88
Multiplayer csalók!
  • mosoporr
    figyeljé má hülye gyerek ez itt 1 forum topik,tudod mi az?
    de te még tényleg ovis vagy...
  • mosoporr
    és 10 év alatt nem próbáltál ki 1csalást se?
    ha ez igaz akkor te vagy a retardált.

én sokéven át löttem de már kezdtem baromira unni persze csiterekkel napmint nap találkoztam és hát csak érdekelt mien az...

amúgy meg kinek rontanám el a játékát,akik multiba nyomják felvannak rá készülve csak az adminokon múlik mennyire felkészültek.

és ja az 1etlen megoldás a validkey de mi magyarok nem merünk kiadni 15ezret 1 játékra de ha mégis valki megteszi és felmegy olyan magyar szerverre ami igazi kulcsot kér pikk-pakk rá jön h hoppá itt nincs közösség mert mindenki warezon tolja,akkor meg mégis miről beszélünk?
    vagy huzhatsz a külföldiekhez
  • EnZsolt
    "Én 6év játék után úgy látom h két féle ember van:
    aki csalt már és aki csalni fog"

Ebből látom. A visszavágásod pedig igen jól sikerült lett volna, ha kiscsoportosok vagyunk.

Rage47: abszolút egyet értek.
  • Rage47
    Máglyára velük.
    mosopor, én 10 év után úgy látom, hogy csak a retardáltak csalnak.
  • triplet
    Egyet értek. Én is COD2-zöm, és a tököm tele van már azzal hogy mindenhol csak a blindelős csiteket látom:@. Nem lehet normálisan játszani, mert egy szerveren 5 csiter wh-s fasz van. Aztán ha leanyázzák a többiek, akkor meg neki áll feljebb.
  • mosoporr
    És ezt miből látod?
    mert én tényleg látom h te az vagy...
  • EnZsolt
    én megy úgy látom, hogy hülye vagy...
  • mosoporr
    Én 6év játék után úgy látom h két féle ember van:
    aki csalt már és aki csalni fog.
  • mosoporr
    Mi a bénákat nem toleráltuk :D
    de az a logo még tiszta korszakomból maradt.
  • Jana32
    Nem tudom ki mennyire van otthon a Cod 2-ben, de én nem rég kezdtem el újra játszani vele másfél év kihagyás után. Szörnyülködve vettem észre, hogy hova fajult ez a játék. Privát csalásokat lehet venni, ami 2-szer annyiba kerül, mint maga a játék!!!!! A legnagyobb vicc pedig az, hogy akinek van, az szemrebbenés nélkül beírja, hogy "nah jó wh-aim on", és még büszke is rá, ha sikerül úgy lelőnie (mivel valamikor még azzal sem jön össze). Nem tudom, hogy ezek milyen emberek lehetnek, de sztem még az a jó 10-12 éves vérpistike korosztály, akik nem kikapcsolódásként mennek fel játszani, hanem, hogy húúúúúú nekem legyen a legjobb statom...
  • Narxis
  • Nightwish006
    Én kb. 5-6éve cszek, gondolom nem kell bemutatnom hányan csalnak, nem csak publikon, hanem magasabb szinten is. Mégse csalok, pedig már réges régen nem azért játszom, hogy én legyek a sztár benne. Nekem senki se tudja megmagyarázni, hogy rendes ember találhat okot a csalásra. Aki ezzel él, az egy nyomorék.
  • DJ RX7
    úgy a helyes.
  • SötétBarom
    És milyen tök jó eredetivel tolni olyan szerveren, ahol van key-check, és a csíterek kulcsra kapják a bannt :D
  • SötétBarom
    Azért van zero tolerance klán-tag a logodban is, nem? :DDD
  • Apocalipto
    Erről hogy folyton azt kérted tőle hogy lépjen le meg nem akarod bannolni, teljesen az jött le hogy semmit nem értessz az egészhez...ezért nem tudod bannolni sem. Lol.
  • Aquir
    xDD
  • mosoporr
    voltak vannak lesznek

én is lövöldöztem sok éven át tisztán azt 1szer csak kaptam 1 csítet ez már akkor volt mikor kezdtem unni a játékot de ez vissza hozott az életbe persze nem a sikerélmény hiányzott hanem az izgalom és ez adott 1olyat h bármikor lebukhatok,rohadt jó volt,de már bánom.
    minden esetre szép élmények voltak de már vége a játékos éveimnek...
  • Zeller01
    ja a legjobb (életemben nem cheateltem, nem is tudom hogyan kell), de nem egyszer fordult elő, hogy azzal vádoltak! a sok kis p*cs csaló meg sokszor nem előnyhöz akar jutni, hanem akadályozza a többit! na attól meghalok!
  • zyppy
    szégyelld magad fiam
  • Zeller01
    nem igaz! mert, ha egy szerveren rájönnek, hogy valaki cheatel, akkor mindenki lehurrogja és próbálják kipenderíteni a szerverről... szerintem
  • Fresh Duke
    Egyet értek, nekem is elegem van a kis senkiházi 10 éves ****okból, akiknek nincs jobb dolguk, mint csalni, mert máshoz nem értenek. Nagyon idegesítő, de hát ez van...

SAMP-hoz csak annyit, hogy 2 féle szerver van:
    1. Nincs admin, csíter van... Nincs mit hozzáfűzni.
    2. Van admin, és ezért visszaélés is... Ehhez sincs mit hozzáfűzni.
    Aki SAMP-ozik, az tudja miről van szó. (Persze, 2 éve még nem ez volt a helyzet... De sajnos az idők változnak. Meg az emberek hozzáállása is.)

Csalókáimnak meg csak annyit üzenek: Ha szarok vagytok a játékban, akkor ne játszatok. Ha meg unjátok a játékot, akkor meg úgyszint ne játszatok. Ne az legyen nektek az élvezet, hogy mások játékát teszitek tönkre... -.-
  • DJ RX7
    kár, hogy én a cod4-et cheat nélkül is jól tolom. :((((

lassan már szégyen lesz ha valaki nem cheatel, lassan már természetes dologgá válik.
  • byzhouse
    hmm kb.4éve cod2-vel tolom és már ráuntam meg a sok kis pöcs 10évesek miatt, engem már nem érdekel.
    wow-nál: tört szeron voltam ott meg úgy is mindegy. :D
    silkroad: szerok 99.99% botol én akkor miért ne?
    Nem vagyok tehetségtelen f*sz,mert elég jól toltam cod2-ben meg a többi fps játékban. :)
  • Nightwish006
    Szarlehet neked, hogy mindenben egy tehetségtelen faszként csalnod kell :\
  • Gibor
    azon van kiakadva amin énis... hogy mások több ezrek játékát basszátok szét és rohadtul idegestő hogy csak igy tudtok nyerni.... szánalmas.
  • byzhouse
    akkor te még életedbe nem csaltál...(haha jó vicc)
  • Sadist
    Üdv az interneten.
  • DJ RX7
  • byzhouse
    pff Multipléyer csalók... és? Én majdnem minden multis gameban csiteltem/csitelek, mint sokan mások nem tudom,hogy min vagy kiakadva -.-
  • milk4
    2x is elírni?:O

Oké...
  • papi08
    már szóltam a moderátoroknak.
  • werkfilm
    van már ilyen topic.

multiplayer etika
  • Bulykin
  • Kicsikiraly
    elírtad? nézd meg légyszives hogy az i és az y között mekkora távolság van.
  • papi08
    elírtam baszki, ha annyira trendi lennék a Papi-t is y-nnal írnám:D
  • Calver
    Multyplayer? a trendy jó kurva életbe!
  • kuci06
    csodálkozol, hogy SAMP-on csítelnek? :D
    pfejj... sokat kell még tanulnod
  • BB7
    :D
  • papi08
    inkább töröltetem a topikot, mert látom ezzel is "ártottam" nektek:)