3405
Vicky 1836-1939
-
Trantorius #1125 A gépfegyvert csak 70-be tudom elkezdeni kifejleszteni, tudtommal az kell hozzá. -
Trantorius #1124 Mért van az hogy az Orosz-Szerb-ek ellen harcolok már 44 pont előnybe vagyok de az oroszok nem hajlandóak elfogadni 24 pontnál többet érő béke szerződést?
Mással nem harcolok, ellenben az oroszok az amcsik ellen is harcolnak + mnár alig van serege(max:6d.) -
#1123 Kutatástól függ mikortól elérhető... -
Trantorius #1122 eddig a rekordom kb 1870, bár most kezdtem egyet németekkel, szerintem velük a legjobb játszani, most nem állok meg míg teljes afrikát nem gyarmatosítom, az meg csak 70-től elérhető(addig elleszek Eu-val) -
Trantorius #1121 Én is ott láttam -
browing #1120 van egy definas.lua nevű fájl a common mappában...
nyisd meg és írd át...
Asszem így kell. -
hollófernyiges #1119 Van rá mod, de én még 36-ig sem jutottam el soha :) -
carbon1984 #1118 Hogyan tudnék játszani tovább 1936 után vagy ez lehetetlen? -
hollófernyiges #1117 Politikai reformokkal. Adjál nekik választójogot. -
browing #1116 a kormányt hogy tudom abszolút monarchiáról porosz vagy másra leváltani?
mert volt már olyan amikor lázadók nélkül egyszer csak bejött egy event csak hát nem tudom, hogy mi váltja ki... -
Trantorius #1115 Kipróbáltam de nálam szétcseszett pár dolgot, nem ajánlom senkinek.:P -
Trantorius #1114 Aki tud angolul, itt a foruma:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?503248-Imperium
Itt részletesen levan írva midnen csk épp én nem értek semmit:D -
Trantorius #1113 Ismeritek ezt a modot?
Imperium Mod 1.1
http://www.strategyinformer.com/pc/victoria2/mod/37594.html
Képek alapján jónak tűnik, csak félek hogy sokat könnyítene a játékon azt meg nem akarom, vélemények? -
Trantorius #1112 Spanyoloknak nálam nincs szövetségbe senkivel, de még így is nagyon magukra veszik a nagy hatalmak!:P -
#1111 Nem ártana megnézni kivel van szöviben... -
#1110 Military scoret nézi... de vérszagra gyűlik az éji vad alapon...(egyre többen lesznek ha nem győzöl gyorsan...) -
Trantorius #1109 A Gép mikor eldönti hogy melyik országgal támad meg(Infamy túllépésekkor) akkor a Toplista Összpontszámát nézi, vagy csak a vizi és szárazföldi erők számát és pontját? -
Trantorius #1108 Magyarokkal vagyok(1844), nem állok rosszul, de ha megtámadom a Spanyolokat rögtön megtámad Nagy Britannia, Oszmánok, Ausztria és csatlósai, ez azért elég sok egyszerre:S
Nagy Britanniát leszámítva mindegyiket letudnám verni, de csak egyenként.
+Az oroszoktól is félek, mert azok szarrá aláznak ha úgy döntenek hogy megtámadnak(Ami könnyen meglehet) -
#1107 én a b-t javaslom... ha casus bellid lesz úgy se olyan amilyen kéne... -
#1106 A, imádkozol
B, megtámadod nélküle
C, lerontod a viszonyt, és imádkozol... -
#1105 Oktatási költségek növelése, focus a papokon vagy kiken (a szó most nem jut eszembe) és olyan techet fejlesztesz amitől gyorsabban tanul a nép... -
#1104 Sorozatos reformak, vagy ha lázadnak hagyod, hadd foglalják el a fővárost, és egy asszem kész, ha nem 1 évig rajta fognak ülni...aztán új államforma -
#1103 Azzal olyan országot lehet megizélni aki neked tartozik... nem próbáltam, de a diplomácia lényegében használhatatlan, csak arra jó, hogy hadat üzenj másoknak... -
browing #1102 a műveltséget(literacy) hogyan lehet növelni, mert hát magyar országnál 36-ban nem túl magas... -
browing #1101 Heló...
Magyarországnál az abszolút monarchiát hogy lehet megváltoztatni? -
Trantorius #1100 És a Gunboat Diplomacy mit takar, és hogyan lehet alkalmazni? -
Trantorius #1099 Hogy lehet elérni hogy legyen Casus Belli(Háborús Indokom) egy országgal? -
Trantorius #1098 Hogy érted hogy kell rá lennie okomnak?(Huu de hülyén fogalmaztam:P) -
hollófernyiges #1097 Nekem úgy tűnik, hogy ezt az 1.2-ben kivették, gondolom hogy megelőzzék Kína egylépéses megevését.
Egyébként az infamy azért csökken lassan hogy ésszel hódítson az ember. Lehet ész nélkül is, de akkor legyél te a legerősebb kutya. -
tttttom #1096 kell, hogy legyen rá okod, hogy meghódíthasd... -
Trantorius #1095 Még lenne valami:P
Úgy tudom hogy civilizálatlan Nemzeteknél rögtön rá lehet menni a Hódításra, viszont nekem nem jött ki ez z opció Egyiptomnál(1941) -
Trantorius #1094 Meglehet változtatni valahol a játék mappájában a Monthy Infamy Changed? Ez a Béke időben 0.1/hó nagyon lassú. -
Trantorius #1093 Az mit tud?:) -
tttttom #1092 Én a VRRP 1.10-es modot használom. :) Sajnos már nemtom honnan tudnád leszedni. :S -
Trantorius #1091 használtok valami jó mod-ot amit érdemes kipróbálni? -
Trantorius #1090 0.10-el csökken béke időben, azaz hódítás után majd 17 évet kell várnom míg újra 0-n lesz és hódíthatok?:O Ti hogy csináljátok? -
Trantorius #1089 Infany-t hogy lehet gyorsan csökkenteni, anélkül hogy területeket engedek el? -
Trantorius #1088 Legszívesebben a magyarokkal lennék, tudnátok segíteni benne, mert ahogy elnézem nektek nagyon megy!;) Miylen tanácsokkal tudnátok ellátni?
Hogy szereztél amugy akkor haderőt, nekem a magyar területekről nem igazán jönnek a katonák.
+ nekem 100%-on van az oktatás de mégis csak olyan 18-20%-on van a műveltség(1967 környékén) hogy vitted fel ennyire? -
hollófernyiges #1087 Terjeszkedni mindig van hová, csak nem feltétlenül szomszédos helyre :) Vesd fényes tekinteted Ázsiára vagy Afrikára. -
tttttom #1086 Ja meg azt elfelejtettem leírni, hogy az Afrikai gyarmataimra harapó franciákat elpicsáztam dicsőséges 60.000 seregemmel akik Afrikában teljesítettek szolgálatot. :) A francik olyan 60-100 közti regimenttel jöttek. :) Nekem alig volt 20 regimentem mégis csak elpicsáztam őket. :) Igazából az előnyom csak annyiból állt, hogy a francik 3000 fős kénti felderítő/rabló/megszálló alakulatokkal nyomultak beljebb a régióimba. :) Technikailag nagyon felfejlesztettem a Honvédséget. :) Az óhazában csak egy területen volt akkora csata amit az játékomban a világtörténelem csakúgy nevez, hogy a Zágrábi csata. :) 504 ezer francia vs. 306 ezer magyar. A magyar hadsereg nagy vérveszteség árán, de elverte a francikat. :) Végül békét kötettem a csigazabálókkal. :)