A nap kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyra fordítva a szót:
talán a munkáim. legalábbis remélem. bár gyûlölöm a munkahelyem, s az itteni munkát.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
jah, és a létezést se felejtsük el
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
kiegészítve a monogámiával
Attól, hogy minden ember mást és mást akar, nincs egyetértés, és mindenki önzõ.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Nekem tetszik, hogy fent szerepel a kérdés, de azt tényleg jó lenne jelezni, hogy mettõl meddig tart, egy adott szakasz.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.