78
  • Vorpal
    #78
    A WOW olyan mint a buzikérdés Pesten - lehet vele foglalkozni, de minek.
  • Viet
    #77
    Igen én is találkoztam ilyen sőt durvábbal is, egy gyerek azért hagyott ki egy évet hogy wow- oz hasson. Én is játszom vele de sose viszem túlzásba. A wow- ot sokan szidják mert sokan lesznek játékfüggők de más játékokról is csak ép a wow- al többen játszanak mert egy igényes és jó játék, bár ezt az új kiegészítőt erőltetettnek találom.
  • shaba23 #76
    ehh...tessék...lassan 9 óra és ilyen marhaságokat olvasok, ahelyett, hogy a lvl74-en dolgoznék...sose lesz így szuperkardom, meg lézerszandálom.
    A cikk írójának gratulálok és külön köszönet a szómagyarázatért!
  • Indigo
    #75
    13 éves kissráctól hallottam tegnapelőtt:
    "pár hónap után leálltam a wow-al, mert nem akartam olyan lenni, mint a haverom"
    "milyen?"
    "ha suli van, akkor hazamegy, házit megírja, lefekvésig wow-ozik, ha nincs suli, akkor meg felkeléstől lefekvésig"

    Korántsem általánosítani akarok (leszögezem, még mielőtt a "komoly wow-os férfiemberek" nekem esnek), de ilyen is van...
    Amúgy én is imádok játszani, de az ilyen se-füle-se-farka-se-eleje-se-vége mmo játékokon csak szánakozok...
  • Indigo
    #74
    Sims? :D
  • Wiikho
    #73
    Pontosan amit írtam.
    Itt a tökéletes példa.
  • Cht
    #72
  • Tinman #71
    WoW-os = vérlúzer.

    Ennek fényében, teljesen lényegtelen, hogy cikkíró téved-e vagy sem.
  • Wiikho
    #70
    Pontosítanék.

    Kedves magyar hozzáállás... Igen, mi már csak ilyenek vagyunk, nekünk ez jutott.
  • Rage47
    #69
    Tényleg hülyén néz ki az a rész forrás nélkül.
  • Kyrus
    #68
    Nem az a gond, ha valakinek nem tetszik ez a játék. Nem vagyunk egyformák. De hogy azt miért kell szidni akinek tetszik, az nem fér a fejembe..

    Kedves emberi hozzáállás..
  • Sephi
    #67
    Grat a cikk-hez!
  • Fbn Lx
    #66
    mi ez a fos.
  • Hober Mallow
    #65
    Én is annyit,aztán elajándékoztam:)
  • Fec papa
    #64
    Biztos nagyon fasza játék a WOW, én játszottam 1 Hónapot, elég volt. Számomra ennyire jó...
  • HUNstan
    #63
    na keepy gyorsan le kell zavarjalak, szóval:

    "Ilyen túristakockafej nekem ne szóljon be." dehogynem, mert hülyeséget beszélsz.

    Ha ostobaságot beszélsz, rádolvassák: "jah hogy neked nincs kihez odamenni?! áhhá..
    szarügy."
    Ciki, de a barátnőmmel élek, nem wowozik, nem érdekli, és másoddiplomázik.
    Legfőképp azért háborított fel amit írtál, mert úgy beszélsz valamiről, hogy a legkevesebb közöd van hozzá, ráadásul azt kívánod, bukjon be (pedig nem rég postolták, miszerint vagy 10 év még van benne) ami kb. színtiszta rosszindulat, tekintve, hogy sokan ezzel (is) töltik a szabadidejüket. Attól, hogy egy másik ember véleményt nyilvánít nem lesz se több se kevesebb, de miért ne lehetne megmondani neki, hogy hülye?

    Kedves Hober Mallow: "belölle" "eggyüt" "álják" "ha már ennyire számítógépkorlátoltak vagytok inkább olvasgatnátok valami hasznosat... " Te meg tanulnál meg helyesen írni...

    "nem is értem miért árulnak ilyen szinten életeket és családokat tönkre tevő szofwareket legálisan a felvilágosult európában" Felvilágosult Európa? Magas ég, lehet elő kéne jönni a barlangból így 5-600 év után....
  • nessboth
    #62
    Nyakam rá, hogy a kieg után, mindenki áruló lesz...
  • Cht
    #61
    Sg fórum..
  • Komolytalan
    #60
    Egyébként meg lehet a WoW szar játék, de mondjatok még1 másikat, amire ekkora gyűlölettel bír nézni a vele nem játszók jelentős része:-D
  • Komolytalan
    #59
    Ez olyan szinten marginális hír, kit fog ez érinteni? Kb csak a world top guildeket, akiknek eddig ha átmentek egy hordás guildből alisba, mert mondjuk a hordás szétesett, nem volt rájuk szükség, stb, akkor a másik oldalon nulláról új karit kellett felhúzni. Ez mindenképpen hónapok, mire relative normális geart megszerez, akármilyen kocka is (HLI insta reset 1 hét ugyebár). Most meg szépen kifizet 30 dodót az oldalváltásért, a másik 20-at a szerverek közötti mozgásért, és másnap este már a másik szerveren és frakcióban lévő top guildben raidelhet.
    Átlag játékos azért nem fog 30 dodót kicsengetni, hogy a humán palájából blood elfet csináljon. Inkább másik szerveren húz fel egy blood elfet is (vagyis ezután a patch után már ugyanazon is húzhat).
  • Kyrus
    #58
    Szóval ezért nem tudjuk meg soha az igazságot, mert a bölcsek nem mondják el.. ehh csak hülyén halok meg:D
  • Cht
    #57
    Akik az „igazságot” tudják, nem mondják.
    Azok, akik mondják, nem tudják.
    A bölcsek ezért hallgatnak. Az okos beszél, a buta vitázik.
  • Wiikho
    #56
    Szerintem támogassuk szellemi fejlődését adónk egy százalékával. Vagy ne. Felesleges.
  • Cht
    #55
    Elég ha a profilokba belenézel.
  • Wiikho
    #54

    Ez most ugye csak poén?
  • werkfilm
    #53
    rohadt drogos wowosok
    nem is értem miért árulnak ilyen szinten életeket és családokat tönkre tevő szofwareket legálisan a felvilágosult európában
    ban this shit
  • Kyrus
    #52
    Sajnálom, hogy neked rossz tapasztalatod van, de ettől még ne ítéld el azt aki játszik. Általánosítani amúgy sem jó dolog, sajnos ez egy emberi tulajdonság, amitől nehéz eltérni, de meg kell próbálni. Mondjuk lehet szerencsém van, hogy amikor én voltam gimis ég nem volt wow:D Na jó ez csak vicc volt. Figyelj én is hallottam olyan emberekről, akik hallottak már olyan emberekről.. akik dolgozni sem mentek be a wow miatt. Biztos vannak ilyenek. De mint már alább is írtam ez nem a wow, net vagy akármi hibája. Aki ilyenre hajlamos, az más miatt is kimarad a munkából, vagy iskolából. Én megvagyok vele már 1,5 éve szabadidős program gyanánt, és még soha nem volt olyan, hogy egész nap mást se csináljak, csak játszom.
    Tehát megértem az álláspontodat, vannak dolgok, amikben igazad is van, de ne húzd rá ezt a sémádat minden emberre aki ezzel a játékkal játszik.
  • Wiikho
    #51
    A dolgokból amit írtál csak ennyit tudtam leszűrni.
    Szinte biztos vagyok benne.
    Elnézést, ha tévedtem.
  • Hober Mallow
    #50
    hát örlök hogy ennyire konkrét dolgokat tudsz róllam:)
  • Wiikho
    #49
    Szoktál barátaiddal elmenni sétálni? Vagy csak beszélgetni?
    Minek kell ezt megmagyarázni? Pláne egy ilyen elfogult embernek.
    Kikapcsolódás a jelszó!
    3 éve játszom. Nem ment más rovására.
    Este leülök, és jól érzem magam 24 társammal együtt. Beszélgetünk, röhögünk, élvezzük a játékot.
    Nem ülök egész nap előtte, csak akkor töltök el hosszabb időt vele ha rengeteg szabadidőm van.
    Nincs rám káros hatással, és szerintem én ezt jobban tudom, mint Te, akinek hosszabb kapcsolata még a játékkal nem volt.
  • Hober Mallow
    #48
    Engem pedig lehívtak sörözni:):) hát igen jólesik az ilyen XD
  • Hober Mallow
    #47
    Végigjártam én már ezt a wowos témát,és sajnos mások is.Szerintem valamennyien tisztába vagytok vele hogy csak nagyon kevesen álják meg hogy mindig kicsit és ésszel játszanak.Amikor elkezdi az ember akkor egyre többet veszi elő,majd mindenapos lesz hogy egésznap mástse csinál csak játszik majd mikor elérkezik arra szintre hogy ráunt és már nemképes lekötni(kigyógyult) belölle akkor rájön hogy tök értelmetlen a csodakard meg egyéb agyament baromságok....Ez a játék egyértelműen nincs jóhatással a többségre.Volt osztálytársam aki végigbugdácsolta a középiskolát emiatt és a kishalom sortátrsal eggyüt.Mostmár ő is kinőtte meg én is.Ma is lanozgatunk és elvagyunk.kidölésig játszunk néha.De ez nem emgy más rovására,és nem fogok szeretni egy olyan műfajt,vagy játékot ami miatt nekem is nehézségeim támadtak.Továbbra se változtatom meg a véleményem hogy egy rossz (szaaaarXD) játék. Regényeket szoktam olvasni néha,de amúgy inkább az olyan könyvek felé hajlok amikből valamilyen tudást is felszedhetek legyen az történelmi,vagy természettudomány.Nem tudom hogy egy 2-3 órás raidelés alatt miféle műveltséget lehet összeszedni...
  • Wiikho
    #46
    Azt már el is felejtetted, hogy "személyesen szeretné folytatni" csak azért mert szereted a játékot, amit ő (igen, kis betűvel) nem!?

    Ellenpélda van szerencsére :) Itt van keepy, most kaptam üzenetet Tőle, hogy szívesen beszélgetne velem online is. Persze azonnal felvettem.
    Jól esik az ilyen :)
  • Kyrus
    #45
    Az, hogy szerinted "hiperfos szar" ez a játék az a Te véleményed, neked nem tetszik. Azért ugye nem haragszol meg, hogy más igen?
    Komolyan itt tartanak az emberek, hogy nekem tetszik valami, neked nem és ezért a torkomnak ugranál? Ezen talán el kéne gondolkodni.
  • Cht
    #44
    Köszönjük "Harvard"on végzett "űrhajós" barátunknak.
  • Kyrus
    #43
    Na előkerült már az erőből érvelés:D Ne haragudj, e nem vesztegetem ilyen embere a szabadidőmet;)
  • Wiikho
    #42
    Tipikus Vérpistike vagy.
    Nem tudom milyen az életed, de ahogy reagáltál nem is vagyok már kíváncsi.
    Általában mindenkinek tisztelem a véleményét.
    Azért mert nem szeretsz egy játékot, mi meg elmondjuk mit gondolunk róla, te már rögtön verekedni akarsz. Esetleg egy nővel is?
    Biztos értelmiségi ember vagy.
    Gondolom regényeket sem olvastál még, mert semmi köze a valóságokhoz. Gratulálok! Csak így tovább!
  • Kyrus
    #41
    Elnézést eszembe jutott még valami: Az élet neked csak munkából áll, szórakozni, kikapcsolódni nem szoktál? Vagy mért vagy ilyen megkeseredett? Valamint én magam köszönöm szépen el tudom dönteni, hogy mivel, mikor, kivel és mért játszom, és megkérlek ne oszd be az időmet.
  • Hober Mallow
    #40
    Tartsad a frontot a neten kis szájberharcos:D szánalmas.... amúgy meg játszottam én eleget ezzel a fent említett szarral. bőven rájöttem hogy amúgy hiperfos.És van értelmesebb szabadidős tevékenység is mint a "kockulás" bár ha már ennyire számítógépkorlátoltak vagytok inkább olvasgatnátok valami hasznosat...
  • Hober Mallow
    #39
    Azért ne felejtsd el hogy a való életben nem fogja semilyen védővarázslat megállítani ha netán úgy istenesen elkapnék egy ilyen szájhőst.Én mint "ilye korlátolt, szemellenzős ember" kárlek meg hogy gyere és személyesen folytasd a flame háborút.