Multiplayer cheaters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
röpülne innen sok majom cheat gyurka, vérpistike, aki a pöcsével is csak cheattel tud jáccani'....
kis csírák, amíg nem multiban jáccatok', csíteljetek! Gesundhájt!
De multiban más szórakozását teszitek tönkre, és itt nincs mit magyarázni a bizonyítványom. Még hogy retardált, aki nem csítelt???? Ekkora pofátlanságot kisapám! Az ilyenek miatt tudom, hogy ez ilyenektõl én semmi jóra nem számíthatok, nem 20 év múlva nyugdíjra, az ilyenek burogatják és gyújták fel mások autóját Pesten.... Errõl ennyit, és nem többet, jó kis flames topic ez!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A kicsit populárisabb cheateket megfogja 1-2héten belül, de addig is csalnak, és sokan bevállalják. 2ezer forintos játék, van akinek megéri...
Vannak a privát csítek, bár foggalmam sincs ennek mi az olyan nagyon nagy elõnye, de gondolom az, hogy a vac nem fogja meg, mert kevesen használják. Manapság a homemade anticheatek lennének jók, (ESL aquitas) de ezek nem elég elterjedtek, hogy egy rendszert alkotva üzzék ki a csalást a játékból.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
na meg aztán olyan is volt, hogy mondjuk valaki tõlünk átspawnolt az õ csapatába és sûrûn hátba támatta, hála friendly fire 😊 egy idõután megunta hogy nem tudja egyszerûen használni a csítet és lelépett. Ekkor inditottunk egy új játékot és játszottunk tovább XXD
Szabadidõnkben megpróbáélhatunk értelmes védekezési módot is találni, bár ez azzal együtt, hogy egynyilvános fórumon folyik a beszélgetés,nem lesz könnyû - kb. olyan a szitu, mint a betörõnek kiírni, hogy "kulcs a lábtörlõ alatt".
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kérlek mutasd már azt a statisztikát, ahol az online közösség 30 körül van a játékok terén. Mert az nyilvánvaló, hogy magát az Internetet, legtöbben ebbõl a korosztályból használják.
Nincs egy 15 ezres játékom sem, mert megvárom míg lejjebb megy az ára egy játéknak. Kibírom azt, hogy késõbb játszom vele. A legjobb megoldás tényleg a valid key. Talán a CoD:MW2 lesz az egyetlen, amit megveszek már az elején, de lehet, hogy megvárom, amíg 10 000 Ft, alatt lesz az ára.
Most húúúú de nagyot néztem, képzeld el ezt is tudtam. De, volt idõ, amikor barátokkal üzemeltettünk egy szervert. Feljöhettek törtösök is, hogy legyenek még többen, és mindig más adminkodott. Elég jó érzés volt kivágni a sok csíter barmot, aki vagánykodott, aztán meguntuk, és inkább hagytuk az egészet.
#66-ra no comment.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Topicot meg lehet zárni.
volt1 még az adminok is tolták annyi volt a kikötés h csak wh és mindig telt házas volt.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
És hogy miért? Hisz tudok játszani, nem is olyan rosszul. Nem unom, Nem keresek kihívást, mert csittel nincs kihívás, nem érdekel a lebukás veszélye, csak... néha rám jön. És tudom ma azt mondtam nem szeretem a csitereket, és ez igaz is.
Csak tudod néha jó kicsit ki engedni a gõzt. És azt te úgy nem tudod megtenni hogy pattanásig feszült idegekkel figyeled, hogy honnan jön az ellenség.
Azt csak úgy tudod ha csak mész oszt lõsz😊.
És tudom hogy ezzel más játékát teszem tönkre, de egy idõ után megunják, kimennek specbe, én egyedül maradok, kilépek azt kész.
De most például olyan volt hogy két csiter volt én ellenem😄. De ismétlem NEM szoktam csalni, csak néha rám jön, és akkor muszáj kicsit szórakozni a többi kockával😊
az online közösség átlag életkora 30 körül,mi már megéltünk ezt azt,persze nem csak ez a korosztály csal,mindenki más okból csinálja,én az untam katba tartozok,de lehet az is hiba volt h csak 1 játékra szakosodtam,már kb 2éve nem játszok de psen tekken még mindig megy.
ne én legyek a téma,én segiteni akarok megosztom a tapasztalataimat.
De már az elején írta valki a megoldást a validkey és nem tört szerver,amég 10bõl 9warez nem lesz változás.
Vagy Te hány 15ezres játékot vettél meg? vagy nem 1szerübb 1óra alatt letölteni?
Az igazi csiterek azok akik üzemeltetik a tört servert,most biztos nagyot nézel...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Légyszives mond el akkor nekünk egyszerûeknek, hogy miért csal a csíter?
Azért mert, úgy mint te, unja? Egy 10 éves gyerek mit un? Vagy kihívást keres, a lebukás veszélye érdekli? Akkor miért nem próbálkozik bolti lopással, az sokkal izgalmasabb.
De egyébként teljesen igazad van, mi vagyunk a hülyék, csak te vagy helikopter, csak azt nem értem, hogy akkor miért vered a nyálad még mindig itt trollocska?
GTFO.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ja tudom már az ovinéni még nem kezdte el a mesét,igyál 1 pohár meleg tejet az segit
Még a probléma okát se értitek.És nem a sikerélmény hiánya az
A fikázás meg láthatjátok már jó pár éve nem vezet eredményhez...
Tán mégiscsak Ti vagytok a kockák.
És tudom h most megint jönnek a fikázások de szerinted 1csiter nem szarja le?
Szánalom.
Fail. GTFO.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Ennyi aggyal hogy tudsz életben maradni?
Tipikus csíter vagy. :-)
Aki csal, az valamilyen hiányosságot akar pótolni. Ennyi.
Tehetség, intelligencia, kitartás, stb...valamelyik nincs meg neki ahhoz, hogy sikerélménye legyen, így kénytelen csalni...
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
De ti akik warez serveren toljátok ugyan olyan hibásak vagytok h ez lett belõle.
És még valami örülnötök kéne h legalább 1 valaki felmeri válalni itt a forumon, és meg tapasztalta mindkét oldalt,hidd el van rálátásom a dologra,én a problémákat feszegettem Ti meg csak a fikázást.
még ma kihal a topik ha 1oldalu a beszélgetés.
"amúgy meg kinek rontanám el a játékát,akik multiba nyomják felvannak rá készülve csak az adminokon múlik mennyire felkészültek."
Felkészültek, de mit ér azzal, ha te LMGvel fejbelövöd a pálya túlsó felérõl? WHnál meg Õ nem látja, hogy te hol vagy..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ha ez igaz akkor te vagy a retardált.
én sokéven át löttem de már kezdtem baromira unni persze csiterekkel napmint nap találkoztam és hát csak érdekelt mien az...
amúgy meg kinek rontanám el a játékát,akik multiba nyomják felvannak rá készülve csak az adminokon múlik mennyire felkészültek.
és ja az 1etlen megoldás a validkey de mi magyarok nem merünk kiadni 15ezret 1 játékra de ha mégis valki megteszi és felmegy olyan magyar szerverre ami igazi kulcsot kér pikk-pakk rá jön h hoppá itt nincs közösség mert mindenki warezon tolja,akkor meg mégis mirõl beszélünk?
vagy huzhatsz a külföldiekhez
aki csalt már és aki csalni fog"
Ebbõl látom. A visszavágásod pedig igen jól sikerült lett volna, ha kiscsoportosok vagyunk.
Rage47: abszolút egyet értek.
aki csalt már és aki csalni fog.<#mf1>#mf1><#gun>#gun>
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator