9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • enlightened
    A mai patchet én nem várom. Nem érdekel az invert mouse, meg a tübbi hülyeség, engem nem is dobott ki a játék se.
  • Avenger
    Lehet tudni, hogy mi lesz ebben a patch-ben? (gog-os exe-n kívül :D )
  • Rage47
    ma este jön a patch
  • enlightened
    Hát igen simán ellennék vele fraps nélkül de most már megvárom a hotfixet és utána fogom nyomatni, nagyon magas beállításokon.
  • Avenger
    Pont ez az, hogy csak azért zavar, mert látod az fps-t. Nem mérnéd teljesen jól játszanál, és nem itt várnád a hotfixet meg a patch-et.
    És szerintem ha akarna mindenki tudna fps-t mérni, de pl én nem csak akkor tudok élvezni egy játékot, ha 30 fölött van az fps, hanem ha jó a hangulata, és magával ragad a történet :)
    Javaslom kapcsold ki a fraps-t és amíg játszható egy játék ne is indítsd el többé :D Hiszen te is belátod, hogy az a program a játék elrontója nálad :D
  • ratgab
    Úgy rakd fel a Gog-os exe-t, hogy az eredetit is megtartod és ha esetleg nem menne a Gog-ossal, akkor csak visszarakod az eredeti exe-t, felteszed a javítást, majd visszarakod a Gog-ost és kész!
  • ratgab
    Nálam szemmel láthatóan jobb a Gog-os exe-vel... Valahogy folyamatosabbnak tűnik és valahogy szebbnek is,és az már nekem elég... Pontos FPS szám annyira nem érdekel!

Természetesen, mint mondtam én is megvárom a hotfixet, de hogy letesztelem a mai patch-et is előtte az biztos!
  • Micsu
    ha visszaolvastad volna tényleg a 6 oldalt tudhatnád hogy ez nem crack
  • temes69
    kicsit elmaradtam mostanság a játékkal is meg a fórum olvasásával is. visszaolvastam vagy 6 oldalt de erre nem láttam választ: ha felteszem a gog-s exet akkor tudom majd patchelni ha kijön a hivatalos? ez is érdekes, hogy eredeti a game oszt egy crackel kell játszani.... hát kész vagyok.
  • enlightened
    Szemmel nem lehet mérni ezt a játékot. Mint mások is írták, ez 20 fps mellett is folyamatosnak tűnik. Ha kikapcsolom a frapset és el akarom hinni, hogy 30- 40 el megy a játék simán elhiszem és nem is zavarna nyomatnám ezerrel. De a tudat, hogy néhol 20-ra lemegy nagyon zavar. Irigylem azokat akik nem tudnak FPS-t mérni, így nem éri őket csalódás ebben a játékban, többség valószínűleg ezért mondja (nálam sokkal gyengébb géppel) hogy neki tök jól fut. Rákapcsolná a frapset és kibukna hogy 20 alatt megy nekik. Mind1 én már megvárom a hotfixet, tökéletesítve akarok csak játszani a gammel.
  • ratgab
    Gigabyte GaP35Ds3-as alaplap, Intel Core 2 Quad q6600 proci 2,4 ghz-en ketyegnek a magok, Gigabyte típusú Ati 5770 Soc, 3 GB DDR 2 1066 mhz-en (ha jól emlékszem), Corsair VX 450 Wattos-os táp, mindez egy Aerocool PGS Rs-9 Pro házban (csak, hogy meglegyen a hűtés is)!
  • MauroN
    MaRee:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kocsmaajtó mellett van egy lépcső. Ott felmész és a második ajtón bemész.
    Az a lakása. Ott lesz.
  • MrStokes
    Foleg, hogy ha csak kicsit is a kut kozelebe mesz (ertsd: rohadtul nem kell hozza kozel menni), akkor mar irja is a jatek a kepernyo kozepen, hogy mit kell csinalni...

Szoval meg csak az sincs, hogy a keresgelned kene, mozgatnod az egerkurzort minden fole, hogy na vajon hol valtozik at a hagyomanyos kurzor olyanna ami a targyakkal valo inkerakciot szokas jelezni.
  • Rage47
    milyen géped van?
    cpu, vga
  • johny85
    Kész ez a játék megvan adva 10 küldetés oszt egyiket se tudom megcsinálni,mert nincs iránypont,ahol meg van nem tudok odajutni!!
    Szaladgálok mint a hülygyerek 1 órája oszt semmi.lol
  • MaRee
    Kayranos questben elakadtam.

A mongoose potit megcsináltam, most beszléni kéne a varázslónővel(az az s-betüs, nem jut eszembe), de nem találom.A felkiáltó jel a kocsmába mutat, már minden napszakban megnéztem az összes helységet fent lent de nincs a megadott helyen. Merre van?
  • ratgab
    Én szemmel mérek (most nyilván csodálkozás és röhögő görcs keverékét indítom el bennetek)!

Ahhoz nem kell Fraps, hogy lássam, hogy ha valami szarul fut (eredeti exe) és ha valami jól fut (Gog-os exe-vel tükörsimán... sok játék példát vehetne róla ebben az esetben!)

Patch, Hotfix: Tudok róla... visszaolvastam... Hotfix a Gog-so cucc után annyira már nem érdekel (Azért fel fogom rakni, mert biztos segít majd nem is keveset!), viszont a patchre kíváncsi vagyok nem is kicsit!!!
  • enlightened
    Miért ratgab te mivel méred? Amúgy péntekig kijön a hotfix, ma este meg a patch.
  • enlightened
    Ne veszek fel vele semmit, csak el kell indítani és mutatja az FPS-t ne készíts közben videót, meg ne fényképezz.
  • ratgab
    Az azért lecsíp pár fps-t felvétel közben nem?
  • enlightened
    Ja, azzal szoktam.
  • toto11
    Baltimore rémálma nevü küldetésnél tudsz majd bemenni a kulcs helyét a vers mondja meg.
  • jocika
    Az fps-t mivel mérted? Fraps-szal?
  • enlightened
    Számból vetted ki a szót.
  • szobipeet
    köszi
  • enlightened
    Nekem a GOG-os tól + 15 fps-em lett. De nem tudom miért nehéz megérteni, hogy ha lehet még jobb akkor szeretném ha még jobb lenne. A hotfixet azért adják ki, hogy javítson a játékon úgy mint az nvidiasoknak az a cucc amit kaptak. Nagy valószínűséggel fog javítani a hotfix. Főleg a frameskippinget. Amúgy meg jóbal az ajánlott követelmények fölött van a gépem, szóval el is várható, hogy ne legyen frameskipping, meg hasonlók.
  • Nekrofil
    biztos viccből csinálják a hotfixeket meg béta drivereket ;)
  • Atek007
    Kösz szépen.Ilyenekre magamtól jöjjek rá.Majd még biztos lesz kérdésem.
  • Avenger
    A tutorial olyan, de azt hiszem az infók nagy részét a naplódban is elolvashatod(J betű) ott már nagyobb a betűméret is.

Az egyik kútba lehet lemászni.
  • Micsu
    ha atis vagy és a gogos exétől nem lett + fpset sztem a hotfixtől se lesz
  • Atek007
    Akkor csak a tutorial olyan?Az meg hogy lehet?
    A templomba hogy lehet bejutni?

Kösz.
  • enlightened
    Na szokás szerint, akkor hozom a legfrisebb infókat.

Good news. Patch 1.1 is soon to be released! Test are in progress.
    Current ETA is Wednesday evening (Europe time)

Ez hivatalos infó a CDP-től. Tehát elvileg ma este lesz patch(mondjuk ezt már egyszer hallottam, de hátha most tényleg így lesz).

És amit már tegnap késő este is említettem, de hátha valaki még nem tud róla.

Update - we will have Brink and Witcher 2 hotfix driver released this week. (hoping in the next couple of days). Stay tuned

Ezt meg az ATI-sok írták a twitteren, tehát legkésőbb a hotfix is kinn lesz péntek estig.

Mindenkinek további jó játékot, én már megvárom a péntek estét és csak akkor vágok bele, de akkor rendesen.
  • jocika
    Igen, ahhoz jött ki egy utolsó javítás, amiben benne volt a grafikai fejlesztés, ha jól emlékszem. Meg a plusz kettő vagy három kaland.
  • SovereignXY
    Egy kérdés. 2. fejezetben
    a hajóroncsnál (Titokzatos folyó küldi befejezése) van egy ajtó eldugva a növényzet mögé. Kell hozzá kulcs. Oda mikor fogok tudni bejutni?
  • IMYke2.0.0.0
    Az eredeti EE csak v1.4-es volt.
  • jocika
    Az eredeti CE nekem megvan, csak így nem kéne összevadászni újra javításokat.
    Köszi.
  • wedge31
    Igen kivéve, hogy nincs hozzá térkép meg még nem tudom milyen csecse-becsét adtak az eredetihez.
  • Avenger
    Milyen messze ülsz a monitorodtól? A tutorial csak nagyon kis betűs, de a címe és a lenyomandó gomb teljesen jól látszik, ha meg közelebb hajolsz kiolvasható minden.
  • jocika
    Nem tudja véletlenül valaki(legfőképpen az akinek megvan), hogy Witcher1 jelenleg kapható gyémánt kiadása egyezik-e az eredeti verzió EE kiadásával? Minden javítás benne van, fejlesztett grafika, meg ilyesmi...
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy rémlik [forrás nem jut eszembe], hogy tervben van, hivatalos infó szerint, a korábban, az 1. részben is meglévő szinkronok elkészítése a 2. részhez - így a magyar is.