The X Factor International

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem Wagner igenis kell ide, (Louis-t tudom csak idézni), a hangja nem olyan kiváló, mint a többieké, de nagyon jó elõadó és engem személy szerint szórakoztat. :) Szerintem inkább a két csapatnak kellett volna kiesni, õket érzem a leggyengébbnek.
Michael Bublé playbackelt? Fél méterre volt tõle a mikrofon, simán hallatszott és a hangerõ sem változott, Cherylnél hallatszott a végére, hogy alig kap levegõt már.

Alien
Bizony Matt nagyon jó volt szerintem is:)Most néztem meg az eredményhirdetést,

Wagner-re kik szavaznak???? Hihetetlen, hogy mit keres még ott :D

MerlinW
Matt és Paije de jók voltak most:)

[merlinw.org]

N o N a m e
Most néztem meg a hétvégi adást, azt kell mondjam, hogy a Diva Fever megérdemelten esett ki, mert a szombati adásban egyszerûen nem lehetett hallani a hangjukat, nem is õk énekeltek, egyszerûen szar volt a dalválasztásuk és ezt õk is mondták. Stormot én is sajnálom, a múltheti produkciója vagány volt, most kissé lapos lett, nem volt annyira pörgõs mint amilyent megszoktunk tõle. Aident várom a következõ kiesõnek, ha rajtam múlott volna, Storm helyett õt küldtem volna haza. Egyszerûen nem bírom a srácot, éneklés közben annyira szenved, dülöngél jobbra-balra, most a hétvégén ki kell essen!!

Ezen a részen pedig jót nevettem:
MerlinW
<#eplus2>

[merlinw.org]

Ability
"And someone please tell me what Cher is gonna do when Big Band week rolls around? will she Rap Fly Me to the Moon?" <#eljen><#zavart1>
Stormot sajnálom. Szerintem jó hangja volt, és rajta legalább látszott, hogy igyekszik és akar....
MerlinW
Tetszett ez a kiszavazás, lassan minden általam nem kedvelt versenyzõt kiszórnak:)

(Ausztrál Factor 17 tölthetõ.)

[merlinw.org]

MerlinW
Nincs mese, Rebecca az új kedvenc... de Matt és Mary is nagyot alkottak.

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Sehol nincs S07E13?
MerlinW
Nemtom.. másnapig:) Már nem kell:)

[merlinw.org]

Tudtam, hogy Chert és Stormot egyszerre fogják mondani:D Egyébként egy rész után meddig szokás itt spoilerezni?
MerlinW
MerlinW
Nekem õ sem tetszett, így én jól vagyok:)

[merlinw.org]

N o N a m e
bazeg, nem lesz ez így jó! a wildcardosok mind bent maradtak és kiesett Nicolo! Ha Katie is kiesett volna, akkor most nem tudom mit csinálnék! F.Y.D.-t nem sajnálom egyáltalán, nekem nem tetszettek...
Ezért most lehet megköveztek, de nekem: Aiden, Matt, Cher és Storm:)
Nálam is Aiden, Matt és Mary a három favorit. Szerintem Wagner és a Belle Amie fog kiesni, õk voltak tegnap a leggyengébbek.

Ability
Az együttesek elég bénácskák voltak most. A lányok többnyire tetszettek, de Katie botrányosan alulmúlt minden várakozást. A 28 felettiekbõl Mary volt az egyedüli aki megcsillogtatta tudását. Idén a fiúk a legerõsebb kategória szinte balansz nélkül. A visszahívottak sem alkottak túl maradandót, Treyc-nek viszont örültem. Tavaly is jó volt (sõt, talán jobb mint most), idén is õ volt az egyedüli versenyképes.

<#eljen>: Aiden, Matt, Mary
Storm szerintem marha jól énekel, csak nem kéne belõle egy cirkuszi bohócot csinálni.
MerlinW

- Cher is baaack:) Tündéri volt, de egyszer már tényleg énekelhetne valami normálisat is.
- Aiden elõtt le a kalappal
- Treyc-n kívül az összes Wildcard-os kuka
- Storm Lee kuka
- A többi jó volt, bár a drámakirálynõnek soha többet Queen-t.

[merlinw.org]

Cher bizonyította, hogy nem véletlenül engedték tovább:)
N o N a m e
Pár döntõs twittere:
Nicolo Festa
Katie Waissel
Liam Payne
Storm Lee
Aiden Grimshaw
John Adeleye

lehet követni õket! :)
MerlinW
Most nézem az ausztrál Factor-t, félelmetes mennyiségû jó hang van idén. Csak az elsõ 3 válogatáson volt 10+ világklasszis. Ajánlom azt is nézésre:)

[merlinw.org]

Nekem:
Groups: tökéletes, mielõtt láttam is rájuk tippeltem volna
Over 28s: ez is rendben van, Stormnak külön örülök
Boys: a mozis fekete srácot sajnáltam egy kicsit, nekem az õ hangja bejött
Girls: nekem Cher tetszett, még akkor is, ha elcseszte ezt a legutolsót, így neki örülök, de Katie helyett a Keri nevû lányt vittem volna tovább.
Cheryl rendesen meglepett engem is, Chert és a másik fehér csajt sem vártam a 12 közé. A másik három kategóriában kb. beigazolódott a papírforma, bár a fekete srácot a fiukbál tovább engedtem volna.

na hát ez a hétvégi X faktor<#mf1><#mf1><#mf1> nem is tudom milyen jelzövel illessem de szörnyü volt..igencsak érdekesnek találom az egész versenynek a rendzserét,igy ebben is találok kivetnivalót,de az,hopgy 50 versenyzöböl kb 15 nem tud megtanulni órák alatt egy pár soros szöveget..érthetetlen..az már más tészta h utána nem tudják kivágni magukat az adott szituáciobol..sok tehetséges ki is esett emiatt...viszont az hogy ilyen csoportok alakultak ki a továbbjutokbol,az viszont nagyon tetszik!bár én Gesztit raktam volna a csoportokhoz,benne látom a legtöbb fantáziát!
N o N a m e
MOST ÉN VAGYOK A VILÁG LEGBOLDOGABB EMBERE!!!! :DDDDD
Bent van Cher, bent van Katie, bent van Nicolo! Kicsit sajnálom a Husstle-t mert jó csajok voltak :)

Storm pedig a piros hajával oda fog baszni :DDD
MerlinW
S07E10:

Wow... Cheryl meglepett.. Cher és a drámakirálynõ is bent van.. Utóbbival lehet még mit kezdeni, de akármennyire is szeretjük Cher-t, szerintem hiba volt beválogatni. Fõleg a fekete lány helyett.

Lui ízlése pedig mindig furcsa volt, így Storm továbbjutásán nem lepõdtem meg (de!:D)

[merlinw.org]

A fiúknál és a csoportoknál tûnik a legkönnyebbnek a választás, bár a lányoknál is elég sokat változott a helyzet azzal, hogy páran nem bírták a nyomást. Az idõsebbeknél nálam csak a szimpátia dönt, a korhatár megemelése ellenére is nagyon erõs kategória lett.

N o N a m e
Neeeee!!! A kedvenceim ki fognak esni!!! :((( Katie, Cher, mit csináltatok?
<#worship>
MerlinW
Cheryl és Danii is lesz jövõ héttõl. Yay!:)

[merlinw.org]

MerlinW
Tölthetõ a mai factor. 7x08 - Boot Camp 2

[merlinw.org]

N o N a m e
egyedi :) úgy énekel mint a kocsmában a részeg ember :D úgy bedõlve, és integet a bal kezével :DDD De jó hangja van szvsz.
hát nem nagy eresztés de valóban nem rossz :D
MerlinW
1:30-tól kezdi. Azért van benne egy következõ Gwen Stefani:)

http://www.youtube.com/v/HQ6STfTZZOU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

[merlinw.org]

egy videt vki róla? :S akárhogy akarok youtobn rákeresni nem találom :D
N o N a m e
szerintem ott lesz a top 12-ben :)
MerlinW
Cher miatt aggódom:) Aranyos volt, de gyengus is.

[merlinw.org]

N o N a m e
Ez az új rész nagyon jó volt! A tánc tanulás, meg a zsûri elõtt a táncolás az ütött. Elképesztõen hangulatos volt az egész. Kezd egyre izgalmasabb lenni a mûsor. Szerencsére eddig minden kedvencem bent van :)
Stevent és Maryt, a két kövérebb, öregebb versenyzõt nagyon bírom! Hajrá mindenki!
MerlinW
Ha lesz akkor, élõben. Az is lehet, hogy egyáltalán nem lesz, nem tudom.

Friss baba + 30.000km... fene tudja:) Én nem vállalnám be.

[merlinw.org]

N o N a m e
Dannii csak az élõ adásokban lesz, ugye?
MerlinW
Cheryl jön vissza, Dannii babázik otthon Ausztráliában, úgyhogy õ nem lesz.

[merlinw.org]

A Boot camp után vissza fog térni Dannii Minogue és Cheryl Cole, vagy marad zsûritagnak Scherzinger ?

N o N a m e
Lejártak a meghallgatások, jövõ héten is 2 rész lesz (szombaton és vasárnap), kezdõdik a boot camp! Izgi lesz! :)
MerlinW
Nem faktor ugyan, hanem Idol, de vicces:)

"Úgy tûnik, hogy 12 milliós szerzõdéssel is sikerült meggyõzni Jennifer Lopez-t, hogy American Idol-zsûritag legyen. A színésznõ-énekesnõ 15 milliót akart eredetileg, egy mozifilmet és egy tévés pilotot, de úgy tûnik, a FOX kitartása gyümölcsözött."

(junkie)

[merlinw.org]

N o N a m e
igen. egy zárt brit tv-s torrentoldalról. de sajnos nincsen meghívóm. :S