Victoria 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Victoria 2 Realism & Rebalance Project (1.11)-es verzió kõne nekem. :S
Azt is felfedeztem, hogy ez felér egy kis népírtással is. 😄 Mert én direkt csökkentem a kisebbségek jogait ennek következtében kissé lázadozni kezdenek. 😊 És aztán szépen lassan kiírtom õket. 😊
Elfoglalt területeken lázadnak mit tegyek?
amúgy a Diplomáciánál a Prioritás beállítása országoknál mit jelent? Mit csinál?
mért van az,hogy a Népesség fülnél az írja hogy van 25 000 katonám, viszont képezni egyet se tudok(összesen van 15 000katonám)
Erdélyben pl több mint 3000 katonát ír Népesség fülnél, abból már tudnom kéne 1 hadosztályt csinálnom...
+75%-os(párt miatt ez a max) a költségvetésben a katonák támogatása, mégis csak ott lesznek katonák ahol ráfókuszáltam.
Reformot csak akkor vezethetsz be ha a felsõház megszavazza, ahhoz vagy liberális többség kell vagy akkora forradalmi hangulat (átlagmilitancy 3 fölött asszem) hogy beijedjenek.
Minden területnél megvan hogy hány katonát bír eltartani, ez tereptõl függõen 15-30K amíg fejlesztéssel feljebb nem viszed. Vagyis ha ennél nagyobb sereg állomásozik rajta az fokozatosan éhenhal (attrition a sereg adatlapján)
Fejlesztési pont: olyan tudományokat fejlessz ami növeli, direktben, az oktatás hatékonyságát növelve, vagy +pluralityt ad, mert attól is nõ. Tipikusan a kultúra rovatban érdemes nézelõdni.
De kérdeznék én is (tudom tutorial 😊 országbefolyásolásnál van valami limit hogy hány országra tehetek három kockát anélkül hogy a hatékonyságát befolyásolná?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Fejlesztéseket mivel lehet gyorsítani? Hogy tudom az oktatás 100%-ra állításán kívül gyorsítani a mûveltség nagyságát?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Államformát hogy lehet váltani?
Secondary power az 14. helytõl fölfelé azt hiszem.
Egyébként van a játékban egy viszonylag jó tutorial 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ez tuti, hogy bug. Mert amikor felszabadítottam a magyarokat csak irregulár genyókat engedett képezni.Miután meg elmentettem és visszatöltöttem már rögtön lehetett artit, calvit meg regular inf.-et is gyártani. 😊
Gyáraim nem túl nyereségesek, mivel lehet fokozni a profitot? Milyen szempontokat nézzek mikor elkezdek építeni egy gyárat(pl: hova, mit gyártson,stb)
Kölcsönt automatikusan vesznek fel eladósodó országok, többek közt tõled is ha van a nemzeti bankban.
Most nem emléxem van-e szénbánya Magyarországon, ha van akkor bányászati technológiák és vasút, ha nincs akkor foglalj el párat. Vagy vedd meg a piacon.
A szén és egyéb termelésemet hogy tudom növelni? Milyen gyárakt építsek hogy profitot termeljenek?
Nem igazán tudok angolul, hogy lehet gyárakat létesíteni? M.o-val vagyok és nem enged egyet sem.
A magyarítás szerintetek mikorra lesz 70-100%-os?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
http://www.gamersgate.com/DD-V2IWSP/victoria-ii-interwar-spritepack
Kb. csak az összes torrentoldalon van fent.
nem tudná vki megmondani, hogy honnan tom letölteni a victoria2-t?<#conf>#conf>
pls vki SEGÍTSEN
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Amúgy meg ahogy néztem ebben a patchban is elkúrták az egyensúlyt. Nagyon könnyû lett gyarmatból tényleges államot csinálni, na most ott van Anglia az egymillió fõs indiai provinciáival, plusz most már jobban hajlamos Kínából is enni, aktuális olasz játékomban tízszerese az ipari meg a katonai pontszáma az enyémnek, pedig nagyhatalom vagyok én is, katonailag 4. helyezett.
Ja meg, hogy lehet a népességet kiírtani? 😄 A román cigányokat ki akarom irtani. 😄
nem tudná vki megmondani, hogy honnan tom letölteni a victoria2-t?<#conf>#conf>