388
Brit tehetségkutató TV show
-
#188 Ez a Nicole egy tündér:))) Egy világ röhög egyes botrányosan 0 hangú fellépőn, ő meg hatalmas szemekkel, rezzenéstelen arccal udvariasan magyarázza, hogy háát, minden rendben, de még kicsit dolgozni kellene a vokálon:)
Új még, nem szokott hozzá, hogy beletaposson a lelkivilágokba, de aranyosan csinálja:) Nem is kell Cheryl, Nicole-t akarjuk!:) -
#187 Nem ennyire jó, de bőven nézhető itt van egy: all4nothin.net -
kovi04 #186 Megkérdezhetem, hogy honnan szereztél jó minőségű felvételt? -
#185 Elhalok ettől a Nicole Scherzingertől! Körülötte mindenki röhög ő meg komolyan bámul :DDD
-
#184 Nyomtak is rögtön gyertyát az arcába:) -
#183 A cardiffi meghallgatáson ünnepelték Cheryl születésnapját és kapott egy szép nagy tortát az Xtra Factor műsorvezetőjétől és Louis-tól :D
-
#182 Jah, jóban vannak nagyon, egy interjúban Cheril a keresztapjának nevezte Simon-t:) Hogy többet akar-e azt nem tudom, annyit tudok, hogy mindketten kapcsolatban élnek, na meg 24 év korkülönbség van Cheryl és közte:) -
#181 Simon és Cheryl nagyon jóban vannak, már feltünt a 6. évadban is, hogy mindig simogatja, mindig egymás mellett ülnek, stb, szerintem Simon többet akar mint munka kapcsolat :)) -
#180 Az amerikai Faktor (FOX) szereplőjelöltjei perpill:
zsűri:
Simon Cowel - tuti
Cheryl Cole - Simon puhítja - kérdéses
Paula Abdul - őt ismerjük - kérdéses
Tommy Mottola - Mariah Carey ex-férje, felfedezője - kérdéses
Kelly Rowland - R&B énekes - kérdéses
Műsorvezető a jelenlegi brit Dermot O'Leary.
Valamint Simon Lady Gaga-nak is szeretne valami szerepet. -
#179 lol volt az elején a menő BMW-s csávó :D hogy leégett... :D -
#178 yes,én is imádom,a csajnak nagyon jó a kisugárzása a hangja mellett... -
#177 High street boys áá tényleg:) El is feljetettem:) -
#176 jah, nem volt. de azért az Eminemet utánzó tag és a High street boys klip büntetett :D -
#175 nemlesz:)
Jaja, a storm-lighning-os rész is állat volt:) -
#174 most Xtra Factor, remélem lesz benne valami plusz a bunyóról :) -
#173 lol ment a vita ezerrel Cherylt meg csak az érdekelte hogy she pushin' her face?! :))) (a zene jó volt alatta: Pink - So What) -
#172 Lightning :DDDDD -
kovi04 #171 Szerencsére nem maradunk jövőre X Factor nélkül, mert 2011 őszén indul az amerikai változat. -
#170 Az egy dolog, inkább érdekes, hogy jövőre nem lesz Factor, csak 2012-ben, átalakulva :/ -
kovi04 #169 Cheryl Cole to quit 'The X Factor'?
:/ -
kovi04 #168 Legközelebb figyelmesebb leszek. :D -
seilafertee #167 te meg a #157-est! :))) -
seilafertee #166 #156 -ost olvasd el ! :) -
Dean Winchester #165 #158-ban linkelték,de nekem nem tetszett annyira :S -
#164 Új kiskedvenc:)
-
Dean Winchester #163 lol -
#162 Eeez nagyon kemény:))) -
kovi04 #161
Az egyik összeállításban csak én vettem észre egy magyar gyereket? -
Dean Winchester #160 sztem annyira nem volt jó -
Dean Winchester #159 na itt miért ment a rinya?
-
seilafertee #158 -
seilafertee #157 nálam a nyertes egyébként már most megvan:
CHER !
-
seilafertee #156 a Győri Gergő neven jókat röhögtek , Simon próbálta utánozni is. (dzsőldzseő)
vicces lehet a magyar neveket hallani angolként :))))) -
gyonax #155 Róla valahogy nem tudom elképzelni, hogy hülye p*csa lenne, jó egyy dolog, hogy lehet színészkedni, de szerintem ez nem az.
-
Dean Winchester #154 én meg azt hittem,hogy nő énekli :D
am ez a tag picit hasonlít Messire sztem...
-
Dean Winchester #153
#151: :( -
#152 journey - dont stop believing :)
-
gyonax #151 Ez pont az a pár, aminél autotune-t használtak.... -
Dean Winchester #150 uh most néztem vég, hát bazz igy várni a 3. igent :D nagyon fasza... remélem lesz vmi ilyesmi a magyar változatban is :)
azért a srác elég jól mozog,szal nem lámpalázas :D
a szám címe amugy mi is? -
Dean Winchester #149 ez mekkora már :D érted srác énekel semmi, csaj elkezd énekelni egyből újjong a közönség :D srác nyomja kuss, csak énekel , újjongás XD
szólók már vmi modinak,hogy tegye be ide is a vid beszúrás gombot mert sztem ide nagyon elfér.