The X Factor International

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e

bulizós gyerek:
srácok youtubon gondolom már van fent vid a mûsorból nem?
ha vki tudja h melyik elõadó volt a legjobb akkor bátran linkelhet,rakhat be videot 😊
N o N a m e
az új mûsorban nem volt semmi kitûnõ, viszont az Xtra Factorban egy 16 éves kisgyerek nagy bulit csapott, az tetszett 😊
pedig beraktam rendesen a címet ahogy le van írva a makróknál...
kicsit béna az egész fórum. 😊
persze én is.
hol tudom üres hozzászólásom törölni?

köszi
N o N a m e

És Hollie Burns -ot láttátok az XTRA factorban? 😊

NEEEM?

N o N a m e
oh.. okos, okos 😊
MerlinW
Mert a BBC a világ egyik legnagyobb tudósítója, mint a CNN vagy a CNBC. ITV és BBC teljesen más utakon jár, más a profiljuk. Õk speciel nem konkurensek.

RTL és TV2 profilja viszont ugyanazon (hülyíteni a népet). Pl. a BBC Family megint más tészta, õk már lehet, hogy nem nyomnak be egy FOX reklámot. TV2 és RTL is mutogat HírTV-s vagy MTV-s cuccokat. Tehát szabad, a csatornák feje dönt ezekben, mennyire éri meg "reklámozni" a másikat.

Egy BBC/CNN/CNBC-nek tetszik nem tetszik mindenkit reklámoznia kell, mert az a dolga, hogy hírekkel lássa el a világot😊

[merlinw.org]

N o N a m e
untam utánakeresni 😊
amúgy hogyhogy BBC?! Itthon az RTL Klub tuti nem tenne ki videót egy TV2 mûsorból (és fordítva se)
MerlinW
Legközelebb forrást kérünk, nem kaki twitter izét😊

BBC hír, videóval

[merlinw.org]

N o N a m e
UK címlapokon: Auto-Tune-t használtak az X-Factor meghallgatásokon, ami azt jelenti, hogy feljavították bizonyos versenyzõk énektudását.
(via @vonzovera)
vicces volt az a 3 szerencsétlenkedõ a 'Lady Gaga - Bad Romance'-el! <#idiota>
Nálam még mindig a Glee-s feldolgozás viszi a pálmát, mely fényévekkel jobb, mint az eredeti.

MerlinW
A kínos szünettõl és a táncoslábú fekete csajtól szó szerint könnyeztem a röhögéstõl😊

Cole kisasszonynak pedig kívánunk jobbulást😊 (maláriás szerencsétlen)

[merlinw.org]

N o N a m e
12 milliós nézettsége volt a tegnap esti adásnak. 😊 az szép!
N o N a m e
Go Katie Go! 😊
Ability
Tölthetõ, essetek neki. 😉

szerk: most vettem észre hogy már régóta elérhetõ, rossz helyen kerestem. Oo
Ability
Ez a leányzó nem volt egyszerû eset. 😄
jólvan hát ha magyar vmi szinten akkor illene magyarul kiejtenie a nevét és Krisztina Nagy-nak ejteni ,nempedig Krisztina Nagi-nak 😞
MerlinW
Lehet. Ma volt az elsõ válogatás este 8-kor, még nem láttuk😊

Tavaly is volt egy magyar lány válogatáson, le is szerepelt szegény csúnyán😊

[merlinw.org]

én meg azt hittem,hogy van kint egy magyar aki fellép 😄
MerlinW
Honnan tudjuk?😊 Egyébként ez az eredeti angol mûsor topikja😊

[merlinw.org]

Prince of Máté
Lesz Cseh Csaba a résztvevõk között?

MerlinW
Nincs. Majd holnap torrent lesz, vagy rlslog.net

[merlinw.org]

stream hozzá?
Ability
+1 :]
N o N a m e
várjuk! 😊
MerlinW
Ma este 8-kor X-Faktor UK

[merlinw.org]

N o N a m e
augusztus 21.-én kezdõdik az új évad 😊
N o N a m e
azért van hangjuk! az elsõ meghallgatáson is jól énekeltek, csak tele vannak önbizalommal és energiával, ami szokatlan
MerlinW
Hát igen, a technika csodákra képes😊 0 hangú emberekbõl Pavarottit varázsolhatnak vele😊

[merlinw.org]

N o N a m e
A "the most annoying twins" elsõ videoklipje megjelent a napokban. Nehezen, de kimondom: nekem tetszik :|
MerlinW
Kicsit kattant volt, de a hangja ott volt a szeren😊

[merlinw.org]

N o N a m e
a tavalyi végén én is sokat skippeltem, csak a vasárnapi mûsorokat néztem meg a sztárvendégek miatt, és úgyis visszamutatták, hogy mi volt szombaton.
Azt a tájszólásos csajt, Stacey-t nagyon bírtam 😊
MerlinW
A tavalyi nem is volt jó. 2009 gáz volt ilyen téren. Idol is gyenge volt, Got Talent is. Talán idén. A most futó Talent elég reményteljes😊

[merlinw.org]

Ability
Nekem még az elõzõt is be kellene fejezni, valahogy a vége fele annyira leapadt a minõség hogy nehezen tudom rávenni magam. 😮
MerlinW
Valamikor augusztus közepe - vége környékén. Nincs még pontos dátum.

[merlinw.org]

N o N a m e
Mikor indul a mûsor az UK-ban?
MerlinW
3x olvastalak el, de nem értem😊 Nem hagytál ki véletlenül pár szót, írásjelet, esetleg komplett mondatokat?😊

[merlinw.org]

polluxware
én inkább azt mondanám hogy hihetetlen szakadék tátong kis hazánk bizonyos körök között, és hát az "egyszerû" halandónak nem mondták meg hogy ide talán nem kéne betérned...

õszintén

amilyen ripacs bagázs fut ma "celeb" jelzõvel a médiában, és milyen iszonyatos pénzeket szakítanak

sajna bizony betér oda olyan is akinek vagy önkritikája, vagy egyéb lehetõsége

ennyire ocó a mádzsár nép egy szééééééles szûk rétege (azaz mi)

(kárló, és a kitartott cicák kivételével)

Ability
Meg úgy alapjáraton irritáló és nem kedvelem mint házigazda. Sõt, az egész magyar xfactornál tartok a zsûri és házigazdák választékától. Versenyzõk majd kiderülnek, de csak így fél pillantással belenézve az új megasztárba.... hát valami borzalom. Még nevetni sem igazán tudtam rajtuk, leginkább a szánalmas jelzõ illett rájuk. Az egész társadalmi morál és kultusz nincs megteremtve hozzá, szerintem.
MerlinW
Bucit k*vára le kéne már sittelni. Az elõzõ balesetét túlélte oké, de hogy másoknak is ártson a hülyeségeivel... 10évet neki és tetkós fütyiket! 😄

[merlinw.org]

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bezony 😊

MerlinW
Elvileg minden ilyen mûsorban szigorú minõség ellenõrzés van, ezért bízom a dologban. Persze, majd meglátjuk😊 Legrosszabb esetben, angoloknál lesz Factor jövõre is, max majd azt nézzük megint😊

[merlinw.org]

Kicsit nagyobb kaliberû produkció mint a megszokott itthoni átlagszar megaszar. A lényege hasonló hisz itt is énekeseket keresnek, de magasabb színvonalon mind ezt. Újdonság, hogy a versenyzõket idõvel 4 fele fogják osztani és 1-1 zsûri lesz a mentoruk. Youtoubon nézd meg az eredeti verziót nem akarom hypolni, de ég és föld az itthoni megaszar-hoz képest.

ez miben jobb mint a megsztár?

Félek, hogy ugyanolyan igénytelen lesz mint az itthoni "megszokott" show mûsorok többsége és sehol nem lesz az UK verziótól