Milyen egy remek párkapcsolat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
szóval konkrétabban a páromon kívül valszeg mindennek..lehet kissé elmaradott vok ilyen téren mindjárt 18 leszek de nem volt még barátnõm 5. óta <#idiota> sokáig vágytam rá, aztán kb 1 éve nem érdekelt a dolog és most is csak néha jön elõ h kéne. inkább csak ugy vok vele h lesz idõm bõven de ha én egyszer azt mondom h kell akkor lesz is 😉

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
nah hát én csak a "páromra" mondtam. számomra az inkább már a felnõttebb emberek együttélését fejezi ki mintsem a 14 évesek járását.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

arty
így? hogy?

irj már konkrétat, te milyen "névvel" illetnéd a szerelmedet egy beszélgetésben? mert az eddig már sokszor elhangott, hogy a párom, kedvesem nem jo, de hogy helyette mi frankó, az nem

nessiegraf: jjo, mondjuk hogy a párom inkább tényleg a házastárs szebb megfelelõje, de a "kedvesem"-el mi a gond? mert ugye ezt is kilõtték itt alant 😉

Forza.

NessieGraf
Mondjuk ez az egyetlen terület, ahol a magyar és az angol nyelvet keresztezni kéne. Mert a magyar ismeri a pár, a társ, a feleség, a szeretõ fogalmakat. Az angol meg ismer olyat, hogy barát (lényegtelen a neme, szex nincs), ezen kívül a barátnõ és a fiú barát fogalmakat, ami valahol a szeretõ és a barát között van.

Kérem, hogy a szeretõ szót a valõs értelmében nézzétek, ne a ma használt pejoratív módon.

Azt gondolom, hogy a tizenéves kapcsolatban az angol meghatározásra kéne valami jó szó, normális kapcsolat esetén.

A párom kifejezés valóban a felnõtt idõszaké.

Viszont hallottam már a feleség szó fiúsított változatát: a másik felem. Mindkettõ jó és szakrális értelemben gyönyörûen kifejezi, hogy csak a férfi és a nõ együtt lesz egész. Egy apró probléma van velük: nagyon sokat kéne változtatni a mai átlagember gondolkodásán ahhoz, hogy ezek a szavak visszakaphassák valós tartalmukat.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

King of Roads
figy ez nézõpont kérdése..én így látom. ennyi. csak reagáltam 1 hsz-re

arty
komolyan érdekel, hogyan kell a "másikat" nevezni akkor?

a pasim? a csajom? ezek tényleg jobbak?? 😮

Forza.

NessieGraf
Szerintem meg el se tudom képzelni, mire alapozza bárki is, hogy te vagy a legjobb pasi, ha nem is látott élõben.

Egyébként ugye nem vagy remete egy erdõben? Mert ha nem, akkor ne netes helyeken keresgélj. Biztos, hogy sokkal közelebb van hozzád akit keresel, mint gondolod.

Tudod mit?
Te inkább sehova.
Bruk
Ha nincs pénz akkor csak veszekedés lesz.. hidd el.

loál, azt azért ne mondd már, hogy azt mondják neked, hogy jóképû vagy, plusz a csajok is nyíltan ezt elismerik és te emellett még gátlásos is vagy?? Én se vagyok csúnya, de nem volt soha, hogy egy csaj rám mozduljon és így még persze, hogy az voltam... De ez? 😄

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

TothLaci
Szerintem azt várja, hogy szóljak, ne pedig írjak.
Csak tudod, aki nagyon gátlásos... nem mindig lehet legyõzni, ahhoz kell a nõ segítsége is e terülten.
Cserediák
Lássuk csak.van pár verzióm..bár nem tudok a másik nõ fejével gondolkodni.egyik verzióm az,hogy kedvességbõl írta azt amit írt,a másik lehet hogy várja ,hogy írj és a végsõ az ,hogy csak szórakozott😊Szerintem írj neki és meglátod a fejleményeket,veszíteni valód nincs!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

King of Roads
nyilván ahogyan azt a nõk szokták azt várja h te közeledj mivel h te vagy a férfi. ez okés de ha én bejövök 1 nõnek és azt se tudom h a világon van akkor is én menjek oda?

King of Roads
jah én se csípom mikor a kis tinik "párjuknak" nevezik a a barátnõjket/barátjukat.a "pár" szerintem akkor érvényes ha már az ember felnõttebb korszakban van és esetleg együtt élnek és úgy élik az életüket. nem 14-17 év között... nem tudom miért de sztem ez valahogy igy (lenne) érvényes

Én a helyedben rég nem aggódnék az ilyen dolgokon.
Saját tapasztalataim alapján mondom,hogy az,hogy visszaír még nem jelent semmit!
Lehet hogy a 10. levél tûnik el szó nélkül.
A másik része,hogy amíg nincs személyes tali vagy talik,addig kár is reménykedni bmiben is.
Sokan csak eljátszák a szimpátiát,de nem akarnak egyébként meg semmit.
Hazudnék,ha azt mondanám,nem lehet neten társat találni,mert a mostani bnõm is így lett,de nagyon sokáig tartott mire rá találtam.
Elég sok társkeresõ oldalt kipróbáltam,és fõleg a myvip randin volt olyan hogy volt barátja de azért jelentkezett rá.
Lehet én vok hülye,vagy maradi,de ha van társam minek jelentkezzek randi oldalra?

Cool story bro

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

TothLaci
Kaptam ma nagyon tetszõs nõtõl egy levelet, melyben az állt, hogy én vagyok a legjobb pasi.
A nõvel nem tudtam találkozni személyesen, de írtam neki myVIP-en, melyben az állt, hogy szívesen megismerném...
Nem válaszolt rá.

Válaszoljatok, légyszi, miért van az, hogy mindenki jóképûnek tart, mégsem mernek közeledni?

Hiszen a nõknek mindig igazuk van, tehát világok harca, ha egyik lánynak tetszek, másiknak meg nem? 😄 király
mármint aki normálisan gondolkodik

hülyeség, mindig vannak ilyen emberek

Cserediák
én csak azt várom,mikor áll ez az egész helyre..azaz a "normális" irányba,ahol tényleg a tisztelet és az érzelmek a fõ mozgatórugók😞...félek ez nem most jön el.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

á nem hagytál ki. Mikor tini voltam már akkor is kicsit ódzkodtam pár korosztálybelitõl, de ami most van, hát valahogy... hányinger 😄

Cserediák
Sajnos sok mindenen áll vagy bukik a kapcsolat,de ami manapság a fõ mozgatóerõ...a szex(mekkora pénisze van a pasidnak,ha kicsi fujj,de trendytlen..és milyen tapasztalt már egy 14 éves lányka),a pénz(ki milyen menõ cuccokban járkál,ha nem 15000Ft-s pólója van ,már ciki)..ez a meglátásom,ha tévednék vagy kihagytam valamit kéretik kijavítani😛

Cserediák
Elnézést!De a lényeg érthetõ😊..

http://www.tinioldal.tk

Itt rengeteg jó cikket találtok párkapcsolat témában! 😊
Úgy általában mostanában abból áll egy kapcsolat, hogy milyen jó DOLGA van egy embernek valaki mellett :S Ezért is romlik aztán el, mert nem az mozgatja, aminek kéne

NessieGraf
Hibás fogalmazás! Nem a pénzes lányka tetszik neki, hanem a lányka pénzével elérhetõ életmód. Nem sok esélyt jósolok arra, hogy mással boldog lesz. Ha nem elég gazdag, akkor a pénz fog hiányozni, ha az új is pénzes, a kapcsolat helyett marad az elkényeztetett gyerek, aki mindig valami újat kap, hogy nyugton legyen.

Cserediák
Szerintem elég gáz ,ha a pénz a fõ mozgatórugó.Egyik ismerõsöm kapcsolatát tudnám itt példának hozni..A srác nem érzi magát jól a kapcsolatban,mert ígyrossz úgyrossz,de Õ csóróbb mint a lány,és élvezi ,hogy megetetik..mindig van valami új náluk,plazmatévé,medence a házban és még ki tudja mik..szóval,már semmiféle vonzalmat nem érez a lány iránt ,sõt máson gondolkozik,de mivel tetszik neki ez a pénzes lányka ,így inkább marad..ki érti ezt?:S Elkeserítõ!

Na ez meg a másik véglet. Nem arról van szó, hogy szegénygyerek legyen a kapcsolatban a társ (max akkor, ha a csaj is szegény), de azért nekem te ne mondd azt, hogy a pénz a lényeg a kapcsolatban is.

NessieGraf
A párkapcsolatok esetében az osztálytárs, a kolléga és a baráti kör tagjai legjobb, ha a "házinyúlra akkor se lövünk, ha támad" kategóriába tartoznak. Nagyon kevés az, aki emberileg azon a szinten van, hogy a további kapcsolatot nem zavarja meg a szakítás.

A hosszú távú jó kapcsolat alapja egyébként a kölcsönös alkalmazkodás és a jó kommunikáció.

Miért nincsenek ma jó kapcsolatok? Egyrészt a megélhetés problémáiból adódó elfoglaltságok, másrészt meg egy találkozót mesélnék el hozzá:

Két barátnõ találkozott egy buszmegállóban. Jött a:

- Jaj, de rég találkoztunk, de jó, hogy látlak! - üdvözlés. Aztán felszálltak ugyanarra a buszra. Együtt utaztak egy órát. Ennek elsõ pár percében az egyik felfedezte a másik új mobilját, a másik az elsõ táskájában lévõ magazint. Az elkövetkezõ óra játékkal, illetve olvasással telt, anélkül, hogy egymáshoz szóltak volna.

Itt kezdõdnek a problémák. A közös tv nézés, az egyik netezik, a másik olvas, nem kapcsolat. Idõtöltés csupán. Nem tudják, mit érez, mit gondol a másik, ha egyáltalán.

Aztán találnak egy újat, akivel az elsõ idõszakban tényleg foglalkoznak egymással. De a megszokás nagy úr. A folytatás általában a visszatérés a kapcsolatmentes szokásokhoz. És a kör bezárul.

gazgoblin
De legalább nem életképtelen, aki szegénységbe csinálja a kölköket.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sephi
Nem! Felrertettel! Igy nem leszel papucs, es ha ugyes vagy minden harmonikusan megmarad.

Akarki akarmit is mond, a noknek igazat kell adni es toleralni kell oket kulomben nenm tudod megtartani.

Aki ennek az eletetjet alitja, az vagy soha sem volt egy komoly kapcsolatban vagy siman csak nincs jobb dolga.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

elég nagy balfasz vagy csak úgy mondom

gazgoblin
Pénzkérdés minden...nem kell összejönni egy csóró senkiházival! Szegény egyedül is lehetsz!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Disno
inkább kedvesem/párom, mint hogy lekurvázza (ez is kezd trendi lenni...)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

arty
hogy kellene hívnia?

Forza.

Bruk
Szerintem mert MO-n már mindenki kemény... de ha beszólnak az utcán megy a hallgatás.<#idiota>

merthogy?
TothLaci
Na ja, ki akar pár hetes kapcsolat után mentõt hívni? 😄
Szellentéses dolgot én is furcsának tartom, inkább kímélném a páromat ilyentõl... de az igaz, hogy van benne valami 😄
Bruk
Ne hallgass a csajra. Tartsd tiszteletben a barátod döntését. Csak egy csaj, majd jön másik.

The Protector
Engem az bosszant fel a legjobban ha vki 17 meg 18 évesen úgy hívja másokkal való beszélgetés közben a pasiját vagy a csaját hogy kedvesem vagy párom.Olyankor szájba tudnám térdelni az illetõt.XD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Banano
Ilyen:#dugósszmájli

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

A legjobb barátom és csaja szakítottak egymással, és a csaj megkért, hogy segítseg neki újra összejönni a haverommal. gondoltam hogy majd beszélek én a haverommal, hogy járjon újra azzal a csajjal. hogy tudnám õket újra összehozni?

wordsworth
Lassan 2 éve vagyok együtt barátnõmmel, nem szoktunk veszekedni, nincs nézeteltérés, megvagyunk 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

dunga
Bocsi, hogy csak így a közepébe belevágok... Nem olvastam még vissza, de érdekel, hogy miket írtatok.
Sokáig úgy éreztem, hogy remek volt az én párkapcsolatom is, de aztán lassan kiderültek a kis titok, elhallgatások...

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Metalmilitiakid
mikor hol milyen néven ? 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Bruk
Most nézem hogy csaj vagy..<#idiota>

Az egésznek a lényege az hogy ne legyetek éjjel nappal együtt. Amikor együtt vagytok keveset beszéljetek viszont sokat dugjatok, így ritkán fog elõfordulni veszekedés. 😄

Bruk
Ha ráhagyod az nem is olyan hülyeség.. 😄

89
Úgy írsz róla mintha a lányod lenne és babusgatni kéne...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Cserediák
Az elõzõekre írtam,mert van pár éretlen és buta beszólás...A szellentésrõl meg csak annyit ,hogy oks..házasoknál,nomeg a sok éve együttélõknél lehet megszokott dolog,de ne mondja nekem senki ,hogy ha egy pár hetes kapcsolatban élek már etikus az orra alá dörrenteni.Mindenki tudja a másikról ,hogy ember és ha gáztúltengés van akkor ki kell jönnie..de gusztustalan ha valaki ebbõl hobbyt csinál.Igaz,ez is meglátás kérdése😊

King of Roads
köszönjük <#nezze>