The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elején kicsit betojtam, mert prölõgben kilépett egyszer random, azóta kétszer, de már játszottam vele 15-20 órát.
A sok riogatástól szintén berosálva nem tettem fel mindent ultrahigh-ra, majd miután highon ment reccenéstelenül, felnyomtam mindent maxosra, úgy is játszható volt (még ubersamplinggel is), majd ubersamplinget levettem, és tökéletesen megy, minden egyéb beállítás csutkára húzva.
hd5770-em van, 1 hónapja tettem újra a vinfost, akkor frissítettem mindent, lehet, ez is közre játszik.
A harcrendszerrel nekem is akadt némi problémám, néha leveszem ízire, néha visszapakolom normálra, nem a csaták szívóssága miatt játszom egy játékkal sose, hanem a hangulat, sztori, stb, így nekem nem az a kihívás, amikor egy mezei sörhasú 50-es katonát kell fél órán át püfölnöm.
Eddig 9/10, és csak azért nem az év játéka nálam, mert az a Portal 2 : D
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Valaki tud segíteni? Szóval ugye a ballistával kell lõni, valamint a hullámokban jövõ védõket leölni. Namost kb 6 hullámnyit öltem meg / lõttem a ballistával de nem történik semmi.
Mit rontok el? 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az elsõt jellemzõ "suta báj" elmúlt, ennek már egy profi, 100%-os terméknek kell(ett volna) lenni. Ettõl függettlenül persze nagyon jó játék
Grafika szép, néhol számomra már túlságosan effektekkel teli, mûanyagos, olajos a táj, ám a karakterek ruházata, tetszik, mimikájuk, szájmozgásuk nem annyira. Továbbá azt vettem észre, hogy high beállításokon nekem sokkal gyorsabban fut a játék mint mediumon és lowon, bár ennek az az ára, hogy kb óránként tartanom kell egy restartnyi szünetet mert nagyon melegszik a gtx 460 tõle.
Harcrendszer tényleg elég bizarr, számomra egyáltalán nem látványos a folyamatos vetõdgetés, (hard fokozaton játszom) néhol ellehet csípni egy jó kis kombót de az is inkább a szerencsének köszönhetõ.
Több ember/lény elleni harc leginkább a türelmen, a jól idõzített vetõdéseken és az egér pötyögtetésével kivitelezhetõ csak, ami pozitívum és negatívum is. A Batman Arkham Asylumban lévõ harcrendszer nagyon tetszett, jó lenne több játékban is látni valami hasonlót.
Másik dolog ami negatívum és pozitívum is, hogy nem lehet kiteolni, ha egy ideig elszaladsz az ellenségtõl egy "láthatatlan" falba ütköznek és megállnak vagy egyszerûen eltûnnek. Ezt jobb lett volna kicsit másképp megoldani.
Sztori eddig szoszo, de ezt annak tudom be, hogy az elején vagyunk, majd ha újrajátszom nekiállok magyar nyelven is, de én mindenképpen angolul akartam elõször, mert a "fecske" "Mongúz" és barátaitól kiráz a hideg. A kockázástól hányok, vagy leejtem a kockákat vagy kidobom õket állandóan a játéktérrõl, szóval nekem az nem jött be, kocsmai bunyó túl könnyû ám látványos, szkander is inkább könnyû, mint nehéz ellenben idegesítõ.
Külön írnék még a nehézségtõl: elég szkeptikusan olvastam az írásaitokat arról mennyire nehéz a játék normalon és afelett és a feltételezésem beigazolódott. Hardon kezdtem és abszolút nem érzem annyira rossznak a helyzetet, mint az általam olvasottak, ízlés kérdése úgy gondolom, aki szeretne gyorsabban haladni, pörögni a sztorival (amit ír is mikor kiválasztod a nehézséget) annak easy, többinek más. (Más kérdés, hogy túl nagy a különbség easy és normal között)
Szerintem nem para, mindenre szerencsére van ellenszer, mákfaktor csak akkor játszik, ha kicsi a terület, rossz felé vetõdsz, rosszkor jön egy kis lagg stb.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha emlékeztek a Witcher 1 is döcögõsen indult (maratoni töltési idõk stb.)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Várom a patch-et hátha.Még akár az év RPG-je is lehet(ne).
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Hát nem tudom, de most nem érzem úgy, hogy mások lennének mint a Bioware meg a többi lehúzós cég.
Nekem High fölött megy kicsivel, 5850, dual core E2140@3,2 GHz (igen 3-4 éves cucc) és 2 Gb ram@800MHz. Igaz csak 20-40 fps, de többet várni egy ilyen géptõl nem is kell. 11.4-es catalystot használok amúgy.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
mivel nem kaptak csak egy béta build a játékból igy nem sikerült letesztelniük
Az biztos, hogy az agyat nem dolgoztatja meg. Találkozz ezzel, menj ahhoz, beszélj azzal, fantáziátlan. Pl. mikor Vengerbe érek és egy törpe elkacsázik velem a fogadó leghátsó szobájába. Aszongya ez a szobám és elviharzik. Kapom is a küldit, hogy menjek el a tanácskozásra és beszéljek azokkal, akikkel azelõtt voltam, hogy a törpe megmutatta volna a szobám. Tiszta õrület...
Talán a készítõk nem ismerik a mondást: néha a kevesebb több...
Lehet, hogy a sztori ütõs, de semmi witcher érzésem nincs. Inkább amolyan küldönc vagyok. Menjek ide-oda, 2 perc alatt kész, majd jön 5 perc animáció. Pofáznak mindenrõl, én meg elbóbiskolok az unalomtól.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
valaki tudja hogy a 2.fejezet "A hárpiaszerzõdés" küldinek hogy lehet a csapdákat kihelyezni a fészkekre ?
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen Driver van nálad fent?