88
Multiplayer csalók!
-
#48 figyeljé má hülye gyerek ez itt 1 forum topik,tudod mi az?
de te még tényleg ovis vagy... -
#47 és 10 év alatt nem próbáltál ki 1csalást se?
ha ez igaz akkor te vagy a retardált.
én sokéven át löttem de már kezdtem baromira unni persze csiterekkel napmint nap találkoztam és hát csak érdekelt mien az...
amúgy meg kinek rontanám el a játékát,akik multiba nyomják felvannak rá készülve csak az adminokon múlik mennyire felkészültek.
és ja az 1etlen megoldás a validkey de mi magyarok nem merünk kiadni 15ezret 1 játékra de ha mégis valki megteszi és felmegy olyan magyar szerverre ami igazi kulcsot kér pikk-pakk rá jön h hoppá itt nincs közösség mert mindenki warezon tolja,akkor meg mégis miről beszélünk?
vagy huzhatsz a külföldiekhez -
#46 "Én 6év játék után úgy látom h két féle ember van:
aki csalt már és aki csalni fog"
Ebből látom. A visszavágásod pedig igen jól sikerült lett volna, ha kiscsoportosok vagyunk.
Rage47: abszolút egyet értek. -
#45 Máglyára velük.
mosopor, én 10 év után úgy látom, hogy csak a retardáltak csalnak. -
#44 Egyet értek. Én is COD2-zöm, és a tököm tele van már azzal hogy mindenhol csak a blindelős csiteket látom:@. Nem lehet normálisan játszani, mert egy szerveren 5 csiter wh-s fasz van. Aztán ha leanyázzák a többiek, akkor meg neki áll feljebb. -
#43 És ezt miből látod?
mert én tényleg látom h te az vagy... -
#42 én megy úgy látom, hogy hülye vagy...
-
#41 Én 6év játék után úgy látom h két féle ember van:
aki csalt már és aki csalni fog. -
#40 Mi a bénákat nem toleráltuk :D
de az a logo még tiszta korszakomból maradt. -
Jana32 #39 Nem tudom ki mennyire van otthon a Cod 2-ben, de én nem rég kezdtem el újra játszani vele másfél év kihagyás után. Szörnyülködve vettem észre, hogy hova fajult ez a játék. Privát csalásokat lehet venni, ami 2-szer annyiba kerül, mint maga a játék!!!!! A legnagyobb vicc pedig az, hogy akinek van, az szemrebbenés nélkül beírja, hogy "nah jó wh-aim on", és még büszke is rá, ha sikerül úgy lelőnie (mivel valamikor még azzal sem jön össze). Nem tudom, hogy ezek milyen emberek lehetnek, de sztem még az a jó 10-12 éves vérpistike korosztály, akik nem kikapcsolódásként mennek fel játszani, hanem, hogy húúúúúú nekem legyen a legjobb statom... -
#38 -
#37 Én kb. 5-6éve cszek, gondolom nem kell bemutatnom hányan csalnak, nem csak publikon, hanem magasabb szinten is. Mégse csalok, pedig már réges régen nem azért játszom, hogy én legyek a sztár benne. Nekem senki se tudja megmagyarázni, hogy rendes ember találhat okot a csalásra. Aki ezzel él, az egy nyomorék. -
#36 úgy a helyes. -
#35 És milyen tök jó eredetivel tolni olyan szerveren, ahol van key-check, és a csíterek kulcsra kapják a bannt :D -
#34 Azért van zero tolerance klán-tag a logodban is, nem? :DDD -
Apocalipto #33 Erről hogy folyton azt kérted tőle hogy lépjen le meg nem akarod bannolni, teljesen az jött le hogy semmit nem értessz az egészhez...ezért nem tudod bannolni sem. Lol. -
#32 xDD -
#31 voltak vannak lesznek
én is lövöldöztem sok éven át tisztán azt 1szer csak kaptam 1 csítet ez már akkor volt mikor kezdtem unni a játékot de ez vissza hozott az életbe persze nem a sikerélmény hiányzott hanem az izgalom és ez adott 1olyat h bármikor lebukhatok,rohadt jó volt,de már bánom.
minden esetre szép élmények voltak de már vége a játékos éveimnek... -
#30 ja a legjobb (életemben nem cheateltem, nem is tudom hogyan kell), de nem egyszer fordult elő, hogy azzal vádoltak! a sok kis p*cs csaló meg sokszor nem előnyhöz akar jutni, hanem akadályozza a többit! na attól meghalok! -
#29 szégyelld magad fiam -
#28 nem igaz! mert, ha egy szerveren rájönnek, hogy valaki cheatel, akkor mindenki lehurrogja és próbálják kipenderíteni a szerverről... szerintem -
#27 Egyet értek, nekem is elegem van a kis senkiházi 10 éves ****okból, akiknek nincs jobb dolguk, mint csalni, mert máshoz nem értenek. Nagyon idegesítő, de hát ez van...
SAMP-hoz csak annyit, hogy 2 féle szerver van:
1. Nincs admin, csíter van... Nincs mit hozzáfűzni.
2. Van admin, és ezért visszaélés is... Ehhez sincs mit hozzáfűzni.
Aki SAMP-ozik, az tudja miről van szó. (Persze, 2 éve még nem ez volt a helyzet... De sajnos az idők változnak. Meg az emberek hozzáállása is.)
Csalókáimnak meg csak annyit üzenek: Ha szarok vagytok a játékban, akkor ne játszatok. Ha meg unjátok a játékot, akkor meg úgyszint ne játszatok. Ne az legyen nektek az élvezet, hogy mások játékát teszitek tönkre... -.- -
#26 kár, hogy én a cod4-et cheat nélkül is jól tolom. :((((
lassan már szégyen lesz ha valaki nem cheatel, lassan már természetes dologgá válik. -
#25 hmm kb.4éve cod2-vel tolom és már ráuntam meg a sok kis pöcs 10évesek miatt, engem már nem érdekel.
wow-nál: tört szeron voltam ott meg úgy is mindegy. :D
silkroad: szerok 99.99% botol én akkor miért ne?
Nem vagyok tehetségtelen f*sz,mert elég jól toltam cod2-ben meg a többi fps játékban. :) -
#24 Szarlehet neked, hogy mindenben egy tehetségtelen faszként csalnod kell :\ -
Gibor #23 azon van kiakadva amin énis... hogy mások több ezrek játékát basszátok szét és rohadtul idegestő hogy csak igy tudtok nyerni.... szánalmas. -
#22 akkor te még életedbe nem csaltál...(haha jó vicc) -
#21 Üdv az interneten. -
#20 -
#19 pff Multipléyer csalók... és? Én majdnem minden multis gameban csiteltem/csitelek, mint sokan mások nem tudom,hogy min vagy kiakadva -.- -
#18 2x is elírni?:O
Oké... -
#17 már szóltam a moderátoroknak. -
#16 van már ilyen topic.
multiplayer etika -
#15 -
#14 elírtad? nézd meg légyszives hogy az i és az y között mekkora távolság van. -
#13 elírtam baszki, ha annyira trendi lennék a Papi-t is y-nnal írnám:D -
#12 Multyplayer? a trendy jó kurva életbe! -
#11 csodálkozol, hogy SAMP-on csítelnek? :D
pfejj... sokat kell még tanulnod -
#10 :D -
#9 inkább töröltetem a topikot, mert látom ezzel is "ártottam" nektek:)