388

Brit tehetségkutató TV show
  • gyonax
    Sehol nincs S07E13?
  • MerlinW
    Nemtom.. másnapig:) Már nem kell:)
  • gyonax
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudtam, hogy Chert és Stormot egyszerre fogják mondani:D Egyébként egy rész után meddig szokás itt spoilerezni?
  • MerlinW
    Factor AU 14-15 tölthető
  • MerlinW
    Nekem ő sem tetszett, így én jól vagyok:)
  • N o N a m e
    bazeg, nem lesz ez így jó! a wildcardosok mind bent maradtak és kiesett Nicolo! Ha Katie is kiesett volna, akkor most nem tudom mit csinálnék! F.Y.D.-t nem sajnálom egyáltalán, nekem nem tetszettek...
  • gyonax
    Ezért most lehet megköveztek, de nekem: Aiden, Matt, Cher és Storm:)
  • kovi04
    Nálam is Aiden, Matt és Mary a három favorit. Szerintem Wagner és a Belle Amie fog kiesni, ők voltak tegnap a leggyengébbek.
  • Ability
    Az együttesek elég bénácskák voltak most. A lányok többnyire tetszettek, de Katie botrányosan alulmúlt minden várakozást. A 28 felettiekből Mary volt az egyedüli aki megcsillogtatta tudását. Idén a fiúk a legerősebb kategória szinte balansz nélkül. A visszahívottak sem alkottak túl maradandót, Treyc-nek viszont örültem. Tavaly is jó volt (sőt, talán jobb mint most), idén is ő volt az egyedüli versenyképes.

: Aiden, Matt, Mary
  • gyonax
    Storm szerintem marha jól énekel, csak nem kéne belőle egy cirkuszi bohócot csinálni.
  • MerlinW

- Cher is baaack:) Tündéri volt, de egyszer már tényleg énekelhetne valami normálisat is.
    - Aiden előtt le a kalappal
    - Treyc-n kívül az összes Wildcard-os kuka
    - Storm Lee kuka
    - A többi jó volt, bár a drámakirálynőnek soha többet Queen-t.
  • gyonax
    Cher bizonyította, hogy nem véletlenül engedték tovább:)
  • N o N a m e
    Pár döntős twittere:
    Nicolo Festa
    Katie Waissel
    Liam Payne
    Storm Lee
    Aiden Grimshaw
    John Adeleye

lehet követni őket! :)
  • MerlinW
    Most nézem az ausztrál Factor-t, félelmetes mennyiségű jó hang van idén. Csak az első 3 válogatáson volt 10+ világklasszis. Ajánlom azt is nézésre:)
  • gyonax
    Nekem:
    Groups: tökéletes, mielőtt láttam is rájuk tippeltem volna
    Over 28s: ez is rendben van, Stormnak külön örülök
    Boys: a mozis fekete srácot sajnáltam egy kicsit, nekem az ő hangja bejött
    Girls: nekem Cher tetszett, még akkor is, ha elcseszte ezt a legutolsót, így neki örülök, de Katie helyett a Keri nevű lányt vittem volna tovább.
  • kovi04
    Cheryl rendesen meglepett engem is, Chert és a másik fehér csajt sem vártam a 12 közé. A másik három kategóriában kb. beigazolódott a papírforma, bár a fekete srácot a fiukbál tovább engedtem volna.
  • N o N a m e
    Khmm! Ez a neked való topik! :)
  • babapofe
    na hát ez a hétvégi X faktor nem is tudom milyen jelzövel illessem de szörnyü volt..igencsak érdekesnek találom az egész versenynek a rendzserét,igy ebben is találok kivetnivalót,de az,hopgy 50 versenyzöböl kb 15 nem tud megtanulni órák alatt egy pár soros szöveget..érthetetlen..az már más tészta h utána nem tudják kivágni magukat az adott szituáciobol..sok tehetséges ki is esett emiatt...viszont az hogy ilyen csoportok alakultak ki a továbbjutokbol,az viszont nagyon tetszik!bár én Gesztit raktam volna a csoportokhoz,benne látom a legtöbb fantáziát!
  • N o N a m e
    [spoiler][spoiler][spoiler]MOST ÉN VAGYOK A VILÁG LEGBOLDOGABB EMBERE!!!! :DDDDD
    Bent van Cher, bent van Katie, bent van Nicolo! Kicsit sajnálom a Husstle-t mert jó csajok voltak :)

Storm pedig a piros hajával oda fog baszni :DDD
    [/spoiler][/spoiler][/spoiler]
  • MerlinW
    S07E10:

Wow... Cheryl meglepett.. Cher és a drámakirálynő is bent van.. Utóbbival lehet még mit kezdeni, de akármennyire is szeretjük Cher-t, szerintem hiba volt beválogatni. Főleg a fekete lány helyett.

Lui ízlése pedig mindig furcsa volt, így Storm továbbjutásán nem lepődtem meg (de!:D)

• kovi04
    A fiúknál és a csoportoknál tűnik a legkönnyebbnek a választás, bár a lányoknál is elég sokat változott a helyzet azzal, hogy páran nem bírták a nyomást. Az idősebbeknél nálam csak a szimpátia dönt, a korhatár megemelése ellenére is nagyon erős kategória lett.
  • N o N a m e
    Neeeee!!! A kedvenceim ki fognak esni!!! :((( Katie, Cher, mit csináltatok?
  • Dean Winchester
  • MerlinW
    Cheryl és Danii is lesz jövő héttől. Yay!:)
  • MerlinW
    Tölthető a mai factor. 7x08 - Boot Camp 2
  • N o N a m e
    egyedi :) úgy énekel mint a kocsmában a részeg ember :D úgy bedőlve, és integet a bal kezével :DDD De jó hangja van szvsz.
  • Dean Winchester
    hát nem nagy eresztés de valóban nem rossz :D
  • MerlinW
    1:30-tól kezdi. Azért van benne egy következő Gwen Stefani:)

• Dean Winchester
    egy videt vki róla? :S akárhogy akarok youtobn rákeresni nem találom :D
  • N o N a m e
    szerintem ott lesz a top 12-ben :)
  • MerlinW
    Cher miatt aggódom:) Aranyos volt, de gyengus is.
  • N o N a m e
    Ez az új rész nagyon jó volt! A tánc tanulás, meg a zsűri előtt a táncolás az ütött. Elképesztően hangulatos volt az egész. Kezd egyre izgalmasabb lenni a műsor. Szerencsére eddig minden kedvencem bent van :)
    Stevent és Maryt, a két kövérebb, öregebb versenyzőt nagyon bírom! Hajrá mindenki!
  • MerlinW
    Ha lesz akkor, élőben. Az is lehet, hogy egyáltalán nem lesz, nem tudom.

Friss baba + 30.000km... fene tudja:) Én nem vállalnám be.
  • N o N a m e
    Dannii csak az élő adásokban lesz, ugye?
  • MerlinW
    Cheryl jön vissza, Dannii babázik otthon Ausztráliában, úgyhogy ő nem lesz.
  • kovi04
    A Boot camp után vissza fog térni Dannii Minogue és Cheryl Cole, vagy marad zsűritagnak Scherzinger ?
  • N o N a m e
    Lejártak a meghallgatások, jövő héten is 2 rész lesz (szombaton és vasárnap), kezdődik a boot camp! Izgi lesz! :)
  • MerlinW
    Nem faktor ugyan, hanem Idol, de vicces:)

"Úgy tűnik, hogy 12 milliós szerződéssel is sikerült meggyőzni Jennifer Lopez-t, hogy American Idol-zsűritag legyen. A színésznő-énekesnő 15 milliót akart eredetileg, egy mozifilmet és egy tévés pilotot, de úgy tűnik, a FOX kitartása gyümölcsözött."

(junkie)
  • N o N a m e
    igen. egy zárt brit tv-s torrentoldalról. de sajnos nincsen meghívóm. :S
  • MerlinW
    pletykák és informácók a jövővel kapcsolatban