3405
Vicky 1836-1939
-
jocking #805 Vagyis csak az 1. kérdés él, a 2-nál fel kellett fognom, hogy a mentést kell buzergálni.:D -
jocking #804 2 dolog evvel kapcsolatban:
Hogy lehet létrehozni ausztriából az osztrák-magyar monarchiát
Hogy lehet átírni a primary és a secondary kultúrákat
? -
pocoksari #803 muti a britek hogy állnak nálad:)
nekem így is van national banking act nevű cucc, amit nem klikkelhetek le, szóval ígyisúgyis ott jelzi nekem... -
fityusz #802 Nem tudom, hogy észrevettétek e esetleg, de pl: nálam, ha megállítom az időt, és utána ráklikkelek egy tetszőleges provinciára, akkor magától elindul at idő, pedig csak provinciákra klikkelek. Ez elég érdekes bug. -
#801 Volt már róla szó, hogy pl. egy eventtel, de az 1.2 már tudja, és van még egy módszer. Úgy is megoldható, hogy Ausztriával kezdesz, először létrehozod az OMM-t, majd a mentésedben átírod a primary culture-t hungarian-ra, a secondaryt south_german-ra (magyarul felcseréled a két kultúrát), és putty, máris megjelenik opcióként, hogy hozd létre Magyarországot. :) -
Headers #800 Hello, meg tudnátok mondani, hogy Magyarország hogyan lehet létrehozni?
Már próbáltam úgy, hogy Ausztriával kezdtem, de Magyarországot nem tudom leválasztani.
Kösz a segítséget előre is. -
#799 Presztizs... meg nem kell 100 éven keresztül azt a decision ikont bámulni....
amit nem értek oszták-magyar monarchiával meg lehet csinálni a Német egységet, de akkor nem lesz német-magyar monarchia...csak Németország... -
pocoksari #798 én mondjuk a francikkal, akkor kezdtem el piszkálni a porosz-oszrák részt, amikor egymást gyilkolták...1 vs 1-ben nem támadtam meg őket :)
különben mire jó a német egység? mármint azt értem, hogy a kis fegyverhordozók területeit megkapod, de ezen kívül semmi bónusszal nem jár, ugyi ? :) -
#797 Friendly viszonynál lehet ban embassy... és utána discredit, majd spehere... ha ők kiesnek nem próbálkoznak újra... nálam legalábbis nem próbálkoztak...jah és akkor csak rajta volt maximális 3 infl. meg a baráti országokon 1-1... hogy szövetségesek legyenek(osztrákok akkor nem támadnak) így nagyon gyorsan felkúszik a pont briteket könnyen ki lehet szedni... jobban fogsz szívni a déli államokkal (ott az osztrákokat-franciákat párhuzamosan kell csesztetni...) hajrá... -
phylemon #796 Hogy a viharba lehet kiszedni egy országot egy másik nagyhatalom sphere-jéből? Poroszokkal kezdtem új játékot, és hanovert kellene megszerezni. De brit sphere-ben van. Na most felnyomtam a priorityt a diplomáciánál, növekszik is frankón a pont, de hiába, mert a briteket sem discreditelni sem expel-lni nem engedi. Azt írja hogy amig úgyanolyan státuszba nem kerülök addig nem lehet. És szürke marad a proceed gomb ha briteket akarom discreditelni vagy expel-elni. Na most friendlyben vagyok hanoverrel.. Ennél feljebb már nem megy. Viszont a britek simán discreditelnek engem. Így sose fog létrejönni az északnémet szövetség se.. Háborúzni meg nem szeretnék a britekkel hanoverért. Láttam h itt már többeknek sikerült létrehozni a német egységet, de soha senki nem beszélt arrol hogy hanover kapcsán háborúzott volna a britekkel. Azok hogy szedték ki hanovert a brit sphere-ből? -
#795 Ilyen nyugger paradicsomot hoznak létre...ahol még a fű is zöldebb... mi elvesszük ami kell:D -
pocoksari #794 jó, de a többiek nem terkára mennek, hanem gyárakra meg a halászatra -
#793 Szerintem amikor a többiek a picurka szót olvastak egy halk anyádat elmormoltak:D -
pocoksari #792 amikor olyan picurka volt az orim mint neked most, akkor nekem is csak szaggatott :D
nem tudok belépni a pop menübe :S -
#791 Nekem egyenlőre csak óriásit szaggat:D -
pocoksari #790 kilépett a játék amikor a poplationre klikkeltem...majd friss indításból megpróbálom...na, most restart...különben 20-25% lehet -
fityusz #789 Hány %-a francia ennek a "kis" országnak? -
#788 Kíváncsi vagyok mit írnak majd a töri könyvekbeXD Sok száz év elnyomás után öntudatára ébredt a francia nép és 100év alatt igába hajtotta a világot...XD -
pocoksari #787 különben lassan meglesz a 30000es pontszámom is...igaz, hogy a seregem a maximális fele harmada lehet...így is 10szer több pontom van mint a második britteknek...épül Pocokföld :) -
#786 :P -
pocoksari #785 nem kell a magyarázat, Második :) -
#784 Neked nem kellett országot egyesíteni:D van egy kis előnyöd:D -
pocoksari #783 háháááá,sikerült
nagyon skilles képbemásoló vagyok
a kép 1906 aug.-ban készült -
pocoksari #782
remélem jó lesz -
#781 Öhömm.. valszeg a büntetés militancy, mert truce még érvényben volt... meg szerintem sok azanti militarista az országodban.. nálam 50% pro military..a lakosság 12% katonaXD -
Dulam #780 Hali
Felraktam ide:link -
tagga #779 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showpost.php?p=11580053&postcount=3700
konkrétan az 5.9 es kéne hátha valaki jószívű
Köszönöm! -
jocking #778 Hát... Ha eddig megtámadtam akármilyen európai országot, akkor mindig felugrott 4 körüli értékre. Ezt reformokkal mindig vissza tudtam nyomni. Most, hogy elfogytak a reformok, megtámadtam a törököket. Megint felugrott 4-re, de már nem volt több reform, amivel visszanyomhattam volna. Így békekötés után is maradt a 4 körüli érték, ami a 2 héttel későbbi újabb törökök elleni háborúval felment 8-ig, és a sereg elkezdett szépen lázadni. -
tagga #777 hali
Pop and Economy overhaul mod nincs fennt valamelyik fájl megosztón? nem tudtok róla? későbbi verziók jók lennének
esetleg ha nincs nem tudnátok rapidshare-re vagy datara felrakni? (nem valami nagy és nagyon jól jönne) -
#776 Uhh de mitől akkora? Nekem 1901ben 0,30körüli, és még bőven lenne mit reformálni:D -
jocking #775 Már beraktam, de 8,78-as militancynál már jönnek a lázadások. Még nem is annyira a tartományokban, inkább a mobilizált sereg lázadozik. -
#774 Másold be azt a 2 fájlt, amit korábban linkeltem, helyre rakja a lázadásokat...(meg az asszimilációt lassítja) -
pocoksari #773 nekem szociális egy sincs, a politikaiak meg maxon...furcsáltam is -
jocking #772 Szépen gyarapszik az én birodalmam is, de mostantól nagy sz@rban leszek. Elfogytak az aktiválható reformok, így ha hadat üzenek valakinek, a militancy egyből felugrik 4 körülire. Béke és újabb hadüzenet után már bőven 8 felett van, így már a 3 millió körüli hadseregem majd' fele fellázadt.:( Van erre valami megoldás? -
#771 Szép új világ:D
-
pocoksari #770 a legjobb az, hogy levettem a haverkodást 0-ra, ne osztogassa nekem a pontokat az ellenségre ÉS piemont valahogyan a szférámba került...ezt nem értem
ha a prioritásos részt nullázom mindenhol, akkor minden látező országra tolja
azon filózok, hogy az ion island vagy mifene az uk vazallusa, de ha great power lesz belőle, akkor vajon felbomlik-e ez -
pocoksari #769 tegnap néztem még van 35 ország, ez 34el több mint kellene :) sajna a civilizálatlan angolbérenc indiaiakat nem tudom kipiszkálni, amíg az UK él,azt meg már biztosan nem tudom leverni 1935ig...baromi "drágán" adják a tartományokat így mindig pár darabot hozok csak el
van 3 ország akik ellen még nem is harcoltam, mexikó, svédo és ukrajna...de kicsit foglalkozom majd velük is -
pocoksari #768 este küldtem egy egészalakos képet...kis telhetetlen
dolgozom és 5re érek haza, akkor én belépek játszani és kizárt ,hogy kilépjek képet feltölteni :D de este rakok be képet...mondjuk a múltkori után lényeges változás nincs...ilyen kis bizbaszszirszar területeket húztam be csak -
#767 Pocoksari képet!:D -
#766 Nah kipihentem magam:D, pocoksari jól látod miért van meg itt még oroszország, mert egyrészt sok idő másrészt nagyon uncsi őket foglalgatni, inkább 1 dipóponttal kinyírok egy unciv országot:D meg engem zavarnak, mert uncivkednek..;) jönnek rájuk a casus bellik, aztán legalább ezt ne kelljen lenyomogatni. Bár szerintem kína esetében furcsa az egykörös annektálás, mert nincs az a adminisztrációs rendszer ami lenyelne egy akkora országot...
Egyébként az egyik nyelvi fájt fordítgatom, nem sokára kész lesz, néha nehéz úgy átültetni a dolgokat magyarra, hogy a játékban értelmes mondat jelenjen meg...:D de azért sikerül...