The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azon kívül hogy egy kalap szar tényleg nem
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem tudom kezdenek ellenérzéseim lenni a witcher 2-vel kapcsolatban, nem azt kaptam amire számítottam 😞.
aha......
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A küldetés azt írja, hogy fõzzem meg, de vakki hogy?
Az elsõ rész kimarad, lehet azért nem egyértelmû sok dolog számomra a játékban...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A gyûjtõi kiadásosokat meg irigylem...
Szeretnék rákérdezni hogy azt a fránya szekérrel lezárt lázadókat hogy lehet onnan kicsalogatni mert sehogy se ment ...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
1. hogy lehet kikapcsolni a homályosítást ?
2. hogy lehet kikapcsolni a ködösítést, ne csak 20 métert lássak, hanem a végtelenbe.
3. Az árnyékok maxon direkt olyanok mint a GTA4 ben mikor megjelent ?
(a karakter arca is fekete kockás)
Thx
Az új fiókom: DevLupius
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
De amúgy nagyon bírom hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
A Witcherek Ezüstkardjához szükségem lenne ezüstércre.
Hol található vagy vehetõ?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó hogy még vannak ilyen fejlesztõ cégek!
Mint látod csak itt a fórumon vannak olyanok, akiknek ugyanolyan kártyával nem megy, másoknak meg igen....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hajnalban befejeztem én is a játékot, a vége számomra kissé lapos volt, bár mindenre fény derült, akkor sem volt kifejezetten epic, semmi nagyszabású történés (kivéve a sárkányt még Letho elõtt), így kissé hirtelen bekövetkezett lett a befejezés...folytatást hamar, wild hunt rulz!
Összességében a grafika látványos, stílusos tud lenni, optimalizálás ráférne egyértelmûen, az irányítás lehetett volna jobb is, de így sem vészes - nekem helyenként gondom volt azzal, hogy nem akart kardot váltani Geralt hiába nyomkodtam, aztán die - ezen felül egész jó. A mozgás lehetett volna szabadabb is, amit nem szerettem, hogy itt-ott van lehetõség felmászni valamire, leugrani valahová, máshol, ahol nincs elõre definiálva a lehetõség, ott nem teheted meg...2011-ben egy szabadabb mozgásrendszer nem lenne luxus, hogy nem kellene sétálni kerülve x métert a járhatónak megcsinált útra, csak azért mert a karakter nem tud a fél méterrel alacsonyabb helyre lelépni, és fut egy helyben.
A sztori kiváló, végig intenzív, amikor azt hiszed tudsz már valamit, mindig biztosítanak róla hogy dehogy, nem tudsz te semmit, amit tudsz is, csak elhitetni akarták szándékosan, de van bõven több a nap alatt...a végére tartogatva a nagy igazságokat. Ami zavart valamilyen szinten hogy nincs fast travel, azaz sok idõ elmegy azzal hogy A-ból B-be mászkálsz, oda aztán vissza, közben semmi nem történik, odafelé mindenkit lecsaptál, nem történt respawn bizonyos idõn belül, visszafelé dögunalom, "mész egy csõben" hegyek között kivitelezve (chapter 2 fõleg, chapter 1-ben nem vészes, de ott is jobb lett volna valamivel nagyobb szabadság az erdõben), aztán telnek a percek unott fejjel, indokolt lenne a Fallout-féle katt-katt fast travel lehetõsége helyenként, ha nem is állandóan használva.
A nehézséget illetõen a balansz...normál szinten játszottam, ahol fogtam a fejem eleget, odafigyelve is néhol igen nehéz tud lenni, szinte már-már lehetetlenül (persze ahogy fejlõdsz, változik), az elején nagyon gondolkodóba estem a sokadik ugyanott bekövetkezett halál után, hogy uninstall-e, pedig nálam ez soha nem fordul elõ. Egyetlen fontos dolog kimaradt, amitõl játszhatóbb lenne a játék...az inventory-ból használható elsõsegély csomag, potion, vagy bármi hasonló, mert így hogy meditálva ihatsz csak nagyon lassan regeneráló hatású potion-t...ez így a tovább tartó harcos részeknél játszhatatlanná teszi a játékot, az egészséges kihíváson helyenként bõven túllõttek ezzel. Viszont ha könnyû szintre leveszed a nehézséget szinte csak áll az ellenség és várja hogy lecsapd, és ha ugyan "hivatalból üt rád" párat akkor is szánalmasan kis értékeket sebez...normal-on pedig az említett õrület. Balansz...szóval all-in-all nem lenne gond, csak ez a heal-rendszer elég gyengus. Kihívás természetesen védekezni, reálisnak is betudható hogyha lesérültél nem megnyomsz egy gombot kétszer, két adag medkit elhasznál aztán élet full, az a rendszer sem az igazi, de ez sem hogy állj harcon kívül vagy fél percet hogy visszamenjen az életed nagylassan...harc közben pedig alig alig megy vissza valamennyit, többet csapnak le, védekezve is, mint amennyi regenerálódik (potion használatával is), itt a gond...
A fegyverzet és felszerelés - hamar rá lehet jönni hogy a pénzt nem adagolják valami bõkezûen, mindenre szórni nem lehetõség, sõt vásárolgatni bizonyos hiányzó összetevõkön és recepteken/ábrákon kívül más készterméket (pl. kard, ruha) nem is feltétlen érdemes, minden megcsinálható ócsóé' ha megvannak a csináld magad leírások. A páncélok fejlesztése mondhatni hasznos, a fegyverek rúnái...1-2 használható, a többi gyengus. A tõrdobálós képességgel pedig az epikusnak szánt harcok akúr túl rövidek és könnyûek is lehetnek, ninja Geralt mindenkit és mindent ledobál. 😄 Elég nevetséges volt amikor a chapter 2-ben a ködben folyó csatában a nagy-nagy lángoló démoni hadvezér életerejét kb. a felére dobáltam pár másodperc alatt pár tõrrel és mozdulni nem tudott...
A karakterek között vannak igazán szórakoztató arcok, pl. a chapter 2 beszélõ trolljai, rajtuk feküdtem, milyen szövegeket nyomnak, aztán Zoltan, a törp, "a tetû csípjen meg de örülök neked" és hasonló megnyilvánulásai... 😄
Végítélet:
A játékra megéri idõt szánni, élvezetes fantasy rpg, minden hibájával együtt, a nehézség miatt mazoisták és türelmesek elõnyben. A játék motorjának viszonylagos optimalizálatlansága miatt nagyobb géppel rendelkezõk szintén elõnyben.
Lehet, hogy nem vágom de nekem azért hitelesebb egy olyan user score lista ahová több ezren irnak mint ez a topik ahova kb 100 ember irt a megjelenés óta és még lehet hogy sokat mondtam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak