The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Meg hát DA2-vel nem voltak problémák legalább. "

azon kívül hogy egy kalap szar tényleg nem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

enlightened
Amúgy mindenki szidta, a dragon age 2-t hogy rövid, és mondta, hogy majd a witcher 2 kenterbe veri, most meg azt olvasom fórumokon, hogy 40 óra kb a játék, hát nem mondanám olyan hosszúnak a DA 2 -höz képest. Meg hát DA2-vel nem voltak problémák legalább.

Nem tudom kezdenek ellenérzéseim lenni a witcher 2-vel kapcsolatban, nem azt kaptam amire számítottam 😞.

Gubberx
"Jó járt aki megvette eredetiben mert a falbe3 is meg a witcher 2 is olyan trojanos a skidrowal és mégis mindenki játsza õket."

aha......

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

PhantomAss
menj le alfába és fõzd meg
ctrl gomb a meditálás

GOOBY, pls

Mongúz fõzetet eltudom készíttetni valakivel?
A küldetés azt írja, hogy fõzzem meg, de vakki hogy?
Az elsõ rész kimarad, lehet azért nem egyértelmû sok dolog számomra a játékban...

enlightened
Amúgy a fable egy idõ után tényleg nagyon szórakoztató nagyon sok midnent lehet csinálni az emberek között, le köt 60 óráig is.

enlightened
Na igen, ezek helyett kellett volna a hotfixet betenni a dobozba :S

broman191
Menj vissz a kezdõ részhez ahol a katonák az elején a lakókat összegyûjtötték! (aztán átvezetõ)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Hm 3d vision uninstallja jelentõsen megnövelte az fps számot. Mondjuk nem is használtam 3d-t, szal nem kár érte 😄
Jó járt aki megvette eredetiben mert a falbe3 is meg a witcher 2 is olyan trojanos a skidrowal és mégis mindenki játsza õket.
A gyûjtõi kiadásosokat meg irigylem...
Szeretnék rákérdezni hogy azt a fránya szekérrel lezárt lázadókat hogy lehet onnan kicsalogatni mert sehogy se ment ...
Kongy
SSAO-t vedd ki mindenképp.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Három kérdés. (configurator)
1. hogy lehet kikapcsolni a homályosítást ?
2. hogy lehet kikapcsolni a ködösítést, ne csak 20 métert lássak, hanem a végtelenbe.
3. Az árnyékok maxon direkt olyanok mint a GTA4 ben mikor megjelent ?
(a karakter arca is fekete kockás)
Thx

Az új fiókom: DevLupius

nem tok felmászni nem tom mért
broman191
Jó kérdés, a szinteket sohasem nézegettem, egy jó ezüst kardod van az már elég, és próbálj úgy mozogni hogy a hátadat ne támadhassák, maradj ki a tömeg középpontjából! (ha van valami dobálnivalód amivel sebezheted õket egy csoportban akkor azt is érdemes bevetni, ha minden veszni látszik)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Éjjel Letho kinyirása vagy egy órán át nem sikerült, ma meg megvolt 10 perc alatt, egy minimális fõzetivás változtatással...
De amúgy nagyon bírom hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
harcolsz vele, ott az energiacsíkja, leverem a negyedét aztán meghalok. Na mondom ez nem lesz meg az életbe se, erre kiderül hogy nem kell a csikot levinni csak félig...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

broman191
Semmi gond mindaddig amíg nem nyálaz le (valószínûleg elsõre megölne, legalábbis a potion alapján, mivel nagyon nagy damage értéket resist-el), de egyszerû elkerülni... 😊

köszi
Ha a csápokat levágtad, és magára dönti ott azt a kis építményt akkor már csak oda kell menned bal oldalt ahol rádõlt a fal, és csapkod még a két csápjával. A csápokat elkerülve felfutsz a romokon és animáció.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

broman191
A leomlott részen fuss fel, a többi már egyértelmû lesz! 😊

én nem szereztem meg de anélkül ismehetem a szörny ellen de lehet hogy azért nem tom ki nyirni
AMD Phenom II X4 965, 4 giga ram és egy nem éppen mai darab 1 gigás geforce 9800gt graf kártya. Ez a konfigurációm. Nem éppen egy erõgép, de a mai játékok 90%-a még így is elmegy maxon (esetleg az élsimítást nem kapcsolom be), a többi 10% meg közepes beállításokon. Vagy "high"-on, ha van very high. Ez meg néhány helyen minimum grafikán is szaggat. Érdekes...
sevendoor
hali, hogy kell megszerezni a csapdát amivel majd a szörnyet kinyírom? az örök állansdóan elkapnak és le akarják vágni a kezem.. 😞

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

sziasztok láttam itt a forumon egy olyat hogy hogyan lehet megölni a Kayrant de most nem találom sehol, mert én is ott akadtam el levágom a csápjait de utána nem tom mit kell csinálni. segitsetek légyszi kösz
Köszönöm.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Valaki segítsen légyszíves.

A Witcherek Ezüstkardjához szükségem lenne ezüstércre.
Hol található vagy vehetõ?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

3-om
IMYke2.0.0.0
Aki nyíltan válaszol erre, azt a ráküldött bérgyilkos ninjáim fogják kinyírni!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Renjike
hány chapterbõl áll a játék?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ha jól emlékszem a recept mellé kapsz egy tippet, hogy le kell egy ritka növénnyel is ki lehet váltani. Azt hiszem a vízesés mögötti barlangban lelhetõ fel.

Azért én megkérdezném a fejlesztõket minek csinálták az Õrület fokozatot. Ha meghalsz akkor vége. Én már az elején kb 20x meghaltam. Remélem lesz hozzá valami javítás vagy mod ami kiszedi a maradandó meghalást belõle. Ha nem tudod visszatölteni a játékot mi értelme van? Kíváncsi vagyok végig viszi-e valaki meghalás nélkül. 😊
Úgy gondolom ez az a játék amit illik már csak a fejlesztõk elõtti tiszteletbõl is megvenni eredetiben!!!! Mint a régi PC játékok... térkép, magyar leírás, kiegészítõ extra DVD, stb....

Jó hogy még vannak ilyen fejlesztõ cégek!
Angolul játszom. 😊 Köszi a tippet akkor sztorizgatok. És arra tudtok mondani valamit hogy kb. level hányon tudok megbirkózni egy csapat Nekkerel?
grebber
Legjobb <#taps>

[/img]

Next PC upgrade: 2022

broman191
Azaz, majdnem. 😄 -.-''

wedge31
Méhkas.

broman191
Úgy rémlik valami "darázsfészek" a bomba neve ami kell, nézz utána hátha van kereskedõknél, de célszerûbb ha a fõsztoriban elérsz odáig hogy hogy Letho-val megküzdesz, a legyõzése utána lesz automatice pár olyan bombád, akkor csináld meg ! 😊

Miért nem tette be a képet?
Nekem 5770-m van és ezekkel a beállításokkal simán megy, grafikai hibák nélkül. Talán látszik...
broman191
Az erdõben találod meg, oda kell kimenni, ott nincsenek õrök, csak pár nekker. 😊

Igen én is azt érzem felhígult az rpg-t vásárlók piaca egy kicsit 😊 Azért a metacritic mindent megmutat. És bár nem vettem meg még egész biztos vagyok benne nagyon jó olvasva a kritikákat ott. Szóval egy rpg-nek nem kell egyszerûnek lennie! az nem ez a kategória. Az a Portal, Crysis, etc, etc. Ez nagyon zavaró dolog, mert magam részérõl nem szeretném ha ez lenne az irány. Szóval jó a metacritic, mert jól mutatja a világszerte még létezõ rgs-ek ítéletét is. És a 9.0 pont mindent mutat. Szerintem még a Dragon Age-ek sem volt ennyi.

Már mint olyan fejfájást hogy megölnek.
Nem minden NVidiásnak (van aki írta, hogy felrakta a beta driver-t és úgy sem volt jó) megy! Az a baj, hogy annyira kiszámíthatatlan, hogy megy vagy nem, hogy az hihetetlen!

Mint látod csak itt a fórumon vannak olyanok, akiknek ugyanolyan kártyával nem megy, másoknak meg igen....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Level 6-on a Nekkerek csoportba elég nagy fejfájást okoznak. Normális ez? És sok helyen kerestem receptet egy olyan bombára amivel fel lehet robbantani Nekker nest-eket de nem nagyon találtam. Valaki tudna segíteni?
Azért azt tegyük hozzá, hogy most nem az AMd-sek hibáztak, mivel a fejlesztés vége felé még CD Projekt annyit változtatott a játékon, hogy az elõre bekészített driver már nem is volt hozzá!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

broman191
SPOILER!

Hajnalban befejeztem én is a játékot, a vége számomra kissé lapos volt, bár mindenre fény derült, akkor sem volt kifejezetten epic, semmi nagyszabású történés (kivéve a sárkányt még Letho elõtt), így kissé hirtelen bekövetkezett lett a befejezés...folytatást hamar, wild hunt rulz!

Összességében a grafika látványos, stílusos tud lenni, optimalizálás ráférne egyértelmûen, az irányítás lehetett volna jobb is, de így sem vészes - nekem helyenként gondom volt azzal, hogy nem akart kardot váltani Geralt hiába nyomkodtam, aztán die - ezen felül egész jó. A mozgás lehetett volna szabadabb is, amit nem szerettem, hogy itt-ott van lehetõség felmászni valamire, leugrani valahová, máshol, ahol nincs elõre definiálva a lehetõség, ott nem teheted meg...2011-ben egy szabadabb mozgásrendszer nem lenne luxus, hogy nem kellene sétálni kerülve x métert a járhatónak megcsinált útra, csak azért mert a karakter nem tud a fél méterrel alacsonyabb helyre lelépni, és fut egy helyben.

A sztori kiváló, végig intenzív, amikor azt hiszed tudsz már valamit, mindig biztosítanak róla hogy dehogy, nem tudsz te semmit, amit tudsz is, csak elhitetni akarták szándékosan, de van bõven több a nap alatt...a végére tartogatva a nagy igazságokat. Ami zavart valamilyen szinten hogy nincs fast travel, azaz sok idõ elmegy azzal hogy A-ból B-be mászkálsz, oda aztán vissza, közben semmi nem történik, odafelé mindenkit lecsaptál, nem történt respawn bizonyos idõn belül, visszafelé dögunalom, "mész egy csõben" hegyek között kivitelezve (chapter 2 fõleg, chapter 1-ben nem vészes, de ott is jobb lett volna valamivel nagyobb szabadság az erdõben), aztán telnek a percek unott fejjel, indokolt lenne a Fallout-féle katt-katt fast travel lehetõsége helyenként, ha nem is állandóan használva.

A nehézséget illetõen a balansz...normál szinten játszottam, ahol fogtam a fejem eleget, odafigyelve is néhol igen nehéz tud lenni, szinte már-már lehetetlenül (persze ahogy fejlõdsz, változik), az elején nagyon gondolkodóba estem a sokadik ugyanott bekövetkezett halál után, hogy uninstall-e, pedig nálam ez soha nem fordul elõ. Egyetlen fontos dolog kimaradt, amitõl játszhatóbb lenne a játék...az inventory-ból használható elsõsegély csomag, potion, vagy bármi hasonló, mert így hogy meditálva ihatsz csak nagyon lassan regeneráló hatású potion-t...ez így a tovább tartó harcos részeknél játszhatatlanná teszi a játékot, az egészséges kihíváson helyenként bõven túllõttek ezzel. Viszont ha könnyû szintre leveszed a nehézséget szinte csak áll az ellenség és várja hogy lecsapd, és ha ugyan "hivatalból üt rád" párat akkor is szánalmasan kis értékeket sebez...normal-on pedig az említett õrület. Balansz...szóval all-in-all nem lenne gond, csak ez a heal-rendszer elég gyengus. Kihívás természetesen védekezni, reálisnak is betudható hogyha lesérültél nem megnyomsz egy gombot kétszer, két adag medkit elhasznál aztán élet full, az a rendszer sem az igazi, de ez sem hogy állj harcon kívül vagy fél percet hogy visszamenjen az életed nagylassan...harc közben pedig alig alig megy vissza valamennyit, többet csapnak le, védekezve is, mint amennyi regenerálódik (potion használatával is), itt a gond...

A fegyverzet és felszerelés - hamar rá lehet jönni hogy a pénzt nem adagolják valami bõkezûen, mindenre szórni nem lehetõség, sõt vásárolgatni bizonyos hiányzó összetevõkön és recepteken/ábrákon kívül más készterméket (pl. kard, ruha) nem is feltétlen érdemes, minden megcsinálható ócsóé' ha megvannak a csináld magad leírások. A páncélok fejlesztése mondhatni hasznos, a fegyverek rúnái...1-2 használható, a többi gyengus. A tõrdobálós képességgel pedig az epikusnak szánt harcok akúr túl rövidek és könnyûek is lehetnek, ninja Geralt mindenkit és mindent ledobál. 😄 Elég nevetséges volt amikor a chapter 2-ben a ködben folyó csatában a nagy-nagy lángoló démoni hadvezér életerejét kb. a felére dobáltam pár másodperc alatt pár tõrrel és mozdulni nem tudott...

A karakterek között vannak igazán szórakoztató arcok, pl. a chapter 2 beszélõ trolljai, rajtuk feküdtem, milyen szövegeket nyomnak, aztán Zoltan, a törp, "a tetû csípjen meg de örülök neked" és hasonló megnyilvánulásai... 😄

Végítélet:

A játékra megéri idõt szánni, élvezetes fantasy rpg, minden hibájával együtt, a nehézség miatt mazoisták és türelmesek elõnyben. A játék motorjának viszonylagos optimalizálatlansága miatt nagyobb géppel rendelkezõk szintén elõnyben.

Mármint FAble 3-al (Egyébként ne csak olvasd az infókat, hanem próbáld is ki, elején döcögõsen indul, de egy idõ után olyan élõ világba csöppensz, ahol rengeteg mindent tudsz csinálni és nagyon szórakoztató... habár én az elsõ részt is nagyon kedvelem)! De igen ez a lényeg! <#smile>

wedge31
Egész biztos, hogy sokkal többnek megy mint nem megy már csak a nvidia piacvezetö státusza miatt is.

Lehet, hogy nem vágom de nekem azért hitelesebb egy olyan user score lista ahová több ezren irnak mint ez a topik ahova kb 100 ember irt a megjelenés óta és még lehet hogy sokat mondtam.

Eddig számomra az év csalódása ez a cím... ha csak 2 fokkal jobb lenne a grafikája mint az egynek, már akkor szép lenne. Nem kellene tökölni javításokkal, mindenkinek futna akinek az elsõ is ment, és ha azt a rohadt kattingatós rendszert visszatennék... év játéka lenne számomra. A Witcher anno a maga "egyszerûségével" csábított el, ezt az egyszerûséget nem véltem felfedezni ebben... nagy kár érte!
Frank99

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak