The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha reális értékelést akarsz, akkor itt a fórumon számold meg hány embernek nem megy. Csak ezen az oldalon többet fogsz jelengleg találni, mint akinek megy.
A nekker fészkek berobbantáshoz milyen bombát javasoltok?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Mert elég jó játék, és ahhoz nem adnak ki hotfixet hanem így is megy. Szomorú, pedig vártam a witcher 2-t.
Még csak a várbörtönben vagyok, épp most szökök, de eddig semmit olyat nem véltem felfedezni ami jó és szép volt az elsõ részben! Igaz gyönyörû a játék, de a régi motor jobban tetszett... valahogy Witcheresebb volt, ergo rohadtul nem illik ehhez ez a csili vili "Unereal"-re hajazó motor... nekem egy levél vagy vér ne világítson egy játékban...
Nézz körül az user score listákon mindenhol 90 százalék környékén van a játék ha 40% fikázó volna mint te nem lenne ennyi.
Persze mindig a rinya a leghangosabb és most az atisok részéröl van benne valami.
Megértem, hogy el vagy kenödve az ati probléma miatt de maga játék ettöl még kiváló lett de persze nem hibátlan.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
spoiler
pláne amikor a vérnyomokat követve haladok macskalötyit hörpintve, hogy véletlenül se tévesszem el a nyomokat..
lehet, van valami köze, ki mellé álltam, nem de?
Kumiho #2179
De van a maradék 40% aki megvette és most nézi a dobozt, mert még ezt meg amazt készítenek hozzá, hogy normálisan lehessen játszani. Szerintem ezeket nem most kéne készíteni hanem benne kellett volna lennie a dobozban amiért 10k-t fizettem.
És lehet hogy a Bioware lehúz meg minden, de azt megvettem és aznap tudtam vele játszani és nem kellett hotfix meg patch, hogy nem fagyjon ki a játék ha meghal valaki.
Az egy dolog, hogy a a játék jó, de semmit nem ér hogy jó, ha nem tudnak vele játszani. Erõsen átgondoltam már, hogy nem kellett volna megvenni.
Akkor azt mondanám, hogy megérte (ha a papírfigura, meg a pénzérme helyett a hotfix-et tették volna a dobozba, meg a patchet, hogy ne fagyjon). Jelenleg a pénzérmével meg a papírfigurával nem nagyon tudok mit kezdeni, de az a baj, hogy a játékkal sem.
chapter 1 vége felé (gondolom)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kumiho #2179
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Tudna valaki küldeni egy Rend, és egy Mókusos mentést? Nem akarom elkezdeni elölrõl az 1-et. Van valami komolyabb következmény ha pl él Adda? Vagy csak dialógust kapsz?
Hány óra volt kb a végigjátszás?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
És ez már éppen elég okod ad a zúgolódásra! Én személy szerint jobban szeretem, ha valami normálisan fut... világrengetõ látványtól a stabilitásért cserébe szívesen lemondok! Itt jön a képbe a másik dolog, hogy NEM tudod annyira lebutítani a grafikát, hogy érdemi változást vehess észre a teljesítményben, szóval valami nagyon, de nagyon nem klappol (hangsúlyozom, hogy jelenleg) ezzel a grafikus motorral és játékkal!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://www.akciofigura.hu