33
  • qwas
    Az igaz. Szerintem az annyit fog jelenteni, hogy annyiszor töltöd le ahányszor akarod. Bár ez nem tudom mennyivel jobb mintha megvenné az ember lemezen.
  • Orltran
    Nyugalom, ez a hír bennünket nem érint. Bejelentette a Sony, itt nem lesz PSN, ezért meg se jelenik a PSPGo. Ennek pedig ez az oka. Persze, hogy mindenhol van letöltés, csak nem mind1, hogy a sok olyan emberke között, aki fizet azért, amit más elkészített van pár, aki nem, vagy a sok letöltögető között nagyítóval találsz pár tisztességesen vásárlót is.
  • pixx
    "Csak nálunk töltenek el," te miért ugatsz bele olyanba, amiről fogalmad sincs...de tényleg. Mindenhol van illegális letöltés. Én külföldöm melózóm jól keresek, a főnököm még jobban, még is néha van, hogy egy filmet ő add kölcsön, amit a netről szedet le, pedig itt 4-15 eurók a filmek, a kereset 2000 euró fölött. Szóval más, vagy még se...mindenki tölt le...
  • cateran
    A rip es a cam verzio nem egy es ugyanaz es akkor meg szolidan fogalmaztam..cam-es verziok sosem lesznek egyszinten a ripekkel (masreszt a rip lehet olyan szar, mint 1 cames verzio:D)
  • dilofekete
    Mondjuk csak eggyes országokban szokták átszinkronizálni a zombi és sex jeleneteket. Nálunk a sex a jellemző, de az valami nagyon sar-mos, az eredeti után.
  • dilofekete
    Ez is eggy nyelvtudomány. Van a lánfűrészes -, baltás és kéz nélküli zombi. Többféle nyelven már inteligensek is néha. Azért ez rossz benne. :(
  • dilofekete
    Én eggy Zombis filmet több féle szinkron hanggal is megnéznék. Vicces, hogy mire megnézném a zombis filmet az összes nyelven addigra már 15x annyi zombi hang lesz a filmben és jobban fog tetszeni a végén, de ezt tetézi az, hogy azt sem tudom, hogy miről szólt, mert mindig más a szinkron és a felirat is.
  • Tetsuo
    raadasul a Virgin szuri a torrentet..
  • Tetsuo
    LOL valaszthatsz jobb minosegu ripet is, rajtad mulik. 1re tobb a BDrip is..
    (meg jobb filmet :P)
  • wackydog
    egyik sem....
    volt meg a legelsok kozott ps3 mam az nagyon otvar volt.egyetertek viszont cateran-nal idekint cefetlassu a net,odahaza ezt nem erzekelik mert "keves" felhasznalo jut a kiszolgalokra,de itt 20 mb-Virgin(SOHA NE FIZESSETEK ELO RA!) delutan 5-tol mar csak 1mb azon viszont nehez karistolni foleg valami letoltes mellett :S
    ne igy legyen de figyeld meg az xfos is el fog rajtolni a natalal szepen hiaba draga megveszik mer uj es azert abbol a szar dobozbol eledtak egy parat ne feledjuk,kell az ujjitas es az ujjitas a mozgasban illetve kontrollernelkulisegben van.Szep eleme a szobanak,nagy,fekete,porfog mint allat :) ,azt nem mondom hogy szep,nekem nem tetszik:( leulsz ele es....?
    meg odaultok paran.....
    vagy egyedul kuksolsz a csodamasinaval es online eletet elsz.....
    nekem midegy ki teszi meg elsokent azt a lepest hogy elhagya a kontrollert....ez a favorit nalam...de valami nagyot fog alkotni es kellemetlen azt latni hogy aki egyszer mar meglepte az eye toy-al az elhanyagolja ezt a kerdest.
    halakan csak ha grafika kell akkor pc....
  • cateran
    Ez erdekesen hangzik,beavatnal? (mondjuk leszedek 1 Gb-ot es lesz belole 11 Gb-os film? Vagy megis,hogy gondolod?) Gondolom meg nem tunt fel,hogy esetleg 1 dvd-s jatek telepitve 14 Gb....
  • Rexhawk
    "Csak nem egy Xfos harcos??"
    csak nem egy PoolShit harcos?
    már ez a topicot is szét akarod flamelni?
  • Fórumharcos
    Ha most 11gigás egy film az nem azt jelenti,hogy 11gigát kell leszedned!!
    Pl:gran turismo 5 p. 2gb letöltés,ki van pörgetve majd 10gigás!!

• Fórumharcos
    Nincs megszabva hányszor töltheted le!!
    Az accountodat használhatják max. öten különböző gépeken,és így relatív hogy öt különböző gépre egy accounttal lehet letölteni..
  • Fórumharcos
    A store-on a fejlécben van egy olyan hogy dowload wiew erre kattintasz és az összes letöltött cuccod ott lesz,ha valamelyiket újra le akarod tölteni bármilyen okból letöltöd és kész!!
    Én nekem 378 db letöltésem volt és még a legelső is rajta van gran turismo hd connept (k*rva régi!)
    Ja és mióta meg van a ps3 semmi bajom nem volt a psn-el egyáltalán nem volt lassú!!

• Fórumharcos
    Csak nem egy Xfos harcos??

1. Ha nem ismered a PSN-t miért írsz róla? Vagy lehet hogy ismered csak az internet szolgáltatód sz*r válts nagyobb csomagra!!
    2. Nem az egész világon! Szétszórtan csak, és nálunk a leggyakoribb az illegális letöltés.de ez még nem azt jelenti hogy külföldön meg persze nálunk nincs aki ne használná ezt a szolgáltatást.
    Szerintem eszébe jutott a tervező asztal mögött Ken Kutaragi-nak a playstation 3 ami a szórakoztató mellet a média központ jelzőt is megkapta,ami így szép dísze a nappalinak vagy szobának erős hardwer és online támogatással!
    Hát a wii csak egy játék konzol, ami most kb azt nyújtja mint anno a playstation 2 mozgás érzékelős vezérlő nélkül / de halkan hozzá tenném utóbbinak jobb a grafja/
    Most hogy levitték az árát még több felhasználóval bővül a psn!
    Én azt ajánlom vegyél egyet most hogy olcsóbb lett,rögtön megváltozik a véleményed!!

• Fórumharcos
    Sz*rér hú*yért megnézheted!!
  • Fórumharcos
    Te hány nyelvet tudsz?
  • Alien!
    hát pedig úgy néz ki,ebben a retek országban a net az ami rohamosan fejlődik...Bár csak pesti viszonylatban tudok beszélni,de itt nagyon úgy fest,hogy 2 nagy kábelszolgáltató(DIgi tv,UPC) eléggé egymásnak ugrott...aminek köszönhetően a Digi 4500ft-ért 50/25 mbites netet ad,a UPC 3800-ért pedig 30/3-ast(nekem ezt ma ajánlották pont a 25/3-as helyett, amiért jelenleg 9000-et fizetek)!!!....
  • muerte2
    Az altalad feltett kerdesek egy reszere a valaszt megtallaod a konkurens MS LIVE rendszereben. ACC okhoz kotodik hogy mit vettel mit nem, elmeletilg ha a vinyo behal, egy uj vinyon ugyan az az ACC ugyanazokra a dolgokra jogosult legrosszabb esetben megint le kell tolteni. Filmeket jatekokat videoklippeket kiegesziteseket, stb. Nem ngya poblema. A HDD merete viszont az. Meg a legnagyobb 120as HDD is elfogy ha HD filmeket szedegetsz le es HDD rol jatszol nem lemezrol. A megszakadt letoltes fjtatsa aprosag nem hiszem, hogy a fejlesztoknek gondot okozn amegoldnai
  • cateran
    Örülök neked...tudod itt a "fejlett" angliában 15-en osztozunk 1 db 8 Mbitesen...de kétlem hogy máshol jobb lenne a helyzet..már ami a sávszélességet illeti:D Szóval pont belőled nem kellene kiindulni (és belőlem sem ofc)
    De ez mellékes,2 hét alatt lejön az bármivel HA képesek leszenk kiszolgálni egyidejü,nagyadatmennyiségű letöltést (nem tudom most milyen adatmennyiség áramlik a PSN-en,de itt sok-sok Gb-ről beszélünk/vásárló)
  • Alien!
    mondjuk senki nem mondta,hogy a PSN gyorsabb mint a netelérése(fizikai lehetetlenség),nálam a 25mbites chelloval olyan 15-16mbittel csordogálnak a cuccok...a vinyó hamar betelik(egy film kb 6-7gb),viszont bármikor bővíthetsz relatíve olcsón(400gb kb 17e)...valszeg ugyan az lesz a sztori mint a játékoknál,hogy 5 alkalommal töltheted le összesen,már ha nem csak köcsönözted..
  • cateran
    A megvásárlás szó a te szótáradban milyen jelentástartalommal bir? (szemben a kölcsönzéssel?)
  • cateran
    Azért tisztázzunk valamit...Nem tudom milyen gyors vagy lassú a PSN,de hogy nem lesz gyorsabb,mint a netelérésed, az tuti! Ha megveszem a filmet,hol tárolom? HDD-n PS3-ban (az akkor se perc alatt megtelik) vagy kell hozzá számitógép is? (ha kell az régen rossz..) Megszakadt letöltések folytathatóak-e? Ha valami gebasz lesz a HDD-vel és a megvett filmek kuka,akkor hogy érvényesithetem a jogaimat?(vagyis le lehet-e tölteni megint,anélkül,hogy kifizetném újra)
    Mindazonáltal hajrá,hajrá...jó lenne minél több olcsó és legális letöltőhely filmekre,zenékre,könyvekre,meg ami nem jutott eszembe:D
  • qwas
    Mellesleg szerintem ez nem arról akar szólni, hogy letöltöd a filmet majdkiírod magadnak hanem, hogy fizetsz érte, letöltöd, megnézed, letörli magát.
  • ppista
    Tényleg hatalmasat fejlődött a PSN. Két éve még szidtam mint a bokrot az egész rendszerüket. Lassú volt, feszt kidobott, nem tudtam csatlakozni órákig-napokig. Most meg egyet pislogok, és már a Store-on vagyok, kettőt, már le is jött a cucc.
    Szerintem azok fikázzák a PS3-at akik még csak kirakatban látták, újságban olvastak róla, vagy a pöcé-nintendo-box trióból birtokolnak valamelyiket.
  • NEXUS6
    Így van, 1-1,5 éve még kiba idegesítően lassú volt a PSN. Mára viszont villámgyors.

Amúgy a széleskörűen elterjedt letöltős varezolásnak egyik fontos oka, hogy nincs legális letöltős oldal. Legalább is eddig nem nagyon volt, mert a kiadók baxnak az egészre.

Én a magam részéről herótot kapok a rippelt letöltött anyagoktól. Pl a múltkor megnéztem a Wanted-ot orosz moziból felvett verzióban, előbb angol, majd magyar szinkronnal, ami aztán a végén a zenénél átváltott az orosz verzióra. Mókás.

De inkább kiadok pár száz forintot, hogy meglegyen eredetiben, vagy DVD-n, vagy ilyen letöltősen. Azért az igénytelenségnek is van határa!;D
    Annyit meg nem vagyok hajlandó mojolni, keresgélni, utólag szinkronnal ellátni, hogy kapjak egy elfogadható változatot, csakhogy megspóroljak egy ezrest.
  • Alien!
    Azért annyira nem lassú az a PSN,nemtudom miről beszélsz...A másik pedig,hogy ne az itthoni gondolkodásmódból indulj ki..Ahol van pénz,ott megvesznek digitális tartalmakat..Jelen pillanatban nincs az a zenei stílus amit ne tudnék a vinyómra letölteni kb 20 másodpercen belül,mégis az Itunes világszinten úgy pörög mint az állat..Ha jól emléxem a legtöbb dalt már ott értékesítik...Kint a videostore is megy,való igaz,nekünk ez kb 4 éven belül biztos nem érkezik lokalizálva...
    Azt meg,hogy kapálózik a sony,hogy beemelkedjen a nappaliba teljesen jól látod...Nálam el is érték,ugyanis játékra vettem,de 2/3 részben már mmédiacenterként fut napi 3-4 órát,bluray,HDripek,kedvenc oldalak böngészése kényelmesen,fotók nézegetése a világ leggizdább fotónézegető szoftverével a Photo Gallery-vel,és ha jön a vidzone itthon,akkor pörögnek majd a videóklippek is,mert amit láttam belőle(proxyval) az több mint meggyöző.
  • Sir Ny
    bedugod a pendrájvt, felmásolod, és kiírod gépről DVD-re
  • qwas
    Az, hogy ki mit tart szórakoztató ezsköznek az relatív. Szerintem a Wii még azt az áramot sem éri meg amit elfogyaszt. A nagyobb gond az az, hogy kishazánkból regisztrálva még a sima Store sem elérhető. Azzal egyet értek, hogy ennek a videós kezdeménynek nem sok jövőt jósolok.
  • wackydog
    most mar tenyleg nem tudom mit gondoljak.Tenyleg enyire balfaszok a sonynal?!De ugylatszik igen!
    1. A lassu Playstation networkon erdemes lesz letoltogetni
    2. Ha mar az egesz vilag az illegalis letoltesektol viszhangzik,miert is ne valtanank jolbevalt torrentoldalunk a sony fizetos csiga netere.Valoban senkinek nem jutott az eszebe a tervezoasztal mogott hogy itt nem igazan lesz beemelkedes a nappaliba mint szorakoztato eszkoz,mert arra ott a Wii barhogy is kapalozik a sony max o is egy kiegeszito lesz a polcon a megvalto szuper technika helyett.Nevetseges amit muvelnek,remelem,illetve kivanok tovabbi hasonlo mellefogasokat veszteseges konzolgyartast es ertelmetlen fejleszteseket (pl ps3 slim a 300as ar helyet a 150is jo lett volna wii 159 xbox 189 Gbp akkor ez a hulye mit akar a 300as vackaval az lesz 230-250Gbp) csak igy tovabb SONY!!!
  • chase
    A kölcsönzést még értem: letölti a HDD-re és két hétig nézhetem, ez ok.
    De a megvásárlást hogy oldják meg? Tudtommal sem a PSP sem a PS3 nem tud DVD-t és BD-t írni. Vásárláskor mit kapok a pénzemért?
  • dilofekete
    Eggy filmet meg lehet nézni, minden nyelven, 14 nap alatt?
    Szerintem a 2 hét kevés, lehetne minimum 1 hónap.