292
Gátlásosság legyőzése
-
Ari18 #132 Nem is a topic nyitójának szántam, hanem egy fórumtársnak magyaráztam el egy-két dolgot. -
azert az esz-t ne keverjuk ide..akaratero az mas dolog. -
Ari18 #130 Így érthető, pedig nagyon jó dolog. Én nem is tudnám elképzelni a hétköznapjaimat nélküle. Ennyi idő alatt már megszoktam ill. megszerettem. -
Áhhh. Edzőtársak elpárologtak (pl. Anglia), meló mellett meg esélytelen amúgyis. Utóbbi időben meg a kardiológusom eldobná az agyát, ha megtudná, hogy emelek. :D Ma is bútorokat/gépeket cipeltünk, mert költözik a cégünk, most éjjelre olyan szívdobogásom van, hogy ihaj... -
Ari18 #128 Pedig a jó dolog.. Én imádon még 5év után is. Miért nem mész vissza? -
Kösziek, de én má évek óta nem gyúrok és ez meg is látszik rajtam! :D --> galéria -
Ari18 #126 Figyelj, semmi bajom nem volt, azon kívül, hogy irdatlan szálkás voltam abban az időszakomban. Nem úgy mint a mostanság.--> galéria -
Ari18 #125 Kicsit durván fogalmaztam. Nem kell oda orvos. csirke mellre gondoltam. csöppet a hányinger kerülget amikor meglátom.
-
"Ettél te már hónapokig ugyan azt a kaját csak azért, hogy leszálkásíts, esetleg jobban nézzél egy kicsit ki?" 
Gondolom mindezt orvosi felügyelet alatt, sőt javallatra... Hagyjuk. -
Ari18 #123 "jah és nem szedek semmiféle tömegnővelőt."
Pedig vehetnél... semmi szar nincsen benne. Nem úgy mint anyád pörköltjében.
-
Ari18 #122 "konditeremben a sok parasztot kerülgetni"
Megsúgom neked, kedves "tapasztalt" fórumtársam, hogy a testépítők 99%-a normálisabb ember, mint a többi céltalan, az utcán lévő alkoholista/füvező stb. ember. Fingod sincsen az egészről. Több ész kell hozzá mint azt te el tudnád képzelni. Kívülállóknak ez a sport annyi, hogy súly emelgetése azt pont. Pedig nem... ehhez a sporthoz hatalmas akaraterő kell. Ettél te már hónapokig ugyan azt a kaját csak azért, hogy leszálkásíts, esetleg jobban nézzél egy kicsit ki? nem hiszem.
#1 Irány a terem, menjél edzeni. Az is önbizalmat ad. És ismerkedj mászkálj a haverjaiddal. Nem kell félni ők is csak emberek. -
Nem sértésként, de tényleg szánalmas, ha valaki éveken át csak "unatkozik". Nekem ez valahogy 35 év alatt sem sikerült. MINDIG van mit tenni! Ha mást nem tudsz, olvass, tanulj, műveld magad, beszélgess sokat nálad OKOSABB emberekkel, attól neked is megjöhet a szintlépésed és nagyon fontos, hogy ne lógj a többi unatkozó félnótással! A hülyék csak lehúznak, már ha nem vagy olyan hülye, hogy te húzod le őket... :D
A helyzet az, hogy ha valaki nagyon gátlásos és önbizalomhiánnyal küszködik, gyakran azért van, MERT VALÓBAN egy haszontalan, ostoba és kellemetlen ember, akiért a kutya sem vonyítana... Na ezek aztán hiába gyúrnak, vagy járnak (rossz) társaságba, attól még ugyanolyan üresek maradnak, ez nem segít!
Javaslatom: Zárkózz be a könyvtárba és OLVASS, TANULJ, FIGYELJ, GONDOLKOZZ, HALLGASD MEG A NÁLAD SOKKAL OKOSABBAKAT, DE SEMMIT SE HIGGY EL AUTOMATIKUSAN NEKIK, HANEM GONDOLD TE IS VÉGIG, SAJÁT MAGAD!
Ha az elítéltek egy 3*2méteres zárkában képesek diplomát szerezni, akkor nem takarózhatsz azzal, hogy unatkozol, mert nincs mit csinálni. Ha tényleg így gondolja valaki, az akkor csak szimplán hülye... -
amúgy énis elkezdtem gyúrni kb 3 hónapja még nem sok látszik ,meg most szünetelnem kell novemberig mivel volt egy szemmütétem.
jah és nem szedek semmiféle tömegnővelőt.
-
Kiado #119 Jóaz, hízol pár kilót. -
at16 #118 nálunk meg egy hónapja halt meg egy srác pont ezek a szarok miatt.
leállt a szive.
egészségedre váljék! -
napozint ne is emlegesd, egyik ismerősőm most azzal teszi magát tönkre
-
Baszki ezen most felröhögtem!:D:D 
-
Kiado #115 1 hónap kondi, némi táplálékkieg, utána egy kis naposin (disznóhízlaló) és utána lesz önbizalmad. -
Igazad van, és nem kell megvenni sem, ha találsz a neten vele egyenértékűt. Főleg így ismeretlenben...
Azonban ha spórolás miatt nem veszed meg, akkor rosszabbul jársz.
Csernus könyve is jó, észre tudja téríteni az embert viszont ezek a könyvek segítenek elindulni, irányt találni. Az "okés, akkor hogyan tovább" anyag. -
Heh én pl ugyvagyok vele hogy ugyérzem azok akik kozt vagyok hozzam képest senkik , eloiteleteim vannak lenézek sok embert ugyanakkor nem várom el hogy kedveljenek..
Gondold azt te vagy a faszagyerek mert tevagyaz :) -
1 liter vörösbor -
Pszichológus is lehet (nem tévesztendő össze a pszichiáterrel!). Mindezentúl, én Csernus doki könyvét olvastam el, utána mentem el mentál higénéshez, és kezdtem el foglalkozni filozófiával. Nekem segített. (mindeközben elkezdtem edzeni ~ magamért) Nem kell 12 ezer forintos könyveket elolvasni ehhez. Magyarul is remek előadások vannak. Egyik másik elsőre nagyot tud ütni, de az ember hozzászokik :) (megváltozik) -
ezt aláírom:) -
neked is el kéne menned pszihomókushoz,kicsit önbizalomhiányos vagy:D -
nem pszichológus kell ahhoz, hanem saját maga
de ha már szakembert akarunk bevonni, akkor motivátornak hívják az ilyen edzőt -
Járulékosan valamennyit biztosan.
Kérdés, hogy miért edzel?
Magadtól magadért, mert önállóan saját magadtól, minden külső tényezőtől függetlenül ezt így látod szükségesnek, és bárhogy állna a világ ezt tennéd, vagy egyéb külső tényezők miatt, mondjuk valaki/valami mást akarsz vele el/megnyerni? -
at16 #106 ja az lemaradt hogy eléggé megváltoztatott. minden téren -
at16 #105 komolyabb mentális fejlődés = pszichológus.
járj el gyúrni! 1,5 év alatt izmos lettem, nem szedtem semmit se, ettem ami itthon volt. és a 60 kilómhoz képest most vagyok 82... nem szín izom, de viszont kurva jól nézek ki XD -
megalodon #104 Ha edzel testileg és mentálisan is fejlődsz!
Megváltozik a gondolkodása is!
Vagy komolyabb mentális edzésre gondolsz? -
A probléma abban a gondolkodási középpontban, magban van ami az egész életedet határozza meg, hogy mit hogy fogadsz, mihez hogy viszonyulsz, miben milyen eredményekre jutsz.
Így a megoldás, a gondolkodásmód megváltoztatása. Ami nem nehéz.
Ami nehéz, az ennek a gondolkodásmódnak a baromi erős és makacs bástyáinak lerombolása ami görcsösen, makacsul ragaszkodik magához, minden effektív megoldási lehetőséget baromságnak bélyegez, kifogásokat keres, és végül lebeszél minden változtatásról
Ezt a bástyát következetes akarattal, kitartással, elszántsággal lehet lerombolni.
Fontos, hogy tudatosítsd a helyzetedet.
Fontos, hogy tudd, hogy jelenlegi a gondolkodásmódod juttatott oda ahol most vagy.
Fontos, hogy tudd, hogy ha ezen nem változtatsz (mindegy milyen okból) akkor semmi sem fog megváltozni.
Minden változás a megváltoztatás irányától és mértékétől függ.
Ha nincs változtatás, nincs változás.
Munka nélkül a munka nem végződik el.
Ha nem vetsz, nem aratsz.
Az ember azzá válik ami a képzeletének középpontjában áll.
Bármilyen út elsőre félelmetes, rögös és nehéz.
Ám idővel, sokadszorra a félelmetes rögös út is gond nélküli és könnyű.
A továbbiak mindenféle ragyogó könyvekben nagyon jól ki vannak fejtve, hogy mit kell tenni, s min kell kezdeni. Kezdetnek az általános alapozás durván 1200 oldal, 12eFt értékben. (Ha kellenek a címek írj.)
A csajozás témakör [csak] ez után következik, kb 100 oldal pár ezer forint értékben.
Vagy ha tudsz angolul remek előadások vannak neten.
Bakker te kockább vagy, mint én. :D -
megalodon #101 E N C O R E !!
El kell kezdeni edzeni.Nem mondok semmi konkrétumot,hogy futás,kűzdősport,gyúrás. Bármit csak jobb erönléted legyen. Használ ,igaz nem egyik napról a másikra. Amint kezded magadon észrevenni a változást másképp is mész majd az utcán.Lesz önbizalmad. Nézed az embereket és magadban elgondolod mekkora szerencse hogy nem olyan vagy mint ők,Te egyedi vagy te vagy valaki.
Persze buliban kis pia után jo hogy jobban megy az ismerkedés.
én ugyanilyen vagyok.Az alkohol feloldja a gátlásokat,egyértelmű hogy bátrabbnak érzed magad.
Partyba kissé becsípve sok-sok lányhoz odamegyek és azt se tudom mit mondok,de mégis beszélgetek velük és nem néznek hülyének.aztán ha már józanul találkozunk akkor sem néznek át rajtam mert már kissé megismertek.
Amugy hogy nézel ki? Van valami ami miatt gátlásosnak,félénknek kell lenned?? Hány éves vagy?? Milyen magas,testalkat??
Mert hát vanak olyan emberek akikre ha ránézünk szánalom jut az eszünkbe. Persze nem bántólag,csakhát vannak ugye ilyenek... -
turette szindrómás vagy? vagyis akaratlanul mondasz ki hangosan szavakat? -
van akin meglátszik van akin nem...2 osztálytársam harcművel az egyikbe simán belekötnék semmi extra nincs rajta full átlagos vagy talán még nagyképű is (mentségére legyen mondva nem a karatéra) a másik pedig bár alacsony de azért van rajta izom na azért őt kikerülném az utcán ha nem ismerném. -
Rundstedt17 #98 Találkozni igen de amikor már annyira erőlteti hogy ne csak kockuljunk azt már nem:D -
És velük nem szeretsz találkozni, vagy társasági életet élni? -
readswift #96 csinálhatnátok valami hasznosat, pl felcsapni hajóácsnak nem hülyeség , 2020 -ra idáig fog érni az óceán :)) -
Rundstedt17 #95 Figyelj attól függ hogy értelmezed,az én értelmezésem szerint nagyon kevés van:D -
Vannak, vagy voltak? -
Rundstedt17 #93 Egyáltalán mik azok?