3405

Vicky 1836-1939
  • Trantorius
    Decision pl:
    1. Dunai Hajózási Társaság Létrehozása
    Feltétel:
    -Teljes Dunai Szakasz a Konföderációé
    -Duna/Tisza Szabályozása
    -Nem kis Pénz
    -Valamilyen kereskedelmi fejlesztés az 50-es, 60-as évek környékén
    Hatása:
    -input vagy output növekedés a teljes országba
    -presztízs

------------------
    2. Ganz Adriai Hajótársaság Létrehozása
    Feltételei
    -Haditengerészeti fejlesztés
    -pénz
    Hatásai:
    Gyorsabb hajóépítés(hasonlóan ahogy a poroszoknál is van)
    -presztízs
    -------------------
    3. Porosz-Magyar Szerződés(ez még nagyon nincs kifejlesztve csak felmerült bennem)
    Feltételei(kidolgozatlan)
    -Porosz magyar viszony 200
    -Szövetség Poroszországgal, Északnémettel vagy Némettel
    -Ausztria nem nagyhatalom
    -Rendelkezel már pár osztrák területtel, pl galicia
    Hatása:
    -Háború az osztrákok ellen
    -M.o.-é velence és a lenti részek
    -poroszoké a fenti
    -badboy
    <-ez a decision mondjuk annyira nem tiszta. Nem annyira nyerő ötlet szerintem csak felmerült bennem valami hasonló
  • Trantorius
    A konföderációba a konzervatív pártnak spéci Economic Policy-t kapott, ha ott tartotok véleményezzétek, szerintem egész kis fasza lett. (érdekelne hogy a nép megválasztja-e így őket vagy nem)
  • Trantorius
    Most látom te is azt irtad mit én dalmáciával kapcsolatban, bocs, kicsit már fáradt vagyok:)
  • Trantorius
    Köszönöm az észrevételeket, várom továbbra is.
    Fityusz:
    Holnap ha lesz időm ránézek azokra a provinciákra, lehet benne valami.
    Most merült fel bennem hogy lehet Dalmáciát az osztrákonak hagyom és csak a Független Magyar Köztársaság kikiáltása után kapna rá core-t M.o.
    Kopiati:
    1.a Ezen akkor még dolgozni fogok, talán úgy tudom majd ez befolyásolni ha a kezdésre már pár provinciát osztrákok által megszállt területté teszem(nyeregbe érezze magát a gép).
    1.b Sajnos igen, mivel kezdetbe neked még nincs és nem is tudsz követelni ezért ha a gép(amilyen hülye) lemond az ország annektálásáról automatikusan békét köt. Talán kezdésre berakom a maradék Kelet-Erdélyt követelésbe, vagy csinálok erre egy teljesen új követelést(független M.o. 50 pontért(ha megtudom)

2. Ez azért van mert még béta, szerettem volna ha tesztek alatt mindent át lehet látni, láthatod hogy mi hogyan lesz, mi fog történni. A későbbiekbe jó pár rejtve marad míg az előző decisionokat nem teljesíted(pl: Tisza szabályozása->Duna szabályozása; Konföderáció->szerb megegyezés; Lánchíd->Budapest->Országház)

3. Összességében az új dolgok az 1.3-mas excel táblázatba lettek belerakva, többit visszarakod akkor viszza áll angolra. Bár belenyúltam még pár más részbe is, szóval akkor már nem lesz az igazi:S

--------------
    Nem vagyok túl jó szövegíró. Ha valamelyik decisionhoz lenne ötletetek gondolok itt a címére vagy a szövegére szívesen várom(pl: egy jó leírás vagy egy jó idézet(akár kicsit elferdítve is ahogy én is tettem)
    Például a Konföderációhoz nem tudtam mi szöveget kitalálni...

Meglévő decisioknak ha van ötletetek hogy mi további feltételei, hatásai legyenek vagy eszetekbe jutna valami új decision M.o.-val vagy a Balkánnal kapcsolatban, szívesen várom, még sok új határozatot szeretnék belerakni:)

Franciák színe 2 okból változott, az egyik hogy hasonlított volna a Konföderáció színére ami egy közös háborúban idegesítő lett volna a másik meg azért mert nem bírom a franciákat ezért valami kis langyi szint akartam nekik.

Ha az osztrákok leverése túl könnyen menne írjátok meg, mert ez esetben rakok be még pár hadosztályt az osztrákoknak.
  • Kopiati
    Mod:
    - Nálam jan 2-án békét köt a gép:) - ebbe bele sem tudok szólni, nem küldök neki offert, és nem is kapok. white peace
    - A decisionök jól el lettek találva, de a dunai konföderáció álltal meghozható döntéseket vedd ki, szerintem, hogy csak a konf. létrehozása után látszódjon.
    -((engem zavar a magyar nyelv:) eddig angolul játszottam:))) - ez csak poénos észrevétel:)
  • fityusz
    Észrevételek a móddal kapcsolatban:

- Kismarton és Fiume provincián kezdéskor nincs magyar core, pedig szerintem kellene
    - Szucsáva, Zadar, Split, Dubrovnik, Kotor provinciákra viszont alapból nem kellene core szerintem. A Dalmáciai provinciákra meg lehetne adni a coret a sikeres forradalom után, de Szucsáva provinciára szerintem még ekkor sem.

Ezeket láttam így elsőnek, nem tudom mi a véleményed, ez csak az én személyes javaslatom\véleményem. A mód viszont felettébb jóra sikeredett, még tesztelgetem kicsit.
  • Kopiati
    Most néztem broken link, nekem a paradoxtól van beta patch, mert nekem regisztrált a játék...
  • Trantorius
    Remélem minden File benne van a rar-ba mert elég sokat módosítottam ahhoz hogy működjön és természetesen nem írtam fel hogy melyikekbe is nyúltam bele..:S
  • Trantorius
    Elkészült a Dunai Konföderáció Mod 1.00beta
    Teszt verzió! Ha bármi hibával találkoztok kérem jelezzétek a fórumon.
    Bármi ötleted észrevételed van nyugodtan írj, nem fogok megsértődni, ha jó és megtudom oldani beépítem a Modba ahogy tudom!
    Link:
    Victoria 2 - Dunai Konföderáció Mod
  • Santata
    Valaki elmagyarázná hogy tudom letölteni?
  • Kopiati
    Nekem van háttérzeném, lehet valami moddolási problem...
  • Kopiati
    Downloadszkij - mivel gondolom virágbolti:)
  • browing
    Ha jól tudom csak 1.4 beta van még, nem igaz??
    Egy linket egy patchehez tudsz?
  • Trantorius
    Kb egy órán belül linkelem.
    Háttér zenét mért nem hallok a játék alatt? Ha a music mappába rakok zenét azt lejátssza automatikusan?
  • Trantorius
    Ok, kíváncsi vagyok működik-e 1.4-en.
  • Kopiati
    Én leszek az aki 1.4 betával tesz majd próbát:)
  • Trantorius
    ok kösz.

1-2 órán belül töltöm fel a Betat.
  • Kopiati
    TARGA itt! Feltöltöttem ide a .trg fájlokat.
  • Trantorius
    Photoshoppal már átkonvertáltam.
  • Kopiati
    A targa fájlokat ne küldjem át? A játék abban tárolja, vagy átkonvertálod (mondjuk átnevezni gondolom átnevezted)
  • Trantorius
    A 6 csillagról n kérdezzetek, azért került rá annyi mert így nézett ki alegjobban:P
  • Trantorius
    Már be is raktam őket! Király mind2!
  • Kopiati

A te zászlód alapján két alter rezsim
  • Trantorius
    Egyszer elkapja valaki a fonalat onnantól kevés dolog van amit a játékon belül ne tudna módosítani, nagyon logikusan van megírva a játék.
  • browing
    Oh... értem. Kösz a választ:)
  • Kopiati
    Sok ellenség, nagy dicsőség! - Georg von Frundsberg híres mondása (zsoldos kapitány volt az 1500-as években) nah meg az egyik SS páncélos hadosztály névadója.
  • browing
    Kopiat! mit jelent ez a kiírás nálad: ,,Viel Feind, viel Ehr!" ??
  • Kopiati

Valahogy így...
  • browing
    De jó látni Trantorius hogy ennyire belejöttél ebbe a szerkesztések/módosításokba :)
    A zászló is jó lett meg persze Kopiat a tied is tök jók.
    Államilag felügyelt piacgazdaság jól hangzik nem?
  • Trantorius
    Igaz, megpróbálom leszedni a széleit.
    Estére így vígy úgy de egy bétát felrakok.
  • Kopiati
    Nem játékban is van egy pár ország, ahol a konz. párt state cap.
  • Kopiati
    Korlátozott piacgazdaság?
  • Kopiati
    Tök jó tetszik, csak a csillagok legyenek egyszínüek, most, ha jól látom van peremük.
  • Trantorius

Konföderációs Zászló:

Vélemény?
  • tttttom
    Államosított gazdaság. :) Ez nem hangzatosabb?
  • Trantorius
    Vagy csak rakjam e z alap Állami Kapitalizmus Mn.Tax-át 25%-ról 10%-ra?
  • Trantorius
    A neten van egy részleges magyarítás, én is azt használom. Amit a játékhoz hozzátettem az meg úgy szint mind magyar lesz révén hogy 0 az angol tudásom:)

Találtam wikin egy érdekes részt csak nekem ez már túl angol, valaki tudna segíteni nekem. Egy olyan Economic Policy-t keresek ami valahol az intervencium és az állami kapitalizmus között van..

http://en.wikipedia.org/wiki/Capitalism
  • koj
    Köszönöm a választ Trantorius, örülök hogy a mod magyar lesz. A magyarítást egyébként honnan tudom letölteni? Vagy úgy lesz hogy a játék angol és a mod meg magyar?
  • Trantorius
    Új Economic Policy:
    Államilag Felügyelt(A névre várok még ötleteket, valami hangaztós jó lenne:)
    max_tax = 0.5
    min_tax = 0.1
    factory_owner_cost = 2.0 (vagy 2.5)
    build_factory = yes
    expand_factory = yes
    open_factory = yes
    destroy_factory = yes
    build_railway = no
    factory_priority = yes
    can_subsidise = yes
    pop_build_factory = yes
    pop_expand_factory = yes
    pop_open_factory = yes

Nem tudom hogy csökkentsem e a factory output-ot ahogy az államinál is van...
  • Trantorius
    Találtam pár érdekes dolgot, lehet még új politikai és szociális refomokat is tudnék gyártani...:P