9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • enlightened
    Hát elvileg mostanában jön a patch, de már azért írták a fórumon a kiczinski vagy ki, hogy azért nem 100%, hogy jön, mert nagyon nagyon tesztelik. Remélem ha ennyire széttesztelik, akkor tényleg fog érni valamit és nem csak az invert mouseosoknak.
  • Fecoo96
    Kössz, De ha nem néztem meg 15-öt akkor 1-et se..:/ Remélem bug...és a patchel elszáll..
  • enlightened
    Fecoo youtubeon nézz meg egy videot, amiben leölik, tuti rájössz, hogy mit csinálsz rosszul.
  • Fecoo96
    Ismétlem oks betöltődik a csík.. de nem jutok el odág hogy spacet kelljen nyomni..pörget 1 kicsit aztán ledob..és kezdhetem előröl..
  • ferenc001
    Miután feltöltődött a csík, utána még nyomni kell egy Space-t is (legalábbis nekem kellet, fel is villant hozzá az ikon).
  • Fecoo96
    Én most csinálom.. De nem tudom hova rakjam majd őket...
  • enlightened
    Jó hát nem mindenkinek jönnek be ez a papírdolgok. Nekem tetszik de nem igazán tudom hova tenni és eléggé fogja a port :S
  • enlightened
    A mai patch kijavítja ha bugos.
  • Fecoo96
    Eredeti..Nekem az a bajom hogy betölt a sárga csík és LEESEK róla, odáig nem jutok el hogy a hídba dobjam vagy micsináljam a csápot..
  • Faki
    Eredeti-e a vicsorod, vagy tört? No offense csak azért kérdezem, mert törtösök panaszkodtak a kayrannál, hogy nem tudnak leugrani a csápról.
  • Fecoo96
    Pls küldjön már valaki 1 savet a kayran után :S
    Nem azért mert béna vagyok csak mert sztem bugos vagy hasonló...
    Ha valaki küld (márha küld) tök 8 mivan rajta...meg mire rakott.
    A lényeg hogy a kyaran után legyen ne sokkal.
  • strebacom
    Köszönöm a segitséget!!!!!!!
  • grebber
    Én feltettem a polc tetejére az AiTD Limited mellé.
  • Avenger
    Ment a kukába a térképpel meg azzal a hülye borítékkal együtt, az érmével meg vettem egy kólát :D De most komolyan, miért dobná ki bárki is? Kb mintha azt kérdeznéd, hogy a soundtrack cd-t megtartottuk vagy beletörtük a kukába? :)
  • enlightened
    Valaki közületek összerakta a dobozos gamehez adott papírfigurákat. Kitettétek valahova vagy kukába dobtátok?
  • unusual
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha megcsináltam a troll-os küldit,és leadtam annak van valami jelentősége ha utána megölöm? úgy értem,hogy befolyásol e valamit? Mert meg szeretném találni a 2.ik hajóroncsot is.
  • fixpont
    DA2 minden idok legszarabb cRPgje az egyetlen jatek amit felbehagytam, pedig nagyon nem szokasom, de kikerem magamnak, hogy ilyen szart eladjanak.
  • BoneDragon
    DA 2 elveszi a játék kedvet, nem meghozza.
  • enlightened
    Mass Effect 1-2??? Azért azok kicsit más gamek voltak, azt inkább a Dragon age 2 hozhatta vissza neked.
  • wedge31
    Ezt igérték.
  • Prince23
    A patch ma este jön ki?
  • Fecoo96
    Oks Kössz
  • ratgab
    Nem kell kód! Ne szedj le semmit, mert bele lesz építve a patchbe!
  • Gabe18
    Visszafelé jövet itt jössz ki, tehát odafelé nagyjából ebbe a pontba kell eljutnod:

Kép
  • Fecoo96
    Pff elkezdtek már 1 másik Patchet???
    Előbb ezt kéne kiadni...
  • Fecoo96
    őőő és még valami hogy szedhetem le a Trollos DLC-t? Mien kód kell hozzá?:/
  • Fecoo96
    Kössz, na mostmár ennyivelis többet tudok :P
  • Fecoo96
    Nekem hallod a gombnyomkodós rész gázos...mindíg betölt a sárga csík(a konzolosoknak asszem kék) de ledob...(nem neki a falnak) Emiatt nem tudom tovább vinni...
  • fixpont
    En sem lattam semmifele jelent, annyit csinaltam, hogy amikor megjelenik a kep, elindultam balra, akkor jobbfele egy ido utan latszani fog 1 kis volgy, azon kell vegigfutni.
  • IMYke2.0.0.0
    Végül is, igen is meg nem is.
    A klasszikus értelemben vett játék kiegészítő [mint plusz anyagok, pályák, küldetések együttese] eltűnt - helyette vannak a Downloadable Contents (DLC), melyekbe - eleve a méretük miatt, hiszen ritka a pár száz megás, ne adj' isten 1 GB-os példány - csak minimális újításokat [tárgyak, fegyverek, skinek, javítások], vagy 1-2-3 pályát, esetleg ahhoz tartozó scriptet [történetet] és persze hangokat tesznek [sokszor azt se].

Egyszóval, a régi, klasszikus értelemben: nem, nem kiegészítő.
  • strebacom
    Köszi, de akkor nekimegyek egy sziklának, már körbejártam mindent!!!
  • Fecoo96
    Ááá köszönöm! :)
  • fixpont
    Letoltheto plusz tartalmat.
  • fixpont
    Nem kell tudni az utat csak indulj el szembe es kerulj el minden ellenfelet.
  • Fecoo96
    A DLC az kiegészítőt jelent?:P
  • surisomi
    Végig fogom játszani a másik oldalon is, csak előtte megvárom ezt az új patchet, meg hogy lesznek-e mostanság új DLC-k. De ettől függetlenül is, szerintem lehetne hosszabb is tök egyszerűen tovább lehetne vinni a szálat.:D Annyi nyitott kérdést hagytak a végére.
    Hogy ideje megüzenni nekik, hogy kezdjék el a kiegészítőt gyártani!!:D
    De elvileg már készül valami:
    http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/egy_uj_witchert_jelentenek_majd_be_az_e3on_ezuttal_a_konzolosok_sem_maradnak_ki
  • strebacom
    Valaki lenne olyan rendes és nekem is segítene!!!
  • pusztulat1
    thx megprobálom
  • pusztulat1
    köszi szépen könnyü fokozaton játszom!minek kell tulbonyolitani!
  • Sir Quno Jedi
    Most told végig újra, de a másik oldalon és meglátod, hogy két játékot kaptál egyben. Majd utána ítéld meg a hosszát.