9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Sir Quno Jedi
    Nyilván a grapeshotot, amit amúgy is hurcibálnia kellett addig a kisgenyák fészkei miatt.
  • surisomi
    Sziasztok.
    Hát én kijátszottam a játékot, de szerintem az 1-rész sokkal jobb játékélményben mint ez.:S
    Főleg ez a játék rövidsége miatt tudhat be(3fejezet össz.)
    Szerintem betehettek volna még a végére olyat, hogy elkel menni a császárhoz, vagy Vizimába a rendet helyre állítani(a királynőt a trónra segíteni..) vagy ilyesmi. De így nagyon gyér...:S
    Meg kevesebb lehetőség van, mint az 1-hez képest....:S
    De amúgy grafikailag, hangilag a játék toppon van!! :D
  • poori
    Mit dobott le Geralt az utolsó mp-ben a hidról?Gondolom bombát,de melyiket?
  • Sir Quno Jedi
    "J" és utána duplaklikk a kívánt küldin.
  • napstR
    sziasztok! hogy lehet változtatni a mapon, hogy melyik küldetés irányát mutassa? meg egyáltalán hol lehet megnézni, hogy miket vállaltam el, mert nem találom :) köszi
  • Gabe18
    Ehh... hát pedig az annyira nem nehéz. Hát mondják mit csinálj.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Yrden jelet tegyél le, mikor odacsapna, ugorj el. A csáp beleragad a jelbe, te meg levágod. 3 csápot levágsz utána gombnyomkodós animáció jön, egyértelmű. Végül a leomlott épületdarabon felszaladsz, ahol a két megmaradt csápjával csapkod.
  • fixpont
    Elmagyarazni nehez, nezd meg videon:

kayran
  • Vraaanyek
    mi a jó francot kell csinálni azzal a nyomorult kYrgan-nal vagy mi az éggel, folyton lecsap 2 másodperc alatt, semmire sincs időm, hogy lehet kinyírni a csápost?
  • Fecoo96
    Kössz:)
  • strebacom
    bin
  • strebacom
    Bagoly??? Nekem a táborban a király mágusa adott egy fehér zászlót, meg egy medált,mikor kezdödik a pálya, akkor a witcher aktiválja a medált mutatja is az utat de egy darabig utánna semmi....csak harc a sok szellem harcossal
  • Fecoo96
    :) Hát most ne nézzetek hülyének..
    A GoG-s exet hova kell bemásolni? mert 2 helyen is kicserélné..
    A fő mappába?.. vagy az 1-ik almappába?
  • Belkar
    Hát nemtudom nekem a varászlónő átváltozott bagollyá és csak követni kellett bár mondjuk én Saskia oldalán voltam :S
  • strebacom
    Sziasztok, valaki rendes olyan rendes és segitene, nekem:
    Kép
    Van az amulett, ami megmutatja az utat, de csak egy pillanatra, mikor elkezdödik ez a pálya, elfutok addig, de eltünik,mivel aktiválom hogy tovább mutassa az utat, vagy hogyan kell??

Köszi!!!
  • Gabe18
    Segít a varázslónő aki veled ment, mondja hogy melyik képességedet használd.
  • pusztulat1
    sziasztok az elején a polipot hogy lehet megölni a fészkébe mert közelébe sem tudok menni4lécci valaki segitsen?thx
  • Sir Quno Jedi
    Te még az egyik elf fogolynő is megjelenik, ha kimented őket a tűzből, mikor el kéne hajóznod és boltot nyit Vergen-en kívül és naaaagyon hálás tud ám lenni...
  • poori
    Ez mi?Nem magarországon élünk?
  • Atek007
    Nekem nincs ilyen billentyűkiosztás gondom.Jobb kezes vagyok.Egér jobb kéz.Bal kéz wasd+a többi.
    Az első részből emlékeznem kellene erre a faszira aki a börtönben kérdezget?
    A többi karakter nem jelenik meg a 2-ben?Pl.shani az a törpe meg a tünde meg adda ha megmentettem?
    Apropó azóta nem tett valaki közzé mentést?
  • Sir Quno Jedi
    Hárpiacsapdához keresel egy kiadós fészket és a közelben kiteszed "R" gombbal a hárpia-csapdát (előtte meg beteszed zsebre és a CTRL-t nyomva kiválasztod jobb oldalt, vagy ahogy tanult kollegáim mondták a 4-es gommbal is lehet váltogatni a zsebben lévő dolgok között). Namost ha a hárpia rászáll, akkor elviszi a fészekhez és badabumm. Persze, ha nem nyüzsiznek ott hárpiák és te sem csalod oda őket, akkor ez nem történik meg. Négy fészek van az old quarry-nál, három meg utána bent a barlangban.
  • fixpont
    At lehet kezzel a config filet, csak maceras. :)
  • Witcher
    Ez tényleg iszonyat nagy balfaszság volt a fejlesztőktől, nem is akartam elhinni! Én is balkezes vagyok, és amíg nem jön olyan patch amivel nem lehet átkonfigurálni a gombkiosztást addig kuka ez a játék!
  • fixpont
    Toltsd le ujra.
  • ferenc001
    Jelek, főzetek, gyors stílus, néha-néha egy erőssel is meg lehet próbálni. Mást nem tudok javasolni.
    A GoG-os exe-t meg a legújabb WinRarral vagy 7-Zippel csomagold ki, akkor működni fog.
  • johny85
    a hárpiákat hogy kell kinyírni már újrakezdtem vagy 30x?
    Hárpia csabdákat hogy kell aktiválni?
    Ez a gog-s exe meg nem működik 0bájt és nem win 32 alk.
  • temes69
    köszi:)
  • Micsu
    én ia erről próbáltam hadoválni a hotfix váróinak :P
  • Avenger
    Hagyj valamit a második végigjátszásra is :)

Egyéb:
    Miért nem lehet bal kezesen játszani a wasd-vel? Én játszottam jobbkezesen a nyilakkal(gondolom kényelmi szempontok miatt jobb balkezesen a bill. jobb oldalán nyomkodni)... wow-os korszakig, amikor kellettek a számok nagyon, és átszoktam.
  • SaGa Jr
    Igazából nem kell a Ctrl gombbal szórakozni mert van kimondottan erre való billentyű beállítás már alapból. A 4-es gomb van arra, hogy váltogass a zsebbe rakott cuccok között (ahogy a 3-as a mindenféle sing-ok közötti válogatást teszi lehetővé).
  • Rage47
    Witcher 2 hozta vissza a Mass Effect 1-2-nél érzett játszási kedvet nálam.
  • Atek007
    A kis farkam kivan akkor most vissza kell töltenem hogy ne bukjam el a vele történő küldetést.Kösz.
    Le kellett vennem a felbontást 1024*ezer valahanyasra mert a gépem nem bírja magas beállításon a nagyobb felbontást beszaggat.
  • fixpont
    Szerintem a legnevesetsegesebb hiba a billentyuzet atdefinialas volt, nem akarom elhinni, hogy az egesz fejleszto gardaban nem volt egyetlen balkezes ember sem, aki azt mondta volna, tegyuk mar az iranyitast az iranygombokra....nem hiszem el komolyan.
  • Sir Quno Jedi
    Cuccokat meg úgy tudod használni, hogy lenyomod a CTRL-t és jobbra ott lesznek a szebbe tett cumók, kiválasztod, utána az "R" gomb azt fogja már aktiválni, amit választottál.
  • Sir Quno Jedi
    [spoiler]Simán életben lehet tartani az ürgét, később lesz is vele kisebb közös játékélményed egy ideig, meg a legvégén is talizhatsz vele./spoiler]
  • enlightened
    Úgy érzem hogy a patch és hotfix után brutál jól fog menni a gépemen a game(bár a megjelenéskor kellett volna már így mennie, de mind1).
  • ratgab
    Hehe
  • enlightened
    "better performance (owners of retail version will notice the biggest difference)"

Ezt lefordítom magyarra. Ergó kicserélik hivatalosan is a GOG-s exere az eddigit:D Ezért irják, hogy a retail version tulajdonosai fogják a legjobban észrevenni:D
  • ratgab
    Lehet, hogy a Securom volt a hibás a CTD-kért is...
  • Rage47
    Micha³ Kiciñski

Guys,

Good news. Patch 1.1 is soon to be released! Test are in progress.
    Current ETA is Wednesday evening (Europe time)

Please expect major improvments:) and solution for most of the problems. Including:

- activation/installation problems
    - better performance (owners of retail version will notice the biggest difference)
    - no more DLC download/activation problems (Troll DLC will be INCLUDED in the patch itself, so
    no need to download and install it)
    - Nvidia 3D vision problem solved
    - invert mouse and keyboard mapping

and many more:-)

To be sure that all people will have an access to this patch there will be option of manuall download and installation.

Sorry 4 all problems, we will work hard to be sure that eventually all of you will be fully satified!

Michal
    CDP RED
    PS. Once this patch is in the tests right now, we already have started working on the next one in which we want to solve some more issues, including hardware specific problems (ie. g35 compatibility). Patch 1.1 seems to be very major one, but still if you don't find your problem on the list, there is a big chance that it will fixed soon in next patch. And we will really do all this ASAP.
  • Atek007
    Bevettük a várat,most kell megkeresnem a király kölykeit a sekrestyében.
    Azt a tagot a várfalon nem lehet megkímélni?Mondtam neki hogy tegyék le a fegyvert de visszapofázott,utána meg kijött egy opció hogy intézzük el ketten.Megöltem és aztán az emberei letették a fegyvert.
    A cuccoknak amiket kiteszek zsebbe nincs valami gyors gombjuk?

Eddig azt kell mondjam hogy magas beállításon alacsony felbontáson is nagyon szép a grafika.