
Ability
Honnan ered a vezeték- / családneved?

Senkinek sem kell nevet beírni, csak egy kategóriát. Szavazós topikban is lesz hamarosan ez a kérdés. Itt csak szimplán érdekes lehet, illetve segít felmérni a szükséges kategóriákat. Amik eddig vannak:

Munka, foglalkozás, szakma (pl.: Kovács András)
Ország, város, település (pl.: Magyar András)
Egyéb földrajzi helyiség, tulajdonság (pl.: Szamosközi/Keleti András)
Állat és növényvilág
Anyag- és tárgynevek (pl.: Réz/Bugyi András)
Személyes jellemzõkbõl eredõ (pl.: Kis/Görbe András)
Leevi
Vibrátor<#pias>

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

tigerbácsi
megölném magam!

(mert nem elég hogy ronda vagyok, akkor még eszem se lenne meg kézügyességem se!)

dartonita
Megolnem magam.

N o N a m e
sírnék egyet
PesSim
meglepõdnék, aztán barátkoznék a farkammal
meztelenül mászkálnék a lakásban és azon gondolkodnék, mit vegyek fel a sok nõi ruha közül, hogy ne nézzenek buzinak
aztán persze kipróbálnám, h milyen csajt dugni

Anaid
Nagyobb eséllyel találnék melót<#ravasz1><#nyes>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

CoolX
elsõ héten:tükör fölött guggolni 😄 ismerkedni magammal 😄DDD
második héten: ugyanaz mint az elsõn,csak találni egy lezbi csajt 😄

Lyukasbogrács
leszbikus lennék 😄