361
Egy harmonikus kapcsolat kialakításához elengedhetetlen feltételek(?)
  • TothLaci
    Szerintem azt várja, hogy szóljak, ne pedig írjak.
    Csak tudod, aki nagyon gátlásos... nem mindig lehet legyőzni, ahhoz kell a nő segítsége is e terülten.
  • Cserediák
    Lássuk csak.van pár verzióm..bár nem tudok a másik nő fejével gondolkodni.egyik verzióm az,hogy kedvességből írta azt amit írt,a másik lehet hogy várja ,hogy írj és a végső az ,hogy csak szórakozott:)Szerintem írj neki és meglátod a fejleményeket,veszíteni valód nincs!
  • King of Roads
    nyilván ahogyan azt a nők szokták azt várja h te közeledj mivel h te vagy a férfi. ez okés de ha én bejövök 1 nőnek és azt se tudom h a világon van akkor is én menjek oda?
  • King of Roads
    jah én se csípom mikor a kis tinik "párjuknak" nevezik a a barátnőjket/barátjukat.a "pár" szerintem akkor érvényes ha már az ember felnőttebb korszakban van és esetleg együtt élnek és úgy élik az életüket. nem 14-17 év között... nem tudom miért de sztem ez valahogy igy (lenne) érvényes
  • iszakos
    Én a helyedben rég nem aggódnék az ilyen dolgokon.
    Saját tapasztalataim alapján mondom,hogy az,hogy visszaír még nem jelent semmit!
    Lehet hogy a 10. levél tűnik el szó nélkül.
    A másik része,hogy amíg nincs személyes tali vagy talik,addig kár is reménykedni bmiben is.
    Sokan csak eljátszák a szimpátiát,de nem akarnak egyébként meg semmit.
    Hazudnék,ha azt mondanám,nem lehet neten társat találni,mert a mostani bnőm is így lett,de nagyon sokáig tartott mire rá találtam.
    Elég sok társkereső oldalt kipróbáltam,és főleg a myvip randin volt olyan hogy volt barátja de azért jelentkezett rá.
    Lehet én vok hülye,vagy maradi,de ha van társam minek jelentkezzek randi oldalra?
  • 1st3nf4sz4tm444
    Cool story bro
  • TothLaci
    Kaptam ma nagyon tetszős nőtől egy levelet, melyben az állt, hogy én vagyok a legjobb pasi.
    A nővel nem tudtam találkozni személyesen, de írtam neki myVIP-en, melyben az állt, hogy szívesen megismerném...
    Nem válaszolt rá.

Válaszoljatok, légyszi, miért van az, hogy mindenki jóképűnek tart, mégsem mernek közeledni?

Hiszen a nőknek mindig igazuk van, tehát világok harca, ha egyik lánynak tetszek, másiknak meg nem? :D király
  • 1st3nf4sz4tm444
    mármint aki normálisan gondolkodik
  • 1st3nf4sz4tm444
    hülyeség, mindig vannak ilyen emberek
  • Cserediák
    én csak azt várom,mikor áll ez az egész helyre..azaz a "normális" irányba,ahol tényleg a tisztelet és az érzelmek a fő mozgatórugók:(...félek ez nem most jön el.
  • 1st3nf4sz4tm444
    á nem hagytál ki. Mikor tini voltam már akkor is kicsit ódzkodtam pár korosztálybelitől, de ami most van, hát valahogy... hányinger :D
  • Cserediák
    Sajnos sok mindenen áll vagy bukik a kapcsolat,de ami manapság a fő mozgatóerő...a szex(mekkora pénisze van a pasidnak,ha kicsi fujj,de trendytlen..és milyen tapasztalt már egy 14 éves lányka),a pénz(ki milyen menő cuccokban járkál,ha nem 15000Ft-s pólója van ,már ciki)..ez a meglátásom,ha tévednék vagy kihagytam valamit kéretik kijavítani:P
  • Cserediák
    Elnézést!De a lényeg érthető:)..
  • dori1748
    http://www.tinioldal.tk

Itt rengeteg jó cikket találtok párkapcsolat témában! :)
  • 1st3nf4sz4tm444
    Úgy általában mostanában abból áll egy kapcsolat, hogy milyen jó DOLGA van egy embernek valaki mellett :S Ezért is romlik aztán el, mert nem az mozgatja, aminek kéne
  • NessieGraf
    Hibás fogalmazás! Nem a pénzes lányka tetszik neki, hanem a lányka pénzével elérhető életmód. Nem sok esélyt jósolok arra, hogy mással boldog lesz. Ha nem elég gazdag, akkor a pénz fog hiányozni, ha az új is pénzes, a kapcsolat helyett marad az elkényeztetett gyerek, aki mindig valami újat kap, hogy nyugton legyen.
  • Cserediák
    Szerintem elég gáz ,ha a pénz a fő mozgatórugó.Egyik ismerősöm kapcsolatát tudnám itt példának hozni..A srác nem érzi magát jól a kapcsolatban,mert ígyrossz úgyrossz,de Ő csóróbb mint a lány,és élvezi ,hogy megetetik..mindig van valami új náluk,plazmatévé,medence a házban és még ki tudja mik..szóval,már semmiféle vonzalmat nem érez a lány iránt ,sőt máson gondolkozik,de mivel tetszik neki ez a pénzes lányka ,így inkább marad..ki érti ezt?:S Elkeserítő!
  • 1st3nf4sz4tm444
    Na ez meg a másik véglet. Nem arról van szó, hogy szegénygyerek legyen a kapcsolatban a társ (max akkor, ha a csaj is szegény), de azért nekem te ne mondd azt, hogy a pénz a lényeg a kapcsolatban is.
  • NessieGraf
    A párkapcsolatok esetében az osztálytárs, a kolléga és a baráti kör tagjai legjobb, ha a "házinyúlra akkor se lövünk, ha támad" kategóriába tartoznak. Nagyon kevés az, aki emberileg azon a szinten van, hogy a további kapcsolatot nem zavarja meg a szakítás.

A hosszú távú jó kapcsolat alapja egyébként a kölcsönös alkalmazkodás és a jó kommunikáció.

Miért nincsenek ma jó kapcsolatok? Egyrészt a megélhetés problémáiból adódó elfoglaltságok, másrészt meg egy találkozót mesélnék el hozzá:

Két barátnő találkozott egy buszmegállóban. Jött a:

- Jaj, de rég találkoztunk, de jó, hogy látlak! - üdvözlés. Aztán felszálltak ugyanarra a buszra. Együtt utaztak egy órát. Ennek első pár percében az egyik felfedezte a másik új mobilját, a másik az első táskájában lévő magazint. Az elkövetkező óra játékkal, illetve olvasással telt, anélkül, hogy egymáshoz szóltak volna.

Itt kezdődnek a problémák. A közös tv nézés, az egyik netezik, a másik olvas, nem kapcsolat. Időtöltés csupán. Nem tudják, mit érez, mit gondol a másik, ha egyáltalán.

Aztán találnak egy újat, akivel az első időszakban tényleg foglalkoznak egymással. De a megszokás nagy úr. A folytatás általában a visszatérés a kapcsolatmentes szokásokhoz. És a kör bezárul.
  • gazgoblin
    De legalább nem életképtelen, aki szegénységbe csinálja a kölköket.
  • Sephi
    Nem! Felrertettel! Igy nem leszel papucs, es ha ugyes vagy minden harmonikusan megmarad.

Akarki akarmit is mond, a noknek igazat kell adni es toleralni kell oket kulomben nenm tudod megtartani.

Aki ennek az eletetjet alitja, az vagy soha sem volt egy komoly kapcsolatban vagy siman csak nincs jobb dolga.
  • 1st3nf4sz4tm444
    elég nagy balfasz vagy csak úgy mondom
  • gazgoblin
    Pénzkérdés minden...nem kell összejönni egy csóró senkiházival! Szegény egyedül is lehetsz!
  • Disno
    inkább kedvesem/párom, mint hogy lekurvázza (ez is kezd trendi lenni...)
  • arty
    hogy kellene hívnia?
  • Bruk
    Szerintem mert MO-n már mindenki kemény... de ha beszólnak az utcán megy a hallgatás.
  • Fbn Lx
    merthogy?
  • TothLaci
    Na ja, ki akar pár hetes kapcsolat után mentőt hívni? :D
    Szellentéses dolgot én is furcsának tartom, inkább kímélném a páromat ilyentől... de az igaz, hogy van benne valami :D
  • Bruk
    Ne hallgass a csajra. Tartsd tiszteletben a barátod döntését. Csak egy csaj, majd jön másik.
  • The Protector
    Engem az bosszant fel a legjobban ha vki 17 meg 18 évesen úgy hívja másokkal való beszélgetés közben a pasiját vagy a csaját hogy kedvesem vagy párom.Olyankor szájba tudnám térdelni az illetőt.XD
  • Banano
    Ilyen:#dugósszmájli
  • RYO21
    A legjobb barátom és csaja szakítottak egymással, és a csaj megkért, hogy segítseg neki újra összejönni a haverommal. gondoltam hogy majd beszélek én a haverommal, hogy járjon újra azzal a csajjal. hogy tudnám őket újra összehozni?
  • wordsworth
    Lassan 2 éve vagyok együtt barátnőmmel, nem szoktunk veszekedni, nincs nézeteltérés, megvagyunk :)
  • dunga
    Bocsi, hogy csak így a közepébe belevágok... Nem olvastam még vissza, de érdekel, hogy miket írtatok.
    Sokáig úgy éreztem, hogy remek volt az én párkapcsolatom is, de aztán lassan kiderültek a kis titok, elhallgatások...
  • Metalmilitiakid
    mikor hol milyen néven ? :D
  • Bruk
    Most nézem hogy csaj vagy..

Az egésznek a lényege az hogy ne legyetek éjjel nappal együtt. Amikor együtt vagytok keveset beszéljetek viszont sokat dugjatok, így ritkán fog előfordulni veszekedés. :D
  • Bruk
    Ha ráhagyod az nem is olyan hülyeség.. :D
  • 89
    Úgy írsz róla mintha a lányod lenne és babusgatni kéne...
  • Cserediák
    Az előzőekre írtam,mert van pár éretlen és buta beszólás...A szellentésről meg csak annyit ,hogy oks..házasoknál,nomeg a sok éve együttélőknél lehet megszokott dolog,de ne mondja nekem senki ,hogy ha egy pár hetes kapcsolatban élek már etikus az orra alá dörrenteni.Mindenki tudja a másikról ,hogy ember és ha gáztúltengés van akkor ki kell jönnie..de gusztustalan ha valaki ebből hobbyt csinál.Igaz,ez is meglátás kérdése:)
  • King of Roads
    köszönjük