A nap kérdése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Mit tennél, ha a következõ reggelen az ellenkezõ nem tagjaként ébrednél fel?
CoolX
na és ki lett/lesz a nyertes hõs lovag? :D

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

PesSim
<#wow1> hm ... köszipuszi

N o N a m e
Segismundo
Anaid
Optimáló Istarandia becézve: Optimista:D

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

tigerbácsi
ok nem az enyém lesz PesSim! :-(

(nem tok ilyen nevet)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

dartonita
Pedro

CoolX
Maximiliano <#idiota>

tiszta vagy-e?<#ejnye1><#idiota>

Ability
PesSim lesz Eszmeráldá, a mi bíránk, az õ kegyeiért kell megküdezni. A nyertes hõs lovag hercegnõnk által meghatározott jutalomban részesül. Hajrá ciccfiúkákok! <#idiota>
Ability
Milyen páncsó nevet választanál magadnak?

Például: hozéármándó <#idiota>
dartonita
Menne a csaladnak.

tigerbácsi
egy pár macát, s PesSimet :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

chhaya
Saját sziget.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

PesSim
kp-ban kérném, hajtogatnék belõle hajókat és fürdés közben avval játszanék (flottákat lehetne létrehozni, sõt anyahajó is lesz repcsikkel)

Lyukasbogrács
Vennék házat külföldön, meg amire még szükség lenne, a többit meg befektetném valamibe, ami jövedelmezõbb mintha bankba tenném kamatoztatni.

Nem fordulhat elõ, sosem lottóznék

N o N a m e
Egy lakást (berendezném minimalista stílusban), egy BMW M3-ast és egy MacBook Pro-t. A maradék 50%-át megtartanám magamnak, a másik felével pedig beszálnék valami jó profitot termelõ üzletbe :)
nonicks
vennék belõle egy vagon lottó szelvényt:DDD

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

CoolX
lakás,autó,többi a bankba

megcsináltatnám az EA-vel a mama2 Worlds at War játékot

angelslie
Egészségügyi dolgomat elintézném

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Ability
Kicsit hanyagoltam mostanában a topikot, de megpróbálok mostantól minden nap kérdést betenni. Lehet már írtam elõtte is ilyet, de mindig volt valami.

Mai kérdés: mit vennél a lottó 5-ösön?

ui.: volt már ez a kérdés? Valami dereng, de nem tudom eldöntei.
PesSim
Volt régen egy sorozat talán Látogatok volt a címe, abban valami albínó emberek voltak a földönkívüliek vagy mi (hál' isten már nem emlékszem rá), nah és azok éjszaka támadtak a sötétben, emiatt féltem sötétben haza menni (,mert elrabolnak és megkínoznak :( és albínó leszek <#idiota> )

chhaya
Sötétben volt egy olyan kényszerképzetem, hogy kinyílik elõttem egy pirosan világító szempár, aztán annak a tulajdonosa rámugrik és szétcincál. Néha még most is eszembe jut. :|

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Danman
a nõvérem. manapság is néha rámjön a félelem, például amikor hazalátogat

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Lyukasbogrács
Nem volt semmi ami félelemérzetet váltott volna ki bennem.

CoolX
semmi

mama2 :((((((((((((((((((((

Ability
Volt valamilyen gyerekkori félelmed? Például: ágy alatt rejtõzködõ szörny. :]
tommygear
<#wilting>
PesSim
az meg ki?

CoolX
biztos másik álnéven van

tommygear
idegileg kikészítettem, elmenekült
Lyukasbogrács
felfalták a disznóevõ csirkefejû, mókustestû, tollashátú, homárkarmú szibériai elefántok. amúgy ki az? <#miaz>

Mai kérdés : Hová tûnt mama2?

úgyis ittvan, bújkál a disznó.

Ability
Majd összekapom már magam, de ötletem sincs sok és idõm sem agyalni rajta. :/ Más is rakhat be kérdést ha gondolja.
tommygear
mé nincs naponta kérdés? legyen a hónap kérdése akkor :DDD
ték
tigerbácsi
semmi! nem szokásom

Lyukasbogrács
elfelejtettem :|

loool

angelslie
Nem mondom meg

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

N o N a m e
új élet.. többet járok bulizni, tanulok, kevesebbet kockulok, csajozok, stb.. erre fel még ki sem jártam a házból idén :D
CoolX
nem volt semmi mert hülyeség

offkorzreg
nem volt semmi

tommygear
nem volt
Semmi :D

Ability
Mi volt a szilveszteri fogadalmad?
tommygear
heffi
angelslie
A tükör