3405
Vicky 1836-1939
-
Trantorius #1165 vagy mégis?:D A Realism-ot már nem tudom letölteni valamiért. -
Trantorius #1164 Azt hittem a Paradox forumhoz kell eredeti játék, nem tudom miért. Na mindegy már megvan!;D -
Trantorius #1163 Hadd kérjek meg valakit aki be van regisztrálva a paradox fórumára hogy tegye fel a mod-ot valami megosztóra. -
Trantorius #1162 Jól néz ki ez a mod! Készen van már, a magyarítást bezavarhatja?
Magyarországgal nem bántak bőkezűen...már megint..:D
Ez a mod mennyire alapul...bármi realitáson amúgy?
Oroszországgal tényleg az a gond, hogy lehetetlen elfoglalni, ezt a Németek is megmondták a 2. VH-ban. Csupán a méretei miatt lehetetlen.
Én is inkább békén hagyom, elvettem tőle 5-6 területet, kiirtottam a seregei nagy részét, így meggyengült annyira hogy többet nem kell tartanom tőle. -
Trantorius #1161 BadBoys pontom jelenleg pár ezernél lehet;P -
Trantorius #1160 Németországgal vagyok az 1870-es évekbe, messze nekem van a legnagyobb haderőm, egyedül Anglia számít valamelyest ellenfélnek, viszont mivel én Európában és Afrikában, ő meg Ázsiában erős, ezért elkerüljük egymást.
Viszont Anglia Ipara hihetetlen hogy nő! Hatalmas területeim vannak, gyarmataim, majdnem annyi lakosságom mint Angliának, fél Európa az enyém (Liberális Párt van hatalmon) mégis harmad annyi az ipari pontom(Angliának meg évről évre rám ver pluszba pár kört)
Ha jól emlékszem már vagy 6 vagy 7000-nél tart Ipari Pontba. -
hollófernyiges #1159 Megnéztem, tényleg a leadership. 20-ból tudsz csinálni egy tábornokot vagy admirálist, a tulajdonságaik randomok ha jól tudom. -
Dvd90 #1158 "A kockás zászló akkor talán a hajóid száma." --> az a horgony, ha jól emlékszem a kockás zászló az a "leadership", hogy mit jelent azt nem tudom, talán , h milyen jó tábornokokat tudsz képezni(?) -
hollófernyiges #1157 Területenként 10 badboy elvenni egy civilizált államtól, vagyis kettőnél többet nem is vehetsz el egyszerre, anélkül hogy neked esne a világ (kivéve ha messze te vagy a legerősebb és világuralomra gyúrsz).
A kockás zászló akkor talán a hajóid száma.
Most amúgy ezzel a moddal szemezgetek, alternatív történelmet dolgoztak ki, kicsit olyan EU3-as feelingje van. Annyiban jónak látszik hogy nincsenek olyan monstrumok benne mint Anglia, Kína vagy Oroszország. Ezeket majd te hozhatod létre :) -
Trantorius #1156 Köszi a válaszokat! Pár dolgot szívesen átalakítanék rajta te összeségébe így is egy jó játék.
-Az a gondom a wargoal-lal hogy egyszerre több országgal voltam hadba, külön-külön. Viszont ezt a százalékos dolgot együtt számolja, így Agnliától követeltem ahol(100ból 50 pont előnybe voltam) míg emiatt Ausztriától akiket teljesen elfoglaltam nem tudtam semmit se követelni(Míg 5,998-ról nem ment fel újra 6,998%-ra ami naponta 0,003-mal növekedett, ki lehet számolni hogy ez nem túl gyors és ez is csak 1 terület(legalább 6-ot akarok)
Közbe a franciák is megtámadtak akiket oda vágtam pár csatába elég durván de mégsem tudtam követelni mert még az osztrákoktól se tudtam elkérni a jussomat(az angolokkal inkább békét is kötöttem 1 terület után, mert hiába lett volna még kb 38 pontnyi terület amit kérhettem volna(kb +3-4 terület) nem tudtam kivárni mert jöttek az osztrákok, a franciák, kellett a sereg)
- Fővárosok tényleg elég nagy erőt képviselnek de akkor kérjék meg az árát és annyi.
-A kockás zászló nem az, a haditengerészet létszáma alatt van. A tartalékosok pedig a szárazföldi egységek alatt van.
-Csak idegesítő dolog hogy 5 évenként újra kell háborúzni mert épp annak az országnak 2 vagy 3 területe volt. -
hollófernyiges #1155 -az új wargoal hozzáadásánál amennyire tudom az számít, hogy mennyire jól megy a háború, ill. a jingoisták száma a lakosságban. Eddig nem volt ezzel gondom, a reputáció sokkal inkább limitált.
-legfeljebb megoldod két háborúval, ez szinte az összes Paradox játékban így működik. A fővárosra van megoldás az EU3ban, de gondolom azért van így, mert a főváros a legfejlettebb és legnépesebb általában, és mindenki arra hajtana rá.
-a kockás zászló ha jól sejtem (nincs most megnyitva a game :) a mozgósítható ezredek számát mutatja
-figyelni kell a hajók %-át, mert ha 0-t eléri akkor a hajónak annyi. Legalább egy helyen érdemes kikötni hogy frissítse a készleteit (a készletek nem láthatók, de a program figyeli milyen régen van kint a tengeren egyfolytában és egyre durvább mínuszokat kap. ha kikötsz, még ha nem is javítod vissza a hajó%-ot, de onnantól újrakezdi a számolást) -
Trantorius #1154 A Flottámat eklinditottam Korea felé(Magyarországból) és féluton eltünt a teljes sereg, ez mitől van? Gyakori? -
Trantorius #1153 A Katonaság Fülnél az a kockás zászló mit jelent? -
Trantorius #1152 Civilizálatlan nemzetből hogy lehet civilizáltat csinálni? -
Trantorius #1151 Valaki már próbálta ezt a modot?
Paradox Forum - Realism Project -
Trantorius #1150 Na még egy utolsót!;D
+ Nagyhatalmi Szövetségesek kitarthatnának az ember mellett hamár olyan nehéz megfűzni őket, legalább onnantól álljanak ki az ember mellett. -
Trantorius #1149 Szeretem ezt a játékot de egy jó moder kezelésbe vehetné és pár dolgot átalakíthatna rajta(pl a diplomáciát is)
+ az is nagyon idegesítő hogy civilizált államnál csak azt annektálhatom aminek már csak egy területe van, nem azt mondom hogy ne legyen valami határ, de szerintem nyugodtan lehetne 4-5 régiós.
+ Hülyeségnek tartom hogy az ellenség fővárosát nem lehet hozzácsatolni az országunkhoz. Törökök is elfoglalták anno Budát, annyi kéne hogy utána áthelyezi a gép egy másik részre a fővárost... -
Trantorius #1148 Sok dolgot hülyeségnek és logikátlannak érzek a játékba, ez például az eddig top!;) E mellett ami még nagyon idegesít az a 6,998% amit elkell érnem hogy hozzáadjon egy háborús Célt, nem vágom mi szükség volt erre a hülyeségre. Britanniával 1 évig háborúztam(Szarrá vertem, 50 pontos előnybe voltam) mire 1 területnyi százalék összejött, aztán belekezdtem egy Osztrák háborúba, közbe megtámadtak a franciák is, mind a kettőt szarrá vertem Ausztria teljes részét elfoglaltam de nem tudtam követelni mert alig jöttek a százalékok, ott kellett állnom mint valami idióta.
Valahogy ezt a százalékot nem lehet levinni? -
hollófernyiges #1147 "Ha elfoglalok egy területet(Csíkos lesz, de még nem csatolják hozzám - Még nem kötöttem Békét Velük) az ottani gyárakkal mi történnek, nekem termelnek, neki, senkinek? +Az alatt az idő alatt amíg csíkos, tönkre mehetnek a gyárai emiatt? Azért kérdem emrt így akarnám tönkre tenni egy ország iparát."
Az alapján amit a hivatalos fórumban olvastam, épp ellenkezőleg. Ha megszállod akkor a mező/bánya bezár, ott áll a sok munkanélküli paraszt aki aztán elmegy gyári munkásnak, vagyis a megszállással csak jól megdobod az iparát. -
#1146 Igen velük az egyik legjobb, mondjuk nem véletlen a porosz lobogó van a dobozon...
Ám szerintem a diplo hiányosságai, kegyetlen uncsivá teszik magát a játékot... mostanság minden országgal egy véget nem érő akció spirálba kerülök:D -
Trantorius #1145 Németországgal nagyon élvezetes játszani, kár hogy a magyarokkal akkora sikert nem sikerült elérnem:( -
Trantorius #1144 Próbáld ki, hogy máshonnan töltöd le, frissíted, reinstall, stb. -
koj #1143 Köszi a választ Trantorius, de ha nincs hang nálam a játékban szerintem nincs értelme így játszani inkább letörlöm akkor.
Pedig a gépem sztem a minimumnak biztos elég: Intel Core2 Duo 2,2 Ghz, 2 GB ram, Nvidia 8600 GT 256 mb -
tttttom #1142 Minél több területet elfoglalsz úgy fog növekedni a követelés kiterjesztéséhez a jogod. -
Trantorius #1141 Szóval ha az ellenségemnek magas az nekem jó mert könnyebben elfogja fogadni a béke feltételeimet?
Van valami százalékos dolog a Háborús Feltétel megadásához, mitől függ hogy mennyire nő, hogy lehetne azt meggyorsítani, mert egy csomó idő mire új feltételeket tudok beállítani.
Ha mást nem akkor át lehet írni valamelyik configba? -
tttttom #1140 Arra utal, hogy az embereknek elege van a háborús buzulásból...:) Magyarán minél több ember hal meg annál kevesebben szeretnének a hadseregbe bemenni meg unni fogják, hogy csak a haditermelésre mész... -
Trantorius #1139 A Háborús Kimerültség mire utal, mire jó ha magas a gépnek, mitől nő? Mit tudtok róla?
Koj: Nem tudom mi lehet a probléma de nem maradsz le semmi fontosról, a hangok nem nagy cuccok, javaslom inkább hogy állíts össze egy jó számlistát és azt rakd be háttérzenének(Bs Player) -
koj #1138 Köszi a választ, de van egy problémám. Amikor elindítom a játékot meggy minden meg oké, de semmi hang nincs. A kattintásnál van hang, de semmi játékzene. Ugyanez igaz az EU3 ra is:S Pedig eddig volt hang, és most semmi. -
Trantorius #1137 Azt hittem a gépfegyver a gyarmati földműveléshez kell. -
Trantorius #1136 Jelenlegi magyarítással már nagyon szépen el lehet boldogulni a játékba 0 angol tudással, viszont az elején szenvedni fogsz mire rájösz mindenre, mi miért hogy történik, de ez full magyarítva is meglenne!:) -
koj #1135 A magyarítás a játék mekkora részét magyarosítja? Mert csak úgy szeretnék elkezdeni játszani vele ha azért a nagy része már magyar. -
hollófernyiges #1134 "bár az összefüggést nem értem a gépfegyver és a liferating között:D"
na mégegyszer :) szóval képzelj el szép trópusi tengerpartot, háttérben dzsungellal, a dzsungelban pedig sok ágyékkötős, lándzsás négerrel akinek életcélja hogy a fejedet karóra tűzve a kunyhója elé állítsa. Itt jön be a géppuska a stabil gyarmati kormányzat felállítása viszonylatában :) -
hollófernyiges #1133 "bár az összefüggést nem értem a gépfegyver és a liferating között:D" -
Trantorius #1132 Ha elfoglalok egy területet(Csíkos lesz, de még nem csatolják hozzám - Még nem kötöttem Békét Velük) az ottani gyárakkal mi történnek, nekem termelnek, neki, senkinek?
+Az alatt az idő alatt amíg csíkos, tönkre mehetnek a gyárai emiatt?
Azért kérdem emrt így akarnám tönkre tenni egy ország iparát. -
medve54 #1131 Temészetesen.
Megnyitod a "Victoria 2\common\static_modifiers.txt"-t, rákeresel a "peace"-re és az alatta lévő badboy értéket módosítod. -
browing #1130 * így egy kicsit értelmetlenül hangzik, de mindegy ? :D -
browing #1129 mi a legfrissebb parch a játékhoz? -
Trantorius #1128 Hát azt én se:P -
#1127 Az is kell hozzá, de sok területhez elég más korábbi tech által adott bónusz, és lehet afrikában kolonizálni, a gépfegyver egyfajta végső lökés...
bár az összefüggést nem értem a gépfegyver és a liferating között:D -
Trantorius #1126 Helyőrségből hogy hogy kevesebbet tudok képezni mint Gyalogságból?