Milyen egy remek párkapcsolat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nemtudom...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha már bármit emgtudtok tenni másik felhántorgatása és/vagy saját magatok szégyelés nélkül akkor ott kezdõik a pár kapcsolat 3 éve van lassan barátnõm...
Az õszinte és nyitott ember közeli ismerõsei által megbízható képet kap saját magáról.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Harmonikusan tudjanak fingani egymás mellett is, ha épp kell nekik.
szeretetbõl kedveznék a nõnek, NEM kényszerbõl!
Nem azért írom, mert vannak itt olyan valakik, aki ezt olvasná,
de jó lenne szeretve szeretni...
De ugye fontos a kinézet+ügyesség+ész,
és ami a legfontosabb, NE a többi pasi izgassa a szerelmemet, hanem mondjuk ami a lábam között van, tehát SZERESSEN! Aztán mivel szép is, okos is, és ügyes is, kihasználnám a tehetségeit, és ha nem ingerlés folyik, na meg hegyek között a patak, akkor valami hasznosat is lehetne vele együtt csinálni, ami hasznunkra válhatna. Csak ilyen sajnos nincs. Próbálom, próbálom keresni is, de kiszemelt hölgy(ek?) nem engednek.
logikus, mind a "7x neki járna" ... hiszen férfi!
Forza.
és az elõzõ (2.5év) kapcsolatomban szintén én voltam mindig aki lenyelte a békát egy-egy vita után. mert inkább legyünk jóba és békítõsz... 😄 mint hogy pöröljünk még órákat.
inkább ráhagytam, had higyje hogy igaza van és minden megy tovább szépen.
mondjuk csicskás sose voltam. inkább nevezzük nagylelkûnek 😄
u dont have to listen anybody else but me
Magam részérõl inkább áldozat vagyok, mint "nõnek" az áldozata...
Igazi nõ nem követel áldozatot, azokra kellene nagyon odafigyelni.
Valóban ha papucs az ember jól mûködik a párkapcsolat vagy is nem nevezném párkapcsolatnak inkább gazdi (nõ) és kutyus (férfi) kapcsolatnak.<#idiota>#idiota>
de ha valakinek ez tetszik....
Min. 15-20 év,vagy még több, de addigra meg már mások jóval elõrébb lesznek. Ez a topik is olyan mint halottnak a csók, mint az egész magyar társadalomnak a "mutassunkpéldátembertársainknakhogyankelleztmegazt".
Ezt sajnos egészen vissza lehet vezetni a korrupt parkolóõrig 😊
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
1. Kell egy kis veszekedes. Nalunk 10 percet tart es 99% o inditja el oket.
2. Altalaban a ferfi az aki tobbet aldoz fel de minden aldozat megeri, mert igy teljes a harmonia.
3. Mindig figyelni kell hogy a lany eppen milyen hangulatban van, hetente legalabb 3x olyat kell csinalni amit o szeret es aztan 4 nap van a ferifnak arra amit o szeret 😄 Megeri.
4. Mindenfelekeppen talalni kell a lanynak hobbit. Ugye egy ferfi akarmikor talal maganak de egy lany problemasabb.
5. Nem sabad hogy a lanynak ne legyen egy jo baratnoje akivel kipletykal dolgokat. Ez nagyon fontos mert ez is ereszt a esetleges gozbol.
stb.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ám úgy érzem, ez fordítva is igaz.
A rossz elfelejtése, elfelejtetése pedig nem a rossz orvoslása, megoldása.
Mint ahogy a ko(r)csma és a szórakozás sem orvosság a problémákra, csak amolyan fedõrendszerek.
Gondolj csak arra, hogy mikor veled próbálták elfelejtetni, akkor az, hogy esett és mi lett tõle valóban(!) jobb...
Csernus szavaival élve: attól hogy a homokban dugom a fejem még jönnek hátulról és jól seggbe ******-nak...
Továbbá nem azt mondtam,hogy 180fokos fordulattal meg tudjuk változtatni az illetõ hangulatát és eltörölni a múltat,hanem azt hogy egy kicsit elfelejtethetjük vele a rosszat.Ennyi
Nah majd késõbb lészen!Üdv.
igen, egy teljesen megbízhatatlan ezért hasznavehetetlen képet...
"ha egy kicsit is javíthatsz a kedvén az embernek,akkor miért ne tennéd meg"
Mert nem lehet rajta javítani.
Vigyorgó maszkot húzhatok a rosszkedvû fejére (narkotizálhatom), de a maszk alatt ettõl még ugyan úgy rossz kedvû lesz.
Ha meg nem, akkor nem is volt rossz kedvû.
Az önzetlenség ott kezdõdik amikor nem vársz cserébe semmit, még önzetlenséget sem. Nos?
Mivel tanultam filozófiát,így beleolvasgattam,de biztos nem tudnék idézgetni most hirtelenjében😊Elmehetnél filozófia tanárnak és a gyerekeket lehetne nevelgetni.
"Én is szívesen segítek bárkinek, de senki helyett sem csinálok meg semmit."
én sem azt mondtam,hogy a popsi alá tolom a széket..
"Én is szeretek megmosolyogtatni, de még jobban szeretem, ha valaki derûsen éli életét."
De sajnos ez nem mindig van így..és ha egy kicsit is javíthatsz a kedvén az embernek,akkor miért ne tennéd meg..anélkül ,hogy elkezdenél filozofálni azon hogy ..ez valóban jó-e,stb.
Önzetlenség szerintem egy pozitív tulajdonság ami kellõen kezd kiveszni az emberekbõl..
Arisztotelész is Platón is aktuális, mai is, sõt talán még jobban.
Nem agy nélkül tömjénezni és követni kell õket, hanem olvasni a plusz információ miatt, ami esetleg más fényben is megvilágítja azt amit jónak hiszel, hogy több oldalról is megvizsgálhasd.
Én is szívesen segítek bárkinek, de senki helyett sem csinálok meg semmit.
Én is szeretek megmosolyogtatni, de még jobban szeretem, ha valaki derûsen éli életét.
A környezetben élõk véleménye pedig semmit sem ér.
Amíg az õ kedvük szerint élsz mindig arról fogsz (hamis) visszajelzést kapni, hogy kiváló erényes ember vagy.
Én nem tartom magam rossz embernek(igaz ez egy saját meglátás),de a környezetemben élõk is tudják,hogy ha a közelben vagyok és segítség kell,számíthatnak rám!Vannak hibáim,ahogy mindenkinek..de nem mindegy,hogy a mérleg melyik oldalára billen.Én nap mint nap törekszem jobb emberré válni(egyéni módon és nem az írásban foglaltak szerint,vagy csak részben úgy)És ha mosolyt varázsolok a szeretteim arcára az már megéri nekem és jobb embernek érzem tõle magam.<#wink>#wink>
Matthew..tény ,hogy sokan félrenéznek,de ez nem biológián alapuló,szerintem inkább saját döntés.Mert ugyebár,ha valaki nem akar félretekinteni ,azt az istenért sem lehet rávenni,akár csellel sem.Az ismeretségi körömben(a házas vonalon) több a ma is boldogan élõ pár.Természetesen tisztában vannak vele,hogy a szerelem elmúlik,de ez nem azzal jár ,hogy "huh új vizekre kell eveznem,mert újra akarom érezni".
Meg lehet tartani azt a vibrálást,azt a vonzalmat ami még sok sok ideig összetart.Egy kapcsolatban szükség van az állandó csábításra(nõ és férfi részérõl is egyaránt),és nem ellaposodni azzal a tudattal,hogy "már úgy is az enyém,marad is"
Megcsalás?ezt soha nem értettem.Miért kell megcsalni a másikat?(és egyáltalán,ha megcsalja akkor hogy tud utána a párja szemébe nézni,mintha mi sem történt volna)
Szerintem ,ha egy kapcsolat jól mûködik egyik fél fejében sem fordul meg a félretekintgetés lehetõsége.Ha meg mégis megfordul a fejben,akkor szépen le kel ülni a párocskájával és megbeszélni,hogy ez és ez van..és fel kéne dobni a kapcsolatot,mert nem tekinti ezt jó jelnek.
Ha pedig az istenért sem változik semmit,akkor váljanak el..szép csendben,de ne csalják meg egymást!Az gerinctelen és gusztustalan!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A megjátszás leírásban nem tudom mi a megjátszás rész.
Nekem a határozatlanság, beszariság jön le belõle...
A pisikakis részbõl nem tudok mit kihámozni.
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Elszomorító...
De én nem akarom ezt magamnak, és ameddig nem elégszem meg egy ilyennel, nem törõdöm bele, addig jobb lesz.
Egyébként sem jó érv az, hogy gyakorlatilag mindent megtehetsz, mert te megengednéd ellenkezõ esetben, és ha meg nem tetszik neki, akkor egyszerûen nem illetek össze. Kompromisszumkészség, megértés és elfogadás 0.
- nõ, többéves kapcsolat után (legalább 5) beadja a derekát és férjhez megy. egy hónnappal az esküvõ után azzal a kollégájával csalja rendszeresen a férjét, aki mellesleg a lakótársam volt 😊
- nõ és srác legalább 7 év boldog kapcsolat után összeházasodnak. itt is kb 1 hónappal késõbb kiderül hogy a leányzónak mellesleg van valaki más is, így szétmennek...
ennyit a házasságokról.