The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
egy döntés miatt szívtam ennyit, úgyhogy vissza is töltöttem, és jó gyerek voltam : DD

Kumiho #2179

Ez a lényeg nem 😊)

De ez azért zavaró Értem én, kell a pénz és elfogadja, pláne egy kelet európai gyártó az adott gyártó, Nvidia támogatását. De így kiadni hogy a másik gyártmány vásárlói szívjanak 😊,ez visszaüthet mert a tömegemberek közös jellemzõje, gyorsan ítélnek és mennek. Lehet igazuk is van. Ezt volt szerencsém a Conanban végignézni. 😊

Én rendkívül jól szórakozom vele eddig!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is ezen gondolkodtam el a FAble 3 kipróbálása után! És bizony, ha MOST akarnék venni valamit, akkor az a Fable 3 lenne... És meg is fogom venni, ha majd normalizálódik a költségvetés!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Térjünk vissza erre az értékelésre, ha már normálisan fut, mert én pl jelenleg nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni (problémák lerontják a kedvem!)

Fable III elolvasva az infokat körökkel egyszerûbb szimplább játék szerintem. Microsoft tömegtermékeket gyárt nem minõséget. Magam részérõl csak a Witcher 2-t fogom megvenni. + a Skyrim-et 😊

enlightened
Úgy látszik, hogy te nem vágod ezeket a dolgokat. User Score-t meg ilyeneket olyanok adnak akiknek megy. Nekem nem megy de még sehova nem írtam be és nem húztam le a játék pontszámát. Akiknek szar a game jelenleg azzal vannak elfoglalva, hogy hogy javítsák ki. Ami persze nem fog menni a hotfix nélkül. Akiknek megy azok meg szavazgatnak meg emelik a game-t az egekbe.

Ha reális értékelést akarsz, akkor itt a fórumon számold meg hány embernek nem megy. Csak ezen az oldalon többet fogsz jelengleg találni, mint akinek megy.

Szerintem azért a witcher 2 jobb mint a Fable 3 (saját vélemény, nem kell elküldeni rögtön az anyámba)

A nekker fészkek berobbantáshoz milyen bombát javasoltok?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

enlightened
Azon gondolkodom, hogy a FABLE 3-at kellett volna megvennem.

Mert elég jó játék, és ahhoz nem adnak ki hotfixet hanem így is megy. Szomorú, pedig vártam a witcher 2-t.

Nos a játék szépen fut, kb 10 percig... utána randomra elkezd "lagolni". Így élvezhetetlen marad, fél mp-es késések vannak amikor leütök egy rohadt gombot. Ez így élvezhetetlen, már nem tudom mit verjek szét a monitoron kívül...

Még csak a várbörtönben vagyok, épp most szökök, de eddig semmit olyat nem véltem felfedezni ami jó és szép volt az elsõ részben! Igaz gyönyörû a játék, de a régi motor jobban tetszett... valahogy Witcheresebb volt, ergo rohadtul nem illik ehhez ez a csili vili "Unereal"-re hajazó motor... nekem egy levél vagy vér ne világítson egy játékban...
wedge31
Jó lesz az a 60 százalék 80-nak is.
Nézz körül az user score listákon mindenhol 90 százalék környékén van a játék ha 40% fikázó volna mint te nem lenne ennyi.
Persze mindig a rinya a leghangosabb és most az atisok részéröl van benne valami.

Megértem, hogy el vagy kenödve az ati probléma miatt de maga játék ettöl még kiváló lett de persze nem hibátlan.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Teljes mértékben egyetértek minden egyes szavaddal és érzéseddel!

Szasztok, kéne egy kis sgítség. a 2. felvonás hárpiaszerzõdés. Odamegyek az elsõ fészekhez amiben valami mágikus tárgyat is találtam. Lerakom a csapdát, utána a csalit de egyik hárpia sem akarja felvenni. Mit kell csinálni????
Igen! Azt érdemes várni, amit a játékhoz csinálnak.

Konkrétan a játékhoz nincs! Csak a Hd 6xxx szériához jött ki egy hotfix és az állítólag pár embernek, akinek 6-os szériás Ati-ja van segített! Gondoltam, hogy hátha jó másnak is!

Az Age of conan kenterekkel nehezebb és jobb mint az lesz, az elõzetes infok alapján. De egy MMO-t nem lehet összehozni egy solo rpg-vel. 😊Egyszerüen nem tart ott a technika hogy withcer 2 szintû mmo rpg-t vagy akár Dragon Age-t csináljanak szerintem. Egyébként lassan mindenhonnan le lehet venni az mmorpg-bõl az rpg-t csak mmo-k vannak És ez sajna már a Conanra is igaz, el se merem képzelni a többit 😄

böröczk
tényleg? pedig engem félpercenként kinyiffantanak, ha az orruk elé kerülök, kill the bastard szöveggel : D

spoiler

pláne amikor a vérnyomokat követve haladok macskalötyit hörpintve, hogy véletlenül se tévesszem el a nyomokat..
lehet, van valami köze, ki mellé álltam, nem de?

Kumiho #2179

enlightened
Hát, te biztos maradsz, mert benne vagy a 60%-ban akinek rendesen megy a játék (vagy nem megy rendesen de elfogadod úgy is).

De van a maradék 40% aki megvette és most nézi a dobozt, mert még ezt meg amazt készítenek hozzá, hogy normálisan lehessen játszani. Szerintem ezeket nem most kéne készíteni hanem benne kellett volna lennie a dobozban amiért 10k-t fizettem.

És lehet hogy a Bioware lehúz meg minden, de azt megvettem és aznap tudtam vele játszani és nem kellett hotfix meg patch, hogy nem fagyjon ki a játék ha meghal valaki.

Az egy dolog, hogy a a játék jó, de semmit nem ér hogy jó, ha nem tudnak vele játszani. Erõsen átgondoltam már, hogy nem kellett volna megvenni.

Akkor azt mondanám, hogy megérte (ha a papírfigura, meg a pénzérme helyett a hotfix-et tették volna a dobozba, meg a patchet, hogy ne fagyjon). Jelenleg a pénzérmével meg a papírfigurával nem nagyon tudok mit kezdeni, de az a baj, hogy a játékkal sem.

Igen? '11Q2-t lattam meg legutobb mint megjelenesi datumn wikin meg "Targeted for the second half of 2011". 😊 De akkor az mar leht regi.
Nem is ertem a kerdest, amikor Cedric vernyomait kell kovetni nem is talalkozol kover orokkel. 😊
wedge31
Idén sajnos leirhatod mert jövöre jön.

Ha MMORPG-k is jatszanak a versenyben, en a SW:TOR-t sem irnam le.
böröczk
segííítség

chapter 1 vége felé (gondolom)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Where is Triss résznél, amikor Cedric vérnyomait kell követni, kezdek megzizzenni, folyton lekapnak a sörhasú õrök, pedig már minden irányt próbáltam, úgy gondolom.. 10edjére futok neki, kicsit már unalmas Geralt halálanimációját végignézni ennyiszer..

Kumiho #2179

wedge31
Hát ha ez a lenti szinvonal akkor én maradok ezen a szinten...<#nevetes1>

enlightened
Nincsen még hotfix, szerintem õk valami másra gondolnak, de felesleges más hotfixeket felrakni, csak az fog használni amit a witcher 2 hoz adnak ki.

enlightened
A mai felhozatal mellett nagyon esélyes. Sajnos nagyon lennt van a színvonal köszönhetõen a konzolok vásárlóinak, és nincs semmi ami kiemelkedne és visszahozni a régi idõket.

Erre gondoltam, ha Skyrim gyengébbre sikerült mint ez az csalódás lesz, pedig a megjelenés elött erre fogadtan volna.

De hogy tetted be a mentést a játékba?Én betettem a többi mentés mappájába,és azt irja ki hogy nincs áthozható mentés.
skyrimen kívül ellenfele se lesz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tetszik a játék, tényleg és senkit nem akarok megbántani de ha ez lesz az év RPG-je (netalán az év játéka) azért kicsit szomorú (vagy inkább elégedetlen) leszek.

Nem igaz már mindent kipróbáltam, de véletlenszerûen kilép, ha meg akarom nézni az inventorimat. Másnál is elõfordult ez a hiba, megvettem a gamét mert szerintem bõven megéri, csak ne lennének ezek a hibák. Talán a jövõ heti folt segít.

cikasz
Van már hozzá? Hol?

http://www.akciofigura.hu

Hogy kell áthozni a karaktert az 1-bõl?Valaki azt mondta,hogy a magyar szinkronos mentést nem ismeri fel.Igaz ez?
Tudja valaki hogy mik azok pontosan? Mik a fõ döntések amik oda vezetnek?
Nincs. Csak a sima. Így is akadás nélkül megy. Ami nagyon beakasztja az a legjobb mintavétel bekapcsolása.
wedge31
16 féle befejezés van.

És a hotfix nincs fent?

Valaki tudja mik a befejezések? Hány van pontosan? Itt is van mint az 1-ben, hogy kik mellé álltál? Aki hozott át mentést az egybõl az milyet hozott? Semleges, stb-re gondoltam.

Tudna valaki küldeni egy Rend, és egy Mókusos mentést? Nem akarom elkezdeni elölrõl az 1-et. Van valami komolyabb következmény ha pl él Adda? Vagy csak dialógust kapsz?
Laza
Gyors voltál 😊
Hány óra volt kb a végigjátszás?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Driver 11.5-ös
Észrevesszük, hogy tetszik másoknak! És a hibamentesség valóban szerencse kérdése és semmi más! Lehet, hogy régebbi Drivered van fent, vagy fene se tudja!

Nem az a baj, hogy van gépigénye, hanem az a baj, hogy nyilvánosságra hoztak egy minimális rendszerkövetelményt és egy ajánlott rendszerkövetelményt és a játék ennek EGYÁLTALÁN nem megfelelõen viselkedik (Ajánlott felett is jóval képes olyan jelenségekre, amit minimumon kéne produkálnia alap esetben)

És ez már éppen elég okod ad a zúgolódásra! Én személy szerint jobban szeretem, ha valami normálisan fut... világrengetõ látványtól a stabilitásért cserébe szívesen lemondok! Itt jön a képbe a másik dolog, hogy NEM tudod annyira lebutítani a grafikát, hogy érdemi változást vehess észre a teljesítményben, szóval valami nagyon, de nagyon nem klappol (hangsúlyozom, hogy jelenleg) ezzel a grafikus motorral és játékkal!

Olyan nincs, hogy 100 %-os termék, ennek ellenére az ember (én is), mindig azt várja el, ha ennyire feltuningolja a várakozás!<#rolleyes>

BEAST
Csak furcsa szokásai vannak 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

cikasz
Nem tudom ki, hogy van vele Triss-t is jól megrajzolták, de Philippa egy istennõ! <#love11>

http://www.akciofigura.hu

wedge31
Olvass vissza egy kicsit, pont most volt róla szó.

A mutagéneket hogy kell használni?köszi választ
böröczk

Kumiho #2179

IMYke2.0.0.0
Megvette?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.