1537
A nap kérdése
-
Daza500 #817 A sertéseink állandóan ki akarják nyírni egymást, ekkor fejen kell őket kúrnom a bükkfabottal, akkor abbahagyják. -
#816 Van egy játékos Akita kutyám, de játékban kifáradhatatlan, ha elkezdek vele játszani, pörög, forog, ugrál, lefekszik a mellső két lábára illetve rángatja a fejét mint egy elmebeteg. Ráadásul folyton prüszköl, de csak akkor mikor játszik vagy miután megsimogattam, amúgy nem. -
ba32107 #815 nincs -
#814 Nincs allatkam. -
#813 Alvás közben rátámad lábamra. -
#812 Van egy perverz plüss macim, mindig kukkol!
-
#811 Csendben elbújik a szobába és csak akkor jön elő amikor becsukom a szobaajtót és nyugovóra térek,de akkor hangosan dorombol és mindenhova felugrál.Ugyanez a macska kimenekül az udvarra ha csengetnek vagy jön valami idegen,ilyenkor vissztartani alig lehet,kapálózik,fújtat. -
#810 ilyen véletlenszerű elmebaj és akkor csak úgy felugrik a falra kb 1 méter magasra,megenni minden növényt a lakásban,fel menni minden magas tárgy tetejére stb (macska) -
#809 nincsen nekem olyansmi -
#808 vadászgörény beleharap a lábamba, majd ,,élvezi,, ahogy lerázom. -
#807 Új kérdés: Háziállatod legnagyobb retardált szokása? -
#806 ...faszfej, aki megmérgezi a másik ember kutyáját. -
#805 ...képmutató, álszent párocska, akik mindenáron el akarják lopni a macskát. -
#804 panelban lakom, több szomszédom van, mindegyik egy álszent fas_kalap, mások előtt adják a szépet, meg a jófejet, de a falon is áthallatszik az üvöltözésük, ami szerintem szánalmas -
#803 A szomszédom egy sörösdoboz gyűjtő, kiabálós bácsi!
CSak egy szomszédunk van, de vele is csak nyaranta találkozok. Távolabbi szomszédokkal meg csak az általános köszönés kontakt van.
-
#802 ezekszerint senkinek nincs normális szomszédja. Vajon rólunk/rólatok mit gondolnak? -
#801 gyökér, állatkínzó tetves féreg. /elsőkörben/
(s ha megverném csak gyökérkezelésnek lehetne minősíteni :-P ) -
ba32107 #800 leszarom őket :D -
#799 fasszopó :) -
#798 A mostaniak fiatalok,nemnagyon dumaltam veluk.Neha veszekszenek neha kurnak.Valahogy a nyugdijasokkal jobban kijovok. -
#797 idegbeteg. minden este kurvaanyázik vagy 10 percet. :) -
#796 Mi sarok portán lakunk és egymás mellett két házunk van. A szembe szomszéd egy idős házaspár akiknek van egy kis szántóföldjük és óránként kiállnak a sarokra megnézni hogy mi a helyzet, még éjszaka is. A másik portánk szomszédja... az egész család elmebeteg, a kiscsávót nem is tudom hogy jellemezzem, talán elég annyi hogy zabi. A lány 15 éves és kb 120kiló, egy álltó helyében is képes elesni tehát gyönyörű egy csaj. Az anyjukról inkább nem is mondanék semmit. Az apjuk meg hát mióta itt élek csak annyi ideig láttam hogy kint robikapázott a kertben, mert én ,még más házimunkát nem láttam hogy végzett-e volna. Amúgy meg többet ül a gép előtt mint a gyerekek. A másik porta szembe szomszédja pedig az idős házaspár fia és felesége, de ők tényleg nagyon rendes emberek. Szerintem ennyi elég is lesz, bár erről a kétgyerekes családról tudnék mit mesélni... -
#795 Egy emeleten 4-en lakunk 3 szomszédból csak a mellettünk lévő paraszt,a többi jófej.Egész nap húzogat vmit a földön,nem hogy emelné -.-" -
#794 11böl 8 kötsög -
#793 Új kérdés: A szomszédom egy ... <jellemzés> ! -
#792 Én jó kislány voltam.
-
#791 Lámpa/ablak kidobás hógolyóval(ma már otrombaságnak tűnik),este a riasztós kocsik végigütögetése a hosszú utcákon,gőzmozdony gyújtogatás,rohadt körte falra felrúgása osztályteremben,csöngőzés. -
#790 fúúú rengeteg volt
de talán a legjobb zeusz petárdával berobbantottunk egy erkélyüveget -
#789 a tanárok üdítőitalába citromsavat raktam. nem tudtam, hogy van egy gyomorbajos tanárunk, s hát Ő igencsak rosszul lett. mivel jó voltam bioszból, így tudtam mit csinálok :-) -
#788 Több napi gyufafej kapirgálás eredményének felhasználásával történő cselekmény, mely nem okozott sem anyagi kárt, sem személyi sérülést, ugyanakkor a robbanóanyaggal való visszaélés fogalmát tökéletesen kimeríti, az csínytevésnek számít? -
#787 nem volt.. ügyes vagyok. -
#786 Kiütöttem a szomszéd gyerek tejfogát,hirtelen csak ez ugrik be :D -
ba32107 #785 Nem jut eszembe semmi, szóval biztos nem volt nagyon durva :D -
#784 Új kérdés: Legdurvább gyermekkori csínytevés?
PesSim: tetszik az ötlet, bekerül majd. :D -
#783 Milyen tárgy lennék egy napra? Eü. tamponXD -
#782 Soha nem akartam egy nap alatt megváltani a világot, szal mondjuk Annácska jónak tűnik :D azonban ha furcsa lény szeretnék lenni akkor inkább már predátor (kíváncsi vagyok hogy táplálkozik :D), vagy a rajzfilmekből ismert feketelyuk csak az meg nem személy, azonban Bruce Willis viszont, fél perc alatt is világot ment, az a szerep is tetszene.
Olyan kérdés még nem volt, hogy MI lennél egy napra (csak tárgy)?
-
Te kit vááálasztanáááál? -
#780 nemtom -
#779 Hát igen, nem tudják mi lenne a jó:S -
#778 Szeretnék tesó.
Nem tom mi lehet a baj.
Nem tok olyat elképzelni aki ellenezné a reformjaimat. Mégsem én lettem a pápa.
Hanem valami öreg szottyatt embert ültettet a pápai trónra valamelyik idősek otthonából.
Sajnos az élet igazságtalan.